Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaasaskäivad hinged,mitme-hingelisus
OK,See võib mõnedele inimestele haige jutt tunduda,aga mind huvitab see asi.
Kas maailmas on/on olnud selliseid uskumusi,et ühe hingega käivad kaasas mitu hinge,umbes nagu mootorratta klubi,grupp hingi kellel on teine teise vastu sümpaatia ja nad on igal pool koos ? Et ühele hingele liiga tehes,jamad terve grupi hingedega ?
Ja kui keegi patune saadetakse füüsilises vormis siia maailma oma karmavõlga tasuma,siis antakse talle kaasa ka teised hinged,et ei peaks üksi kannatama (õdede,vendade,sõprade näol)?
Vasta
Enamasti vist nimetatakse neid kaitseingliteks. Kuigi mõne arvates on tegu mitte inglitega vaid sinu teise ilma sõpradega, ehk siis sinu eludevahelise sõpruskonnaga, kes parajasti ise pole kehastunud ja püüavad sind aidata, kui tarvis. Osa sellest sõpruskonnast on koos sinuga siia ilma sündinud(lähedased, sõbrad jne), et ise õppida ja et aidata sul oma ülesandeid täita. Olen kuulnud isegi sellist versiooni, et hing saab kehastuda üheaegselt mitmes kehas ja sellega kiirendada oma arengut.
Veel on olemas teejuhid ehk suunajad, kes pole su sõpruskonnast vaid kõrgemal arengutasemel ja nemad annavad sulle alateadvuses ja unes juhiseid ja õpetusi.

Kindlasti oskab keegi sulle siin foorumis sel teemal ka pikemalt ja põhjalikumalt vastataSmile

[Muudetud: 12-16-2010 hermes2010]
Vasta
Selle peale ma polegi mõelnud,et eelmistest eludest võib siia sõpru kaasa tulla.Täiesti usutav.
Vasta
ma ei tea küll kaitseinglitest ja muudest hingedest midagi kuid vahest on tunne küll et kas keegi aitab või tirib allapoole.
ma usun oma ema juttu kui ta rääkis et iga laps sünnib siia maailma oma ema õpetama ja seda põhjusega ilmselt on see seotud karmaga .
on ju igasuguseid juhtumeid kui ühe keha sees on kaks eri hinge nö. lõhestunud isiksused mis on minumeelest päris huvitav .
kui keegi siin on mainind et need nö kaashinged on siia kaasa sündind lähedaste või sõpradena siis ma usun et meil kõigil on ju hingesugulase kui ka need keda sa automaatselt kas oma hõlma alla võtad kui probleemi teket näed ja mõtled et huvitav miks ma küll nii teen võibolla sellepärast .

Vasta
Selle kohta kirjutab Michael Newton oma raamatutes päris täpselt, uuri Hingerännak'ut ja muid tema teoseid, saad ehk vastuse oma küsimusele Smile
Vasta
Heal lapsel mitu nime - Inimesed on nagu rootsi laud, mis meelitab ligi kiskjaid, kes püüavad inimesi lõksu meelitada.
Kes etendab "ilusat sinist inglit", kes "täidab hinge kõige sügavamad (alatumad) soovid".
Mul ei olegi tegelikult õigust öelda, kas sa nüüd peksid nendega kontakti otsima või mitte... aga pea meeles, kui sul kord juba seep kukub käest maha oled nende.
Eriti meelsasti kummardavad monoteistid neid kiskjaid. Saavad lahti oma vabast tahtest ja vastu saavad vangistada oma teadvuse.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne