Postitused: 1,855
Teemad: 27
Liitus: Apr 2013
09-06-2022, 22:25
(Seda postitust muudeti viimati: 24-07-2022, 04:04 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: Täiendava info lisamine
)
Täna õhtus andsin sääskede asurkonnale käsu, 09.06.2022. Neid oli väga palju mitu päeva juba. Kolm märki jonnasin õhku, esimesil minuteil mitte midagi ei muutunud, muudkui kleepusid mulle külge. 10 minutit hiljem uuesti läksin toast välja, paljana enesestkimõista, mitte ühtki sääske ei paistnud. Kui see on ime, no las olla ime, kui see on juhus, seda saab uuesti proovida. Vene keeles on leitav kirillitsa tähestiku kaudu: izgonjajuštšji krest. Ma joonistasin selle valemina õhku JA MITTE NII NAGU GURUD ÕPETAVAD! Gunnar Grapps laulis kunagi: Põhi. Lõuna. Ida. Lääs. Aktiveerimine sellises järjekorras.
See on minult teine avalikuks antud valem, see toimis. Kuid on 1 njuans seejuures: Tuleb osata mõttekõnet, see lisada märkide jõule. Kõik sääsed kadusid. Enesestkimõista see mõjus ajutiselt, mingi osa neist alati peab kohal olema niisiis see pole mingi looduse muutmise programm nagu oli isakese Stalini aegu. Ajutiseks sääskede peletiseks sobib.
,,, TÄIENDAN: 10.06.2022. : Saadud tulemus on püsinud 24 tundi. Mõned üksikud isendid paistsid, kuid ei ilmutanud huvi mu tagasihoidliku kere suhtes. Ausalt, ma ei uskunud et nii hästi mõjub, nüüd tuleb olla usklik. Märkide rida: NAUT-RAIDO-NAUT.
Valemi autor: isemaag
,,, TÄIENDAN: 11.06.2022.: Üritasin sama tulemust saavutada, sest nende asurkond oli taastunud. Mõjus see valem ainult natukene seekord. Kuid meeleolu samuti polnud selline nagu oli esimese katse aegu. No igatahes see valem toimis esimesel korral fantastiliselt hästi. Nii näljased nad enam pole, pisike kergendus siiski. ,,, Täiendan: Läve-esise ümbrus sai neist vabaks, mõni samm kaugemal nad kohe kipuvad sõbraks tagasi. No ongi nagu kõik sel teemal.
21-12-2022, 14:36
(Seda postitust muudeti viimati: 23-12-2022, 13:26 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: täiendmõtted.
)
Täpsemalt NAUT kohta: Üks hekitagune väärakas, kes minu aeda oma õllepurke ja muud sodi pildus ja ähvardas ja tuli minu kodu aiasse mu pead lõhki lööma ja sattus kriminaaluurimise alla, ta köhib juba 6 aastat. Ma õppisin seda märki kasutama kättemaksuks, täpselt niikaua kuni tullakse andeks paluma ja mitte mingit süümekat pole ja ei teki mul mitte kunagi, too isend kiusas oma lähinaabreid võimsate valjuhääldite kaudu 13 aastat järelejätmatult, kuni mina keelasin ära maagiliselt ja suisa momentselt. Lihtsalt joonistage NAUT otse õhku ja lisage oma jutt sinna, lõppu vene keeles: da budjet tak, zakljato. Amin. Põhjus peab olema väga tõsine, mitte niisama et tuju tekkis. ,,, Lisan täpsema juhendi midagi kustutamata: Kuulsin hekitaguse köhimist ja lihtsalt jonnasin selle märgi õhku ja käskisin hoogu anda, kuuldus tavalisest pikem köhahoog. Väga hää meel oli seda kuulda! See märk võimendab juba olevat, ainult õigesti soovida ja sydametäiega. Ainult katsetasin.
Enda kohta võin avaldada täiesti ausalt, üks maag rääkis neitsi tähemärgi kohta: NEID PEATAB AINULT SURM! Ja see on tõesti nii, kui neitsi kodu keegi rüvetab, siis peab karistust kandma ja tavaliselt ei jääda elusse liiga pikalt, kuid see hekitagune, ta on katsetamiseks, mina ei alustanud.
Tarrbige arukalt, mitte tuju ajel. Ainult ühe märgi kaudu saab mõjuda imelikult hästi. See on jõulukink maagilistele ja vabadele minu poolt .
14-02-2023, 12:48
(Seda postitust muudeti viimati: 06-05-2023, 14:28 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: täiendav kirjeldus juhuks kui video kaob
)
Avastasin huvitava talismani:
https://www.youtube.com/watch?v=m_obJdrO7j4
3:23 kohal saab selge pildi võtta. Külgedel 2 thursi. Alt üles: raido-thewaz-evaz-thewaz-raido
Seda on võimalik modifitseerida mitmeti, enda jaoks või muu jaoks tungiva vajaduse korral. Superkooslus!
Veel üks veider valem sattus ette: Формула "Тишина за окном". Автор NORDSAHALIN
https://chernayamagiya.com/forum/index.p...ic=39834.0
Issa-Laguz-Issa
No esmapilgul näib kuidagi kõhetu, kuid perspektiivid on avarad, palju kaugemale, varsti on Kevad varsti on Kevad ja siis see jant algab jälle uuesti, tasub võtta katsetamiseks. Veel ei ole proovinud, kuni rahus olla lastakse ei puutu kellegisse, aga segaseid leidub alati, see valem mälusse jätta ja vajaduse korral panna täiega, oma akende taha, ainult suund anda õigesti.
06-05-2023, 03:52
(Seda postitust muudeti viimati: 09-05-2023, 18:01 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: ylimõtte lisamine.
)
Otsustasin avaldada siia kolme tuletiku tehnoloogia.
AUSAD KRISTLASED, VÄRISEGE!
Kolm tuletikku maasse, oma enda sõnad peale lausuda palumisena, mitte palvena, täiesti enda sõnad. Siis kui on tahtlikult liiga palju tehtud kellegi poolt või/ja korduvalt, see tehnoloogia paneb tagasi valusasti, väga valusasti. Kontrollitud isiklikult. Üks pätajalg, kes minu toasse tuli mu kummikusse kusema, enam palju ei kooserdanud ja lõpuks jäi ratastooli. Oli veel paar juhtumit kui see toimis veerandtunni kuludes.
Kolme tuletiku kaudu saab ka mõnda ruunimärki jonnada, on teema pealkirja järgi.
Kujutlen nüüd ette, kuidas poodidest tuletikud ära kaovad, hihii! Üleüldse tuletikud on väga ohtlik värk, varsti euroseadustega keelatakse ära.
Lapsed, ärge mängige tuletikkudega.
08-05-2023, 18:43
(Seda postitust muudeti viimati: 10-05-2023, 17:39 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: Täieliku kirjelduse lisamine, nüüd on täielik.
)
On veel üks moodus sääskede peletamiseks, jonnada võrdkülgne kolmnurk tipuga allasuunas, igasse tipusse kenad kristlikud ristikesed. Kõik sääsed haihtusid minuti kuludes. Märgi aktiveerimine toimub käega peale surudes. Sääsed kadusid nagu nõiaväel. Ja kolm tundi hiljem nad tulid tagasi ja nad olid väga näljased, põrguwärk. Hadoo märgid, see raamat anti mulle kunagi ammu, kel huvi annan edasi. ,,, Kolmnurga sisse samuti kolm kristlikku ristikest ja sääsketepeletis on valmis. Unus lisada varem.
10-06-2023, 05:38
(Seda postitust muudeti viimati: 26-07-2023, 00:23 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: pisike täiendus
)
Õpetan veel ühe maagia. Noored Inimesed, kui teil on käte sees vibratsioon, usaldage see jõud oma kaitsjale ja laske enda käte kulgemist juhtida. Ma olen selle läbi teinud, oli vaja aidata oma abielunaist terveks saada, tehnoloogiat ei tohi avaldada avalikult, lihtsalt proovige tunda. Jõud hakkab käsi juhtima. Aidatav Inimene saab terveks, palju tervemaks. See ei ole internetist loetud, sellise oskuse tõttu mind üks kristlasestarst lubas ära põletada. Oli mitu põletajat, nad polnud pahad, lihtsalt padu-usklikud. Ma olen väga halb! Ei andesta lihtsalt niisama. ,,, Täienduseks: Kui sellisel viisil teada kuhu keskenduda, võib hakata automaatselt misiganesmärke joonistama, kasvõi ruunimärke. No tollal ei teadnud selle kohta midagi, kõik oli keelatud riiklikult ja hiljem jälle kristlased tõstsid omi päid, mää-mää, kui kaasa ei määgi siis põletame soo ära, täpselt sama juttu rääkisid kommunistid ja isiklikult mulle, ei ole internetist loetud. Nii oli.
Kokkuvõte alates aasta 2006 kevadest: Pool aastat ette nägin oma praeguse elukoha, mitu endist tuttavat olid juba ees ootamas. Ja nende seas 2 narkarite pesakonda kes kiusanud olid oma lähiümbrust võimsate kõlarite kaudu öösiti, ja üks pätajalg kel jalad nõdrad ja muudkui kooserdas nuhkimaie ja eksis mu toasse kusele. Ühest narkarite pesakonnast sain lahti, kui on väga vaja ja tuldakse läve ette nõudma, hävitan kogu suguvõsa. Praegu siinkandis on jumalik vaikus, pühalik vaikus, üks maatükk on pandud müüki ja sinna tohivad tulla Inimesed, minu poolt äraneetud maatükk, kui tulijad sobivad siis neile vastu ei tegutse ja saan aidata et kõik sujub. Täpselt niimoodi sai soov aktiveeritud ja nii toimub.
Näib väga asjalik professionaal:
Рунный эксперт
НАТАЛИЯ РУННАЯ - NATALI RUNА
1 / 168 https://www.youtube.com/watch?v=YHF3EnXa...VF&index=1
Vene keeles!
Ühe meistri 6 aasta tagune video, väga põhjalikult räägib.
kerebonomata Нужна ли инициация в Руны?
https://www.youtube.com/watch?v=WlgqVFGt9-k
VENE KEELES!
Образцы рунных талисманов\Наталия Рунная\
https://www.youtube.com/watch?v=xQ_sCeSVYMY
Täpselt 0:42 kohalt saab pildi, haavade ravimise märk. RUUNIDE KEELES! Kristlased ja muud ebausklikud, ärge vahtige, muidu eiteamis juhtub.
Täiendan veel ühe salateadmisega: Kui jonnada märkide jooned nii nagu juhtus, no käib kahh, just niimoodi juutidetorus näidatakse ja
poodides müügis kalleis õpikuis mitte ridagi selle kohta. Kuid on olemas ülessesuund ja allasuund, tagasisuund ja edasisuund, ainult kriipsude joonistamise suund ja nende järje kord, see võimendab.
Postitused: 975
Teemad: 55
Liitus: Dec 2018
25-02-2024, 00:16
(Seda postitust muudeti viimati: 25-02-2024, 16:42 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: täiendava lisamine
)
Vahtisin ja kuulasin läbi tolle saasta, uut infot lisada ei lastud, niisiis pole minu mure kuidas keegi aru saab.
Lynx Titan
11 tundi tagasi Lynx Titan, tavaliige number 666.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
VASTAN: Kalendrite kaudu etteütlemised käivad musta maagia alla igavesest ajast igavesti. ,,, TÄIENDAN: Erandiks võib olla maiade kalender, mis olevat säilitanud oma täpsuse mitme tuhande aasta vältel, no ei tea, ei tea. Kunagi sattus mulle kätte üks kellamehhanismina joonistatud kalender, olevat popol vuhh ainetel, sain korraks lehitseda raamatukogus ühelt külastajalt, ajakirja nimi oli kas Paradoks B või lihtsalt Paradoks, neid mõlemaid trükiti, aasta esimene kuu ja oli just kusagil putkas müüdud, 1996. vist või oli eelmise aasta lõpust, või oli hoopis 1997. Otsisin kõikidest Tartu raamatukogudest, ka ülikooli omast, ka Elva raamatukogust, ka Põlva raamatukogust ja isegi sealt olid poolaasta kaupa kokkupandud köited ära kadunud, kuigi Põlva raamatukogus oli töötajaks ehtne selgeltnägija. Kas usufanaatikud varastasid? Ka kirjastajatelt küsisin, ka neil osa numbreid on puudu, justkui poleks kunagi olnudki. Niisiis selle ühe ainsama kalendri maagiat küll õpiks, mis ja kuidas.
11-03-2024, 21:03
(Seda postitust muudeti viimati: 30-03-2024, 23:07 ja muutjaks oli isemaag.)
Sattus ühes videos näidatud märk: https://www.youtube.com/watch?v=lVnLY2nqLKk
16:29 kohal.
Põhimõttest sain aru, kuid poleks paha kui keegi praktik oma teadmisi avaldab. Endale kopeerisin pildi, igaksjuhuks ka jonnan kuhugi vihikusse, paistab vägagi töine. See siis laserikiirega olevat sulatatud üle saja aasta tagasi, tuleb nii välja. ,,,
Täiendus: Siis, kui lasereid veel polevat olemas olnud üldse!
30-03-2024, 02:20
(Seda postitust muudeti viimati: 30-03-2024, 04:33 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: täiendav
)
Sattus ette väga ängsa valem ühelt uustargalt: РУНИЧЕСКИЙ СТАВ ВЫЖИГАТЕЛЬ СУЩЕЙ!!*98
КАНАЛ ЗНАХАРЬ
https://www.youtube.com/watch?v=IREiJSkmMP4
Üldaadressiga: https://www.youtube.com/@Znahar777/featured
Minu arvamus sellesinatse kohta: MNJAHH! Kes vinged tegijad, las proovivad. Igaüks läeb hulluks omamoodi. Ehtsa meistri poolt tehtuna see ehk toimib etteantud pealkirja järgi, võimalik. Kuid samas see võib olla ideaalne karistamisevalem, asja eest enesestkimõista. IGA ASI ON KAHE OTSAGA, nii teadis rääkida professor Gustav Naan. ,,, Ainult täiendan kriipsugi muutmata: See jubetark teadja ühes muus videos käskis ruunimärkide joonistamiseks kuuseisu valida, vastasin talle: Вы можете распечатать из Интернета правильное состояние Луны и нарисовать на нем! Niisiis ta on hädademeister. Kuid mõnikord kui selline ette satub, võib leida väga huvitavat.
04-07-2024, 21:23
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2024, 21:46 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: lisainfo
)
Täitsa naljakas kuid tõsi, keegi aus kristlane ammusest ajast uuesti haakis külge ja saadab meilitsi ähvardusi politsei sildi alt, on teinud seda perioodiliselt, ta ei ole tehisintellekt ikka, vastasin ja panin tähele mida uuesti saadeti. Viimatises vastuses talle lisasin VAAT SELLE LINGI: https://www.youtube.com/watch?v=iN4BU380U1A&t=69s Боевая магия.Эффект Бумеранга. Wega-runes .
Nii hää unega magamist tükis ajas pole olnud, tervelt 10 tundi ilma pausita. Oma mula kahh panin kaasa, ainult paar lauset tögamisena absoluutselt heasoovlikult. Juba siis mõjub kui selles videos keskenduda.
TARRBIGE!
,,, Mul unus lisada et see on VENE KEELES! Ja kui video seaded ei võimalda masintõlget, saab alla laadida ja juutidetorusse tagasi laadida ja määrata automattõlge, see on avalik saladus kuid paljud ei tea seda võimalust ja mulle seda ette pole üteldud kusagilt, täiesti ise leiutasin. Vot mida tähendab olla isemaag, kasvõi väikese algustähega. Mõtteid laekub.
Postitused: 1,560
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
Millised ruunid tõesti und parandavad? Mul naine jube hädas kogu aeg sellega, et ei maga.
Postitused: 1,090
Liitus: Mar 2019
Mitte miski siin maailmas ei kuulu aabrami monopolile. Kaasa arvatud rist. Aadu, sa oled väidetavalt sassi lugenud ju. Kaitse on ( suletud ) ruuni rist, mille lollakad jalgpalli fanatid vormindasid white pride sümboliks. Rünnak -Agressiivne versioon on selline, mille otsas on nooled. Väldi islandi risti. Kui harude otsas on oksad ( yr ruun ) siis see on avatud kodu rist. Kodurahu on aga kaheksakand. Aadu, kõike kõrvale jättes..................kui koju lähed naise juurde , palun tõsta poliitika enne ukse taha maha. Ja anna naisele pusida kirivöö teemasid. Küll ta sealt leiab oma.
Postitused: 1,560
Liitus: Sep 2013
05-07-2024, 16:24
(Seda postitust muudeti viimati: 05-07-2024, 16:24 ja muutjaks oli Aadu66.)
Minul olid ema kootud erinevate sümbolitega kindad käes kuni keskkooli lõpuni ja lapsena, kuni kooliminekuni, talviti jänesekasuka peal ikka kirivöö. Üks lemmik kindateema oligi kaheksakand. Kuskil vist siiani ühed ema kootud kindad järel, millesse kaheksakannad sisse kootud. Küll ma sealt lapsena midagi ikka kaasa sain.
(05-07-2024, 11:08 )Aadu66 Kirjutas: Millised ruunid tõesti und parandavad? Mul naine jube hädas kogu aeg sellega, et ei maga. Ainult kuni 2 korda võib proovida! BERKANA. Tugeva sileda paberi tükist lõika välja neljakandiline ja nurgad kaldu sest et Jõud peab saama voolata. Joon altüles ja alla tagasi ja aktiveerida, õhtul enne und. Hommikul ärgates on maru hää olla. Ühele katusemeistrile õpetasin ta enda jaoks väga ammu, ta väga kiitis, teisel korral enam polevat eriti mõjunud, seepärast siis ainult 2 x, ajutiselt aktiveerida ja hommikul ilusti ära kütta koos tänumõttega. Ajutine värk ja see olek tuleb endale MEELESSE JÄTTA et hiljem ise sinna tagasi logida. Endal läbi tehtud ja tean et nii on. Agajahh, kui isane on oma naese kõrval ja naesel paha uni, see justkui veits imelik. Ja kui temake ise sellega nõus on, salaja suskida on võimalik samuti märkidega kuid kas tasub.
(05-07-2024, 11:30 )Lokster Kirjutas: Mitte miski siin maailmas ei kuulu aabrami monopolile. Kaasa arvatud rist. Aadu, sa oled väidetavalt sassi lugenud ju. Kaitse on ( suletud ) ruuni rist, mille lollakad jalgpalli fanatid vormindasid white pride sümboliks. Rünnak -Agressiivne versioon on selline, mille otsas on nooled. Väldi islandi risti. Kui harude otsas on oksad ( yr ruun ) siis see on avatud kodu rist. Kodurahu on aga kaheksakand. Aadu, kõike kõrvale jättes..................kui koju lähed naise juurde , palun tõsta poliitika enne ukse taha maha. Ja anna naisele pusida kirivöö teemasid. Küll ta sealt leiab oma. RISTI kohta: Ida-Berliinis ehitati telemast ja selle torni tipusse tekkis rist kui Päike paistis, seda ORGANID hakkasid uurima. Enne nõukogude ajastu lõppu saksa keele õpetajanna seda rääkis ja fotut näidati koa. Olevat peetud riigivastaseks sabotaažiks.
06-07-2024, 07:23
(Seda postitust muudeti viimati: 06-07-2024, 12:06 ja muutjaks oli Lokster.)
Berkana toob hea une kindlasti aga mehele. Sest see on ema rindade märk ja meestel on nende poole tõmme alati. Isegi teadlased pole suutnud välja selgitada, miks see tõmme ei lõpe peale imikuiga. Venemaal on laialt levinud naiste lõõpimine, et vahet pole kui vana on mees- tuju paha, pista ,,sossu,, pihku.
Naise ruun on O - Kõik mis ümar-ringjas. Numbrina ongi 0.e liikumatus. Suletud ruum-kodu. Ma ei lisa siia skandinaavia nimetusi, sest ruunid on pärit ikkagi meilt aga algsed juured on mujal paremini säilinud ja meil paljus hävinud. Finugris kõige paremini.
Ruunid tõi allailmast (meilt ) inimestele isa ( ruun isa-i ) ,kes oli ka peajumal ODIN (1). Nagu näete, siis IT nullide ja ühtede keel on maha viksitud sealt. Nii on esmaruunid olemuselt isa toodud mehelikud-sõjakad. S.t. nurgelised ja sirgjoonele rajatud. Naiselik tõi ümaruse. Nii nagu kõikide kultuuride lugu on sama , nii ka oli algne keel üks. Ei julge väga viidatagi piibli juttule paabeli tornist ja ühisest keelest enne ,,linnamäe ,, hävitamist ning keelte segi löömisest, kohe hakkavad jälle süüdistused kuna ma julgen juttude ühisosa välja tuua.
Mõneti on just vana vene keeles ja bukvitsas ühisosa olemas. Nii nurgad kui ümarus. Kõik paalbeki ja assüüria ja turgi ruunid on sama kiilkirjadeni. Tänapäevane alfabeet on järelkaja läbi kultuuri sõdade. Päris tervikkeelt ja ruunistikku on venelased püüdunud kokku panna ja seal on suur ühisosa ka india veedadega. Ei maksa unustada ,et me räägime alusest, kus on määrav finugri ja tšuudide kultuur. Venelasele pani aluse skandigermaani kultuur aga tänapäeva russia kujundas lõpuni kreeka slaavlus, mille tähestik on samuti ,,ruunid,,.
Algne keel oli nurgeline eelkõige kasutamise tõttu. Kraabitav kivile või lõigatav nahale, puule, tohule. Ümarus saabus kui tekkis kultuuri värviv vedelik. Looduslikkude värvainete tegijaks olid naised. Siit sai alguse kirjakeel. Kõik kultuurid on alguse saanud paganlusest ja kõik keeled on samamoodi kasvanud.
Mehe jõu ruunid on kõik sirged. Olemuselt välk ja relv. 1, nool, oda-piik, skandis on nt. oda tähistav ruun mugandatud sõnast ,,teivas,,. Teibasse aeti vaenlasi.
Tõin siin välja ,et kaitse on too rõngasrist, kus harud ulatuvad ringist välja. Ring on naine ja kodu. Mees peab tagama selle sees harmoonilise risti aga ka ringi kaitsma, hoidma.
Et aabram muutis risti disharmooniliseks, siis sealt saigi alguse maailma ebatäius ja vigane vääraklus. Jessu rist sunnib ringist alla, annab eelise allilmale. Omamoodi põrgusse aheldamine. Just meest kui isa poega.
Paganluse jaoks ei ole ,,isa,, kuidagi mingi piibli jumalale vastanduja. See konflikt on juba seotud moisha sõjaga linna ja looduse vahel. Kristlase ja paganluse kunstlik vastandumine. Nad väidavad ,et jumal on üks aga ise lahterdavad teda polaarseks.
On inimese jaoks taeva isa ja pole vahet , kas ta on hea jumal, taevataat, kurat või ,,sepp,,. Igas jutus on ju näidatud,et meie jaoks on ta taevase päikse ja äikse tooja. Tuli ja valgus. Et loos peab ju olema ka siis uss.........noh välgu ruuni teate kõik. Ka siin on vana vene keel kõige mahukam. Susisevaid tähemärke kõige rohkem. Need kõik on põhimõtteliselt lohe ruunid. Aga segipaisatud keeltes on kõigis vigased laigud . Võrrelge vene bukvasid ja germaani tähestikku. Selle pärast väldingi skandi nimetusi. Õigeks saab kui eri kultuurid asetada kohakuti. Nii jõuame oma algsete juurteni ,sest ruunid said alguse MEILT. Tšuudi virust. Ainult kultuuri kildusid kokku põimides , saab kokku terviku -ODIN. Vene keelest on välja visatud nt. täpitähed, millel on oma tähendus. Head nuputamist , emalik ring ja täpid või isegi laine ta kohal. Ruunide aluseks on ilmapuu. Pole raske leida oksad, tüvi, juured. Venelased on üsna usinalt asunud lahti mõtestama oma juursõnu just märgiliste tähenduste pealt. Kahjuks meil ei osata enam kuigi ma olen siin kaua juba juhatanud. Võtame sõna odin. On 0 ja on 1. O-ema, I-isa. D-poolring ja N-pojalik. Mees on olemuselt alati vertikaal, naine horisontaal. Ema ( maa ) liikumatus, isa - liikumine ja tegevus ( tuli ). Naise tunne on olemuselt vee ,,laine,, uss. Mehe olemus on mõte ( õhk-hingus).
Ideaal ruunistik peaks mahtuma kaheksakanna sisse-tervik. Ja naine lisab kõigesse ümaruse. Ja siin on suurim futharki puudus- see on ära rapitud, puudulik ja kõvasti nihkes. Ära on kadunud proportsionaalsus . Teisisõnu harmooniline tervik e. tasakaal, mõõt ja võrdsed alused.
Igasugune kultuuride vastandamine on lollus kuubis. Ühisosa ja seosed on ainus juurelik.
Igasugune kasutus on põnev konstruktor. Et maagias kasutatakse AINULT nurgelist joonestikku ja kasutatakse sõjakaks tegevuseks, ma lisama ei pea vist. Aga pehmus peaks siis kelle oma olema?
Igav olla. Kirjuta oma nimi ruunides. Siis germaani -skandi tähestikus , mille monopolistideks trügisid ladina kunnid. Siis kirjuta vene bukvitsas ja siis kreeka tähtedega. Põnevat avastamist ja märkide tõlgenudust. Ja ärme unusta ,et maailmas laiutava inglise keele aluseks on samuti germaani kultuur, mille monopoolsus asetati jälle................monarhia alla.
Kaheksakandist pole puudu ka kodu. Nurkne katus ja ka karkass.
Meestele ütleks ( loe märgid läbi ) OOOO BABY ,BOOBS. Palun jätke ainult siit see lollakas ida ja lääne sõda välja. Sõna GOD. Ringi erimid. Tuumast (hingest) väljumine ringile, kodu ja juba duaalselt poolitav poeg. BOG - ema rinnad, kodu ja ringile asunud poeg. G-aastaring ja ilmapuu-ratas. Kõiges peab silmas pidama kõiki kaheksat ilmakaart. Kuhu sfäär avaneb. JUM-YUM. Puu-üles avatud ring ja M on mees. Kandi ülemine osa. Esimene täht A on katus. Piibli jumal ütles-mina olen A ja O. Noh jahh. Seal see maailma loomine käib ju kõik sõna ja märgi abil. Ma ka ei tahaks piiblit üldse sisse toppida ,sest tundub ,et see sai linnatorni taevani upitamise käigus enim rappida. Tahaks ikka omas kultuuris ja keeles püsida aga seni pole mina seda suutnud siin sütitada. Selle on asendanud piiblist tulnud linnapoliitika. OLeks tore siiski vähemasti mingi arutelu sõnanimede ulatuses.
Näide GOG-GOOD. Vene keeles on ära võetud kaksiktähe võimalused. Aga nä ,,läänes ,, sai nii lihtsalt jumalast GOOD ( kaks ema kodu ), ahnuse ja õnnekultuse suund. BAD? Ema rinnad, isa katus ja mõõgaga poolitav poeg. Mama? Mees-isa katus ja uuesti sama? Isale kuuluv sõna ja omand. Sõn-son-sun.............. proovige ise. LOll on see ,et me ise selle idalääne kotka nokkade vahel oleme suurimad kaotajad. Ärakaotajad olnud. Andsime ilmale ruunid ja ja jäime ise tühja pihuga. Isa-ema? I-isa vetikaal, laskuv uss või välk, mehe katus. Aga EMA???ema - tütar, mees ja isa katus. Türte teema jätan teadlikult üldse praegu välja. E-ida. Huvitav muidugi vene keeles need ülalt alla rõhujad. ž näiteks. Noole ots on mitmel märgil nii allutama pandud. Aga ka naiselk rõhk - йййЙ. Kõik need lisandid täppidena või muuna on ,,lapsed,, poeg-tütar.
Kaitse käib ühtjalga rünnakuga alati.
06-07-2024, 11:18
(Seda postitust muudeti viimati: 06-07-2024, 14:27 ja muutjaks oli Lokster.)
Enne kui õpetajaverd tegelased tõttavad tõestama ,et ei saanud siit kirjakeel kuidagi alata ,sest eestlased olid koopakollid ja elasid rämisedes soomätta all......... põikan korra uuesti piibli radadele. Ja viitab arlihhile. Ta võib teile ruttu taasesitada jutud põhjakaare troonist ja et aabrami moisha kultuur sai alguse taevasest ,,kivist,, mis kukkus siinai poolsaarele. Aitab piiblist.
Oluliselt varasemad kultuurid viimseni, veedadest kreekani, pärsiast asüüriani jne. räägivad et seal ,, hüperboreas,, elavad paradiisis jumalad ja seal on kogu maailma tarkused ( hävinedes kandus indiasse). Sinna ihaleti ja usinamad ka vaimuvalgust said.
Teeme hüppe Kaalini ,mida jällegi kajastavad väga vanad kultuurid. WIKI antud daatum pole päris õige. ,,Kõige uuemate ja täpsemate mõõtmistulemuste kohaselt hinnatakse kraatrite tekkeajaks 1530–1450 eKr.,,,,..... vahet pole. Tõmmake ise põhjala kultuuri ja siinai alguse olemusele paraleelid. ÜLeilma tormas kohe igasugu vaimurändureid otsima seda ,,jumalate, laskumist. Sündis aga uus kultuur ja keel.
Kahjuks mu lingid on kadunud-hävinud. Olen siia toonud ka ekvatoriaalkultuuri kirjelduse ,,viru ,, naise tagumikust, mis võis tappa karu aga ka kustutada päikse ja kuu. Seegi oli vanem kui kristlus. Aga just kristlus on kustutanud hoolega viru kultuuri ja tšuudide juuri. Jube vähe on alles sellest ( kahjuks folklore.ee-st on samuti nüüd kadunud ) kuna kristlus hävitas vihaselt meie kultuuri. Aga ikkagi on siinseal juttu viru teadmatarkadest, kelle juures käidi igalpoolt. Viru tarkus oli jäänus boreast. Igatsorti rännumehi käis aga kõik kogutu maandus lõpuks aabrami ,,keldrisse,, ja monopoli. Natuke räägitakse ,et khaanid käisid siin jutul aga see on ka kõik. Põhjala tunnustäht siia kukkus ja siin ka kultuur sündis- suri koos jumalatega. Kõik on veel alles juurte all. Kõik suured nõiad ja maagid kasutavad hoolega Tarot poodut ega tea isegi kust see pärit ( peetakse kabalismi omandiks). Ilmapuusse jalgupidi poodu oligi ODIN, kes surres sattus allilma ja sealt ta tõigi ruunid inimestele. Tema välgupoeg taevas oli thor ( varastati tooraks ). Ja tema poeg maa peal oli kevad -Baldur. Piiblis tehti jeesuseks. Tema ,,indiviidi elujõud,, oli Loki ,temast tehti saatan. Hjelmdallist tehti peaingel miikael. Muunspelli poegadest tehti neli ratsanikku............ Freiast sai Maarja. Friggast sai langenud hoor. Näiteks sõna preili ja proua tuleb freiast. Freilen ja froilen. Suur ,,võitja,, ajalugu kirjutas kõik paganluse oma nimedega enda alla. Ka ilmaratas, mis kalendris samuti ära lörtsiti. Nädalad ja kuud veel vaevu meenutavd juuri. Reede on muideks just friggale pühendatud - friggday. Monarhias asuti kõiki väärastunuid nimetama friikideks. Sunday -Püha päikse poja päev.
Aga meil on kurat ja meil on sepp ning kalev ja ta poeg. Neid mina ruuni tõlkima ei tõtta. Leidke ise poeg ja tütar.
Ei india, egiptus ega iisrael ole andnud maailmale kirjakeelt ega ruune. Kole küll aga kõik ,mida iisraeli moisha maailmale on toonud on kokkuröövitud ja monopoliks muudetud ilmalugu, mida müüakse pühamutest.
Maailm koosneb ruunist. Kas pole nagu liialdus? Ei ole liialdus. Alguses olid sõna............. kujundmõtted, tundepildid ja teod. Ja see KUIDAS kasutad oma mõistust ( teadmised, mõtted, sõnad ja nimed ) ja oma isiklikku elujõudu -ongi loomine. Teadmiste jõustamine on vägi. Andes sõnale jõu, lood maailma. Ja seda võib teha mehelikult ( ründav ja hävitav isekus ) -maagia aga võid ka hoida ja armastada. Kõike saab nii heaks kui halvaks. Nii vihkaise kui armastamisega. Aga ruunide aluseks on terviku hoidmine. Iga sümboli sees on lugu aga sõnu seades oled loo jutustaja. Kui lisad jõu, siis juba oled looja. EMAA ( seisev sahver ja ladu) , vesi ( tunne ja ajatelg ), õhk ( mõte ja hingestamine ) ja tuli ( liikumine ja tegevus). Juured-tüvi-oksad-latv. Vundament, seinad, uksed-aknad ja katus. Jalad-keha-käed ja pea.
Nii nagu tehti numbriteadusest ( kabala ) isekalt üle valitsedes kabbala, nii ka võib ruunid muuta hoidja hävitajaks ja tapjaks. Ettevaatust selle kaitsemaagiaga, kiiresti muutub see kiskja rünnakuks. Maagia on alati isekus -hermitism. Ruunide e. teadmiste kandjad kui prometheus. Hingetule, jumalate tarkuse, vaimuvalguse ja ,,jõumao,, kandjad on alati toojad, isa selle hävitaja, ema hoidja ja tütar peitja. Odin oli samuti poeg sepale aga mehlik tõus vertikaalil............ Loki-Baldur-Thor-Odin.
Miks on praegune patriarhailine masina 1-0 süsteem jätkusuutamtu ja hoidjat tappev? Sest ta tallas allailma miinusega horisontaali. Tsivi valitsev masin käitleb olevat ainult 0-i ja 1-ga neid plussiga liites. Puudu on miinus negatiivne kese ristist ja seda hoidev kesktäpike tuum -poeg, kes langes alla. Kui kõik kokku panna siis taastubki võrdrist ringis ja seda hoidev kese. vertikaal ja horisontaal võrdsetel alustel ja punktike ringis. Poiss jõudis tüdrukuni.
Te ju teate millise märgiga nupp võtab arvutimasina toite välja. Ringist vertikaalselt tõusnud I. Ettevatust maagia ja kirilliga hullamisel. Bluetoothi ruuni ka ärge unustage.
(06-07-2024, 07:23 )Lokster Kirjutas: Berkana toob hea une kindlasti aga mehele. Sest see on ema rindade märk ja meestel on nende poole tõmme alati. Isegi teadlased pole suutnud välja selgitada, miks see tõmme ei lõpe peale imikuiga. Venemaal on laialt levinud naiste lõõpimine, et vahet pole kui vana on mees- tuju paha, pista ,,sossu,, pihku.
Naise ruun on O - Kõik mis ümar-ringjas. Numbrina ongi 0.e liikumatus. Suletud ruum-kodu. Ma ei lisa siia skandinaavia nimetusi, sest ruunid on pärit ikkagi meilt aga algsed juured on mujal paremini säilinud ja meil paljus hävinud. Finugris kõige paremini.
Ruunid tõi allailmast (meilt ) inimestele isa ( ruun isa-i ) ,kes oli ka peajumal ODIN (1). Nagu näete, siis IT nullide ja ühtede keel on maha viksitud sealt. Nii on esmaruunid olemuselt isa toodud mehelikud-sõjakad. S.t. nurgelised ja sirgjoonele rajatud. Naiselik tõi ümaruse. Nii nagu kõikide kultuuride lugu on sama , nii ka oli algne keel üks. Ei julge väga viidatagi piibli juttule paabeli tornist ja ühisest keelest enne ,,linnamäe ,, hävitamist ning keelte segi löömisest, kohe hakkavad jälle süüdistused kuna ma julgen juttude ühisosa välja tuua.
Mõneti on just vana vene keeles ja bukvitsas ühisosa olemas. Nii nurgad kui ümarus. Kõik paalbeki ja assüüria ja turgi ruunid on sama kiilkirjadeni. Tänapäevane alfabeet on järelkaja läbi kultuuri sõdade. Päris tervikkeelt ja ruunistikku on venelased püüdunud kokku panna ja seal on suur ühisosa ka india veedadega. Ei maksa unustada ,et me räägime alusest, kus on määrav finugri ja tšuudide kultuur. Venelasele pani aluse skandigermaani kultuur aga tänapäeva russia kujundas lõpuni kreeka slaavlus, mille tähestik on samuti ,,ruunid,,.
Algne keel oli nurgeline eelkõige kasutamise tõttu. Kraabitav kivile või lõigatav nahale, puule, tohule. Ümarus saabus kui tekkis kultuuri värviv vedelik. Looduslikkude värvainete tegijaks olid naised. Siit sai alguse kirjakeel. Kõik kultuurid on alguse saanud paganlusest ja kõik keeled on samamoodi kasvanud.
Mehe jõu ruunid on kõik sirged. Olemuselt välk ja relv. 1, nool, oda-piik, skandis on nt. oda tähistav ruun mugandatud sõnast ,,teivas,,. Teibasse aeti vaenlasi.
Tõin siin välja ,et kaitse on too rõngasrist, kus harud ulatuvad ringist välja. Ring on naine ja kodu. Mees peab tagama selle sees harmoonilise risti aga ka ringi kaitsma, hoidma.
Et aabram muutis risti disharmooniliseks, siis sealt saigi alguse maailma ebatäius ja vigane vääraklus. Jessu rist sunnib ringist alla, annab eelise allilmale. Omamoodi põrgusse aheldamine. Just meest kui isa poega.
Paganluse jaoks ei ole ,,isa,, kuidagi mingi piibli jumalale vastanduja. See konflikt on juba seotud moisha sõjaga linna ja looduse vahel. Kristlase ja paganluse kunstlik vastandumine. Nad väidavad ,et jumal on üks aga ise lahterdavad teda polaarseks.
On inimese jaoks taeva isa ja pole vahet , kas ta on hea jumal, taevataat, kurat või ,,sepp,,. Igas jutus on ju näidatud,et meie jaoks on ta taevase päikse ja äikse tooja. Tuli ja valgus. Et loos peab ju olema ka siis uss.........noh välgu ruuni teate kõik. Ka siin on vana vene keel kõige mahukam. Susisevaid tähemärke kõige rohkem. Need kõik on põhimõtteliselt lohe ruunid. Aga segipaisatud keeltes on kõigis vigased laigud . Võrrelge vene bukvasid ja germaani tähestikku. Selle pärast väldingi skandi nimetusi. Õigeks saab kui eri kultuurid asetada kohakuti. Nii jõuame oma algsete juurteni ,sest ruunid said alguse MEILT. Tšuudi virust. Ainult kultuuri kildusid kokku põimides , saab kokku terviku -ODIN. Vene keelest on välja visatud nt. täpitähed, millel on oma tähendus. Head nuputamist , emalik ring ja täpid või isegi laine ta kohal. Ruunide aluseks on ilmapuu. Pole raske leida oksad, tüvi, juured. Venelased on üsna usinalt asunud lahti mõtestama oma juursõnu just märgiliste tähenduste pealt. Kahjuks meil ei osata enam kuigi ma olen siin kaua juba juhatanud. Võtame sõna odin. On 0 ja on 1. O-ema, I-isa. D-poolring ja N-pojalik. Mees on olemuselt alati vertikaal, naine horisontaal. Ema ( maa ) liikumatus, isa - liikumine ja tegevus ( tuli ). Naise tunne on olemuselt vee ,,laine,, uss. Mehe olemus on mõte ( õhk-hingus).
Ideaal ruunistik peaks mahtuma kaheksakanna sisse-tervik. Ja naine lisab kõigesse ümaruse. Ja siin on suurim futharki puudus- see on ära rapitud, puudulik ja kõvasti nihkes. Ära on kadunud proportsionaalsus . Teisisõnu harmooniline tervik e. tasakaal, mõõt ja võrdsed alused.
Igasugune kultuuride vastandamine on lollus kuubis. Ühisosa ja seosed on ainus juurelik.
Igasugune kasutus on põnev konstruktor. Et maagias kasutatakse AINULT nurgelist joonestikku ja kasutatakse sõjakaks tegevuseks, ma lisama ei pea vist. Aga pehmus peaks siis kelle oma olema?
Igav olla. Kirjuta oma nimi ruunides. Siis germaani -skandi tähestikus , mille monopolistideks trügisid ladina kunnid. Siis kirjuta vene bukvitsas ja siis kreeka tähtedega. Põnevat avastamist ja märkide tõlgenudust. Ja ärme unusta ,et maailmas laiutava inglise keele aluseks on samuti germaani kultuur, mille monopoolsus asetati jälle................monarhia alla.
Kaheksakandist pole puudu ka kodu. Nurkne katus ja ka karkass.
Meestele ütleks ( loe märgid läbi ) OOOO BABY ,BOOBS. Palun jätke ainult siit see lollakas ida ja lääne sõda välja. Sõna GOD. Ringi erimid. Tuumast (hingest) väljumine ringile, kodu ja juba duaalselt poolitav poeg. BOG - ema rinnad, kodu ja ringile asunud poeg. G-aastaring ja ilmapuu-ratas. Kõiges peab silmas pidama kõiki kaheksat ilmakaart. Kuhu sfäär avaneb. JUM-YUM. Puu-üles avatud ring ja M on mees. Kandi ülemine osa. Esimene täht A on katus. Piibli jumal ütles-mina olen A ja O. Noh jahh. Seal see maailma loomine käib ju kõik sõna ja märgi abil. Ma ka ei tahaks piiblit üldse sisse toppida ,sest tundub ,et see sai linnatorni taevani upitamise käigus enim rappida. Tahaks ikka omas kultuuris ja keeles püsida aga seni pole mina seda suutnud siin sütitada. Selle on asendanud piiblist tulnud linnapoliitika. OLeks tore siiski vähemasti mingi arutelu sõnanimede ulatuses.
Näide GOG-GOOD. Vene keeles on ära võetud kaksiktähe võimalused. Aga nä ,,läänes ,, sai nii lihtsalt jumalast GOOD ( kaks ema kodu ), ahnuse ja õnnekultuse suund. BAD? Ema rinnad, isa katus ja mõõgaga poolitav poeg. Mama? Mees-isa katus ja uuesti sama? Isale kuuluv sõna ja omand. Sõn-son-sun.............. proovige ise. LOll on see ,et me ise selle idalääne kotka nokkade vahel oleme suurimad kaotajad. Ärakaotajad olnud. Andsime ilmale ruunid ja ja jäime ise tühja pihuga. Isa-ema? I-isa vetikaal, laskuv uss või välk, mehe katus. Aga EMA???ema - tütar, mees ja isa katus. Türte teema jätan teadlikult üldse praegu välja. E-ida. Huvitav muidugi vene keeles need ülalt alla rõhujad. ž näiteks. Noole ots on mitmel märgil nii allutama pandud. Aga ka naiselk rõhk - йййЙ. Kõik need lisandid täppidena või muuna on ,,lapsed,, poeg-tütar.
Kaitse käib ühtjalga rünnakuga alati.
,,,, KOMMENTAARIN! Vene keeles ja ladna tähestikus: PRINIMAJEM GORIZONTALJNOJE POLOŽENIJE I VSJO BUUDJET HOROSHOO. I TEPERJ TÕ OTJEBISJ OTSJUDA SO SVOIM TŠJMOM. Ladno? Kas sa oled arvutiproge et isegi ilma kirjavigadeta ei oska trukkida või sa oled midagi muud, mul täitsa 1kõik. Mind huvitab ainult praktiline maagia enesekaitseks ja oma ümbruse kaitseks, mind sunniti seda õppima, sotsiaalne nõudlus oli nii suur et pääsu polnud, tulin toime antud ülesandega. Vot niimoodi. I žiznj idjot svoim tšeredom /vene k./.
|