Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
19-02-2012, 13:58
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2012, 14:03 ja muutjaks oli VironShaman.)
Milleks eraldi välja tuua põliseestlasi kui see on universaalne eluseadus mis kehtib kõikide karjade kohta.
Muide talu kui terviku karja hulka kuuluvad ka kõik loomad ja taimed mis on antud piirkonna kohalikud ja talumees ohverdab sügisel lammast tappes ka sellest osa jmalatele nii nagu seast ja teraviljast küpsetatud leivast-õllestki, ei maksa salvata seal, kus asjadel on palju laiem kontekst kui Vanatestamentlik patriarhi poegade kõride läbilõikamine jumalale ohvriks ja hilisem Jeesuse ristile ohverdamine koos kõigi maailma kristlastega juutide õnne nimel selle asemel, et juutide endi vereohvreid tuua. Tänane vaste siis kaasaegsed sõjad ja tapetud tsiviil- ja relvakandjaist ohvrid relvaloojate usundi jumalatele.
Või näiteks eestis kasvatatud loomade ohverdamine Türgis halal liha saamiseks on samaväärne selle talu karja ohverdamine võõrastele jumalatele, inimesed ja loomad kuuluvad ühte karmarattasse.
Postitused: 2,220
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
Mina pole nõus Celticu arusaamisega, et inimene ei saa "muuta" endas olevat hea/kurja tasakaalu.
Kassi näide: headuse osa on kassile pai tegemine, kurjuse osa on jalaga kassi löömine - kui inimene ikka otsusab, et ta enam kurja ei tee (ei löö jalaga kassi), siis suudab inimene nii "põletada" endas oleva halva, ning jäädagi heaks.
Sarnaselt saaks Celtic foorumi jaoks "muutuda heaks", st ta jääks siia kirjutama vaid pikki ja sisutihedaid postitusi, ning loobuks jäädavalt "lühikestest ja okkalistest" postitustest - nüüd võib ju küsida, kuidas siis "enda sisse kogunevat mustust ja taaka" väljutada saab, kui foorumites õelutsemist pole: näiteks kui ennast dushi all külma veega loputada, siis saab endas oleva "mustuse ja taaga" välja pesta; sarnaselt saab astraalses maailmas enda "hinge maja" päikesekiirega mustusest puhastada ja nii vabaneda endas olevast mustuse taagast.
Postitused: 1,893
Teemad: 9
Liitus: May 2009
19-02-2012, 14:04
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2012, 19:07 ja muutjaks oli Vesilik.)
(19-02-2012, 13:28 )VironShaman Kirjutas: Kas on headus või kurjus kui inimkarjadel (jutt individuaasusest on vale mida propageerivad need kes tahavad et inimesed oleks üksikud vitsaraod keda kerge oma karjast välja tõmmata ja milleks iganes kasutada, kasvõi inimõigustest kisajad)
on oma karjasisene struktuur millel on juhid kes määravad milleks üht või teist isendit kasutada või mida tema jõuga teha. Kui ei olda suuteline,tahteline eristama teisele karajaisendile tehtavat head,halba näitab see empaatiavõime puudumist ja viitab psühhopaatilisele või sotsiopaatilisele isiksusehäirele.
Truth shall set you free.
Postitused: 3,468
Teemad: 16
Liitus: Aug 2010
(19-02-2012, 14:03 )lahendused Kirjutas: Sarnaselt saaks Celtic foorumi jaoks "muutuda heaks", st ta jääks siia kirjutama vaid pikki ja sisutihedaid postitusi, ning loobuks jäädavalt "lühikestest ja okkalistest" postitustest ... Mulle on isiklikult mõned sellised "torkavad" postitused väga ja väga hästi mõjunud. Hästi siis selles mõtte, et on midagi avanud, mingi äratundmise tekitanud. Pidev takkakiitmine pigem aga suleb ja takistab adekvaatset tajumist.
/Kui ei olda suuteline,tahteline eristama teisele karajaisendile tehtavat head,halba näitab see empaatiavõime puudmist ja viitab psühhopaatilisele või sotsiopaatilisele isiksusehäirele./
Mis keelab sul õppida nägema maailma tagaplaani ja selles toimuvat, loosugite õhku loopimine ja isikutasandi halvustamine selles maailmaosas kus tegu pole füüsiliste kehade vaid nende konglomeraatidega mida tinglikult nimetame energiakehadeks on sama kui pime õpetab nägijaid kirjutama. Kui Celtic midagi kirjutab siis ta tavaliselt näeb ja teab ega lahmi niisama huupi loosungeid.
Soovitan ka teistel lõpetada foorumi risustamine tsitaatide rägastikuga, tsitaati võib ju ka niimoodi nagu ülalpoole kirja panin, esitada.
Postitused: 2,753
Teemad: 16
Mina tahan ka hirmsasti hea inimene olla... mis ma siis nüüd teen?
No pagan, mitte mingeid asju ei tohi ka lahti seletada, see mis tagaplaanil toimub, ei ole tavaliselt inimestele üldse arusaadav ega tajutav. Lihtsalt on perioode kus kõik õnnestub, maailm on helge ja elu on lill, siis tuleb aga must periood kus midagi ei õnnestu, miski ei liigu ja inimene on puhtas masenduses. Kust sellised perioodid tekivad ja miks asjad on nii nagu nad on, ongi selle nähtamatu maailma toime.
Ise tahame vähemalt teiste suhtes neutraalsed olla, iga inimest võtta puhta lehena ja olenevalt tema suhtumisest minusse, sinusse kujuneb vastureakktsioon, see ei pea olema nii nagu kristlus õpetab et kui lüüakse vaskule põsele pane parem ette aga vastuse teenib igaüks ise ära. Kui palju meie teel sattuvate inimeste käitumises on karmat meie eelnevast minevikust me ju ei tea ja seda me tavaliselt klaarimegi tervelt kõik need elud karmarattas. Ja suguvõsa karma on ühtne, andes kellelegi õnne ja eelist võtab suguvõsa selle kehastuse nägija selle õnne ja eelise ära teistelt suguvõsaliikmetelt. Seepärast on Celticu jutt, et kurjus ja headus on alati tasakaalus, sisuliselt õige. Ühe õnn on alati kellegi õnnetus ja vastupidi, iga õnne eest peab keegi maksma. Kui mustlaseit pakub ennustamist ja õnne siis kõigepelt röövib ta suure tüki suguvõsa õnne endale ja paneb teised kannatama ning annab võib olla tükikese õnnest ka raha maksnud õnneotsijale.
Postitused: 251
Teemad: 2
Kui mina toimetan maailmas, siis minu kohtumine teiste inimestega on lihtsalt kohtumine teise inimesega, ma ei mõtle sellele, et selle tagapõhi on karma ja et minu õnn on kellegi õnnetus, sest ma ei soovi õnne endale. Kui ma kohtun inimesega, kes näeb maailma sellelt lähtepunktilt, et minuga kohtumine on karma ja et näe mul läheb hästi, siis on see tema mõttemaailm ja kui ta suhtleb minuga sellelt tasandilt lähtuvalt, siis tahab ta vägisi ka mind sellesse tasandisse tirida, aga ma ei võta seda vastu. Kui tema ei suuda näha kohtumises lihtsalt kahe olendi kohtumist , sarnaselt sellele nagu tuul puudutab puu võra ja siis liigub edasi, siis on see tema piiratus. Olla selles piiratuses, uurida tausta ja sellesse kinni jääda, on enda vabatahtlik andmine ja sidumine selle maailmaga, ikka sellepärast, et soovitakse midagi. Pole mingit vahet tasanditel kas "teada" karmat, kas karta olendeid, kas uskuda Jumalasse, paras piiratus kõik. Kui teada, aga mitte sellest lähtuda, siis on vabadus, vähemalt iseendale.
Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
Vot ei tea, kas olen veel liiga vähe elanud või lihtsalt on olnud õnne, aga pole ma näinud siin maailmas ei absoluutset kurjust ega ka headust. Ja ausalt öelda on raske isegi kahju ja kasu vahel vahet teha, sest üks võib muutuda teiseks.
Samas aga kaldun siiski arvama, et mida vähem teistele ebameeldivusi valmistada, seda parem, sest kunagi ei tea millal su tee võib jälle selle teisega ristuda ja eks südametunnistus ole ka nii puhtam. Ja pole kõrgemat seadust ja kohust kui su enda südametunnistus.
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Pila, olenemata sellest mida sa ise mõtled ja mida teised mõtlevad oleme ikka selles reaalsuses mille nimeks on karma, tõsi on see, et teadvalt karmat tekitades tuleb sul või sinu suguvõsal selle eest ka maksta, seega ära tee teistele seda mida ei taha et endale tehakse, üldiselt lihtne ju.
Selleks, et ma saaksin sulle vastata, võiksid sa seletada mida sa mõtled selle all kui ütled teadlikult suguvõsale karma tekitamine.
Lihtsam oleks aru saada ühe näite varal.
19-02-2012, 19:34
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2012, 20:47 ja muutjaks oli lahendused.)
Suguvõsa karmavõla tekitamise näide: kui oled rikas maffioosnik, ning jagad heldelt oma kuritegeliku raha sugulastele, siis saavad sugulased läbi raha vastuvõtmise maffioosniku karmavõlast osa endale - sügavam olemus on selles, et maffioosniku "hea elu" tuleneb sadade lüpstavate inimeste kannatustest; kui vastu võtta maffioosniku must raha, siis saavad sugulased selle abil "paremat elu", kuid teiste kannatuste arvelt; seetõttu läheb musta raha vastu võtnud sugulaste karma võlga.
St maffioosnikule jääb kaela tema enda poolt tekitatud kaarma võlg (vastutus nende käekäigu eest, kellele ta katuse pakkumisega kurja on tekitanud), kuid maffioosnikult musta raha vastuvõtnud sugulastele kandub üle mingi osa maffioosniku karma võlast (lihtsuse mõttes võiks eeldada, et üle kanduv karma võlg on võrdeline vastu võetud raha suhtega maffioosniku kogutuludesse - ehk kui maffioosnikul on 100 miljonit musta raha ja ta jagab 2 miljonit laiali sugulastele, siis kandub sugulastele üle 2% mafioosniku kaarma võlast, ning 98% jääb maffioosnikule endale).
Põhimõtteliselt oleks võimalik elukorraldus, kus karma võlga ja kurjust ei lisanduks: kõik Maa inimesed on seadusekuulekad teadlased/loomeinimesed, ning loovad midagi uut, tegemata kellegile halba - nii loodaks vaid head ja kurjust ei lisanduks.
Postitused: 963
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Vaidleksin vastu. Karma on siiski ainuisiklik. See kuulub ainult ühele isikule. Sugivõsa ei puutu teise inimese karmasse. Karma kuulub ainult sellele isikule, kelle oma see karma on.. Karma ees vastutab iga inimene ainuisikuna.
Keegi ei taha mitte millegi ees vastutada. Palju lõbusam on vastutus teiste kaela veeretada.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(19-02-2012, 00:35 )Celtic Kirjutas: Mida enam tahab olla inimene hea, seda enam näeb ta kurjust enda ümber. Mida enam tahab olla inimene hea, seda enam näeb ta võimalusi head teha. Mõelgem positiivselt.
Tsitaat:Mida enam kasvatavad inimesed eneses headust, seda enam tegelikult maailma kurjust juurde tekib, sest tasakaal on tasakaal.
Tasakaal tähendab seda, et keskmiselt on kaal balansis mitte seda, et mingi asi on kogu aeg keskteljel. Seega võivad inimesed olla nii head kui tahavad ning ka paradiisi maal tekitada, aga sellele eelnes või järgneb põrgu maal.
Tsitaat:Ära taha olla see, kes sa pole, vaid ole see, kes olema pead
Nõus, aga arusaamiseni jõudmine, et kes sa oled, võib võtta rohkem kui inimese eluaja.
(19-02-2012, 11:48 )Celtic Kirjutas: (19-02-2012, 07:54 )tapsix Kirjutas: Ära tee teistele seda, mida sa ei taha, et sulle tehtakse. Üks kõige rumalam ja just religiooni huve põlistav nõuanne üldse. Enesega hirmutamine on üks programmeerimise alustalasid. Tihtipeale aetakse see konkreetne ütelus segi ka ühe veel hullema ütelusega "Tee teistele seda, mida tahad, et sulle tehtaks" - otsene ego tahte põlistamine... Kuidas keegi näeb. Minu jaoks ei ole see hirmutamine vaid mõtlemiskoht, st enne mõtle, siis ütle (tee). Kuidas mina, või teised, tunneks kui oleks nö ohvri olukorras ja kas tahaksin, et mulle seda tehtaks. Kuigi subjektiivne lähenemine annab see siiski aega mõtlemiseks. Seega ei pruugi see olla ego tahte põlistamine vaid mõttepaus tegevusele.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Tänapäeva tüüpiline näide heaga kurja tegemisest võiks olla näiteks see, kus kõik moodsad lapsevanemad oma võsukeste heaolu nimel nutsu kokku kraabivad, aga näiteks laste elus hakkamasaamisele tähelepanu ei pööra, lihtsam on ju ka kõik ise ära teha, kui teisele õpetada.
Ja meie praegune meditsiin töötab ju ka nii, et teenindatakse ja tehakse inimestele kõik ette-taha ära, sest me tahame oma haigetele ja väetitele inimestele ju ainult parimat, et inimene ometi ise lillegi ei peaks liigutama oma heaolu nimel > järjest rohkem vahelesekkumisi, järjest mõjutatavam ja tasakaalust väljas isiksus. Siit kontekstist jätaksin erakorralised situatsioonid välja.
Foorumi kontekstist: hoian keelt hammaste taga ja ei taha mõnele halvasti öelda või kritiseerida - aga kuidas siis teised teada saavad, et mõni postitus tegelikult hoopis kamarajura võib olla? See oleks umbes nagu jumaldada meie poliitikuid, kes läbi lillede si**a keeravad rahvale.
19-02-2012, 22:24
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2012, 22:26 ja muutjaks oli VironShaman.)
Kalldunn, võib olla on su jutt kohustus mitte klientuuri hirmutada, on ju palju raskem klientidele õnne ja rahulolu pakkuda kui nad teavad, et nende läbielamata karmasündmused peab keegi nende eest läbi elama.
Suur osa karmast on seotud surnud inimeste pärandiga, kes selle endale pihku kahmab, see saab pärandusega kaasa ka hea või kurja läbielamata saatuse. Surres on võimalik oma karmat ka pärandisse peita ja ise vabamaks saada.
Peres on võimalik laste omavahelise võitluse tulemusel karmat nii jagada, et näiteks üks vendadest on edukas ja särav samal ajal kui teine haige saamatu ülalpeetav. Tegelikus elus tegi üks vendadest teisest enda karma läbielaja ja vaikiva jõu tagaplaanil, et ise edukas olla. Proovi siis eduka venna vaikivat jõudu ravida kui su vastas on samasugune nõid nagu sa isegi.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
19-02-2012, 22:42
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2012, 22:43 ja muutjaks oli PiziIngliito.)
Äkki oleks aeg sellest va karmarattast maha astuda? Ma ei usu, et see pole võimalik. Aga miks me siin üldse karmast räägime? Karma on põhjus>tagajärg. Hea-kurja konsept ei ole ju päris sama.
Sellega on kogu elu tegelenud budistid, sellega tegelesid indiaanlaste maagilised liinid aga inimesest ülespoole karmarattas jäävad veel ju pooljumalad ja jumalad, suurema karmakäki korral kukud looma või näljase vaimu kehasse ja pead uuesti ülespoole ronima. Võib olla häirib võõrsõna karma, eesti keeles on ju sõna saatus. Nii kurjus kui headus on tegelikult kohaliku tavaõiguse reeglid, mida kusagil peetakse headuseks või kurjuseks on erinevates kultuurides erinev kuid siia inimeseks tagasi toovad lapsed kes oma vanematelt võtavad selle ülespoole tõusuks vajaliku energiakeha terviku ja söövad sellesse augud, kas järglaste saamine on kurjus, ometi ei lase ta saatuserattast väljuda. Võimalik on oma lastelt see tulevikku suunatud energiateravik ära võtta ja teha särasilmsetest energiapallidest pisikesed vanainimesed, kas sel kujul terviku tagasivõtmine on kurjus kui see aitab siit üles hüpata.
(19-02-2012, 22:24 )VironShaman Kirjutas: Kalldunn, võib olla on su jutt kohustus mitte klientuuri hirmutada, on ju palju raskem klientidele õnne ja rahulolu pakkuda kui nad teavad, et nende läbielamata karmasündmused peab keegi nende eest läbi elama.
Suur osa karmast on seotud surnud inimeste pärandiga, kes selle endale pihku kahmab, see saab pärandusega kaasa ka hea või kurja läbielamata saatuse. Surres on võimalik oma karmat ka pärandisse peita ja ise vabamaks saada.
Peres on võimalik laste omavahelise võitluse tulemusel karmat nii jagada, et näiteks üks vendadest on edukas ja särav samal ajal kui teine haige saamatu ülalpeetav. Tegelikus elus tegi üks vendadest teisest enda karma läbielaja ja vaikiva jõu tagaplaanil, et ise edukas olla. Proovi siis eduka venna vaikivat jõudu ravida kui su vastas on samasugune nõid nagu sa isegi.
See on ikka lihtsustatud lähenemine. Selle teise venna võimalus seisneb selles, et ta hakkab oma elu muutma, see tähendab, et uurib mille peale ta oma natukest energiat raiskab ja siis hoiab seda kokku, kokkuhoitud energia arvelt hakkab keha tervenema. Üldiselt kipuvad inimesed raiskama oma energiat sellele, et keskenduvad teistele, mitte oma võimalustele, seovad ennast emotsionaalselt teistega selliste energiate kaudu, mis neid söövad ja lasevad ennast häirida teistel: a la minu venna edu, iseennast haletsetakse jms. Kui sellel vennal on puue, mida välja ravida ei saa, siis alati on võimalus ennast mitte samastada oma haigusega, nii hoitakse samuti energiat kokku ja teadlikult paigutatakse see mujale. Kõik see toimub teadlikkuse kasvatamisel. Ja mitte keegi teine ei saa inimese eest seda tööd ära teha. Saatus on muutunud. See inimene hoiab jõudu endaga.
Piziingliito kirjutas:
Tsitaat:Tänapäeva tüüpiline näide heaga kurja tegemisest võiks olla näiteks see, kus kõik moodsad lapsevanemad oma võsukeste heaolu nimel nutsu kokku kraabivad, aga näiteks laste elus hakkamasaamisele tähelepanu ei pööra, lihtsam on ju ka kõik ise ära teha, kui teisele õpetada.
Ja meie praegune meditsiin töötab ju ka nii, et teenindatakse ja tehakse inimestele kõik ette-taha ära, sest me tahame oma haigetele ja väetitele inimestele ju ainult parimat, et inimene ometi ise lillegi ei peaks liigutama oma heaolu nimel > järjest rohkem vahelesekkumisi, järjest mõjutatavam ja tasakaalust väljas isiksus. Siit kontekstist jätaksin erakorralised situatsioonid välja.
Tuleviku lapsevanemad oleksid sellised, kes ei mõtleks üleliia oma laste heaolule, mis tähendab, et inimene oskaks piiri pidada, annaks vabadust endale ja lastele, mis tähendab seda, et lapsel oleks võimalus maailma ise tajuda, lapsed ega vanemad ei laseks ennast häirida teiste tegemistest, tegemised ei oleks suunatud isiklikule kasusaamisele vaid teadlikkusele. Ja kuhu see kõik välja viiks...
Meditsiini koha pealt ka nii palju, et P. Mardna on ju ka ikka sellest rääkinud, et tervis võiks olla oma vastutusel, selles osas, mida saab vastutada. Mina olen seda meelt, et kui tõsta inimese teadlikkust endast ja oma tegemistest, õpetada talle ennast jälgima, rääkida maast madalast energiatest ja selle võimalustest, mitte pannes kogu oma energia materiaalsetele asjadele, siis alles jääb palju energiat. Minu kogemused räägivad seda, et kui inimesele rääkida kuidas ta ennast aidata saab ja millest miski sünnib, siis nii paljud ütlevad, et oh kui hea, ma saan enda heaks midagi teha. Keegi pole neile rääkinud sellest võimalusest ja seepärast nad ootavad, et teine inimene ja meditsiinisüsteem teeb ta terveks, a la tablett suhu või kellegi hoolsad käed mudimas.
20-02-2012, 12:33
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2012, 15:20 ja muutjaks oli VironShaman.)
pila, see mida sa räägid on juba seesama põlisrahvaste vana loodususund, mis ütleb et inimene ei pea lootma jumalatele vaid peab ise hakkama saama. Taolased ütlevad et jumalad ei kannata inimese haisugi rääkimata siis inimese armastamisest või abistamisest, neil oma karmasõda seal kus nemad asuvad.
Tänased usundid räägivadki vastupidi, kõik kannatused on jumala määratud ja inimene võib ainult jumalalt paluda paremat saatust ja tasuks saada igavest elu teispoolsuses.
Shamaism vastupidi hoolitseb inimeste heaolu eest siin ja täna määrates inimese ja tema hõimu enda vastutama karja saatuse eest otsides haigustele ravi kohalikest maarohtudest ja käies võõraste röövlite ärapätsatud energiakeha tükke tagasi toomas või millegi vastu välja vahetamas kui haigus karmaliste tegudega seotud.
Kõige vähem võib meid elus aidata kiriku vahet käimine kuigi ka seal on oma konks sees, ristimisel vahetatakse hing välja kristliku hinge vastu ja vana sünniga saadud hing ja tema saatus kaovad kõiksusesse. Mina isiklikult küll pole rahul sellega et keegi määrab minu hinge juba noorelt kehast lahkuma ja varastab keha parasiitidele elamiseks, sest need hinged pole mitte maa päritolu.
Isiklikult ei ole mul mingit ihalust kristliku paradiisi järele sest ümbersündides olles on kõige tähtsam see maine elu mitte mingi müütiline paradiis peale kannatusi siin jumala poolt määratud rahvast orjates selleks, et õndsaks saada.
Kas ristimisel sünniga antud hinge kehast väljaviskamine ja Orioni impeeriumi määratud hingega asendamine on headus või kurjus, minu tervikisele on see kurjus ja luhtaläinud sünd.
Need teadmised ei ole miski usundiga seotud, need on üldised ja kõigile inimestele saadaval, kui ainult tahtmist on uurida. Selleks ei pea ennast siduma põlisrahvaste loodususundiga.
Mina ei poolda karjamentaliteeti, ei arva, et on vaja tegutseda pätsamise ja tagasipätsamise tasandil.
---------------------------------------------------------------
Mul on vedanud, ma tõepoolest olen kohanud inimesi, kes on ölenud, et hea, ma saan enda heaks midagi teha, aga kui palju nad jõuavad, see sõltub neist ja nende tahtejõust. Kõik see ei tähenda, et ma poleks kohanud inimesi, kes arvavad, et nad ei saa oma status quo muutmiseks miskit teha.
Kas VironShaman või keegi teine viitsiks/suudaks "ära seletada", kuidas toimub "ristimise ajal" inimese hinge vahetus kristliku hinge vastu?
St füüsilisel tasandil kallatakse tilk vett pähe, ning tehakse ristimärk, kuid mis toimub eeterlikul, astraalsel ja hinge/vaimu tasandil?
Kui see "hinge vahetus" oleks teispoolsuse vaimolendite jaoks niisama lihtne, nagu "sokkide vahetamine" (vana hing kehast välja, uus hing asemel), siis milleks on ristimise protseduuri kui sellist veel vaja? - st milles on vaja "luust ja lihast" kirikupapi füüsilisel tasandil, kui teispoolsuse vaimolend saaks hingevahetuse ise tehtud - ning miks on kirikupapi füüsilise tasandi liigutused (tilk vett pähe ja ristimärgi tegemine) vajalikud?
20-02-2012, 16:02
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2012, 16:08 ja muutjaks oli VironShaman.)
Seda "inimeseks" saamise protseduuri pead ikka Ülikooli usuteaduskonna prohvessoritelt küsima, nemad neid hingevahetajaid on valmis nikerdanud juba uue vabariigi algusest peale. Targale mehele võivad nad riituste tagaplaani ka selgeks teha. Nii nagu lubatud ja keelatud teadussuundi juhitakse pangarahva valvsa pilgu all rahadega, nii juhitakse ka hingede vahetust Jahve rüütelkonna poolt siinilmas, kabala väidab ju et see maailm on kõige jämedam aste ja kõik mis luuakse, nikerdtakse enne kui siia jõuab valmis kõrgemates kihtides. Tahad hingevahetuste tehnika osas targaks saada vaata kabala läbi.
Pealtsõja isake Stalini nõukogude inimeseks vormimise eest Eestisse pakku pagenud juudikogukonnal on Tartus ülikoolis suur mõjuvõim, eriti nüüd peale teadusliku kommunismi lõppu ja kommunismihoone pidulikku üleandmist projektijuhtide järglastele.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Selle asemel, et konkreetselt vastata, hakkab VS jälle vassima. Ei ole ju raske öelda, et füüsilise ilma riitus ja ristimise protsess on vajalik rituaal selleks, et kinnitada nö. vabatahtlikkus hingevahetusprotsessil. Hiljem hea lepingust näpuga näidata, et näe ise tahtis ja ise tegi...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Kas siis ongi nii, et füüsilisel tasandil nähtav ristimise tseremoonia (tilk vett pähe ja ristimärgi tegemine) on vaid tühipaljas ja sisutühi "näitemäng", et hiljem oleks hea väita "ise te ju tahtsite", kuid tegelik hingevahetus toimub "viiele madalamale meelele" nähtamatus teispoolsuses (eeterlikul, astraalsel, ja hinge/vaimu tasandil).
Kui see nii on, siis on ju ikkagi tegu "pettusega", ning kristlaste/orionlaste poolt röövitud hingeosakesi peaks saama tagasi võtta/küsida: füüsilisel tasandil lubati vaid jumalat/usku, kuid hingeosakeste varguse kohta polnud ju mingit lepingut.
Samuti ei annaks siis kirikupappide ja usuteaduskonna konksninade küsitlemine midagi, kuna nemad teevad vaid füüsilise tasandi "näitemängu", ega tea teispoolsuses toimuvast midagi.
Kui juba kristluse pahupoole peale teema läks, siis mis laadi "nippe" võis põhjarahvaste sahmanismi uurinud Lennart Meri hing oma füüsilise keha matustel kasutada, et "pääseda" kristlike hingevaraste käest? Väidetavalt olevat kristlikud papid Meri matustel ennast "segaseks punnitanud", kuid Meri hinge ei suutnud nad kristliku teispoolsuse hingeröövlitele anda - kas midagi "sama lihtsalt" teostatavat, nagu Aigar Säde "vampiirhingamise tehnika", või midagi veidi keerukamat?
|