Postitused: 244
Teemad: 1
Liitus: Sep 2011
13-11-2013, 18:48
(Seda postitust muudeti viimati: 14-11-2013, 12:17 ja muutjaks oli katakaroliina.)
Oo, Faraday, anna armu - jumal nende teadlastega, mul on siin elusuuruses "memm", kes ennast tasaviisi õppinud nõiaks ja ravitsejaks laseb kutsuda - või siis, teadlikult ei pööra ümber inimestes tekkinud (võibolla väär)arusaamu ja paraku on mul sellega probleem, mida olen üritanud aastaid lahendada.
Nüüd on see koht, kus ma naiivselt foorumisse hüüan, sest et igati mõistlik oleks leida seletus või abinõu - ei ole võimalik, et mingid vampinimesed ja söödikud saavad teiste üle vabalt volitseda ka siis kui neile vastu astutakse ehk siis, äkki ma ise olen rumal ja pole midagi ilmselget märganud, sest tegemist ei ole enam ammu juhuslike kokkusattumustega või et "oli halb päev" ...
Postitused: 1,242
Teemad: 6
Liitus: Feb 2012
(13-11-2013, 18:34 )katakaroliina Kirjutas: Siis - asja iva ei olegi selles, et kui halb ja mõjuvõimas on see Teine inimene, vaid et kuidas vabaneda taolistest järjepidevatest "maailmalõppudest" mis on paraku seotud ühe konkreetse inimesega. Julgen julgelt väita, et tühipaljas eiramine ja ka tugev positiivsus seda eriti ei muuda - need teevad kannatanu tugevamaks toimuva tagajärgede suhtes ja on pigem psühholoogiline abi: Teise inimese kurja silma, soovi või tahet vältida need eriti ei aita, arvan ma.
(13-11-2013, 18:34 )Veli Joonatan Kirjutas: OLE TEMAST ÜLE! Ei pea lajatama. Ütleks umbes nii, et mis sa konn krooksud. Minule ei lähe see üldse korda.
Las koerad hauguvad - karavan läheb ikka edasi.
Põhimõte on siis selles, et ei tohiks ennast tunda alaväärsena ja võtta teise sõnu tõena. ENESEUHKUS - ta ei ole sust ei targem ega parem.
Tean mida räägin. Olen omal nahal kõik selle ses elus läbi elanud.
(13-11-2013, 18:33 )excubitoris Kirjutas: Teadlased hakkavad juba jõudma tulemuseni, et inimene on võimeline mõtte jõul maailma enda ümber muutma. Sealt edasi on vaid sammuke tunnistada, et on olemas "nõiad" ja "nõidumine" on reaalne nähtus.
... on küll, täitsa reaalne. Ja kui mõni on sündinud paha tujuga nõiaks (või isegi lihtsalt "nõiaks") - siis on ikka jama majas küll.
Reaalsus ei lõpe veel seal, kus lõpeb meie arusaam sellest.
Jaa - see on tõsi, paraku tolle hetke lasin käest ning sain muserdatud veel ka siis kui teadsin, mida täpselt iga tema sõna tegelikult tähendab, so. lugesin manipuleerimist tema huultelt. Olen ise selle võrra tugevamaks kasvanud - ja tänud talle, heh-heh.
Praeguseks olen saavutanud inimeste abiga distantsi ja sõltumatuse ning jätkan "kasvamist päikese poole" - vabadus on üks imetore seisund, kahjuks habras oma olemuselt. Mure aga lööb endiselt läbi, sest meil on nn. seotud tutvusringkond - iga asi, tegu või käik, mis peaks tema "piirkonda" lähemalt puutuma, läheb nurja. Miks ma nii arvan? 15 aastaga õpib nii mõndagi ja jõuab tähele panna - iga kord kui ma keeldusin midagi tegemast, läks jamaks. Konkreetselt. Ma ei täitnud käsku - mul lagunes auto, või tegin avarii, või veel midagi. Olukord lahenes kiiresti, kui lõin käega ja tegin nõutut. Arusaadav, et võisin teha seda endale ise alateadlikust hirmust aga praegu seisan olukorras, kus - võtan asja rahulikult aga fakti ennast see ju ei muuda. Jumal, ma saan isegi peavalu 5 min enne ta tel.kõnet ja ka siis - on olnud võimalik ajaliselt paika panna - kui ta mind kusagil siunab.
Vot sellise koletise olen enda kulul üles kasvatanud ja nüüd tead, enam ei taha.
Postitused: 251
Teemad: 2
Liitus: Apr 2011
Sa võiksid oma energiaväljast kõik temaga seotud sündmused ära kustutada. Juhtub uus asi, kustutad jälle. Muidu sunnivad need lood sind talle mingil moel (mitteteadlikkuse tasandil) ikkagi vastama, mis ei too vabadust, vaid seob tõukumise või tõmbumise näol. Ja mõte siis selles, et kui sa teda kohtad oma tutvusringkonnas, siis on ta sulle nagu uus inimene, sa ei tea tast midagi. See võiks luua välja, mis ajab ta toimimise segadusse.
Jah, pisut tööd endaga - proovima ju peab.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
Mulle paistab probleem tavalise enesekehtestamise probleemina ja võin soovitada ainult teaduslikku lähenemist. St teha endale selgeks mida teine sinult tahab ja millega on teisel võim sinu üle (näiteks tutvusringkonna mõjutamine), mida sina tahad ja kuidas sa enda tahtmist endale, sellele teisele ja kõrvalistele isikutele selgeks oskad teha. Ma arvan, et selgitustel oleks hea hoiduda hinnangutest nagu nõid vmt ja ausalt öelda kuidas lood sulle paistavad.
Eks töö endaga ongi raske, aga lõpuks võib öelda, et ise tehtud, hästi tehtud.
14-11-2013, 16:58
(Seda postitust muudeti viimati: 14-11-2013, 17:00 ja muutjaks oli katakaroliina.)
Psühhoterroristidel on enamasti vähe tegelikke soove - eraldada teistest ja enese tahtele allutada - nii saab kätte raha, vaba tahte, aja, kogu elu.
Jaa, ma ei soovi solvata ühtegi ravitsejat ega nõida - palun vabandust - püüan võibolla vaid pöörata tähelepanu sellele, mis võib juhtuda, kui see mitte kõige parem inimene satub vastavatele kursustele ja sealt omandatut kiirelt teiste inimeste või üldarvamuse anastamiseks tarbima hakkab. Tänan seejuures Sind õiglase märkuse eest, Kage - emotsioonid taolistes olukordades paraku kipuvad märkamatult üle kasvama.
Hull tundubki see, et oled sundseisus proovides kõike võimalikku olukorra parandamiseks, sel ajal kui võiks lihtsalt elada oma elu. Nagu ( vähemalt peaaegu) normaalne inimene. Lihtsalt sellepärast, et oled kunagi kedagi aidanud, andnud talle hinge tagant kõik ja siis oled talle veel võlgu ka - jälle üks selline inimene, kes "teeb kellegile ära" ja "näitab koha kätte" ja "paneb paika" jne. ning lõpuks jääb veel õigeks ka - elujõuline loomulikult, aktsepteeritav, aga kui juba võetakse appi mädamunad, punane lõng ja veneusu ikoonid, kui lausa silme eest seletatakse, et sina oledki selleks sündinud, et kõik oma sissetulekud temale üle anda ... siis on emmal-kummal meist katuse all kõva kiiks sees - nii nõudjal kui ka käsutäitjal.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
Eks siin tulebki välja see kui hästi ja mille alusel oskab keegi teisele põhjendada miks tal õigus on, st kui selge on seletajal endal see mida ta teisele edastada tahab. Kui üks pool oskab usupõhiselt jmt appi võttes veenvalt seletada miks temale jääb õigus, siis sinul on võimalus sellele omalt poolt kindlad ja põhjendatud vastused leida. Ja mitte miks temal õigus ei ole vaid miks sina temaga nõus ei ole ja miks sinul õigus on. Tema õigus ei ole ju mitte kuidagi suurem sinu omast ükskõik kui palju väliseid abinõusid usu jmt näol appi võetakse. Pealegi kui võlg on laialivalguvate väärtustega, siis sina võid selle enda jaoks ümber hinnata ja öelda, et oled selle ja tollega oma võla juba ammu tasunud ning ei näe rohkem põhjust miks peaks intresside maksmist jätkama. Isegi kui ta ei jää sellega nõusse, siis selliste võlgade puhul ei määra mitte keegi muu tasu suurust peale sinu enda ja kui sa tunned, et küllalt on, siis oled ka võla tasunud.
Tagajärjed tuleks muidugi ka läbi mõelda, st ebaõnnestumise korral ühise keele leidmisel, ja hinnata kas parem/lihtsam on jätkata vanaviisi või võtad riski ja tegeled hiljem tagajärgedega.
Postitused: 883
Teemad: 33
Liitus: May 2009
Võta metallitükk, kasta üleni solgi sisse ja aseta vihavaenlase ukse taha, näiteks jalamati alla.
... tänud,  igaks juhuks, veel, päris posima ei hakka - lihtsalt, see kõik on juba nii ülevõlli, et pisaratest on taas naer saanud : nii need inimesed kibestuvad. Pealegi, päris oma taskusse s..da ei taha - pole ju päris kindel, kas mina olen juhm ja naiivne või tema kõigest elujõuline vorm fuuriast : no nii või teisiti tuleb iga tegu alati endale tagasi ja ma loodan, et teistelegi ... aga ma tänan ja võtan teadmiseks, eks see pilt võib silme eest pimedaks tõmmata igal hetkel ja siis on mida ette võtta.
Postitused: 1,242
Teemad: 6
Liitus: Feb 2012
19-11-2013, 01:47
(Seda postitust muudeti viimati: 19-11-2013, 01:57 ja muutjaks oli Veli Joonatan.)
(16-07-2008, 21:55 )huviline30 Kirjutas: Kuidas ja kas oleks võimalik saada mingite loitsude või muu nn.nõidusega vabaks inimesest kes soovib sulle halba?
Minu arvamus on et loitsud ja nõidused võivad tõesti aidata, kuid kõige parem retsept oleks - võta julgus kokku ja ütle kõik näost näkku ära!
Nii saad sellest mustast energiast lahti. TEE SEDA!
No nüüd vaatasin et kiri on aastast 2008.
Aga nõuanne jääb samaks.
Reaalsus ei lõpe veel seal, kus lõpeb meie arusaam sellest.
|