Postitused: 2,313
Teemad: 31
Liitus: Nov 2018
10-02-2020, 21:13
(Seda postitust muudeti viimati: 10-02-2020, 21:18 ja muutjaks oli Q11.)
„Olen vahel mõelnud, miks meile kõige rohkem näidatakse krimifilme, katastroofifilme ja fantaasiafilme“
Oleneb ju kui keegi vaadata tahab. Mina näiteks pole juba mingi 15 aastat televiisorit vaadanud. Filme...noo väga harva. Paar-kolm aastas ehk. Ja kohe ei suuda enam niimoodi nagu nooremana...
Pagan...jälle see vist läks lobisemise alla...vabandust moderaatoritele...püüan ohjeldada ennast....
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
(10-02-2020, 21:05 )Minaelan Kirjutas: Olen vahel mõelnud, miks meile kõige rohkem näidatakse krimifilme, katastroofifilme ja fantaasiafilme. Ehk valmistatakse meid ette tulevikuks?
Et suudaksime siis, kui "mingid jõud" võtavad inimkonna valitsemise üle, ellu jääda. Meenutame, kuidas inimesed neis filmides toimisid.
Selles olen kindel, et inimkonnaga ei manipuleeri mitte ainult kurjuse jõud?
Head jõud on kavalamad ja targemad ja nad oskavad meid alateadlikult juhendada tulevaste sündmuste jaoks.
Tahtsin lisada, et meile ei anta ühtegi probleemi, mida me lahendada ei suudaks.
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
"Tahtsin lisada, et meile ei anta ühtegi probleemi, mida me lahendada ei suudaks."
On küll. Kas see nüüd probleem oleks aga küsimusena see nii tunduks.
Miks Jumal on Olemas?.. 
Ei meenu, et Valgustunud sellele vastuse oleks andnud, vaid "See on müsteeriumite müsteerium"...
(10-02-2020, 21:27 )Q11 Kirjutas: "Tahtsin lisada, et meile ei anta ühtegi probleemi, mida me lahendada ei suudaks."
Miks Jumal on Olemas?..
Ei meenu, et Valgustunud sellele vastuse oleks andnud, vaid "See on müsteeriumite müsteerium"...
"Professor uuris laboratooriumis kirpu. Ta rebis kirbul ühe jala ära ja ütles: "Hüppa!"
Kirp hüppas.
Professor rebis teise jala ära ja ütles: "Hüppa!"
Kirp hüppas.
Eksperiment jätkus. Lopuks tõmbas professor küljest viimase jala ja ütles kirbule: "Hüppa!"
Kirp ei hüpanud.
Teadlane pomises endale natuke aega habemesse ja kirjutas siis laboratooriumipäevikusse:
"Pärast viimase jala eraldamist kaotab kirp kuulmise.""
Dalai-laama
Miks on maailmas niipalju erinevaid uskumusi ja jumalaid, keda kummardatakse, kuid ükski neist jumalatest pole nii mõjuvõimas, et suudaks inimkonnas rahu luua?
Kas see tähendab, et need PALJUD tulnukjumalad valitsevad siiani Maa inimkonna üle ja kasutavad meid kui kahuriliha oma võimu saamiseks ja teiste "jumaluste" hävitamiseks?
Dalai-laama
Postitused: 1,560
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
(10-02-2020, 21:27 )Q11 Kirjutas: "Tahtsin lisada, et meile ei anta ühtegi probleemi, mida me lahendada ei suudaks."
Miks Jumal on Olemas?..
Jumal ei ole olemas, jumal ON.
„Jumal ei ole olemas, jumal ON“
Õige parandus. Tõepoolest Jumal ei „ütle“, et Mina olen olemas vaid Mina Olen.
Postitused: 8,639
Teemad: 77
Liitus: Dec 2015
02-10-2020, 21:49
(Seda postitust muudeti viimati: 03-10-2020, 05:39 ja muutjaks oli xcad.)
(02-10-2020, 17:10 )Minaelan Kirjutas: Miks on maailmas niipalju erinevaid uskumusi ja jumalaid, keda kummardatakse, kuid ükski neist jumalatest pole nii mõjuvõimas, et suudaks inimkonnas rahu luua?
Kas see tähendab, et need PALJUD tulnukjumalad valitsevad siiani Maa inimkonna üle ja kasutavad meid kui kahuriliha oma võimu saamiseks ja teiste "jumaluste" hävitamiseks? Absoluutset tõde vist polegi olemas? Kui ka on siis see on inimesele mõistetamatu. Täi ronib peas ringi ja tema maailmaks on juksepahvak ja maailmalõpp on kas täitõrje või kiilaks ajamine. Inimesega samamoodi maastaabid ainult teised.
Umbes nii kui ühepäeva liblikas arutleks lõpmatuse üle.
Einar Laigna viimases intervjuus oli sellest juttu, keskajal juba avadatatud "ringiteooria". Inimese teadmised oleks nagu ring mida saaks laienda lõpmatuseni, see mis jääb ringist välja on tundmatu. Ehk mida suurem ring seda rohkem tundmatut. Siin on üks "aga" see ring ei saa laieneda lõpmatuseni vaid ainult selle piirini mida inimene kui bioloogiline ja energeetiline olend on võimeline tunnetama. Heaks näiteks on elektroonika. Alles oli 250nm tehnoloogija ja 20a. on mindud juba 5nm. See ei saa lõpmatuseni nii jätkuda kuna aatomi mõõt paneb lõpuks piirid. Ja alles 5a. tagasi väideti, et alla 22nm on praktiliselt võimatu minna aatomite vaheliste jõudude tõttu.
Inimkonna teadmiste ring laieneb ja nagu "musta augu" välise vaatleja jaoks jääb sündmuste horisont kust edasi minna ei saa. Teadmiste piiril selle "ringi" dieameetri laienemine jätkub aga mikroskoopilises tempos saavutamata kunagi sündmuste horisonti ehk kõike mida on võimalik inimesel kui energeetilisel olendil saavutada. 99,99% reaalsust aga jääb alati sellest horisondist väljapoole ja on põhimõtteliselt tunnetamatu. Teoreetiliselt võib saada teadmisi teistelt energeetilistelt olenditelt mis jäävad sellest väljapoole, need teadmised aga on kasutud ja neid kontrollida võimatu.
Viimne Roomlane võttis sealt sotsiaalsed garantiid. Laigna jutt, et 1953a. olid sotsiaalsed garantiid paremad kui praegu on jama. Kolhoosnikud olid pärisorjuses ja pensionid kui sellised neile praktiliselt puudusid. Haigusrahad ja dekreetpuhkus sünnitusel olid naeruväärsed, ainult tasuta arstiabi võiks välja tuua. Siis aga oli töökohustus ja kes ei töödanud läks luuserina vangi! Ehk ka linnades oli sunnismaisus ja töökohustus. Looja ehk jumal on samuti inimese tunnetusest väljaspool, ainult kaudselt tema tegevuse kaudu saab seda jälgida. Ja loodusseadused on jumala seadused, nende järgine ongi jumala seaduste järgimine. Probleem on ainult nende inimlikus tõlgenuses mis üldjuhul on ekslik ehk "inimlik".
https://www.youtube.com/watch?v=Yn5n6V6A...mTh1VqRH74
Postitused: 3,302
Teemad: 26
Liitus: Aug 2016
Aboluutne tõde on nagu elevant mida 5 pimedat kirjeldavad.
Jumal on isiksustatud Egregor...
Huvitav fakt - isik kes ei saa aru millest sa räägid peab lolliks sind mitte ennast.
(03-10-2020, 06:05 )Tyto Alba Kirjutas: Aboluutne tõde on nagu elevant mida 5 pimedat kirjeldavad. Isegi sellest veel segasem. 5 pimedat saavad midagi teada, absoluutne tõde on absoluutselt hoomamatu 
On inimlik tõde, see on üliväike osa sellest absoluutsest, lisaks ülimalt politiseeritud. Miks muidu inimesed kes peaksid maailma sarnaselt tajuma omavahel sõdivad ja neid n.n. "tõdesid" on päevauudistes pidevalt.
Absoluutne Tõde peab olema muutumatu, koguaeg kohalolev ning tundma ainult iseennast. Ja kui Töde oskaks rääkida, siis esimese asjana Ta ütleks Mina Olen. Teadmine muutumatust Iseendast ongi Tõe (Jumala) olemus...
Postitused: 967
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Mis asja te pudrutate siin? Mida mina siis siin, olen Teie tohletanud ajudeni püüdnud viia! Tundub et mitte ükski sõna ei suuda purustada seda kilpi, mille te olete enese ümber loonud. Või on see kilp juba Ema piimaga kaasa antud?
Räägin ju pidevalt: Inimene sünnib siia ilma - ainult selleks et täiustada oma hinge. See ongi absoluutne tõde.
Kogu universumi ulatudes: Energia liigub ja muutub väge rangete seaduste ja reeglite alusel. Ka see on absoluutne tõde. Mida te veel tahate? Hakake uurima neid seadusi ja neid reegleid! Aga ei. Kõik peab kandikul ja ilusasti serveeritult ette antama. Isegi iseenese eest ei taheta vastutada. Kõik teised on süüdi minu hädades ja õnnetustes, aga mitte mina! Kuhu me niimoodi välja jõuame? Kuhu? Kuhu? Kuhu?
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
(03-10-2020, 09:48 )kalldunn Kirjutas: Mis asja te pudrutate siin? Mida mina siis siin, olen Teie tohletanud ajudeni püüdnud viia! Tundub et mitte ükski sõna ei suuda purustada seda kilpi, mille te olete enese ümber loonud. Või on see kilp juba Ema piimaga kaasa antud?
Räägin ju pidevalt: Inimene sünnib siia ilma - ainult selleks et täiustada oma hinge. See ongi absoluutne tõde.
Kogu universumi ulatudes: Energia liigub ja muutub väge rangete seaduste ja reeglite alusel. Ka see on absoluutne tõde. Mida te veel tahate? Hakake uurima neid seadusi ja neid reegleid! Aga ei. Kõik peab kandikul ja ilusasti serveeritult ette antama. Isegi iseenese eest ei taheta vastutada. Kõik teised on süüdi minu hädades ja õnnetustes, aga mitte mina! Kuhu me niimoodi välja jõuame? Kuhu? Kuhu? Kuhu? 1) Palju on neid kes täiustavad? Üli väike osa. Enamus elab loomset elu: töö ; kodu ; TV ; nädalavahetuse õlu ja samasugused sõbrad.
2) Energia vibreerib ja liigub. Aksioom. Aga selle reegleid meie ei tea. See mida teama on tühine osa tervikust ja arvame, et oleme looduse kroon, jumala näo järgi loodud.
3) Ikka kandikul ja ka lusikaga suhu toppima kõrist alla ka. Ainult "väljutamine" toimub iseeneslikult kas looduses või WC-s
4) Kuhugi ei jõua "välja". Sureme hoopis välja inimesed kui liik sest meie arengutee ja iseloom on valed.
5) Iseenese eest vastutada ei taheta. Aksioom. Kõik teised on süüdi mitte mina ise. Vaata punkti 3 ja 4.
„Kõik teised on süüdi minu hädades ja õnnetustes, aga mitte mina“
Tõel (Jumal, Mina) ei ole hädasi ega õnnetusi.
See „täiustada oma hinge“ tähendab aru saada, et maine elu on ainult kogemuslik. Mitte midagi muud (kuskile jõuda, suuremaks/targemaks saada jne.)
Mingisugust „väljajõudmist“ pole...võinoh kui toimub sellest arusaamine siis võime ju seda ka välja jõudmiseks nimetada...
Postitused: 1,893
Teemad: 9
Liitus: May 2009
Minu arvates on inimkond ikkagi orjastatud-elada,tomida,isegi mõelda saab,peab,kästakse,lastakse ainult olemasolevate programmide ja mudelite järgi.
Truth shall set you free.
Postitused: 4,561
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
(03-10-2020, 12:50 )Vesilik Kirjutas: Minu arvates on inimkond ikkagi orjastatud-elada,tomida,isegi mõelda saab,peab,kästakse,lastakse ainult olemasolevate programmide ja mudelite järgi.
Jah Vesilikuga nõus, ülejäänute luulud kellegi, millegi arenemisest on l*llile inimesele üks suur mullitamine tegelikkuse varjestamiseks, sarnaselt kui ka Vigur rehepappi loos „ /-/ Kes tegi?” küsisid abilised. „Ise tegi! Ise tegi!” möirgas vanapagan vastu".
Postitused: 967
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Kahjuks, olemas olevad programmid ja mudelid ei tööta enam. Olemasolevate programmide ja mudelite alusel on inimkonnal järele jäänud ainult üks tee. See on; iseenda ja kogu planeedi hävitamine. Kahjuks - see on nii! Ja sinna poole liigub inimkond, seitsme penikoorma saabastega.
Vaja on uusi programme ja uusi mudeleid. Selleks et inimkond ei langeks lõpplikku kaosesse.
Kahjuks on uuenduste tooja – risti löödud või hävitatud.
Noh jah tõesti – kui komistad tõe otsa, tõuse kiirest püsti ja jookse nii kaugele et keegi sind ei leiaks!
Inimkonna häving on paratamatu, kui midagi ette ei võeta.
Keegi mitte kedagi ei kuula.
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
Postitused: 4,561
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
(03-10-2020, 14:08 )kalldunn Kirjutas: Kahjuks, olemas olevad programmid ja mudelid ei tööta enam. Olemasolevate programmide ja mudelite alusel on inimkonnal järele jäänud ainult üks tee. See on; iseenda ja kogu planeedi hävitamine. Kahjuks - see on nii! Ja sinna poole liigub inimkond, seitsme penikoorma saabastega.
Vaja on uusi programme ja uusi mudeleid. Selleks et inimkond ei langeks lõpplikku kaosesse.
Kahjuks on uuenduste tooja – risti löödud või hävitatud.
Noh jah tõesti – kui komistad tõe otsa, tõuse kiirest püsti ja jookse nii kaugele et keegi sind ei leiaks!
Inimkonna häving on paratamatu, kui midagi ette ei võeta.
Keegi mitte kedagi ei kuula.
See väide on programm, mis dekodeerib ja võtab maha töövõime vanadel progededel ehk mudelitel, annab ebamäärasuse ja ebakindluse ja viib hävingu teele. Kes tahab võib ise end tagasi /teisiti jne.. progeda ja tema jaoks töötavad vanad või ka tema enese loodud uued mudelid ja proged. Põhiline on mitte uskuda seda n.ö. uut mis lõõtsub hävingut ja kaost. Progeda enestele head, helget ja selget tulevikku.
|