Postitused: 5
Teemad: 3
Liitus: Feb 2013
25-02-2013, 10:20
(Seda postitust muudeti viimati: 25-02-2013, 10:21 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Kas kellelgi on kogemust olukorraga, kus asjade halb energia neid füüsiliselt ja ka vaimselt raputab ja endast välja viib? Ma nagu tunnetaks, et midagi halba on peagi juhtumas ja mu keha mängib sellele kaasa. Tegelikult reaalselt vaadates kõik korras, aga alateadvus lausa karjub sees, et see kõik ei jää nii. Ja see käitumine, mis sellest energiast tuleb võibki ise halva juurde viia asjad. Ei tahaks. Kuidas saaks paremini kontrollida end ja eirata alateadvust, mis sees kõik segi lööb? Kõik selle teemaga seonduv on siia vastusesse oodatud. Jagage ka omi kogemusi...
Postitused: 87
Teemad: 4
Liitus: Apr 2011
Eirata alateadvust?
Oled vist vales foorumis
Postitused: 5
Teemad: 3
Liitus: Feb 2013
Ma pean eirama, sest see, mida alateadvus ütleb ei ole reaalelus loogiline ja tõenäosus väike. Kuidas rahutu alateadvusega toime tulla?
Ehk ei peakski eirama kui sellest pere-elu ei sõltuks. Ei taha aga teiste elusid rikkuda ainult seetõttu, et mul kõhutunne sees möllab...
Postitused: 87
Teemad: 4
Liitus: Apr 2011
Alateadvus on loomult vana rahu ise,ma arvan et sa ajad midagi segamini... loogilisus ja möistlikkus on kyll möisted millest alateadvusel pole halli aimugi.
Ma arvan et oled teinud lihtsalt valesi otsusi ja sellest se konflikt,pole hullu,öpi vastutama ja köik laabub.