Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
Kahes mu unenäos on minuga olnud neiu,
kelle juuresolek tekitas minus tohutu turvatunde.
Tõsimeeli selline tunne, et "saagu või s...em, minule ei lasta midagi
halba juhtuda".
Päriselust ma selliseid kogemusi ei mäleta. Natuke sarnaseid on olnud.
Kuid unenäos kogetu oli palju võimsam.
Mida selline kogemus unenäos võiks tähendada?
Postitused: 2,753
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
On old "samalaadsed sümptomid" kaks korda - istusin süles, esimesel korral mõtlesin, et krdi imelik naissoost isikul süles istuda ( füüsilisel ju vastupidi  )
Mõlemad korrad sel aastal.
Kes või mis, eidea.
Postitused: 1,893
Teemad: 9
Liitus: May 2009
Neitsi Maria võttis sülle.Ilmselt juhtus see ööl pärast palveldamist.
Truth shall set you free.
Postitused: 967
Teemad: 22
Liitus: Mar 2011
Kui ma ühe inimese, esimest korda viisin spiritistliku meditatsioonini.
Nägi ta seal, oma kaitseinglit, või oma abilist. Tema reaktsijoon oli.
Küll ta on ilus naine. Pärastpoole, ta on range ,aga niiiii ilus!
Kaks korda – on juba aegade algusest – nagu rist, igavesti, igalühel kaasas!
Postitused: 1,893
Teemad: 9
Liitus: May 2009
Usun et kui geid kõvasti palveldavad enne magama minekut siis näevad nad öösel unes et on Aabrahami süles.
Truth shall set you free.
Postitused: 2,753
Liitus: Apr 2011
20-10-2013, 17:48
(Seda postitust muudeti viimati: 20-10-2013, 18:49 ja muutjaks oli euroruubel.)
Ei tegele tegele ei palvetuste ega riitustega, ei mediteeri ega midagi. Ja kristlusest hoian end võimalikult kaugele. Ka muude religioonidega "ei tee tegemist"- st loetud ja huvi tuntud on, aga "nina sisse ei topi".
Mis viib mõttele, et "see asi" (ja ilmselt palju muudki) pole seotud ei uskumuste vaadete, kommete ega riitustega. Ilmselt liiga võimas, et "inimlikele manipulatsioonidele ja vaadetele" alluda.
Postitused: 27
Teemad: 0
Liitus: Apr 2013
Ma ei tea kas see just sellega seotud aga nägin üksööse väga veidrat und,nüüd ei oska seda kuidagi selgitada,jäi mulje nagu oleks see seotud hiljutise kurva sündmusega mu elus,kus ma ei saanud lahkunuga isegi hüvasti jätta ja see jäi mind painama.Peale seda und aga on rahu.
Kuu alguses suri meie köhubeebi teadmata pöhjustel.Olin ülikurb ja väga löödud,ei sanud pisikesega isegi hüvasti jätta,sest haigla eeskirjad ei lubanud nii väikest last näha.Pödesin väga seda,aga ühel ööl nägin unes,et seisan toas,ümber on hämar ja olen väga önnetu,kuni tuleb üks mees ja kallistab mind seljatagant örnalt.Mul hakkas kergem ja sellega ka uni löppes.Kes oli see mees?
Postitused: 1,242
Teemad: 6
Liitus: Feb 2012
(19-10-2013, 20:51 )paadikapten Kirjutas: Kahes mu unenäos on minuga olnud neiu,
kelle juuresolek tekitas minus tohutu turvatunde.
Tõsimeeli selline tunne, et "saagu või s...em, minule ei lasta midagi
halba juhtuda".
Päriselust ma selliseid kogemusi ei mäleta. Natuke sarnaseid on olnud.
Kuid unenäos kogetu oli palju võimsam.
Mida selline kogemus unenäos võiks tähendada?
Siit foorumist sa vastust ei saa. Kui saad mingi vastuse - kas siis usuks? Ei.
Niipalju ütleks et ära seosta oma identiteeti oma materiaalse kehaga.
See on sul ajutiselt.
Oled igavene vaim ja elad vaimses maailmas samaaegselt.
Reaalsus ei lõpe veel seal, kus lõpeb meie arusaam sellest.
Postitused: 3,479
Liitus: Aug 2010
Olen ka sellist turvatunnet unes kogenud. Mitukümmend aastat tagasi. Midagi erilist sellele füüsilises reaalsuses järgnenud pole.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
22-10-2013, 18:07
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2013, 07:17 ja muutjaks oli Minaelan.)
Mina mäletan samuti seda erilist ja sooja turvatunnet - nägin unes, et järve peal õhus oli suur kiik. Mina istusin seal ühe vanema mehe kõrval, ise olin siis laps, ma arvan nii 8-aastane. Istusime ja kiikusime, see oli selline nööridega puuistmega kiik, kus istusime kõrvuti. See kiiki ei liikunud mitte üles-alla, vaid liikus ühtlaselt edasi kõrgel veekogu kohal. Ning ma tundsin, et mitte miski ei tee mulle enam haiget, et süda tahtis rõõmust ja turvalisusest lõhkeda. Me rääkisime ...ja kui üles ärkasin, siis nutsin, sest tundsin, et olen midagi väga tähtsat kaotanud.
Nüüd aastakümneid hiljem, mäletades ikka väga hästi seda unenägu ja seda erilist sooja turvatunnet, olen kindel, et seda antakse kõigile inimestele kogeda, et me ennast siin Maa raskustes väga unustatutena ja üksikutena ei tunneks... kes teab...
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Postitused: 1,242
Teemad: 6
Liitus: Feb 2012
See soe turvatunne. Kui ei ole enam ühtegi muret.
See ongi see, mida igaüks soovib.
See juhtub siis, kui ei ole enam seda materiaalset keha. Samas - hing ei saa ennem vabaks, kui ta ei ole läbi elanud kõiki raskusi siin maal.
Mida raskem elu - ärgem heidkem meelt! Ei tasu kadestada rikkureid! Nad viivad oma "varanduse" endaga hauda kaasa.
David Icke ütleb ju samuti - need hinged, kes on maale sündinud on kõik kangelased.
Aeg on igavik!
Reaalsus ei lõpe veel seal, kus lõpeb meie arusaam sellest.
|