Postitused: 16
Teemad: 2
Liitus: Apr 2012
Tere,
Olen uus kasutaja siin. Leidsin selle web i nii mõnigi kuu tagasi googeldades.
Mul on mure. Mul on tunne nagu ma pole enam minaise. Ma ei suuda kontrollida oma emotsioone, tujusi, mida ütlen või isegi, et mida mõtlen. Mul nagu keegi sunnib ütlema ja tegema asju mida ma ei taha. Kontroll puudub täielikult!
Vabandan kehva Eestikeele pärast, olen elanud välismaal juba 10 a.
Tänud,
M.K
Postitused: 166
Teemad: 7
Liitus: Nov 2005
20-11-2012, 14:42
(Seda postitust muudeti viimati: 20-11-2012, 14:46 ja muutjaks oli pillu.)
Ürita oma mõtlemist kontrollida, pead ennast töötlema.
Mediteeri näiteks see kindlasti aitab.
Tundub, et oled ennast käest ära lasknud.
Kus sa seal välismaal elad? Lihtsalt huvi.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Lisaks mediteerimisele aitab ka kerge kehakultuur. Kui inimene nati rahutut siis rahu saavutamiseks oleks vaja ennast nati väsitada eelnevalt. Ei ole vaja kohe "raudmehe" võistlustele minna aga kerge tunnine kiirem kõnd või paar kilomeetrit ujuda bassus piisab täiesti. Inimene on suuteline kontrollima nii oma emotsioone kui ka kõiki muid asju. See ei ole alati lihtne, kuid saavutatav. Tihti tekib liigutamise käigus - kui see on selline üksluine - mediteerimise efekt. Saad oma mõtted liikuma ja arutled iseendaga arutleda. Jõudu.
Postitused: 16
Teemad: 2
Liitus: Apr 2012
Aitäh Teile. Tundub, et aga hetkel täiesti tunne, kus ma ei saa vastu oma mõtlemisele ega emotsioonidele.
Postitused: 28
Teemad: 0
Liitus: May 2012
Sügis ju. Rohkem värsket õhku, vitamiine ja füüsilist tegevust. Paigal istumine ja enese kuulamine ei anna tulemusi, vastupidi, mida rohkem mõtled, et midagi on valesti, seda rohkem valesti hakkab minema.Kui see ei aita, ehk aitab arst. Kui arst ka ei aita, siis alles on põhjust hakata otsima sügavamalt, ehk pidada nõu, süüvida võimalikesse põhjustesse, miks see Sinuga nii võiks olla. Enamatel juhtudel on siiski põhjus lihtsalt tegevusetuses või mõnes tervisehäires.
Pimedas on kõik kassid hallid.
Postitused: 139
Liitus: Nov 2012
Soovitan rohkem seksi ja alkoholi. Omadest kogemustes kinnitan, et toimib.
Harri
Postitused: 2,753
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
(22-11-2012, 21:28 )Minaelan Kirjutas: (22-11-2012, 20:56 )Pesukäru Kirjutas: Soovitan rohkem seksi ja alkoholi. Omadest kogemustes kinnitan, et toimib.
Harri
Loen su kommentaare ja pidevalt on dejavu tunne. Et ehk sa oled siin foorumis juba olnud, aga mõne teise nime all. Kas on nii?
Miskipärast sama tunne...
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
(22-11-2012, 20:56 )Pesukäru Kirjutas: Soovitan rohkem seksi ja alkoholi. Omadest kogemustes kinnitan, et toimib.
Harri
Alkoholi EI soovita - tõsiselt. Seksi aga küll.
22-11-2012, 21:30
(Seda postitust muudeti viimati: 22-11-2012, 21:32 ja muutjaks oli Pesukäru.)
E: Vahepeal tuli palju poste
Peate pettuma. Ma olengi selline päriselt, meeldib või mitte...
Mis neil postidel siis nii viga oli?
Alkohol mõistlikus koguses, mitte jooming.
Harri
Postitused: 244
Teemad: 1
Liitus: Sep 2011
Aga iga inimene ju siiski ebamaaraselt teab, kui arukas v6i mitte ta v6ib olla ? Ja kui jarsku tuleb kusagilt lambist mingi ... taiesti v66ras m6te, teemalahang, kummastavad hetketeadmised ? Mingi patoloogiline aju iseenesest kaivitumine siis? Kohe ajuarsti juurde?
Postitused: 166
Teemad: 7
Liitus: Nov 2005
Ma ei soovitaks ka alkoholi, alkohol on mürk, ka väikses koguses.
Isiklikult ma ei joo üldse, ei kannata, hakkab paha väga kiiresti.
Kolm päeva on möödas missikissy, kuidas sul on, kas saavutad kontrolli?
23-11-2012, 15:25
(Seda postitust muudeti viimati: 23-11-2012, 15:35 ja muutjaks oli Pesukäru.)
Ränk-i poolest olen veteran, aga tegelikult ei tea siin mina kõiki neid aknaid ja ei tunne kõiki neid auke.
Üleolevatest mängudest, mis naeruvääristavad pisut lapsikult ei tea ma midagi ja ei saa ka aru millele see väide tugineb.
(23-11-2012, 15:21 )pillu Kirjutas: Ma ei soovitaks ka alkoholi, alkohol on mürk, ka väikses koguses.
Isiklikult ma ei joo üldse, ei kannata, hakkab paha väga kiiresti. Mendelejev olla öelnud, et kõik ained on mürk, sõltub vaid kogustest (või midagi sarnast). Ilmselt annaks tavalise Tallinna kraanivee ka nii mürgiseks endale mõelda, et kui klaasi jood siis oledki šokis ja tõmbled põrandal, mis sest, et keemiliselt ei teinud see midagi kahjuliku kehale.
Harri
Postitused: 2,532
Teemad: 24
Liitus: Apr 2009
(23-11-2012, 14:55 )Minaelan Kirjutas: Ei tea, sinu energia tundub tuttav . Ja selline tunne on, et uustulnukas sa küll pole ja siinsete hoovustega oled ka hästi kursis.
Ja mängid oma mängu - pisut üleolev, pisut naeruvääristav, pisut lapsik jne...
Aga loomulikult võin ka eksida.
Ei, sa ei eksi. Ja taaskehastunud foorumlase iseloomustus on ka kümnesse.
Üritades vältida OT - selline mõni inimhing paraku on.
Võin kinnitada, et ta eksib.
Harri
|