Postitused: 13
Teemad: 1
Liitus: Oct 2012
01-11-2012, 16:15
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2012, 20:32 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Viimastel aastatel,või juba teist aastat on minuga midagi toimumas..
Algas eelmise aasta sügisel,kui vanaema ära suri,sain teada,et minu lähedane pettis minu usaldust, sugulane reetis mind seoses pärandusega, lapsega juhtus tragöödia,uppus ,ning kuu aega tagasi minu mees reetis mind.
Kõik on toimunud nii,et kui hakkasin toibuma ja jõudsin mõelda,et nüüd saab vaid edasi minna juhtus jälle midagi ootamatut,halba..
Kuid igas juhtumis on ka positiivne pool:lähedane,kes mind pettis avas minu silmad,samuti ka sugulane,minu laps päästeti ja on täiesti terve ja mehega oli lihtsalt palju lahti rääkimata asju,mis on lahendatud ja oleme taas leidnud teineteist.Vanaema surma ma ei saa lugeda postiiivseks,kuid samal ajal alustasin ma kooliteed!
Huvitav,kas mul on õpingute aasta ka eluteel?Või on need mingid märgid mida ma lugeda ei oska?
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
See on ELU. Igal sündmusel EI ole mingit suurt ja müstilist tähendust.
Harju sellega ja ELA - mis ei tapa teeb tugevamaks.
(01-11-2012, 17:05 )excubitoris Kirjutas: See on ELU. Igal sündmusel EI ole mingit suurt ja müstilist tähendust.
Tänan,et lugesite minu postitust.
Mõtlesin teie sõnade peale kaua ,ja teil on õigus,et see on elu.Kuid ma ei taha endale sellist elu.
Ja võibolla kui olen loetlenud kõik minuga halvad juhtumised ühes lauses siis ei tundugi nii palju halba olevat.Ent süda on kibestunud ja kainet mõistust on raske säilitada,mina ise kannatan selle all,samuti minu lähedased.
See oli ka põhjus,miks tegin siia konto,et leida vastuseid,sest sensitiivi juurde ma ei julge/oska minna.Kui keegi oskab soovitada kelle juurde oleks hea pöörduda veel, siis oleksin tänulik!
Postitused: 718
Teemad: 2
Liitus: Sep 2009
Julgen soovitada raamatut "Karma- müüt või tegelikkus" Algus on suht segane ja keeruline ja lõpupoole läheb arusaadavamaks. Pole olemas lõpuni häid ja halbu asju, sündmused, mis inimesega juhtuvad on vajalikud tema arenguks. Negatiivsed sündmused korduvad nii kaua, kui nendest saadav õppetund on õpitud. Edasi läheb aina paremaks  . Vanaema pärast ära muretse, tema aeg sai lihtsalt läbi ja tal tuleb minna lasta head soovid kaasas. Igasugustele käkikeerajatele on põhjust tänulik olla, sest nad õpetavad elu nägema. Nende peale pole mõtet viha kanda, see ainult toidab negatiivset energiat sinu enda tuleviku jaoks ja kulutab asjatult sinu eluenergiat. Mehega leidsite taas ühise keele,st tähendab, et sa lõid sellega eelduse paremaks, helgemaks tulevikuks.
Päikest ja edu sulle.
Ole hoitud ja kaitstud.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
Elu muutmine hakkab endast. Samas kuidas selleni jõutakse, kas kellegi muu abil (selgeltnägija, psühholoog, lähedased, ...) või endaga tegelema hakates on igaühe enda otsustamine ja pealehakkamine. Mina oskan ainult viimast soovitada, st näiteks mediteerimine või raamatupoest vaadata kas mingi eneseabi sektsioonis olev raamat tekitab mõtteid. Näiteks mulle jäi üsna huvitavana silma Vadim Zelandi " Transurfingu" sari.
Katkendid V. Zelandi APOKRÜÜFILISEST TRANSURFINGUST
Postitused: 330
Teemad: 53
Liitus: Mar 2007
Eks "vana Elu ise" raputab aeg-ajalt inimesi, et nad "näeksid" ja aru saaksid, et kes või mis on neile tõeliselt kallis ja tähtis siin elus. Ühesõnaga , et millest võite ilma jääda kui ...
Oluline on silmale nähtamatu.
Antoine de Saint-Exupèry
(04-11-2012, 18:44 )Elupai Kirjutas: (01-11-2012, 17:05 )excubitoris Kirjutas: See on ELU. Igal sündmusel EI ole mingit suurt ja müstilist tähendust.
Kuid ma ei taha endale sellist elu.
Vaatamata kõigile neile lugudele karmast ja muudest neist asjadest on ELU reaalne asi mida me praeguse teadvuse juures EI OLE valinud. Hetkel on kõik need jutud eelmistest ja tulevatest eludest muinasjutud mida kuskil keegi väidetavalt on kogenud. Ei tea mina ega sina kui reaalsed need tegelikult on.
Seega peame lähtuma sellest mis on meil siin ja praegust. Oma praeguse teadvuse puhul ei ole sa kuskil andnud allkirja millise elu sa saad. Elad seda mis sulle on antud. Kõik informatsioon praeguse elu elamisväärsuse kohta on olemas. Tuleb vaid see leida ja sellest lähtuda. Mida rohkem sa juurdled selle üle millist elu SINA TAHAD seda rohkem keerab kannikasse seda mis SUL OLEMAS ON. Käesoleva elu põhipostulaat on lihtne - armasta ennast ja oma ligimest ja vaata näkku reaalsusele.
Sinilinnu otsimine teeb elust põrgu. Kui sul on esivanemad, õed, vennad, armastatu siis kuula neid. Sa ei pea neid kuulama pimesi või järgima tuimalt, kuid KUULA alati. Tihti on elu parimad aspektid sinu nina all, kuid püüdes muuta oma elu "ilusamaks" unustab Inimene tihti põhiväärtuse - kui sind armastatakse siis vasta sellele - see teeb armastuse vaid tugevamaks. Kui sul on keda armastada siis on elu elamist väärt ja surivoodil võid öelda, et see oli see elu mida tahtsid elada.
Tänan kõiki vastamast!
Läbi võõra pilgu või õigemini erapooletu arvamuse oli mulle kinnituseks,et minu mõtted liiguvad õiges suunas, kuid esimesed sammud on vaevanõudvad .
Tahaksin siinkohal rääkida ühe loo,mis on tõsiselt pannud minu usu,enesekindluse ja julguse kõikuma..
Laps oli koomast välja tulnud,saime tavapalatise,tunne oli taevalik.
Teavitasime kõigile,kes palvetasid ja olid mõtetes meiega.Sealhulgas ka vanaemale.(Leppisime vanaemaga kokku,et kui laps koomast välja tuleb,et siis võiks ta haiglasse vaatama tulla.)Ühesõnaga vastas ta telefonile,enne muidugi palus ta oodata,et ta on bussis ja kui koju jõuab,et siis helistab.
Ootasime ja kõne tuli!Ta polnud imestunud ja joovastuses,ütles,et tema vaist ütles seda koguaeg,et ta tuleb välja,et tal kohe oli selline tunnetus.Ta olevat õnnetuse päeval näinud unes kuidas ta isa oli saunas põlenud,kuidagi pidi see vist tema arust seoses olema!?Ühesõnaga laps rääksi temaga oma esimesed sõnad ja küsis;millal sa siia tuled?" Ja vanaema vastas;tule sina parem siia!" "vanaema hetkel ei saa tulla,vanaema läheb soome".
Sain tõeliselt kurjaks ja võtsin lapse käest telefoni ja küsisin,et kuidas sa saad teha rahus oma plaane kui su lapselaps vaakus elu ja surma vahel,isegi kui su vaist ütles,et ja jääb elama on ju ikkagi suur kurbus ja hirm hinges haigepärast!?
Siis tema jutust koorus,et mina ärgu hakaku teda manipuleerima ja tal on suhe,mida on vaja hoida ja üleüldse ta ei saa tulla,sest ma OLEN VASTIK talle.
Lubasin siis minna selleks ajaks ära..
Ta vasta"ei,olen nõus lapselapsest loobuma ja isegi oma pojast,senikaua kui sina oled nendega".
Selline kõne mõned tunnid hiljem intensiivist tavapalatisse saades!
Nüüd,mitmeid kuid hiljem kohtusime linnas,ta keeras pea ja kõndis uhkelt edasi,õnneks laps ei näinud teda.Iga päev sõidame tema kodust mööda,laps ütleb,et vana tudub seal,las ta tudub ärme segame...
Kui te küsite,et mis ma olen teinud talle siis jään kahjuks vastuse võlgu.Olen tema pojale olnud normaalne kaaslane,meil on korralik kodu ja tema lapselast kasvatame armastuse ja hoolega.Ainus,mis ma kuulnud olen,et ma olevat kole...
Olen kibestunud ja nõutu,liiga palju aastaid olen üritanud talle meele järgi olla.Kuid kuidas kaitsta last,laps ju ARMASTAB oma vanaema ja ootab,et millal ta ükskord ärkab!
Ämmasi on igasuguseid. Sina teda enam muuta ei saa. Lähtu sellest.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(13-11-2012, 17:31 )Elupai Kirjutas: Sain tõeliselt kurjaks ja võtsin lapse käest telefoni ja küsisin,et kuidas sa saad teha rahus oma plaane kui su lapselaps vaakus elu ja surma vahel,isegi kui su vaist ütles,et ja jääb elama on ju ikkagi suur kurbus ja hirm hinges haigepärast!? Lähtudes ülalolevast pakun, et ründav kõne, et kuidas sa saad iseenda peale rohkem mõelda kui minu lapse peale, tekitas tõrjereaktsiooni.
Postitused: 839
Liitus: Feb 2012
Ämma tuleb hoida nagu roosi: keldris ja kaelani vees. 
Kui nüüd tõsisemalt rääkida, siis Sa pätsasid temalt tema "kukupai poja" ja seda on sellisel tüübil väga raske seedida ja tavaliselt tema järele ei anna(ei lase lahti).
Kõik sõltub sellest, millise positsiooni võtab "kukupai poja".
Aastaid üritasime teha nii nagu ämm soovis,kuid nüüd u 5 aastat olen hakanud oma tahtmise eest seisma ja ei luba enam meie eest otsustada.
Ta mõjus lihtsalt nii,et tundsid mininaisena temakõrval.
Talle vastuhakates hakkas ta mind sajatama,et näen elus veel kurja vaeva ja et minu käitumisel on tagajärjed jne..
Minu mehe isa pääses temast läbi nõia,õigemini läbi arsti,kes viis ta nõia juurde.Nõid ütles,et naine on energiavampiir!
Olen mõelnud sellele,et miks ta mind siis nii väga vihkab,ju ikka kadeduse pärast.
Äi rääkis,et naine käis ja võrgutas teda,kuni jäid kokku..Mehed on ta järgi hullud,lubavad kuu alla tuua jne..Kuid lapstele on kodune olukord jätnud hingehaavad;ema varastas isa tagant raha,pettis teise mehega,skandaalitses ja laamendas ning jooksis merre ennast uputama poeg nutuga järel..
Ämma uus mees on samuti ämma võrgutatud,tema hakkas mehele peale käima kui too muutus passiivseks,et miks ma ei sobi,kas mul on midagi etteheita jne..Mees olevat vastanud,et ta kartis ja lasi vabaks(olevat tundunud rikka daamina)
Kuid küsimus seisneb selles,et ma ei saa ju keelata lõplikult suhtlemist vanaemaga kuid samas pean ma last kaitsma..[/quote]
(14-11-2012, 09:27 )Elupai Kirjutas: Aastaid üritasime teha nii nagu ämm soovis,kuid nüüd u 5 aastat olen hakanud oma tahtmise eest seisma ja ei luba enam meie eest otsustada.
Ta mõjus lihtsalt nii,et tundsid mininaisena temakõrval.
Talle vastuhakates hakkas ta mind sajatama,et näen elus veel kurja vaeva ja et minu käitumisel on tagajärjed jne..
Minu mehe isa pääses temast läbi nõia,õigemini läbi arsti,kes viis ta nõia juurde.Nõid ütles,et naine on energiavampiir!
Olen mõelnud sellele,et miks ta mind siis nii väga vihkab,ju ikka kadeduse pärast.
Äi rääkis,et naine käis ja võrgutas teda,kuni jäid kokku..Mehed on ta järgi hullud,lubavad kuu alla tuua jne..Kuid lapstele on kodune olukord jätnud hingehaavad;ema varastas isa tagant raha,pettis teise mehega,skandaalitses ja laamendas ning jooksis merre ennast uputama poeg nutuga järel..
Ämma uus mees on samuti ämma võrgutatud,tema hakkas mehele peale käima kui too muutus passiivseks,et miks ma ei sobi,kas mul on midagi etteheita jne..Mees olevat vastanud,et ta kartis ja lasi vabaks(olevat tundunud rikka daamina)
Kuid küsimus seisneb selles,et ma ei saa ju keelata lõplikult suhtlemist vanaemaga kuid samas pean ma last kaitsma.. [/quote]
No nii, selleni me tahtsimegi jõuda  :
http://www.vasmann.ee/?op=body&id=3&art=8
Kui tahate sellest lõplikult lahti saada, siis tuleb nõia- sensitiivi juures kogu perega ära käia ja ennast temast lahti raiuda. Pange tähele, et siis ta helistab kohe ja nõuab lapselapsi näha, et uuesti nosima hakata. 
Kahjuks peate leidma võimaluse kuidas suhted katkestada.
Postitused: 28
Teemad: 0
Liitus: May 2012
Ma nii ei arva. Meie ellu tuleb see, mida me usume ja mida oma ellu lubame.
Kõik, mida me kujutleme, see saab ka olema.Seda põhiliselt ikka halva mõttes  .Jäi mulje ,et teemaalgataja ongi väga vastuvõtlik, võimalik, et mõtleb oma probleeme suuremaks, võimendab ja kutsub ise halbu asju ligi. Ma hetkel ei tea, millisest raamatust seda õppisin, vajadusel võin ju üles otsida, aga selle vastu aitab lihtne harjutus- kujutle oma aurat, meeldivas soojas värvitoonis, kujutle, kuidas see sind ümbritseb ja lase ta vabaks, nii, et ümber sinu igasse nurka suunduks sinu hea energia. Jaga seda, suuna teistele.Kui sul on tegemist halva inimesega, muidu kurjusega, korja see oma aura kokku ja moodusta sellest kapsel, mille sees oled kaitstud.Mõninga harjutamise järel peaksid tundma, et see toimib- avatud olekus tõmbad ligi inimesi ja sündmusi, suletud olekus jääd kuidagi nagu märkamatuks. Seda saad omaette harjutada ükskõik kus ja ükskõik millal. Ning asja nipp ongi selles, et mitte end kaitsta, vaid muuta relvituks ämm oma hea energiaga, kui tema vastab kurjaga, siis lihtsalt kapseldud. Keeruline? Tegelikult ei ole. Kõige keerulisem on see hea energia endas leida 
võin ka pikemalt suhelda, kui soovid, aga ma ei ole sensitiiv, lihtsalt natuke rohkem "nägija".
Pimedas on kõik kassid hallid.
kuid kas teie laseksite lapsel kohtuda vanaemaga?
(14-11-2012, 22:03 )Elupai Kirjutas: kuid kas teie laseksite lapsel kohtuda vanaemaga?
Igatahes - küsimus vaid millal ja kuidas.
Ja need küsimused pead oma mehega ära vastama.
(14-11-2012, 22:03 )Elupai Kirjutas: kuid kas teie laseksite lapsel kohtuda vanaemaga? Kui lapsel on niidid küljes, seda saate nõia käest teada, siis ilmselt mitte.
Igal juhul püüab Ta lapse kaudu teieni jõuda, see oleks ettekäändeks.
Soovitaks siiski käituda nii nagu nõid ütleb-soovitab.
Minu teada vampiiridest lahti raiumine on tasuta teenus, aga viisakusest tuleks küsida.
Meie arvab, et kõigepealt teie tuleb kapslist välja ja vaatab, kui ilus maailm on. Teie proovib kõigepealt seista ka teiste saabastes ja vaadata eemalt enda poole ja otsustada, kas see pilt teile meeldib.
Tahan kirjutada,et toimisin õigesti kui siia konto tegin.Enesetunne on palju positiivsem ja julgust on rohkem.Selgem on mida ära teha,et elu võtaks positiivsema pöörde meie peres.
Esiteks:
Olen siis võtnud nõuks minna nõia juurde!Kas võtan ämma pildi kaasa ja oma perefoto?Kas valmistan küsimused ette?Tegelikult on mulle ammu käinud sõbrannad peale ja endi nõidu soovitanud.Üks pakkus Vollit,kes ütles kõne alguses 60 eurot.(ei tekitanud usaldust)
Teine sõbranna käib oma perega pendli Feliksi juures,ning soovitab teda..
Kolmas variant on mäksal keegi Ilmi,kes pidi ka tunnetama enregiavampiire ja tasu otseselt ei võtagi.Olevat koridoris kott,kui tahad siis jätad.
.Reedeti jookseb üks eneseabi saade ja mulle väga sümpatiseeris pime ravitseja..
Teiseks:Tegelen endaga,et suuta ämmale andestada.
(Nägin ükskord unes,et ta tuli meile,kutsus meid enale külla ja pakkus sauna,vastasin,et ma pean su vastu aus olema,ma enne sinuga ei lepi kui suudan sulle andestada.Siis ta hakkas naerma ja hajus..)
Saan aru,et Kodukäija vihjab selle,et vaataksin ennast!Vaatangi ja ma ei meeldi endale,olen kibe,kibe,kibe-ründav ja ebakindel.
(16-11-2012, 09:08 )Elupai Kirjutas: Tahan kirjutada,et toimisin õigesti kui siia konto tegin.Enesetunne on palju positiivsem ja julgust on rohkem.Selgem on mida ära teha,et elu võtaks positiivsema pöörde meie peres.
Esiteks:
Olen siis võtnud nõuks minna nõia juurde!Kas võtan ämma pildi kaasa ja oma perefoto?Kas valmistan küsimused ette?Tegelikult on mulle ammu käinud sõbrannad peale ja endi nõidu soovitanud.Üks pakkus Vollit,kes ütles kõne alguses 60 eurot.(ei tekitanud usaldust)
Teine sõbranna käib oma perega pendli Feliksi juures,ning soovitab teda..
Kolmas variant on mäksal keegi Ilmi,kes pidi ka tunnetama enregiavampiire ja tasu otseselt ei võtagi.Olevat koridoris kott,kui tahad siis jätad.
.Reedeti jookseb üks eneseabi saade ja mulle väga sümpatiseeris pime ravitseja..
Teiseks:Tegelen endaga,et suuta ämmale andestada.
(Nägin ükskord unes,et ta tuli meile,kutsus meid enale külla ja pakkus sauna,vastasin,et ma pean su vastu aus olema,ma enne sinuga ei lepi kui suudan sulle andestada.Siis ta hakkas naerma ja hajus..)
Saan aru,et Kodukäija vihjab selle,et vaataksin ennast!Vaatangi ja ma ei meeldi endale,olen kibe,kibe,kibe-ründav ja ebakindel.
Pole viga, Sa arened ja seda on hea näha. 
Tähtis on et kõik pere liikmed käiks nõia juures ära, sest sellest saab ainult kohapeal (kujustades leegitseva mõõgaga) läbi raiuda. Võid kõigepealt üksi käia ja NÕU KÜSIDA.
Kahjuks ei näe, kus elad. Nõidu on palju, eks ise valid, võid ka lingil oleva poole pöörduda.
Väga hea tähelepanek! Käi nüüd oma nõia juures ära ja kuula, mida ta Sulle ütleb, ma millegipärast arvan, et loeb hunniku loitsusid peale ja paneb Sind uskuma, et nüüd on kõik korras ning kasseerib hunniku pappi.Aga ma ei ole nõia juures käinud ja ei tea seda, ehk satub Sulle aus ja korralik nõid. Siis aga hakka iseendaga tegelema, loe kasvõi Luule Viilma ellujäämisõpetust alustuseks, kuigi pean mainima, et mul isiklikult sellest abi ei olnud- ei kadunud see vihkamine kuhugi. Palju parem oli istuda laua taha ja kirjutada paberile ridu: ma olen ilus, ma olen tark, ma olen hea, ma saan kõigega hakkama, kirjutada niikaua, kui ise endasse uskuma hakkad.Vaadata asju enda ümber- üht niru lilleõit või põõsaäbarikku teeserval ja imetleda, kuidas ta peale iga teehöövli laastamisretke ikka ja jälle tõuseb...ja mõtelda, et Sina, Inimene, oled palju tugevam ja õnnelikum, Sul on kodu, mees ja laps, luba endal haletseda ämma, kes on üksi ja kuri, mitte Sulle ei tee ta niipalju haiget oma kurjusega, kui iseendale, usu, temal on valusam, kurjal inimesel on alati valusam. Sina raputad endalt maha selle nagu vihmapiisad, aga tema peab sellega elama ööd ja päevad.Ja ole õnnelik, et Sa suudad olla parem ja õnnelikum.
Luule Viilma,kas ta suri raske haiguse tagajärjel?
Ämmal on valik tema raamatud,ironiseeris veel,et kui ta nii tark oli siis kuidas ta ennast ei päästnud.Minu ema suri 27 aastaselt vähki,ämm kommenteeris ,et kui su ema nii hea oli siis miks teda enam ei ela?Ütles veel vaata,kui kahju,sa ei teagi mis on emaarmastus,sa ei saagi jagada ema-tütrevahelisi suhteid.Polnud sellele varem mõelnud, mida pole olnud seda ei oska igatseda!
Luule Viilma ei sobi mulle eriti,samuti ei sobi agata ??(heledate juustega ,vanem naisterahvas)
Meeldinud raamatutest "laul,mis leidis sõnad",mängu kaudu sisemise vabaduseni Ulla Laxen
dalai lama punaste kaantega raamat(väga raske mõista,ent väga aus)
Üks norra kirjanik"taamal laulavad metsad"
hetkel loen "ravi terveks oma hingehaavad"Lise Borbeau
Kindlasti loen ka siin mulle soovitatuid raamatuid!
Küsimus tapsix-le;Üksnes pildist ei piisa?Peab ikka kõik kohal olema?Elan Tallinnas,kas tead kedagi head?
Kodukäija;Tunnen,et rahunen alles siis kui olen selle inimese olemuse paljastanud ja ta nö kandilseks mõelnud,kui olen selgeks saanud mis on tema achilleusi kand ja miks see tekkis siis tunnen,et lasen selle inimese lahti.Ehk pead sinagi mõtlema,mis paneb sind vihkama teda.Ja milleks ta hea oli?!(minu ämmake laiendas minu sisemaailma,hakkasin joonistama,hakkasin tegelema natuke pendeldamisega,suhtlen inimestega kes teavad/näevad natuke rohkem)
Luule Viilma suri autoõnnetuses, mõnigi on avaldanud arvamust, et ta püüdis liiga kaugele minna ja siis pandi tee eest kinni. Aga ega see alandliku armastuse õpetus ei sobi mullegi.
Tere
Tahaksin teema kuidagi kokkuvõtta ja tänada teid tähelepanu eest!
Väga suurt lohutust ja hingerahu on toonud meie kodusse pisike kiisupreili.
Olen enesehaletsusest üle saanud ja isegi vihapidamine tundub kohati juba üleliigne.Lihtsalt lepin ja tunnen kaasa talle.
Soovin Teile kaunist UUT AASTAT ,et just sel aastal saadaks Teid edu ja suurim soov täituks!
|