21-04-2012, 17:45
(Seda postitust muudeti viimati: 13-02-2013, 12:17 ja muutjaks oli Elessandra.)
Eelmise aasta suvel kui jalutasin koju, oli umbes 3 km minna ja jäin vaatama tõhja talu katust, et see on katki, na polnud ennem seda tähele pannud ja järsku läks nagu valge kogu mööda, mõtlesin, et äkki oli lind, siis kõndisin veel umbes 200 meetrit edasi, siis jäin seisma et jalga puhata, olin üsna pika tee maha kõndinud ja umbes km kaugusel keset lagedat põldu on tühi talumaja ja selle kohal hõljus ebakorrapärane valge asjandus, mis oli umbes sõiduauto suurune. siis ma seisin ja vaatasin seda, tükkaega jälgisin ja järsku hakkas see minupoole liikuma, see hõljus vaikselt üles-alla ja mitte mingit häält ka ei teinud ja ma sattusin paanikasse, et kuhu ma nüüd jooksen peitu, ühtegi puud ka pole ja laps ka kaärus magab. Järsku jäi see seisma ja tõusis kohapealt õhku ja kadus ülikiiresti silmapiirilt. olin väga hirmunud ja läksin pool jooksuga koju. peale seda ei julenud magamagi jääda. pärast seda tekkis tunne, et kui õues jalutan lapsega, siis nagu keegi oleks koguaeg minu seljataga aga kui vaatan pole kedagi ja pärast seda vaatan koguaeg taevasse, ehk on seal veel midagi veidrat. Rääkisin ka teistele aga peale venna ei usu seda keegi.