12-03-2011, 11:49
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2011, 23:47 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Teema hinnang:
|
TV: IT-Planeet
|
|
12-03-2011, 12:52
(Seda postitust muudeti viimati: 12-03-2011, 12:53 ja muutjaks oli Päikeseinsener.)
(12-03-2011, 11:49 )Tom Kirjutas: Uus sari alates järgmisest kolmapäevast TV3-st. Oleks võinud ju ka sisust vähe kirjutada!? Hirmnaljakas ulmekomöödiasari IT-planeet alustab juba kolmapäeval! 10-osaline IT-kallakuga populaarteaduslik ulmekomöödiasari “IT-planeet” annab selge vastuse Igor Volket lapsepõlvest saati kiusanud küsimusele – kas nad on olemas? Meelelahutuslik ulmeseriaal algab tulnukate jõudmisega planeedile Maa. Nende koduplaneedil on arvutid küll olemas, kuid need toimivad hoopis teistmoodi, kui meie harjunud oleme. Külalised hakkavad koos kohaliku tulnuka-uurijaga avastama arvutitega seotud igapäevamaailma – otsivad endale sobiva operatsioonisüsteemiga arvutid, avastavad sotsiaalvõrgustikud ja interneti võimalused ning maadlevad seadmete ühendamisega.
12-03-2011, 13:40
Anto Veldre (kelle artikkel Fomenko ajalookronoloogiast on ka siin
foorumis teemaks olnud) informeerib raadioamatööre niimoodi: http://foorum.cbradio.ee/viewtopic.php?f=5&t=4950
12-03-2011, 14:26
Juba ootan
15-03-2011, 20:37
TV3 vaatajate ees maandub homme õhtul tulnukalaev, millest väljuvaid külalisi ootavad Maal ees põnevad ja koomilised sündmused, mis on kasulikud ka telepublikule. Uues hariduslikus ulmekomöödias "IT-planeet" tutvustatakse meelelahutuslikul viisil arvutite ja turvalisusega seotud teemasid. Avaosas kuulevad eestlased esmakordselt ka tulnukate keelt.
Nimelt suhtleb Maale, amatöör-ufoloogist pensionär Helmuti juurde uhke lennumasinaga maanduv tulnukate kolmik omavahel väga põnevas ja meeldejäävas keeles; kuid see on vaid üks värvikas osa muhedast ja köitvast loost, mille jooksul tutvustatakse nii tulevasele, algajale kui edasjõudnud arvutikasutajale arvuti ja sellega kaasneva virtuaalmaailma põhitõdesid. Tulnukad hakkavad koos Helmutiga arvutitega seotud igapäevamaailma avastama – otsivad endale sobiva operatsioonisüsteemiga arvutid, leiavad sotsiaalvõrgustikud ja internetivõimalused ning maadlevad seadmete ühendamisega. Sündmused kisuvad kohati päris pööraseks. Näitlejatest mängivad sarjas Tiit Lilleorg, Kristjan Sarv, Indrek Ojari, Mari-Liis Lill, Voldemar Kuslap, Sergo Vares, Uku Uusberg, Ago Roo, Nero Urke, Argo Aadli, Anu Lamp, Aleksander Eelmaa, Anne Paluver, Lenna Kuurmaa, Jaan Willem Sibul, Kristjan Port jpt. Stsenarist on Rasmus Merivoo, kunstnik Jaagup Roomet, operaator Meelis Veeremets (ESC), Mihke Soe, produtsent Esko Rips, casting Liis Orav, režissöör Margus Paju. IT-teemalise teleseriaali tootis Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuse tellimusel Nafta. Seriaali rahastab Euroopa Liidu struktuurifondide programm "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" veidi üle saja tuhande euro ulatuses.
15-03-2011, 21:20
Kas "Kolmas kivi päiksest" Eesti versioon?
16-03-2011, 21:59
Tundus päris norm
16-03-2011, 22:04
reklaami oli tõesti vahel pikalt.
16-03-2011, 22:07
(16-03-2011, 22:02 )Falanx Kirjutas: Muidugi lõpus jäi mul suu lahti kui alusati piraatlusega seotud propagandat.Oleksid võinud pigem maailmaruumist 120 sekunit rääkida. IT-teemalise teleseriaali tootis Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuse tellimusel Nafta. Seriaali rahastab Euroopa Liidu struktuurifondide programm "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" veidi üle saja tuhande euro ulatuses. Siin Sulle ka vastus. Sari ei olegi mitte niivõrd ulmehuvilistele mõeldud, kuivõrd IT teadlikkuse tõstmiseks rahva seas. Omamoodi reklaamsaade.
17-03-2011, 13:35
Püüdsin vaadata, aga "libisesin maha". Kuidagi ei suutnud keskenduda filmis toimuvale.
Film ei sundinud ennast vaatama, mingid pisitotrused hajutasid, vähendasid huvi toimuva vastu. Kahju! Proovin järgmine kord hoolsam olla ehk siis paljastub mingi iva.
17-03-2011, 13:47
Seesama ilma pikkade vahereklaamideta -
http://www.tv3play.ee/play/242936/?autostart=true Filmist üks iva ka: "Jah, võib öelda et maailmahuku käivitamine on muutunud tarbijasõbralikumaks".
17-03-2011, 15:54
Peaaegu täitsa naljakas oli
![]() Aga minu meelest on see veider... IT-teemalise teleseriaali tootis Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuse tellimusel Nafta. Seriaali rahastab Euroopa Liidu struktuurifondide programm "Infoühiskonna teadlikkuse tõstmine" veidi üle saja tuhande euro ulatuses. Ja veider on ka see, et just viimasel ajal on hakatud seda teemat eriti palju tootma. Keegi mäletab milline oli aastavahetus Tallinnas Estonia teatri juures? =) Või seda Diili reklaami... Ja nüüd siis Euroopa Liidu poolt sponsoreeritud komöödia sari tulnukatest. Ilmselt on veel midagi mis mul mainimata jäi =) Kui palju on ikka neid Eetlasi kes usuvad tulnukatesse... enamus naerab selle lihtsalt välja. Ilmselt tuleb sellised inimesed ka uskuma või siis vähemalt kahtlema panna, et siis mingi aeg, näiteks 2012.12 oleks päris sobiv aeg, tulla oma taldrikutega... Jään huviga ja väikese hirmuga ootama ![]()
17-03-2011, 16:05
17-03-2011, 16:16
Tead... ma ei oskagi nüüd öelda. Pole mingisugust küsitlust läbi viinud ega mingit statistikat näinud aga lihtsalt enamus kellele ma olen üritanud midagi sellist rääkida on selle välja naernud =).. vb on asi minu tutvusringis, aga ma arvan siiski et see kasvav tulnuka teema ka nüüd siin Eestis kus ma varem seda pole nii massiliselt märganud = minu meeles nagu ettevalmistus "false flag alien invasion'iks"
Lihtsalt minu arvamus Eks me näe, kaua pole enam jäänud
17-03-2011, 16:26
UFO-teema lihtsalt müüb, muud põhjust ei olegi.
17-03-2011, 17:03
Celtic, sinu lausest võib järeldada, et Icke raamat müüb,
aga põhjust.. Meil siin mingi Ufo uurimus olemas- http://www.para-web.org/printthread.php?tid=4052
17-03-2011, 18:21
Vaatasin täna kordust. Algus oli paljulubav ja põnev, kuid mida edasi seda labasem. See vahekoht, kus spetsialist oma arvamusi jagab oli päris mööda (see oleks võind siis olla enne või pärast seriaali, mitte keskel). Reklaame tohutult palju ja võimatu jälgida. Polnud nagu väga naljakas ka. Isegi see mõte ja info, mida edastati oli väga mitme mõtteline ja usun, et ka IT spetsialistid on minuga nõus, et ega see ametlik tarkvara küll nüüd niivõrd palju turvalisem ei ole. Vb mac tõesti. Samuti saab piraattarkvara uuendada, muidugi ei propageeri seda ja ametlikel asustustel olgu ikka legaalne tarkvara. Kui nüüd aus olla siis ei arendand see saade mind, kuigi mõte just see ju peaks olema nagu aru saan. Ehk on siis teine osa põnevam. Ainuke asi, mida tõesti järeldada on see, et inimesi harjutatakse mõttega, et võib olla elu väljaspool maad.
26-03-2011, 16:06
Võeti nõuannet kuulda ja vaheosa pandi lõppu, nüüd on täitsa jälgitav ja teine osa oli vaimukav ka tunduvalt. Soovitan vaadata.
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN