Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film: Battle: Los Angeles (2011)
Tulemas uus UFO film

Trailer>
http://www.imdb.com/video/imdb/vi3180108569/
Vasta
Nägin ka seda treilerit juba mõnda aega tagasi, loodan mitte pettuda. Igatahes tundub põnev tulevat.
Vasta
Tundub päris lahe film olevat Laugh
Vasta
Väike wiki link, filmimist alustati nagu ma vanemate treilerite järgi aru sain tänu sündmustele LA-s, mis toimus sellisel ajal nagu 1942.02.25 http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Los_Angeles
Vasta
Kallid weebud, teeme nüüd siin väikse selgituse,
sest paljud panevad rappa..

- "Battle: Los Angeles(2011)"- http://www.imdb.com/title/tt1217613/

- "Battle of Los Angeles(2011)"- http://www.imdb.com/title/tt1758570/

Ühesõnaga need on kaks erinevat filmi!
Vasta
Filmi vaatasin àra ja ................ OoOoOooo ! Peale 15 minutit filmi panin filmi otse 5 minutit enne lõppu ja siis 30 sec. enne lõppu ! Ja nagu saigi vaadatud . Kes kùsib , et miks ? Siis usun , et kes vaatab filmi àra tahab ise kah filmi kaameramehele vastu hambaid anda . Kaamera ei pùsi mitte hetkekski paigal ja mul tõusis sellest kaameraga vehkimisest vererõhk lakke Smile !
Kellele meeldivad sõja filmid , siis see film on sama , kui oleks filmitud jàrjekordne Vietnami sõja film !
Vasta
Nagu Ameerikas kohane.. KOHTUSSE

See pole muide nali. Te ei kujuta ette mis seal
toimub.. mõni naaber kükitabki aia taga ja ootab
kuni üleaedse naabri muru on nii kõrge,
et see teda häirima hakkab ja siis muidugi-

KOHTUSSE..
Vasta
Filmilindi raiskamine.
Vasta
Mulle ka ei meeldinud.
Ajuvaba action. Algul olid tulnukad pea võitmatud, lõpus langesid nagu murdu. Eriti mõtekas on oma staap kuhugi rindejoonele maandada jne jne jne.
Ja palju sa jõuad ühte ja sama süšeed uuesti filmida (Independance day, Skyline, War of the worlds jms).
Vasta
Kõik Igorid ja Valjad saavad filmi alla tirida siit-(DVD rip)

http://www.rutor.org/torrent/104094/inop...-licenzija

Так себе, да и Мишель Родригес задолбала, везде её пихают...

NB! Johnid ja Maryd peavad veel DVD rip varianti ootama.
Vasta
Suht mõttetu film, mitte midagi erilist. Lõpp läheb ülemõistuse jamaks. Olen Tom`iga nõus. Pole tükil ajal midagi head näinud. Loodan Spielbergi peale.
Vasta
Ulmekate armastajatele vàhemalt 2 head filmi tulekul !
Cowboys & Aliens , http://www.youtube.com/watch?v=NT07W416v...r_embedded
“Super 8″ http://www.youtube.com/watch?v=vpzUCA5i6zY , see on Spielbergi produkt ! Filmist làhemalt ,
http://paranormaldailynews.com/2010/05/3...erg-video/
Vasta
Samamoodi üritasin vaadata ja ei jõudnudki lõpuni. Kaamera hüppab liiga palju jne. Tavaline sõjafilm kus on üle mõistuse palju tulistamist. Ajuvaba film lootsin enamat! Isegi Transformerid 3 tundub põnevam !
Vasta
Kas sõjafilmis peaks siis olema üle mõistuse vähe tulistamist? Või äkki oleks need tulnukad pidanud inimesi malematšile kutsuma?
Vasta
Malemats oleks vahelduseks päris tore alternatiiv - või siis näiteks mäng nimega Zuma.
Vasta
Vaatasin siis minagi filmi ära ja mulle küll meeldis. Ei mõista neid nurisejaid, kel küll üks või teine asi tuska valmistas.

(25-03-2011, 09:26 )Foorumlane Kirjutas: Filmi vaatasin àra ja ................ OoOoOooo ! Peale 15 minutit filmi panin filmi otse 5 minutit enne lõppu ja siis 30 sec. enne lõppu ! Ja nagu saigi vaadatud . Kes kùsib , et miks ? Siis usun , et kes vaatab filmi àra tahab ise kah filmi kaameramehele vastu hambaid anda . Kaamera ei pùsi mitte hetkekski paigal ja mul tõusis sellest kaameraga vehkimisest vererõhk lakke Smile !
Kellele meeldivad sõja filmid , siis see film on sama , kui oleks filmitud jàrjekordne Vietnami sõja film !
Jah, filmist saab tõesti väga hea ülevaate, kui seda vaadata kokku vaid 15 minutit, millest 10 algusminutit on sissejuhatus. Mind küll kaameratöö ei häirinud, pigem küsiks - kuidas sa ise siis filmiks sellises olukorras kui ümberringi kõik plahvatab ja lendab õhku ja inimesed saavad surma? Ega ei jõua ju pidevalt statiivi üles seada...
Kellele meeldivad sõja filmid? No ega ikka ei ole küll nii, Vietnami sõja puhul sõditi võõral maal ja teiste inimeste vastu, käesolevas filmis aga rünnati mikisid ja võõrtsivilisatsiooni poolt, kusjuures päris tükk aega polnud üldse selgegi, mille või kellega tegu.

(26-03-2011, 06:51 )excubitoris Kirjutas: Filmilindi raiskamine.
Võiks põhjendada kah...

(26-03-2011, 18:16 )Tom Kirjutas: Mulle ka ei meeldinud.
Ajuvaba action. Algul olid tulnukad pea võitmatud, lõpus langesid nagu murdu. Eriti mõtekas on oma staap kuhugi rindejoonele maandada jne jne jne.
Ja palju sa jõuad ühte ja sama süšeed uuesti filmida (Independance day, Skyline, War of the worlds jms).
See on ju täiesti tavapärane sõjapsühholoogia, film jälgis korralikult sellise olukorra tegelikku mõju inimese psüühikale - esialgu on vastane uus ja tundmatu ning näib võitmatuna, mida edasi ja mida kogenenumaks saad, seda lihtsamini tundub asi minevat, seda lihtsamini vastased langevad. Film kujutas inimhinge kohanemisvõimet läbi sõjaspektri, konkreetses situatsioonis käis võitlus ellujäämise nimel.

Kui sa oleksid samasugune ulmekate fänn nagu mina, siis sa teaksid, et mida lähemal on signaali allikas mehitamata laevadele, seda kindlam on see link ja seda raskem seda lahti häkkida. "Staap" oli ju see, mis neid lendavaid ufosi juhtis, seetõttu võib eeldada, et nende juhtimiseks oli tarvis võimalikult tugevat signaali.

(02-04-2011, 16:43 )Wolf SS Kirjutas: Suht mõttetu film, mitte midagi erilist. Lõpp läheb ülemõistuse jamaks. Olen Tom`iga nõus. Pole tükil ajal midagi head näinud. Loodan Spielbergi peale.
Mis seal lõpus siis konkreetselt nii jama oli? Millisest hetkest alates võiks lõpust rääkida? Sellest, kus merejalaväelased vett joovad, keha kinnitavad ja seejärel tagasi lahingusse tõttavad, sest vastase õhukaitse on maas?

(02-04-2011, 21:28 )Vaba mees Kirjutas: Samamoodi üritasin vaadata ja ei jõudnudki lõpuni. Kaamera hüppab liiga palju jne. Tavaline sõjafilm kus on üle mõistuse palju tulistamist. Ajuvaba film lootsin enamat! Isegi Transformerid 3 tundub põnevam !
Nagu juba öeldud - sõjafilm ongi palju tulistamist ja palju actionit. See pole malemäng, kus saad juurelda keeruliste mõistatuste ja käikude üle, sõda on alati üks kahest - tapa või saa tapetud. Kui filmi nimi on World Invasion: Battle LA siis kas sa eeldasid, et äkki ikkagi ei ole sõjafilm ja äkki ikka ei toimu lahinguid?

Vasta
Mul on hea meel, et kellegile meedis! Vot rambo 4 on väärt tulistamis film. Aga tulnukatest ju eeldame, et nad on meist targemad ning oskavad muudki teha kui tulistada.... Inimene enne tulistab siis küsib kes on aga isegi enamus loomad ei ründa kui otsest ohtu pole või kõht tühi ei ole.
Vasta
Miks peaks tulnukad niivõrd erinema meist? Meie julähme kah kuhugi, kus on vajatavad ressursid ja lagastame seda ressurssi ammutades kõik ära... eriti tagajärgedele ette ei mõtle või ei taha mõelda.

Miks ei võiks tulla meie planeedile tulnukarass, kes tahab saada meie vett ja et seda kõike endale ammutada, tuleb esmalt meist lahti saada. Täiesti loogiline seletus filmi lahingute tausta kohta.
Vasta
Mida siin põhjendada - see on lihtsalt nagu järjekordne arvutimäng mis kinosse üleviidud.
Lase kõik mehe kes ette jäävad ja saad järgmisele "tasandile" või siis mis iganes tühjalt
kõlava tiitli või virtuaalse rahulduse omanikuks. Selle asemel loeks või Elu24 või midagist.
Vasta
Excubitoris - mis siis oleks ikkagi pidanud filmi sisuks olema? Taaskord mingi hunnik teadlasi maa-aluses punkris, mõtlemas välja seda, kuidas maailma päästa? Ses suhtes oli Battle LA täiesti mõnus vaadata, et ta ei järginud tavapäraseid invasioonifilmi malle.

Ma pole sõjas olnud ent kujutan ette, et sinu avalduse põhjal pole seda ka sina olnud, seega ehk üritaks mõista lihtsat tõsiasja - kui selline asi ka päriselt juhtuks, siis oleks edasine tegevus suht sarnane. Siin filmis ei olnud ühtegi kangelast, isegi peategelane väristas käsi peale seda kui filmi ainsa "hulljulge" triki tegi ja esimese lennumasina alla tõi.
Vasta
Selleiseid "tapa-ja-aja-taga-kõik-tulnukad-on-tapamasinad" filme on juba piisavalt. Ei ole isegi vahet kas pahad on
tulnukad, mustad, valged või hoopis "essu"-lilla-kirjud vaid asi on selles, et sellise sisuga filmid muudavad meie
mõtlemist ja teevad ka nõrgematega meist seda mida ei ole vaja. Siit saamegi idiootse lambakarja kelelde ainuke
rõõm on nädalavahetusle juua kast õlut - rögised diivanil ja talle kaasaks antud damalaadse emasega teha juurde
enda sarnaseid idioote (vaata/ke seda filmi ---> Idiocracy)
Samas on on elu näidanud, et ON võimalik teha filmi mis kajastavad ja suunavad inimestesse ka postiivseid emotsioone,
armastust, austust jne. Just seda millest meil on puudust lausa kuritegelikult vähe. Hetkel on kevad - mine jaluta
linnas ning vaata kus lume alt sulab välja kõik see saast mida inimesed on lumele loopinud terve talve jooksul - linn (ka
pisemad kohad nagu Keila, Rapla) näevad välja kui prügimägi. Ei ütle, et see on ainult selliste filmide poolt tehtud ajupesu
tulmeus, kuid nii see kui ka sajad ja tuhanded tiesed sellised ""tapa-kõik-mis-liigub" ja siis viska kõik selja taha nagu ahv
pärast banaani söömist" teosed nii kinos kui arvuti maailmas on andnud oma kustumatu panuse.
Vasta
Wow... ma pole kunagi näinud ühe filmi arvustamisel niivõrd mööda panevat arvamust. Sa ikka vaatasid filmi? Sa ikka tead, mis filmi sisuks oli?

Ei, seal ei olnud "pärast meid tulgu või veeuputus" seal oli lihtne ja ainitimõistetav olelusvõitlus - tugevam/targem/osavam jääb ellu. Nii lihtne see oligi. Teine asi - mitmeid mitmeid kordi näitas tervet suurlinna varemeis ja mina ei lugenud kordagi sõdurite nägudelt välja emotsiooni "jess, kui lahe, viskame veel mõne banaanikoore kah"

Sinu pikk arutelu on sama mööda kui see, kui ma hakkaks mõne täiesti suvalise filmi (võtame näiteks Lammas all, paremas nurgas) arvustuses rääkima sellest, kui rumalad ikka Taiwani inimesed on, sest ei oska ketsipaelu õigetpidi tennisele siduda. Räägi ikka filmist, mitte täiesti seostamatust probleemist, mis tuleneb inimloomusest, mitte aga konkreetsest, oma nišši väga hästi sobituvast filmist
Vasta
Exu, sa räägid ju sellest kuidas vägivald arvutimängudes ja filmides lastele mõjub (sinu arvates võibolla ka täiskasvanutele). See aga ei puuduta kuidagi filmi meelelahutuslikku aspekti, st mida film inimestele pakub.

Hetkel jääb mulje, et su moraalikoodeks vms ei lubanud seda filmi vaadata ning seega pole sul ka selle kohta midagi rääkida.
See, et filmid ja arvutimängud on kurjast, sobib kuskile mujale teemasse.
Ma ei tea, mis inimesed filmi vaadates teevad, aga röhitsemine ja peeretamine õllesel diivanil on ka paljuski kujund, mis pärineb samamoodi filmidest.

Mulle meeldivad tapmise ning tagaajamisega kino ning arvutiteosed. Zombid on veel eriti lahedad. Lastele, enne teatud vanust, neid ei soovitaks.
Vasta
Poisid poisid, mingite tulnukate pärast siin..
ma saaks aru kui tema pärast, siis loobiksin
isegi paki kindaid laualeBleh

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta
Celtic - sa paned ise praegust "sajaga mööda" - nägin seda olelusvõitlust ja see ajastust kus 2 karvast ajavad
teineteist kaigastega, kividega või isegi veel küünte ja hammastega mööda puid ja savanni taga.
Oleks viimane aeg kasutusele võtta MÕISTUS sest tänapäeva vanemad on liiga laisad, et oma lastele seda ka
õpetada, et olelusvõitlus ei toimu ammu enam kaigastega/hammastega vaid pimedates tagatubades kus relvaks
mõistus ja salakavalus ning ärategemine. Aga lapsed õpivad seda mida nad näevad sest paremat nad ei tea. Ja siis
ühel pimedal õhtul avastad, et sinu ees on 10 sellist kes arvavad, et neile läheb oma arvates sinu rahakotti ja mobiili
rohkem vaja kui sulle. Heal juhul jõuad jõud koju sinise silmaga, hullemal juhul läbi haigla veel hullemal juhul aga üldse
mitte ning ka sinu lapsed hakkavad elu õppima läbi selliste filmide mis õpetavad, et toores jõud lahendab kõik probleemid.

Thor - mul ei ole moraali koodeksit mis ei lubaks midagi teha või tegemata jätta. Kui teen midagi või jätan tegemata siis
mitte kuskil kellegi poolt kirja pandud käskude keelude pärast vaid selle pärast, et nii on ÕIGLANE ja mõistusepärane toimida.
Kahjuks jahh on selline "röhitsev kujund" filmidest, kuid elu on näidanud, et levib kulutulena ka väljaspool filme ning kahjuks
olen sellist kujundit näinud ka reaalses elus ning see tundub levivat sama hästi kui näiteks mõni haigus.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mimino. Grusiinide tehtud film. isemaag 1 239 08-04-2026, 20:15
Viimane postitus: isemaag
  FILM: Vaimude väljaajaja (The Exorcist (1973) Ares 35 21,611 13-07-2025, 19:27
Viimane postitus: xcad
  Parim/lemmik film Indr3k 453 250,794 19-12-2024, 22:15
Viimane postitus: cambodia
  Film: Katõn excubitoris 21 13,299 15-04-2022, 18:01
Viimane postitus: vasamasa
  Film: Matrix henzukaz 54 38,714 26-12-2021, 23:37
Viimane postitus: Lynx Titan
  film (needus, neetud)/the conjuring Kahvanägu 6 3,740 25-12-2020, 23:41
Viimane postitus: Kahvanägu
  Film: lühifilmid zen faran 18 14,912 09-09-2020, 11:51
Viimane postitus: Vesilik
  Film: "Saladus: julge unistada", romantiline draama. Teloslane 0 2,239 07-09-2020, 12:10
Viimane postitus: Teloslane
  FILM: The Bad Batch. Lisaks Fairchild FH-227D Andides Tyto Alba 16 9,818 27-06-2020, 11:58
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film maa all elavaist super-ussidest? hulkuv hing 8 5,937 04-03-2020, 10:34
Viimane postitus: xawa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne