Postitused: 23
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
06-01-2011, 15:20
(Seda postitust muudeti viimati: 07-01-2011, 12:13 ja muutjaks oli sindrinahk.)
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
07-01-2011, 13:14
(Seda postitust muudeti viimati: 10-01-2011, 22:05 ja muutjaks oli Tom.)
Tänud linkide eest! 
Muidu ka eelmisel astal nähti palju kolmnurkseid UFO-sid. Näiteks Põhja Londonis 18.oktoobril ja Californias 3.novembril.
Ka Eestist on erinevatel aegadel tulnud teateid kolmnurksete UFO-de nägemisest.
Palju on nähtud ka saladuslikke musti kolmnurke, milledest on tulnud teateid juba 1940.ndatest alates.
Linke kolmnurksete UFO-de kohta:
http://www.ufocasebook.com/triangles.html
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Kolmnurksed objektid võivad olla ka maist päritolu, nagu näiteks: http://en.wikipedia.org/wiki/Aurora_%28aircraft%29
Selle aparaadi lennuomadusi teavad vast väga vähesed.
Kuna kolmnurkseid objekte, on üle ilma vaadeldud massiliselt, aga seda lennukit (juhul, kui see üldse päriselt olemas on) eksisteerib heal juhul 1-2 eksemplaari, siis tuleb sellele nähtusele mingi teine seletus leida.
Jah, seal minu toodud ühel lingil on ka sellest Aurorast juttu, aga hea, et sellele tähelepanu juhtisid.
Siin aga erinevatel aegadel nähtud kolmnurksetest UFO-dest visandatud pildid:
http://www.ufoevidence.org/Cases/CaseVie...&offset=16
Mida muidu mustadest kolmnurkadest arvad?
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_triangle_(UFO)
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
07-01-2011, 15:04
(Seda postitust muudeti viimati: 08-01-2011, 13:16 ja muutjaks oli sindrinahk.)
Olen kuulnud. Üsna sage külaline ja nähtud on neid nii eestis, kui mujalgi. Aga arvata ei oska ma neist sugugi rohkem, kui muudest tundmatutest lennuvahenditest. Kuni me ei tea kindlalt nende päritolu, siis saame me nende ümber ainult spekuleerida.
Fakt muidugi on, et tegemist on meie jaoks täiesti tundmatu tehnoloogiaga ja ei välistaks ühtegi seletust, peale ilmavaatlus ballooni.
Siin üks huvitav video lisaks: http://www.youtube.com/watch?v=0yDhamSmnsI
Tundub, et kesk ja lõuna-ameerikas piisab ainult sellest, kui nina taevasse suunata ja juba näedki midagi veidrat ringi lendamas.
Selles keeles oskan ma ainult paari sõna, aga neid ei ole sobilik avalikus foorumis kasutada. Aga video on ise päris värske ja huvitav:
http://www.youtube.com/watch?v=xaqh1oPMX7M
08-01-2011, 14:29
(Seda postitust muudeti viimati: 08-01-2011, 15:12 ja muutjaks oli sindrinahk.)
Kas ma saan õigesti aru, et 2.jaan-st kuni 9.jaan-ni on olnud 21 UFO juhtumit?
Kesk-ja Lõuna-Ameerikas asuvad ju UFO-de baasid, pole mingi ime, et UFO-sid seal pidevalt nähakse. Kuskil meil foorumis isegi UFO-baaside kaart toodud.
See 6.jaanuari Lima televisioonis näidatu on ehk kõige huvitavam. Postitus # 5 alumine video.
See meenutab oma tulede tõttu isegi meie Häädemeeste UFO-t.
Selle aasta juhtumeid on vägagi palju üleval, aga enamike puhul on tõenäoliselt tegemist lennukite, kopterite, ilutulestiku ja taevakehadega. Väga palju on filmitud hiina laternaid.
Üks selline Häädemeeste taoline video on äsja Itaalias filmitud, aga suure tõenäosusega on tegemist ikkagi laevaga. Kui see video mulle jälle ette jääb, panen ma selle kindlasti siia viite, las siis austet foorumlased ise otsustavad, millega on tegu.
Postitused: 1,057
Teemad: 8
Liitus: Dec 2009
[attachment=20] (07-01-2011, 15:04 )sindrinahk Kirjutas: Olen kuulnud. Üsna sage külaline ja nähtud on neid nii eestis, kui mujalgi. Aga arvata ei oska ma neist sugugi rohkem, kui muudest tundmatutest lennuvahenditest. Kuni me ei tea kindlalt nende päritolu, siis saame me nende ümber ainult spekuleerida.
Fakt muidugi on, et tegemist on meie jaoks täiesti tundmatu tehnoloogiaga ja ei välistaks ühtegi seletust, peale ilmavaatlus ballooni.
Siin üks huvitav video lisaks: http://www.youtube.com/watch?v=0yDhamSmnsI
Tundub, et kesk ja lõuna-ameerikas piisab ainult sellest, kui nina taevasse suunata ja juba näedki midagi veidrat ringi lendamas.
Selles keeles oskan ma ainult paari sõna, aga neid ei ole sobilik avalikus foorumis kasutada. Aga video on ise päris värske ja huvitav:
http://www.youtube.com/watch?v=xaqh1oPMX7M Võrreldes selle videoga on Häädemeestel filmitud objekt sarnane,parandage kui eksin
Häädemeestel filmiti erineva kujuga objekte.
Aga jah, ma pidasin seda piklikku ja tuledega silmas, mida Lima televisioonis näidati. Häädemeeste omal olid küll värvilisemad tuled.
http://www.youtube.com/watch?v=xaqh1oPMX7M
Võib küll jõulutuledes kruiisilaev olla. Seal lingil on ka seda arvamust avaldatud.
Pealegi on filmitud lahe kohal ja tuled ei ole otse, vaid ovaalselt.
Teeme nii, et edaspidi lisame ainult neid 2011 UFO juhtumeid, mis suuremat kõlapinda leiavad ja ei ole nii vaieldavad.
08-01-2011, 18:34
(Seda postitust muudeti viimati: 08-01-2011, 19:57 ja muutjaks oli sindrinahk.)
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Postitused: 1,057
Teemad: 8
Liitus: Dec 2009
(08-01-2011, 20:03 )excubitoris Kirjutas: Üks vaatlus Peruus kus nähti suuremat sorti emalaeva. Kuna algne tekst on Hispaania keeles siis alla ka tõlke inglise keelde BabelFishi vahendusel kuna ise ka seda keelt ei valda.
Vecinos de Barrios Altos aseguran haber visto un ovni en Lima | RPP NOTICIAS
Translation result for http://www.rpp.com.pe/2011-01-06-vecinos-de-barrios-altos-aseguran-haber-visto-un-ovni-en-lima-noticia_324999.html
Huvitav jah aga juba vana uudis  just mõni post tagasi arutatud
Postitused: 557
Teemad: 10
Liitus: Mar 2010
Tàna olin perega sõpradel kùlas . Ei tàpsusta kus , aga taevas oli imeliselt selge ja pool-kuugi tànavaid valgustamas . Tàpsemalt kirjeldades oli just mingi pooltundi , või tund sellest hetkest , kui pimedaks làks .
Otsustasime , et asume kodu poole teele ja naine hakkas last riietama . Mõtlesin , et teen seniks ùhe plàru vàljas ja siis jàtan sõpradega hùvasti .
Ma nagu olen suur para-foorumi lugeja panin suitsule tule otsa ja pilk kohe taevasse .
Ise ka ei uskunud omi silmi , kui kohe màrkasin erilist valgust . Esimene asi mis oli huvitav , et ta ei vilkunud , ega vahetanud vàrve . Oli lihtsalt selline tugev valgus , ùtleme nagu kollakas ja liikus sujuvalt ùle maja katuse , korralikul kiirusel .
Ma pistsin kiiruga kohe pea uksest sisse ja kutsusin sõpra , et tule ruttu UFO lendab ! Ta siis liitus minuga ja ma kohe seletama , et miks see ei ole lennuk , sest miskit tulukest ei vilgu . Siis teravamal jàlgimisel saime aru , et see asjandus seal taevas peab ikka jube kõrgel olema ja lendama hullul kiirusel .
Vaatasime kuidas ta lendas sujuvalt ùhes kindlas suunas ja mitte hetkekski mingit muutust ei olnud sellel valgusel , kui mitte seda lugeda , et ta kaugenedes vàiksemaks jài ja kadus ùldse .
Toimus see vaatlus minule sellest hetkest saadik , kui ta vàlja ilmus maja parema nurga poolse katuse kohalt , kuni ta kadus silma piirilt , ehk valgus haihtus ! Aega kulus vast minut kokku .
Siiski on ùks huvitav seik selle aja jooksul mis toimus ! Vaatasime mõlemad taevasse , kui silma nurgast màrkan , et komeet langeb ja karjatasin sõbrale " Vaata! Vaata ! " Noh 10 meetrit majast eemal . Ja jõudsin nàha , et paar meetrit enne maha kukkumist ta kustus !
S6ber seda ei nàinud !!! Sest skeptik , nagu ta on jàttis see UFO nàgemine teda kùlmaks , aga minu "Vaata " peale oli ta ehmunult hoopis tuppa hùppanud ja minu peale kuri , et kurat ma hirmuan teda igaste tulnukatega . Muidugi naersime selle ùle kohe laginal ja unustasime , mis juhtus .
Ps. UFO oli làinud ja suits tehtud , jàtsime sõpradega hùvasti ja asusime kodu teele . Siis kodu teel naisele rààkisin kah sellest ufost nii lùhidalt ja ise jàin mõtlema , et see mida ma komeediks pidasin tundus mulle , et sattus tàpselt selle ufo lennu trajektorisse ! Ja tema langus oli kah sama suunaline . Huvitav oli see siis selle UFOga kuidagi seotud ?
Postitused: 381
Teemad: 4
Liitus: Oct 2009
Esimeses loos tundub olevat tegu tehiskaaslase ülelennuga.
Teise loo puhul minu õnnitlused- oled vist üks väheseid, kellel õnnestub elu jooksul näha 10 meetri kauguselt langevat komeeti ja selle kustumist 2 m enne maapinda.
"Lohk- see on nigu tagurpidi muhk!
Muhk- see on nigu tagurpidi lohk!
Kes ei mõista, et lohk on nigu tagurpidi muhk, see ei mõista ka, et muhk on nigu tagurpidi lohk.
Mida selline üldse mõistab?"
-Vladislav Koržets-
09-01-2011, 23:38
(Seda postitust muudeti viimati: 09-01-2011, 23:40 ja muutjaks oli Foorumlane.)
jooshik ! Tehiskaaslane polnud kindlasti , sest see kollane valgus eraldus taevas tàhtedest ja mõõdult silm nàhtavalt ! Ja ma ei lisanud jutus , et ma nàitasin taevast otsides sõbrale veel lennukit millel tuled vilkusid ja oli ainult pisike tàpike nàha liikumas , aga lennukil oli veel korralik chaimtrail saba taga ilusasti nàha , et olla kindel LENNUKIS !
Ma kordan end veelkord ùle , et ta tundus niivõrd madalal lendama meie jaoks oma suurelt mõõdult , nagu natukene vàiksem pàikesest , mida me nàeme igapàev !
Lisan , et tehiskaaslast ma poleks niimodi koheselt iial màrganud !
Postitused: 1,556
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Hiina laternad (chinese lanterns) on kogunud euroopas populaarsust ja sealt ka palju ufo lugusid. Kõrgemal võivad nad liikuda väga kiiresti kui on vähegi tugevam tuul.
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Hiina laternaid oleme me kõik viimasel ajal ju näinud. Ka Haapsalus lendas neid lahe kohal vana-aasta õhtul.
See "latern", mida mina vaatlesin, liikus ka sujuvalt otse edasi ühel kõrgusel (võrdlemisi madalalt) ja siis kadus silmapiirilt. Päris UFO-d hüppavad edasi-tagasi, vilguvad ja teevad muid trikke.
Lisaks veel teleuudis, kus abielupaar Tallinna kohal selle hiina laterna vana-aasta ööl videole võttis. UFO-lugusid rahva seas võib ju liikuda ka tänu nendele laternatele, aga need uudised, mis UFO-uudiste portaalidel, käsitlevad ikka teistsuguse kujuga objekte. Nagu see Peruu emalaevgi!
10-01-2011, 13:10
(Seda postitust muudeti viimati: 10-01-2011, 13:13 ja muutjaks oli Foorumlane.)
Saladus on lahendatud ! Ma polnud kaugeltki ainus oma sõbraga , kes seda jàlgisid . Isegi film sellest on lùhidalt filmitud kuskil netis .
Tegu on ISS sateliidiga . Nagu ma ùtlesin esimeses postituses , et just oli pimedaks làinud ja taevas selgemast selgem . Asi siis selles , et kui meil on pime , siis pàike paneb satelliidi vàga helendama taevas ja ta ongi vàga hàsti taevas nàha nagu me eile seda saime nàha . Kiirus ja tuimalt ùhtlane valgus on selge kirjeldus sellele nàhtusele !
Eks sellel lingil on selgem kirjeldus ja seletus , http://www.heavens-above.com/
Ps. Vabandan jooshiku ees , et eksisin
No ei saanud seda siia panemata jätta.Tundub olevat üks parimaid UFO vaatlusi mida ma näinud olen. Kas see on võltsing, või mitte, ei oska ma küll öelda.
Siin see on: http://www.youtube.com/watch?v=osEV3IjkYPc.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Üllatavalt naiivselt neelate siin kõik alla (pean silmas kõiki videosid siin teemas) ...
Postitused: 1,556
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Hiinas kõrghoone leekides, kokku obv ei varise a'la nagu WTC kaardimajad. Lisaks lendab seal mingi UFO - süsimust objekt! Kas põlengust lahti pääsenud tahmane kile vms.? tulnukad?
http://www.youtube.com/watch?v=Ai45DiXvVLU
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Levis - kas sa ei arva, et sinu (ja mõnede veel) uskumus, et "hiina laternad" on paljude UFO lugude taga
ei muutu juba nagu naljakaks? Kas sa tõesti arvad, et hiina latern liigub kiireminei kui lennuks ja teda võib
seda tüüpi lennumasinaga segi ajada siis ma kardan, et peaksid tugeva "reality" kontrolli endale tegema.
Tom - kes neelab kes mitte - loomulikult on siin terve hulk isikuid kes igas täpis näevad UFOt aga nagu ka
Levis nii ka sina peaksid siiski natukenegi omama tervet mõistust ning austust inimeste vastu - mitte kõik
pole pimedad ja lollid naiivikud ning tunduvalt rohkem on maailmas ADEKVAATSEID vaatlusi kui siia jõuab.
|