Postitused: 190
Teemad: 13
Liitus: May 2004
Inimesel on peale füüsilise keha veel 7 keha
Kui sa siin maailmas sured, siis sureb ainult sinu füüsiline keha, kõik muud kehad ja "värgid" jäävad alles.
Peale surma, viibib inimese Hing (üldistatult öeldes) ikkagi alles
Peale surma ei lähe te põrgusse, need piibli ja muude usundite ähvardused saatke pikalt, need tuleb otsemas joones p**** saata
Mõne aja pärast peale füüsilise keha surma läheb inimene puhastustule tsüklisse, kus ta puhastub võõrenergiatest ja muust "sodist"
Peale seda rändab ta kaugetele jahimaadele ja hiljem kehastub uuesti.
Võib ka juhtuda, et kehastub mõnele muule planeedile
Kummitused on siis need inimesed, kes on jäänud meile lähedastele tasanditele "lõksu"
Mõned on siin kinni, kuna ei soovi mitte kuidagi lahkuda, mõnedel pole piisavalt energiat
Tegelikult tuleb kummitustele anda lisaenergiat (et nad ise saaks rännata "edasi") või nad ise puhastustule auku viia
Postitused: 5,868
Teemad: 183
kuule... kas sul omi mõtted kah üldse on või?
ammu kuldud nähtud teooria...
mõned tõestused selle kohta?
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Esialgne postitaja celtic
kuule... kas sul omi mõtted kah üldse on või?
ammu kuldud nähtud teooria...
Mina selle teooriaga veel tuttav ei ole
Aga sooviks siiski küsida, et miks Xanto nii kindel on, et asi just niimoodi toimib?
Postitused: 150
Teemad: 11
Tsitaat:Esialgne postitaja Xanto
Kui sa siin maailmas sured, siis sureb ainult sinu füüsiline keha, kõik muud kehad ja "värgid" jäävad alles.
Peale surma ei lähe te põrgusse, need piibli ja muude usundite ähvardused saatke pikalt, need tuleb otsemas joones p**** saata
Mõne aja pärast peale füüsilise keha surma läheb inimene puhastustule tsüklisse, kus ta puhastub võõrenergiatest ja muust "sodist"
Kummitused on siis need inimesed, kes on jäänud meile lähedastele tasanditele "lõksu"
Mõned on siin kinni, kuna ei soovi mitte kuidagi lahkuda, mõnedel pole piisavalt energiat
Tegelikult tuleb kummitustele anda lisaenergiat (et nad ise saaks rännata "edasi") või nad ise puhastustule auku viia
mix sa arvad, et just see sinu usk on üx ja õige, tõesta. Ja siis räägi.
maailm pole kunagi üxi olnud.
Kas ma olen siin mingit usku levitanud ? Ei ole !
Inimene ei pea olema usklik.
See mida mina kirjutasin on teadmised vaimsuse valdkonnast.
Ja kui te ei usu seda juttu siis sellest pole ka ju mitte midagi...
Postitused: 493
Teemad: 4
Liitus: Dec 2003
Kõikide enda asi kas uskuda või mitte aga mingid allikad oleks siiski teretulnud... ma võin kirjutada et maakera on tegelt lame aga mul peab olema ka mingi põhjendus miks nii arvan..
Eks siin planeedil elavad ka inimesi, kes suudavad uut infot vastu võtta (infot, mida inimkonnale saadetakse).
Raamatutes on ju vana info, kui mitte väljamõeldised ja vastavalt kellegi soovile muudetud tekstid...
Muide tehakse ka sellist pulli, et luuakse inimestele mulje, et info tuleb kuskilt väga "õigest kohast", aga tegelikult saadavad mingid jobud oma loomingut teistele
Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Jul 2004
lahe...kui on tõsi siis...aga ma mõnes mõttes ei usu...
kuna eegi ple ju surd ja siis tleb tagasi sama ''isikuna''...
aga su jutus on iva...aga hea et kirjutasid...
Postitused: 402
Teemad: 8
Liitus: Feb 2004
Xanto, sa ei viidanud ikka otsesele allikale. Tahad siis öelda, et keegi saatis sulle uut infot? Ok, kui saatiski, siis kuidas peaks mina või mõni teine lugeja sinu argumenteerimata ja allikatele viitamata juttu "pullist" eristama? Mul on ka vahel tunne, et keegi üritab mingit infot saata aga vot ei tule seda siin foorumis kohe absoluutse tõe pähe pakkuma kui info õigsust ega allika usaldusväärsust kontrollida ei suuda kuna ka alateadvus võib igasuguseid trikke teha.
Isiklikult tean, et mul on üks füüsiline keha ja arvan, et mul on ainult üks hing ehk immateriaalne keha.
Puhastustule jms. kohta pole piisavalt infot, et midagi arvata.
Teie küsimused on vastatavad kuid minu vastused on küsitavad
Postitused: 92
Teemad: 1
Liitus: Jun 2004
Tsitaat:Esialgne postitaja Xanto
Nagu otse 1:1 kuskilt kollasest paraajakirjast. No hard feelings!
Loomulikult on Sul õigus oma arvamusele.
{gr "värgid" jäävad alles.
Mida Sa mõtled "värkide" all?
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
need muud värgid on mälu, kinnismõtted ja mõtlemisvõime.
ise olen selle asjaga nõus kui välja arvata 7 keha värk.
sellest ma pole teadlik. on vaim, hing ja keha, niipalju tean mina
Postitused: 71
Teemad: 0
Aga millal need ülejäänud kehad surevad või on need siis igavesed?
aga kui varem oli maal inimeste arv kordi väiksem kui praegu! Kuidas siiis praegu kõigile inimestele hingi jagub??
Postitused: 148
Teemad: 8
Tsitaat:Esialgne postitaja walker112
Kuidas siiis praegu kõigile inimestele hingi jagub??
Kust tead, et jagub?
Kõigil polegi seda vb...
![[Pilt: para.jpg]](http://www.hot.ee/jyrgenhenn/para.jpg)
Its all about searching the truth....
kas te tõesti arvate, et neid juurde ei teki? mõned kaovad lihtsalt ära. surevad, kuna nad ei usu, et peale surma on midagi.
taassünd toimub ainult seal, kus ema usub seda värki.
Tsitaat:Esialgne postitaja metavo
taassünd toimub ainult seal, kus ema usub seda värki.
Nuu sellel juhul see arv küll väheneb. ma ei tea küll paljud inimesed usklikud on kuid noorte hulgas ei ole see eriti pop ka liituda mingi usuliku liikumisega. Minu tutvusrinkkonnas usklike küll nagu ei ole ise kaasa arvatud
see siis tähendab, et reinkarnatsioon langeb. paljud hinged ei saa enam noortesse kehadesse, kuna seal tekib juba hing kehale
oot mis jama see emaga on?
lollus ju... taassünd toimub nii nagu ta toimub... mingi ema soov siin rolli ei mängi
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
arvad? tead, et see aeg, mil sa olid oma ema kõhus, see kujundas samuti sind. ma mõtlen mõttemaailma.
ning hingel pole mingit kohustust hakata uuesti elama kehas.
aga kas siis mitte usklikel ei olegi hingi w?
mis mõttes?
usklikel on ju ka hinged. kõigil on, teine asi on see, kui tugev see on
oot kas usklike hinged on siis tugevamad? või ma ei saa aru nüüd hetkel su mõttest
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
see sõltub sellest, mida sa usud, või kui sa ei usu hinge, siis sul võib veel vedada...et kui sa ei usu oma hinge, siis see võib lihtsalt surra
kui sa ei usu oma hinge, siis see võib lihtsalt surra
aga beebid, ka nemad siis usuvad millesegi?
ja mis saab inimestest kelle hing sureb?
nende hing laguneb
jutukas sai pikk tekst kirjutatud, celtic kyll ytles, et yldised vastused olid ma ei tea vms.
Tsitaat:Esialgne postitaja walker112
kui sa ei usu oma hinge, siis see võib lihtsalt surra
aga beebid, ka nemad siis usuvad millesegi?
ja mis saab inimestest kelle hing sureb?
ei sure siin mingi hing, see on jura jutt, inimene areneb edasi ning kehastub aina edasi, selliseid mõttetuid ja seosetuid hirmujutte pole mõtet küll kuulata...
|