Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imelikud metsad
Seekord räägime, siis metsadest.

Nimelt, mul mõtted just sellise asja juures. Võib-olla on keegi kuulnud.
Tartu lähedal pidavat olema mets/metsatukk, kus on aeg ja ruum nihkes. Juhul kui inimene sinna läheb, keeravad tema meeled segi ja ta eksib ära ning tuleb mingi x aja pärast puude vahelt välja.

Koht pidi olema salajane. Avalikkuses seda pole mainitud vast. Mõned inimesed pidid siiski sellest teadma. Isik, kes sellest kohast mulle rääkis, pidi küsima oma allikalt lisainfot, siis saan siin ühtteist täpsustada. Minu teada peaks too allikas olema ka meie foorumile liige, kes teab kui aktiivne.

Võibolla keegi teist teab sellisest kohast veel midagi.

Siia teemase oleks oodatud ka arutelu teistest kummalikest kadarpikest ja võpsikutest kui ka metsadest.
Minu mäletamist mööda oli üks kummitav mets, mis meie potensiaalne kohtumispaik oli kunagi.
Vasta
Ühesõnaga, kes teab, see andku teada ning lähme, Tartu rahvas, teeme ühe jalutuskäigu metsa.

Kusjuures sellised asjad ei ole ennenägematud, küll võib-olla Eesti metsas. Just hiljuti rääkisime siin ühest nagu väravast, mis asus Antarktisel ning kuhu õhupallid ära kadusid vms. Selles mõttes võib kõik olla, ise aga kahtlen, et meie pisikestes metsades midagi taolist on.. Seda on vaja oma silmaga näha.
Vasta
Aga äkki pole seal mingit ajanihet. Äkki eksid lihtsalt metsa ära. Ja eriti veel siis, kui sa hakkad sellele ajanihkele mõtlema...
Huvitaks tõesti kus see mets on.
Vasta
Venelased olevad seal igasugu katseid teinud ka, ka kosmonautidega.

Ma arvan, et mingi värk ikkagi on. Loodan.
Vasta
Mb on sinna mõni meteoriit või midagi sinna kanti kukkunud?
Või siis Sama sugused magnet väljad või mis need olidki seal Permuuda kolmnurga juures?
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja Thorondor

Koht pidi olema salajane. Avalikkuses seda pole mainitud vast. Mõned inimesed pidid siiski sellest teadma. Isik, kes sellest kohast mulle rääkis, pidi küsima oma allikalt lisainfot, siis saan siin ühtteist täpsustada. Minu teada peaks too allikas olema ka meie foorumile liige, kes teab kui aktiivne.

Kas oled saanud oma allikast lisainfi selle kohta? Asi täitsa huvitab mind ja heameelega käiks seal ise kohal ära ja kaeks üle mis värk tegelt on..
Vasta
See allikas keeldus rohkem infi jagamast. Tal pidi endal olema mingi tiim, kellega ta asja uurima läheb. Koht pidi olema tavainimesele liiga ohtlik, et sellest avalikult rääkida Sad
Vasta
Seda ahvatlevam see tundub Smile
Vasta
hmm, ma hakkan kahtlema kas üldse see koht eksisteerib. Kui Tartu lähedal, siis käin kõik siinsed metsad läbi...
Vasta
Ole jah tubli ja vaata kõik hektarid läbi, kus peal on metsa. Smile
Ma arvan, et lambist keegi ei mõtle seda lugu välja.
Vasta
nüüd tundub mulle kah, et asi pole õige ala tekst et liiga ohtlik tavainimesele kas ta siis on mingi üliolend? Igatahes ma uurin kuskilt asja ma küll ei tea kust. Aga kuna sa mainisid et venelased olevat seal mingit tiili ajanud siis peaks see asja lihtsustama.

-loco-
Vasta
Sesmõttes tavainimesele, et enne midi mingid õnnistused ja maitia mingi ullud asjad vist läbi tegema, muiu lähed päris lolliks seal ära.
Vasta
ausalt öelda mina natuke kahtlen sinu info allikas ja pole kindel selles asjas üldse enam. No anna andeks mingd õnnistused ja asjad sind seal vaevalt aitavad ja nagu sa ütesid x aja pärast tullakse puude vahelt välja milles siis probleem on. Pealegi me võime ju kah need x asjad läbi teha et sinna metsa minna
Vasta
Tglt me ei tia midagi sellest metsast, ei no ma usuna ka et need ei olnud mingi kirkiupässi poolt antud õnnistused ja asjad. Hoiame kõrvad lahti äkki siis kuuleme midagi sellest. Igaljuhul see mingi niisama jutt ei ole.
Vasta
vbolla jah mingi sarnane koht nagu bermuuda kolmnnurk....:O Kahju et ma tartus ei ela...
Vasta
hmm...kui nii, siis vist on seal isegi oldud. ma mäletan, et siin lõuna-tartus oli mingi mets, millest rattaga läbisõitmiseks läks mul 2 tundi, kuigi nagu see kaks tundi oli kella järgi, oma arust läks alla 20. minuti.
aga metsa kohta veel niipalju, et ma ei mäleta, kus see täpsemalt on. igatahes sai mindud sedapidi mingisuguse ringiga ylenurme lennuväljale.

kes viitsib, uurigu järgi, seal metsas olid ka sarapuud minu mäletamist mööda
Vasta
Selle metsaga tuleb meelde sarnane jutt. Et minnes metsa kaotab inimene täielikult ajataju - oma arvates on 15 minutit kuid tegelikult 4 tundi. Sammuti arvatakse, et sellistes kohtades on tugevad magnetvälja häired. See meenutab Raplamaal asuvat Kaiu raba, kus toimub väga anomaalseid juhtumeid. Inimesed kardavad neid kohti, tundes alateadlikult, et midagi on seal mäda. Tegelikult on päris võimalik, et maal on kohti, mis on justkui mustadaugud, negatiivse energia kogunemis kohad jne ja mõningate teooriate järgi asuvad seal salapärased objektid nagu ufode kosmoselaevad. Tegelikult võib see päris reaalne olla, sest kui Maale saabuksid tulnukad, kes on meist arengu poolest üliarenenud, siis miks peaksid nad end meile näitama - nad on justkui pealtvaatajad ja jälgivad meid just sammuti nagu meie peame alamateks loomi ja jälgime ja püüame arusaada nende käitumisest. See, et nad tulevad ja ütlevad, et tere Maarahvas, te olete nii kehvasti arenenud, et me anname teile tehnoloogia ja õpetame teid kuna meil on teist kahju - see on absurd. Meie ümber on toimunud, toimub ja jääbki toimuma igasuguseid imelikke asju ja ma olen kindel, et riigil on teatud organid, kes teavad sellistest asjadest ja jälgivad ja analüüsivad neid.
Vasta
Tartlased teavad vast,et Tartu lähedal,täpsemalt Äksil,elab üks mees,kes peab ennast Äksi nõiaks.(Tegelikult on Äksi nõid ammu surnud,aga kuna see mees oli tema naaber,siis arvab see mees,et ta oskab samu asju,mida see nõidki.) Enivei.Mul paar tuttavat "vanainimest" käinud selle nõia juures ja uskuge,nad on abi saanud,kusjuures see abi on päriselt aidanud ka.
Aga võibolla see mets ongi kuskil Äksi lähedal ja kas uus või eelmine nõid ongi selle metsa ära "neetnud"? Võibolla nad on asjasse segatud?
Vasta
See uus Äksi nõid on Väino Post. Elab Äksi ja Lähte vahel Tartumaal ja ravib inimesi bioenergiaga. Tervendaja võimed on tal juba lapsepõlvest.
Aga sellest metsast niipalju, et kas ei olnud mitte Jüri Lina raamatus "Mõistatuslikkuse kütkeis" juttu erilistest paikadest nii Tartumaal kui mujal Eestis? Ma täpselt enam ei mäleta. Ufo-juhtumid Eestis jm.
Vasta
Ah.Okei siis.Ma ei tea sellest Äksi nõiast suurt midagi,ainult seda,mida tuttavatelt kuulnud.Ju siis läks midagi valesti.
Vasta
Oskate tuua näiteid kuskil Tallinnast või ümbruskonnast?

Õnnistus pole muud, kui tilk usku endasse, kui oled usklik nii, et asi paistab väga kahtlane. Miks kunagi ei öelda täpseid aadresseid?

Mets pole muud, kui lihtsalt puud.

[b]Inimene loob maailma, vajaduse ja hirmu
Vasta
andres... pesueht linnainimese piiratud mõistus.
mets on kõike muud kui lihtsalt puud...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
andres... pesueht linnainimese piiratud mõistus.
Mida siis veel?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Andres
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
Mida siis veel?

Nagu ühiskondki on ... lihtsalt inimesed. Aga mida see meile ütleb? Siit nähtub vaid väitja seisukohta, et see asi teda ei huvita. Mis metsa puutub ... siis olen kuulnud vähemasti midagi ökosüsteemidest räägitavat ... tegemata juttu igasugustest puuvaimudest, metsahaldjatest ja murueide tütardest ...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Sesmõttes tavainimesele, et enne midi mingid õnnistused ja maitia mingi ullud asjad vist läbi tegema, muiu lähed päris lolliks seal ära.

No see on rohkem nagu selline väljaotsitud vabandus, nagu väikestel lastel: Ma leidsin maasikakoha, aga ma käin seal ainult oma sõpradega, sina ei saa, sest sul võib kõhuvalu tulla.

Aga sellise metsaga võib ka see lugu olla, et kui sa tead, et ta anomaalne on ja pingsalt loodad, et miskit juhtuks, siis ei pruugigi midagi juhtuda. Tuled täpselt samamoodi metsast välja, nagu läksidki...
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Imelikud helid viimasel ajal ümber maailma Krissahh 118 112,291 09-01-2020, 19:09
Viimane postitus: Lokster
  Internet ja imelikud elukad excubitoris 16 9,329 02-11-2008, 19:20
Viimane postitus: -SiQ-

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne