Postita vastus 
 
Teema reiting:
  • 0 Häält - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mikrolaineahjude kahjulikkus
Autor Sõnum
elis
roheline

Postitusi: 938
Liitunud: Jul 2004
19-12-2006 14:29
Postitus: #1
Mikrolaineahjude kahjulikkus
Võin kihla vedada, et enamike inimeste kodudes on oma koha leidnud mikrolaineahi, kui mugava ning kiire toiduvalmistamise vahend. (Ameerikas näiteks on 90% kodudest see seade olemas). Kui paljud aga nendest omanikest on teadlikud mikrolaineahjude mõjust seal soendatavale toidule ning seeläbi ka inimesele. Ma võtsin vaevaks asja natikene uurida, kuna mulle kunagi jäi kõrva lugu ühest ¹veitsi teadlasest, kes mikrolaineahjusid uuris ning leidis need olevat väga ohtlikud ning ta kaevati valitsuse ja mikrolaineahjude tootjate poolt kohtusse, süüdistatuna majandustegevusse sekkumises ning majanduse takistamises ning tal keelati avaldada oma töid. Leidsin viiteid ka sellele teadlasele. Tegu oli Dr. Hans Ulrich Herteliga. Ta avaldas oma uuringu koostöös Dr. Bernard H. Blanc'iga 1991.a. ning kaevati kohtusse 1992.a., 1998.a. võitis ta neid tööstusi Euroopa Inimõiguste kohtus ning sai kopsaka kahjutasu.

Internetist võib üldse leida palju artikleid, mis on mikrolaineahjude vastu, samapalju on muidugi uuringuid ja artikleid, mis neid ümber lükkavad. Nagu alati Smile

Mikrolaineahjude tööpõhimõttel ma peatuma ei hakka, kui tunnete, et oleks vaja, siis andke märku. Toon välja mõningad olulisemad faktid, mis omadusi mikrolaineahjudele omistatakse:
* See, et toit ei soojene mikrolaineahjudes ühtlaselt kipub olema pisim probleem, mis nendega kaasneb. Ebaühtlaselt soeneb toit seetõttu, et mikrolained soojendavad kõigepealt vedeliku, mis toidus soeneb, ning see hakkab omakorda soendama tahkeid osakesi. Seetõttu on sagedased juhud, mil toit tundub väljast leige, kuid sööma hakkamisel kõrvetab tulikuum sisemus keele ja neelu. Eriti probleemne imikutoitude soojendamisel mikrolaineahjus.
* Dr. L. Lee (Havai) teatas 1998.a., et "beebitoitude soojendamine mikrolaineahjus muudab teatud aminohapped (trans-amino acids) nende sünteetilisteks cis-isomeerideks (loodan, et mäletate keemia tunnist, mis see on Smile ). Need sünteetilised isomeerid ei ole bioloogiliselt aktiivsed, seega kasutud. Lisaks sellele, üks aminohapetest, L-proliin, muutus enda d-isomeeriks, mis on neurotoksiline (kahjustab närvirakke) ning nefrotoksiline (kahjustab neere). Seega, on üsna halb, et lapsi toidetakse järjest vähem rinnaga ning nüüd tehakse astavat "asenduspiima" mürgiseks ka veel mikrolaineahjus."
* 1991.a. oli üks juhtum Oklahoma haiglas, mil patsiendile kanti üle mikrolaineahjus soojendatud verd, mille tagajärjel patsient suri.
* Mikrolaineahjudes soendatud toidu koostisosad ei ole sarnased neile, mida inimesed on harjunud sööma alates tule leiutamisest. Mikros soendatud toit on muundunud, sest mikrolained sunnivad molekule pöörlema miljardeid kordi sekundis kiiremini, kui on normaalne (sellest tekkiv energia soojendabki toidu). Selle tõttu muudavad aminohapped oma kuju ja tekivad kahjulikud, vahel ka toksilised isomeerid.
* Läbiviidud uuringus anti inimestele süüa tavalisel meetodil ning mikros soendatud köögivilja ja piima ja uuriti nende veres toimuvaid muutusi. Tulemusena tavalisel meetodil soendatud toidu sööjatel ei juhtunud midagi, kuid mikrolaineahju toitu söönutel vähenes hemoglobiinitase ning valgete vereliblede ning kolesterooli tase tõusis, lümfotsüütide tase vähenes.
*See probleemne ¹veitsi juhtum, millest ennegi juttu oli, avastas, et mikrolaineahjus toit muundub ning need muutused kanduvad üle inimesele, viies organismi nõrgenemiseni.
Täpsemalt leiti:
- Valgete vereliblede tase tõusis oluliselt, mis viitab patogeenidele organismis (tekivad näiteks mürgituse ja rakkude kahjustumise tagajärjel).
- Molekulaarstruktuurid toidus lõhuti ning muundati erinevateks isomeerideks, mis viis toiteväärtuse alanemiseni (kinnitamata andmetel kuni 80% toidu väärtusest väheneb) See tuleb seetõttu, et tavapärasel meetodil soeneb toit väljaspoolt sisse, kuid mikrolaineahjus seestpoolt väljapoole.
- GM tehnoloogias kasutatakse mikrolaineid, et õhendada rakumembraane. Rakendatud mõju tõttu lõhutakse rakud ning seeläbi vähendatakse elektrilist potentsiaali sisemise ja välimise kihi vahel (vähendab raku eluiga). Sel viisil mõjutatud rakud on kerge saak viirustel, seentele ning teistele mikroorganismidele. Loomuomased parandusprotsessid on alla surutud ning rakud on sunnitud kohanema "häiretega energias" - muutes oma aeroobse hingamise anaeroobseks. Seetõttu ei teki mitte vesi ja CO2, mis on normaalse hingamise saadused, vaid vesinikperoksiid ja süsinikoksiid (CO), mis on mürgised rakkudele.
Sama protsess leiab aset inimese organismis, kui ta satub kontsentreeritud mikrolainete voogu ning toiduga, kui seda soojendada mikolaineahjus.
- Väidetavalt tekivad mikrolaineahjus ka uued ühendid, mida nimetatakse radiolüütilisteks osakesteks (radiolytic compounds), mis on tundmatud sulamid, mida looduses ei leidu. Need tekivad molekulaarse lagunemise käigus otseselt radiatsiooni toimel. Mikrolaineahjude tootjad väidavad, et nende osakeste tase ei ole kõrgem, kui traditsiooniliselt soendatud toidus. Kuid ega seda kumbagi pidi täpselt minu teada uuritud ei ole.

Dr. Lee väidab oma raamatus (Health Effects of Microwave Radiation - Microwave Ovens) ning mitmetes terviseväljaannetes avaldatud artiklites, et kõikide mikrolaineahjude ustest lekib enamasti elektromagneetilist radiatsiooni ning seal sees valmistatud toit muutub ohtlikuks toksiliseks ja kantserogeenseks massiks.

Venelased viisid ka läbi uuringuid mikrolaineahjude kohta (muide, Venemaal keelati 1976.a. mikrolaineahjude kasutamine üldse ära, kahjuks ma ei tea, kas see tänapäeval ka jõus on). Tulemused olid järgnevad (kusjuures ühtki toitu ei kuumutatud üle, vaid nii palju, kui oli minimaalselt vajalik toidu valmistamiseks):
- Liha kuumutamisel tekkis d-nitrodietanoolamiin (d-Nitrosodienthanolamines), paljutuntud kantserogeen;
- Piima ja teraviljahelbete (cereal grains) kuumutamisel muutusid osad aminohapped kantserogeenseteks;
- Külmutatud puuviljade sulatamisel muutusid neis sisalduvad glükoos ja üks laktoosi vorm (galactoside) kantserogeenseteks;
- Isegi väga lühiajaline mikrolainete mõju külmutatud , toorestele või küpsetatud köögiviljadele muundas nende taimsed alkaloidid kantserogeenideks;
- Kantserogeensed vabad radikaalid tekkisid mikrolaineahjus soendatud taimedes, eriti juurikates;
- Toiteväärtus vähenes;
- Vene teadlased märkisid, et strukturaalne degradatsioon (halvemaks muutumine, ei leidnud paremat sõna selle iseloomustamiseks praegu) viis toidu vähenemiseni 60-90% kõigis testitud toiduainetes. Muutuste hulgas oli näiteks liha nukleoproteiinide degradatsioon, B vitamiini kompleksi, C, E vitamiini, mitmete oluliste mineraalainete ja lipotroopsete faktorite omastumise vähenemine kõigis testitud toitudes, taimsetes toitudes said kahjustuda mitmed alkaloidid, glükoos, laktoos ning mingi aine, mis ingliskeeles on nitriloside, kuid mille eestikeelset vastet ma ei tea.

Pikaks kisub juba. Smile Praegu lõpetan, kuigi sellest võiks kirjutada päris mitu head lehekülge lisaks, kardan, et siis ei viitsiks keegi lugeda enam ...

Selle kohta soovitan lugeda ka mitmeid artikleid, millest mõnda ma kasutasin ka eelneva ülevaate koostamisel:
The Hidden Hazards Of Microwave Cooking
The Proven Dangers of Microwaves - Osaliselt kattub eelmisega.
Plastic in the microwave: A cause of cancer?
Microwaving destroys nutrients, study finds
The safety of microwave ovens
Are microwaves as dangerous as you think? - Suhteliselt segane pdf fail, mis üritab ümber lükata mikrolaineahjude kohta käivaid süüdistusi.
Ei saa ka ilma Wikipediata

Muudetud: 19-12-06 kell 14:30:37 elis

http://spaceweather.com/
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Anonymous
registreerimata

 
19-12-2006 15:03
Postitus: #2
 
Oh sind pisikest, ma ise juba töötan ammust kiviajast saadik olmetehnika poodides, see ,et mikrolaineahjud kahjulikud on ,no jah se tõsi, aga sama moodi on ka tavaline mobiil-telefoonide sagedus kahjulik, telekad, isegi uuemad LCD ja Plasma moodustavad tohutul määral soojust ,ja kirgast valgus-allikat millele kaasneb ebatervislik sagedusel paiskuv energia ,mis suuremas osas läbivad meie keha, nii ei saagi elada ,enamus elektroonikast on mingil ebamäärasel pisikesel moel kahjulik.

Muudetud: 19-12-06 kell 15:04:21 herr der dunkelheit
Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Flash
Veteran

Postitusi: 1,664
Liitunud: May 2005
19-12-2006 15:44
Postitus: #3
 
See kuidas organism omastab mikrolain ahjust läbi käinud toitu on piisavalt suhteline jällegi. Inimesed ei ole nii ühe hülbalised, et saaks väita, et kõigile on kahjulikud. Mida rohkem aega, seda rohkem inimene kohaneb selle solgiga: aktiveeritakse uusi ensüüme, seede tegevust muudetakse jne. Ja kantserogeenide mõju sõltub ka ikka geneetikast, kogusest, ajast, toimekohast jne. Mõni sööb 2g kantserogeene ja ei juhtu midagi, mõnel hakkab juba 0,5g juures muutused toimuma. Ja kantserogeenmidel on ka oma kategooriad. On vahe kas tegu on 1% või 100% kantserogeeniga. Igaljuhul mida rohkem aeg edasi, seda ohutumaks see toit ameeriklastele muutub, kuid samas tekitab rohkem tervisehäireid. Toiteväärtus sõltub ikkagi inimesest st sellest kuidas organism toiduomastab, inimestel ei käi see ühte moodi.
Aga fakt on see, et enmus inimesele see toit head ei tee. Ta on küll odavam kui pliidi kasutamine, aga mugavus mängib sellistel puhkudel oma rolli. Samas ka kombed, globaliseerumine.
Ameeriklased on nagunii ülekaalulised, kliima soojme kui meil, sega ei peagi nad nii toiteväärtuslikku toitu sööma. Neile endalegi kasulikum kui see rasvakiht õhemaks muutub. Ja kui mikrolaineahi vitamiinid lõhub, siis pole ka see probleem. Küll nad seal hamburgeri vahel olevast sodist neid saavad, lisaks neelab üks keskmine ameeriklane piisavalt palju igasuguseid 'lisatablette'.
Mikrolaine kasutramine võib kahju tuua eestlastele. Kohastumine ei toimu ülepäeva... Ja üldse,et midagi kindlat väita tuleks teha väga pikki uuringuid ja väga paljude inimeste peal. 10 erinevat inimest ja 10 a ei tõesta midagi. Normaalne on ikkagi see kui inimene elab üle oma keskmise eluea

Muudetud: 19-12-06 kell 15:44:52 Flash
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
elis
roheline

Postitusi: 938
Liitunud: Jul 2004
19-12-2006 16:05
Postitus: #4
 
niipalju, kui mina asjast aru sain, siis on ikkagi see mikros modifitseeritud toit, mis põhjustab ka rasvumist, sest kuna mikrolained muudavad toidu koostise vähemväärtuslikuks, vitamiinid sisuliselt hävivad jms, keha seedetrakt ei leia seetõttu seal midagi omastamisväärset ning kuna tegu on enamasti kõrge energiasisaldusega (kalorsusega) massiga, siis ladestab selle rasvana, et äkki läheb hiljem vaja.

http://spaceweather.com/
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Thorondor
reserv-administraator

Postitusi: 4,867
Liitunud: Nov 2003
19-12-2006 19:01
Postitus: #5
 
Te lihtsalt ei tea kui kahjulik on mikrolaineahi või LSD ekraan (!), sest te ei taju selle mõju. Vaevalt nüüd võib öelda, et need on ainult natuke kahjulikud. See ka ei loe, et on muid kahjulikke asju olemas peale mikrolaineahju. Kui sa mikrolaineahjust loobud, ega siis mingi teine kahjulik mõju asemele ei tule. Nagu mõni ütleb, et ei pea midagi vaatama, et kõik on kahjulik niikuinii, nii et vahet ple. Mikrokast sa sööd toitu, mis ei ole üldse mitte nii hea kui enne. Mobiiltelefon ei riku su hommikusööki ära.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Müstik
Shambalas

Postitusi: 13,074
Liitunud: Oct 2004
19-12-2006 20:35
Postitus: #6
 
Tean seda juba ammu, et mikrolaineahjud on kahjulikud ja ei tee seal süüa.Ja teiste juures ka söö, kui toit seal valmistatud on.
Televiisorid aga soovitatakse, kui samas toas magatakse, ööseks pistikust ka välja võtta.
Arvuti kõrvale aga tuleb kahjuliku energia hajutamiseks toalilli panna.

Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Karvand
Uustulnukas

Postitusi: 22
Liitunud: Apr 2006
24-12-2006 23:27
Postitus: #7
 
Mina lasin oma mikrolaineahju õhku. Kogemata. :o
Panin sinna ¹okolaadi, ei olnud kuldse äärega taldrikut ega midagi. Tean, et enne on ka uunis ¹okolaadi sulatatud. Aga minul lõi ahi seest valgeks, tegi pauku ja särises. Nalja oli oi-kui-palju, kuni ukse lahti tegin ja köök suitsu täis oli. Bleh
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Auron
Tavaliige

Postitusi: 91
Liitunud: Dec 2006
24-12-2006 23:41
Postitus: #8
 
Tsitaat:Algselt postitas: Karvand
Mina lasin oma mikrolaineahju õhku.
Ok, see oli naljakasLaugh Kuigi ega endal vist tore küll ei oleks kui selline asi juthuks.

Muidu tore, et selline asi siia kirjutati, ma üritan ka siis hakata vähem mikrolaine ahjus soojendatud toitu sööma. A üldiselt enamus kiirgavad asjad on kahjulikud?
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Metafor
Veteran

Postitusi: 2,840
Liitunud: Apr 2004
25-12-2006 00:28
Postitus: #9
 
Tsitaat:Algselt postitas: Auron
Tsitaat:Algselt postitas: Karvand
Mina lasin oma mikrolaineahju õhku.
Ok, see oli naljakasLaugh Kuigi ega endal vist tore küll ei oleks kui selline asi juthuks.

Muidu tore, et selline asi siia kirjutati, ma üritan ka siis hakata vähem mikrolaine ahjus soojendatud toitu sööma. A üldiselt enamus kiirgavad asjad on kahjulikud?
Mõned on ka kasulikud, näiteks Päike.

Elus kehtib üldiselt reegel, et ükskõik mis liiga suures koguses on kahjulik.

Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com

"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra

[Pilt: status.gif?]
[Pilt: kpstatus.gif?]
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
postimees
Tavaliige

Postitusi: 137
Liitunud: Nov 2006
25-12-2006 23:37
Postitus: #10
 
Ma olen üldiselt jutuga microahjude kahjulikusest nõus, kuid paluksun Thorondorilt täpsustust LSD ekraani kahjulikkuse kohta. Olen neid alati kineskoopidest tugevalt ohutumaks pidanud.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
napoleon
Vana kala

Postitusi: 402
Liitunud: Feb 2004
25-12-2006 23:52
Postitus: #11
 
Thorondori postituse peale tekkis juba kiusatus seda öelda aga LSD kahjulikkuses ei kahtle vist keegi. Ekraan on küll pisut üllatav pakend aga mõju ei tohiks see oluliselt muutaLaugh
Mis monitore puudutab, siis LCD/TFT on silmadele parem, muu mõju kohta mul objektiivne info puudub.

Teie küsimused on vastatavad kuid minu vastused on küsitavadwink
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
postimees
Tavaliige

Postitusi: 137
Liitunud: Nov 2006
26-12-2006 00:59
Postitus: #12
 
napoleonil tuline õigus aga nagu narr oleks oma eelnevat postitust muuta, eks naerge siis kõikSick !
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
zepac
Veteran

Postitusi: 1,319
Liitunud: Feb 2006
26-12-2006 13:45
Postitus: #13
 
Tsitaat:Algselt postitas: postimees
napoleonil tuline õigus aga nagu narr oleks oma eelnevat postitust muuta, eks naerge siis kõikSick !

Muidugi naeran, hahahaLaugh
Aga tegelt, kas on siis kellelgi teada juhtumit, kus on mingi vähi või halvaloomulise kasvaja põhjustajaks tunnistatud mikrolainetega soojendatud toidu tarbimine? Minuteada mitte. Seda oleks ju suhteliselt raske ka kindlaks teha. Igasugune taaskuumutatud rasv sisaldab kantserogeenseid ühendeid. See oleks kivi kiirsöögikohtade (nt McDonalds) kapsaaeda, kus kasutatakse ühte rasva mitmeid kordi.

Eks need ahjud kahjulikud ole, kuid kõigile ei mõju need lained kindlasti mitte ühtemoodi!

Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
napoleon
Vana kala

Postitusi: 402
Liitunud: Feb 2004
26-12-2006 16:55
Postitus: #14
 
Tegelikult on madalad sagedused kahjulikumad seega värisege, kui järgmine kord trollis, trammis või elektrirongi veduris istutewink Huvitav, et pea iga tehnilise vidina kohta leiab mõne uuringu, mis selle kahjulikkust tõestab, kuid sellele vaatamata inimeste keskmine eluiga tõuseb.
Kindlasti on teab enamik, mis on sinihape ja selle soolad(tsüaniidid) ning kuidas need inimesele mõjuvad. Pisut mõtlemisainet võib veel pakkuda näiteks see, et seda sama kolepaha ainet sisaldavad väga väikestes kogustes paljud luuviljalised, kuid ometi lubatakse neid puuvilju isegi väikestel lastel süüawink

Teie küsimused on vastatavad kuid minu vastused on küsitavadwink
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Auron
Tavaliige

Postitusi: 91
Liitunud: Dec 2006
26-12-2006 17:09
Postitus: #15
 
Toitudes on lihtsalt nii palju säilitusaineid, et inimesed säilivad kauem elusad ja surres ei kõdune ka nii kiiresti ära. tegelt see elusa jutt on mul vale, aga säilitusained hoiavad inimese keha kauem terve kyll... Vähemalt olen kuulnud nii. Keskmine iga tõuseb, sest inimesed ei suyre enam nii palju haigustesse ja arstiteadus järjest areneb(vähemalt mingil määral).

Ma nüüd proovisin järgi vähem mikroka kasutamise, aga ei tulnud midagi välja sellest Laugh Ikka nii palju asju on, mida saab nii lihtsalt mikrolaine ahjus soojendada ja syya. Mina ilma selleta ei saa. Valged verelibled on kyll õnnelikud selle jutu peale Smile
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Flash
Veteran

Postitusi: 1,664
Liitunud: May 2005
26-12-2006 19:09
Postitus: #16
 
Tsitaat:Algselt postitas: napoleon
Kindlasti on teab enamik, mis on sinihape ja selle soolad(tsüaniidid) ning kuidas need inimesele mõjuvad. Pisut mõtlemisainet võib veel pakkuda näiteks see, et seda sama kolepaha ainet sisaldavad väga väikestes kogustes paljud luuviljalised, kuid ometi lubatakse neid puuvilju isegi väikestel lastel süüawink

mitte viljades, vaid viljasees olevates seemnetes nt nagu ploomikivi.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
napoleon
Vana kala

Postitusi: 402
Liitunud: Feb 2004
26-12-2006 19:20
Postitus: #17
 
Ja tahad öelda, et sa pole lapsena kunagi kivi katki teinud ja sisu söönud/maitsnud? Mina küll olen... päris hästi maitseswink Samuti tuleb see aine töötlemisel kuigipalju välja... kui mälu nüüd ei peta, siis näiteks cherry-le pidavat see iseloomuliku lõhna andma(mitte, et lapsed seda jooks või juua tohiks, lihtsalt esimene näide, mis pähe tuli).

Teie küsimused on vastatavad kuid minu vastused on küsitavadwink
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
HUGOTH
Veteran

Postitusi: 1,747
Liitunud: Sep 2007
01-01-2008 19:27
Postitus: #18
 
Olen sellega kokku puutunud . Eriti rikkis ahjudega . Probleem on selles, et iga asi mida seal soojendad või keedad akumuleerib seal kasutavat energiat endasse sisse ja selle lihtsalt sööd endale sisse. Lõpuks saad selle kiirguse omale . See on sama toimega nagu radioaktiivsuski . Seda koguneb lõpuks organismi niipalju , et tekivad teatud teatud hädad ja haigused . Vaikne viitsütikuga pomm kasutaja organismis .
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Jason
Bännitud

Postitusi: 1,244
Liitunud: Dec 2004
01-01-2008 23:56
Postitus: #19
 
misasja sa siis sisse sööd? soojusenergia?

tegelikult võiks sa endale enne kiirgusest ja radioaktiivsuset rääkima hakkamist selgeks teha erinevad kiirgusliigid. vastasel juhul tuleb välja jutt, mis ühest küljest hirmutab teisi asjatundmatuid ja teisest küljest veab teadlikumate suu muigele ja paneb neid sinu aadressil iroonilisi märkusi kirjutama

http://teateid_tegelikkusest.phpbb24.com/index.php
http://www.youtube.com/watch?v=JenF7pi3xX4
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
HUGOTH
Veteran

Postitusi: 1,747
Liitunud: Sep 2007
02-01-2008 09:54
Postitus: #20
 
Lisan juurde , et tegemist on ülikõrgsagedusliku raadio kiirgusega , mille töö sagedus on kusagil 2 gigahertzi ligidal , see sõltub konkreetselt ahju tüübist . Kiirguse tekitajaks ehk generaatoriks on võimas magnetron . Neid samu asjandusi kasutatakse raadiolokaatorites . Juhul, kui ML ahi on rikkis seda suurema portsu saasta omale saad . Lihtne tunnus on see , kui peale toidu tarvitamist hakkavad sul suus nõelad torkima , selline tunne on siis . olen ise seda tallinnas kogend . See ei ole väljamõeldud asi .
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Jason
Bännitud

Postitusi: 1,244
Liitunud: Dec 2004
02-01-2008 12:30
Postitus: #21
 
ma pean sind kurvastama aga raadiolained, mis on ka mikroahju tööpõhimõtteks, ei saa jätta toitu mingeid jälgi. vastasel juhul peaks sul ka peale raadiokuulamist muusika maitse suus olema.

radioaktiivsusega pole samuti kõige vähimatki pistmist.seejuures isegi radioaktiivne kiirgus ei jäta "sihtmärgile" endast jälgi, mis sinna sinu kirjeldatud moel akumuleeruda võiks. nii paljukest võiks ikka kiirgustel vahet teha ja nende olemusest teada.

http://teateid_tegelikkusest.phpbb24.com/index.php
http://www.youtube.com/watch?v=JenF7pi3xX4
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Thorondor
reserv-administraator

Postitusi: 4,867
Liitunud: Nov 2003
02-01-2008 13:25
Postitus: #22
 
Eks raadiolaine ja mikrolaine ei ole päris sama asi ka.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Ton
Tavaliige

Postitusi: 213
Liitunud: Aug 2006
02-01-2008 13:45
Postitus: #23
 
Tsitaat:Algselt postitas: napoleon
...Huvitav, et pea iga tehnilise vidina kohta leiab mõne uuringu, mis selle kahjulikkust tõestab, kuid sellele vaatamata inimeste keskmine eluiga tõuseb.

Võib olla läheb veidi teemast mööda aga kuna seda eluea tõusu väidet nii sagedasti korratakse, siis ei saa enam vaiki olla.
Kui korraks mõelda, siis kust me teame seda, et varem inimesed lühema elueaga olid? Kas mitte nende samade inimeste väidetest kes meile ajalugu jutustavad? Kas saame seda siis puhta kullana võtta. Ega me ilmselt ei teagi ju tõde, võime ainult oletada.
Minul on hoopis teistsugused andmed ja erinev lähenemine asjale.
Igale ühele kätte saadavad on aga näiteks tuntud tegelaste sünni ja surma daatumid ajaloost - kreeka filosoofid ...näiteks? Enamuse eluiga küündis ikka pigem 80-85 kanti kui alla selle.

Kaua elasid külatargad eestis enne paavsti sõjaväe saabumist? Kui pika elueaga oli keskmine siberi shamaan? igal juhul mitte alla 80 aasta =)

Võib ju väita, et küllap keskmine talupoeg suri suht nooremalt. Ma lihtsalt väidan, et ei pruugi nii olla.

See miks varasemat oleks tore halvemana näidata on juba hoopis teine teema aga haakub paraku otseselt sellega.
Tänan tähelepanu eest.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Thorondor
reserv-administraator

Postitusi: 4,867
Liitunud: Nov 2003
02-01-2008 13:47
Postitus: #24
 
Keskmine eluiga oli väike vanasti ju imikute suure suremuse tõttu.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Ton
Tavaliige

Postitusi: 213
Liitunud: Aug 2006
02-01-2008 13:50
Postitus: #25
 
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
Tsitaat:Algselt postitas: napoleon
Kindlasti on teab enamik, mis on sinihape ja selle soolad(tsüaniidid) ning kuidas need inimesele mõjuvad. Pisut mõtlemisainet võib veel pakkuda näiteks see, et seda sama kolepaha ainet sisaldavad väga väikestes kogustes paljud luuviljalised, kuid ometi lubatakse neid puuvilju isegi väikestel lastel süüawink

mitte viljades, vaid viljasees olevates seemnetes nt nagu ploomikivi.

See on nüüd teema "keelatud vitamiinid (näit B-77) luuviljalistes" ja miks neid on kampaaniate käigus keelatud ja halvustatud. Räägivad ju meie vanemadki siiani seda juttu, et ploomikivides on mürgine sinihape aga ei mäleta, et see lause on pärit ameerikas 50ndatel läbi viidud kampaaniast.
Hirmutamise kampaania tingis asjaolu, et rahva seas muutus populaarseks teatud vitamiinide sisse söömine ja kuna see mõjus katastroofiliselt hästi mõningate ravimatute haiguste vastu, siis tuli kiiresti tegutseda.
Naljakas? Ei, pigem traagiline.
Leia selle kasutaja kõik postitused Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Postita vastus 


Vali alamfoorum:


Kasutaja(d) vaatamas seda teemat: 1 külalist

gro.bew-arap[tä]bew-arap | Para-web | Tagasi üles | Tagasi sisu juurde | Mobile Version | RSS voog