Postitused: 7
Teemad: 1
Liitus: Sep 2006
olen teie foorumis uus, et siis tere kõigile.
Tulin siia ühel põhjusel, millest kohe ka rääkida tahan. Nimelt käisin ühe perekonna tuttava juures, kes on ravitseja ja tema ütles mulle, et olen nn. vana hing jasuudan ennast ise ravida. Pidid olema ka mingid võimed, mille olemasolu olen isegi kahtlustanud.
Tahaks teie käest küsida, et mida sellest arvata?
Mis täpselt see vana hing endast kujutab/tähendab???
Olen tänulik igasuguse info eest.
Muudetud: 6-9-06 kell 16:39:10 Hallucigenia
Postitused: 59
Teemad: 2
Liitus: Aug 2006
Tsitaat:Algselt postitas: xyron
Mis täpselt see vana hing endast kujutab/tähendab???
Olen tänulik igasuguse info eest.
Vana hing on hing, mis on esimest korda Maal elanud kaua aega tagasi. Seose kohta hinge vanuse ja ravitsejavõimete vahel ei oska midagi öelda.
Aga kui nüüd nii, siis mis see tähendab, kas inimesel on sellega seoses ka kuidagi "teine olemine". Võibolla sügavam maailma tunnetamine, või mis???
Vabandan, kui rumalalt küsin, sest olen selle "värgi" alles hiljuti enda jaoks avastanud
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
Sa soovid lihtsalt lõplikku kinnitust faktile, et oled kuidagi "eriline", teistest parem, osavam, targem, arenenum...
Noh, kui inimesele öelda, et ta on oma kaaslastest vaimselt või füüsiliselt arenenum, siis pääsevad automaatselt minatähtsuse luugid valla... mis siin muud öelda.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
nojah aga egoism on see, mis arendab. Alguses lased egol võimutseda ja siis surud alla. Areng missugune.
Aga üldiselt on nii et kui ka sulle on antud mingid erilised võimed siis nende 'ära kasutamine halvemas mõttes' ( nt kellegile põhjuseta sita keeramine) puhul makstakse sulle endale kätte. Aga jah vigadest õpitakse...
ei olnyud plaani oma ego upitada, vabandust kui selline mulje jäi. kahjuks ei tea ma antud valdkonnast midagi ja pole oma "võimeid" ka millekski kasutanud..veel. Eks avastamise ruumi on ja arenguruumi ka. Igas mõttes.
Postitused: 14
Teemad: 3
Liitus: Aug 2006
Sa kirjutasid et oled neid võimeid ise ka varem kahtlustanud aga milles need väljendusid?
Et siis olen taandarenguga

Nojahh ja defineeri suunamine palun...Olen neid pubekate muresid "suunanud" küll

Aga väljenduvad need "võimed" selles, et ... no ma ei oskagi täpselt öelda... Tunnen energijaid näiteks vanades majades ja lapsena oli mu lemmik kohaks (kus tundsin ennast justkui meeletult turvalisena) üks suur kivi vana tammepuu all, mis osutus hiljem ohvrikiviks ja tol kohal oli olnud põlislan.
Ei tea, näiteks kui kedagi masseerin ja kogu hingest sellele keskendun, siis saan kogu nende masseritavate valu endale ja neil on hiljem kergem.
Ausalt, no ma ei upita ennast...Tahaks avastada ennast ja läbi mõelda kogu selle asja..
kes viitsivad kaasa mõelda aidata mu mõtteid suunata, siis aitäh