05-08-2009, 11:22
Aga kui keegi ufod kätte saab siis küsige, kes me neile oleme?
|
Deefa baas Muugal täitsa elus.
|
|
05-08-2009, 11:22
Aga kui keegi ufod kätte saab siis küsige, kes me neile oleme?
05-08-2009, 11:39
Aga kirjutage
mina loeksin meeleldi sellist ulmekat ninglaske jasonil odavalt hiinlastel ära trükkida kaa )[Muudetud: 8-5-2009 Sekhmet]
05-08-2009, 11:57
Sekhmet, selline tarbijamentaliteet on aktiivsete parade hulgas ilmselt taunitav, tehke pudru valmis siis ma söön.
Aga Müstik, kui hõikaks üle foorumi kel veel kodus Paradoksid olemas äkki need teevad selle tüki ära ja skaneerivad, kui keegi mulle PDF failina saadaks, saaks mina küll wordi konvertida ja üles riputada, või isegi jpg failina kui vähegi korralik reso. Meiliaadress ju profiilis olemas.
05-08-2009, 12:58
Tsitaat:Algselt postitas Müstik Olen piisavalt vana ja olen neid Paradokse lugenud küll ja küll. Hämmastav on see, et leidub inimesi kes tõemeeli usuvad selliseid artikelid/järjejutte. Ma võin oma pea pakule panna aga neid baase ei ole olemas. Isegi kui tehakse täielike uuringud tehakse puurauke ning kui ka terve see maa-ala ülesse kaevatakse siis ei oleks seal mingit märki nendest baasidest. Ka siis leitakse vabandusi miks ei leita midagigi mis tõestaksid baaside olemasolu. Ma ei teagi kas sellise naiiivsuse peale nutta või naerda. Tsitaat:Algselt postitas Müstik Mul on vastupidi, et mida rohkem selle kohta loen seda jaburam ja ebatõenäolisem see on. [Muudetud: 8-5-2009 pidur]
05-08-2009, 13:13
Ei ole küll minu teema vaielda, aga ma ei mõista ikka miks taolised postitused nendesse teemadesse tulevad? Kuipalju peab teile uskmatutele korrutama, et palja silmaga ei peagi midagi näha olema. On ju küll ja küll selgitatud kust see kõik tuleb ja igaühele jäägu oma arvamus. Kellele ei meeldi, ärgu risustagu sisutihedat arutelu.
05-08-2009, 13:15
pidur, aga sa ära nuta ega naera, ära tee üldse midagi, näe kristlased on kaks tuhat aastat väitnud et on olemas püha kolmainsus isa poeg ja püha vaim aga näinud pole neid keegi, ometi on isegi seadusega kaitstud solvangute eest kõik usuhullud.
Aga kui väga punnida siis tulevad need jumalad väga veidratena, kuid täiesti reaalselt olemasolevate reptiilidena välja, isegi saatan haiseb viisakalt mädamuna ja väävli järgi. Miks peavad need baasid olema just materiaalsed ja tegelased seal füüsiliselt tahked, nad on oma stringis(mullis,sageduses) tõelised, põrkuvad omavahel ja saavad sellest muhke, nii nagu meie neile samamoodi pole tahked, kõnnivad meist läbi ja sina tunned külma tuult. [Muudetud: 8-5-2009 VironShaman]
05-08-2009, 13:34
Tsitaat:Algselt postitas pidur Neid vabandusi on siinsamas teemas juba kuhjaga - need on näha vaid meediumidele ja "õige" silmaga inimestele. Nii lihtne ongi. Ainult, et sellest ei saa ma ikkagi aru, mis vahet on tulnukabaasil, mis on nähtamatu, mida näeb ainult üks inimene (väidetavalt küll mitmed, aga nende kirjeldused ei kattu eriti) ja mille olemasolu pole võimalik tuvastada mitte ühegi teadaoleva meetodiga ja tulnukabaasil, mida pole lihtsalt olemas? Küllap sellele oskavad vastata vaid eriti kõvad meediumid ja paratehnikud.
05-08-2009, 13:48
Miks kõik ajavad mingit skännerit taga?
On teisi võimalusigi teksti kätte saada. Näiteks ümber kirjutamine. Ega sa ju tervet ajakirja ümber ei pea kirjutama, kõigest üks artikkel.
05-08-2009, 13:49
05-08-2009, 13:53
Tsitaat:Algselt postitas pidur Vastaksin sellesama jutu (olgu ta siis ulmekas või mitte, eks see ole igaühe enda otsustada, aga igatahes on see Deefa-baasi jutt kuskilt enne seda juttu tulnud!) teksti kaudu: "Kas inimkond pole teid avastanud?" "Kaudseid andmeid meist inimestel on, kuid otseselt pole meid keegi näinud peale nende, kes siin all käinud on. Viimasel sajandil on neid kümmekond olnud ning nemad ei tõesta veel meie olemasolu. Kuna me siia üle kahe korraga ei võta, peetakse ülal maailmas neid siinkäinuid lihtsalt pool lollakateks. Keegi neid ju ei usu. Korra hakkasid inimesed siin kaevama, aga meie tehnika juures on nende petmine lapsemäng. Nad ei leidnud midagi peale vee, mida nad august välja pumbata ei jõudnud, sest me andsime seda kogu aeg alt juurde. Lõpuks vajus nende tehnika veest läbiimbunud pinnasesse ja neil oli üldse suur tegu, et sealt tervelt pääseda. Kaevamine lõpetati, auk kaeti kinni ning keegi pole seda kohta enam puudutanud." Ja teises kohas: "Me kasutame alati oma kaitsemehhanisme. Kui me seda ei teeks - mida küll kunagi ei juhtu-, siis ligikaudu 100-150 m sügavusel tuleb vastu kõva sein, millest mingi moega enam läbi ei pääse." "Monoliitlaser?" "Ei. Kahe meetri paksune kaitsekileplaat." ![]() Ma ka ei tea, kas ettepanekule puurauke teha nutta või naerda!:S [Muudetud: 5-8-2009 Müstik]
05-08-2009, 14:00
Kunagi, kui ma lasteaias käisin, sai sõpradega igasugu seiklusi kokkuluisatud. Teadsin et ise valetan ja teadsin et ka sõber luiskab, kuid see ei olnud takistuseks. Aegajalt sai sõbra lugudest laenatud (ja vastupidi) elemente, et enda oma ustuvavamaks teha sõbra silma läbi. Ehk siis selline "circlejerking" käis. Siin on see lihtsalt uuele tasemel jõudnud.
05-08-2009, 14:26
Vaat see "veelugu" on kummaline küll...
Ise ma pole elus mitte kunagi näinud ei õhus lendavat ufo:t, (ka veeall mitte) ei ühtegi tulnukat, deefat, haldjat, kodukäijat, härjapõlvlast, kotermanni, kolli ega Jõuluvana. Jeesusest, Pühast Vaimust rääkimata. Keravälku pole ka näinud... Aga olen elanud aastaid Hõbekuuse 21, kuhu ehitasin maja. Naabriks oli muide kapten Piht, kellega sain hästi läbi, tegime koos õuetöid ja vahel võtsime pudelikese "seda va koledat". See oletatav kolakas oli maa all, mida siis nõuka-ajal "onud" uurimas käisid, üle tänava, mõned krundid vasakule... Ütlen kohe - mina ei nainud-kuulnud Hõbekuuses elades MITTE MIDAGI arusaamatut või seletamatut. Aga... Proua metallikunstnik kelle maja hr. Piht ostis, kurtis et ta koer ei julge maja keldrisse minna... Miks? Minul koera polnud aga täheldasin ma küll põhjavee ülikummalist käitumist. Kui maja oli veel ehitusjärgus- katus peal ja aknad ees, sisetööd pooleli, avastasin ühel päeval huviga, et mu keldris, mis oli 2,85 kõrge ja betoneeritud-plaaditud, olid mahavõetud klaasist lambikuplid (asetatuna ca 70 cm kõrgusele pingile põrandapinnast) vett täis... Tähendab öösel oli vesi tunginud üles läbi betoneeritud keldripõranda kuni 70 cm kõrguseni - täitnud kuplid ja siis jällegi kadunud... Nii kadunud, et põrand oli kuiv! Täpselt sama nähtus oli minu majast paremal asuval krundil. Ühel päeval oli vundamendiauk ääretasa vett täis...järgmisel päeval aga nii kuiv, et kui äärelt augu põhja hüppasin, liiv suisa tolmas!
05-08-2009, 14:45
VS sügab kukalt, kes on geoloogiaga paremini tuttav milline on temperatuuride vahemik väidetavates maaalustes tunnelites ja milline on niiskus või vee olemasolu puudumine.
Igasugune hooldamata tunnel upub väga kiiresti, igasugune õhuvahetus on kaasaegsete vahenditega lihtsalt kosmosest vaadeldav ja avastatav,. Kui aga tegu hartmani võrgustiku joontega ehk nn teise sageduse tunnelite, mullide või stringidega siis pole ju kõike seda vaja lihtsalt istuvad aine aines nii nagu neid röövituid läbi seinte ja põrandate veetakse. Jällegi hüppab ligi skeptik, tõesta, selle peale vastaks, korrigeeri oma keha DMT sisaldust sobivamaks ja vahi ise nii palju kui süda lustib.
05-08-2009, 15:08
Muidugi tuleb seoses Meriväljaga puudutada veel ühte võimalikku aspekti.
Copy-paste ühest teisest foorumist: ... Hiljuti viibisin Moskvas Metropolitani üritusel kus austati metrooehitajaid. Üks taat seletas et 1947-1950 olid nad ehitanud suure objekti (kogupikkusega ca 50 km) Tallinnas kohas nimega Mjerivalja... Nende sõjaväestatud metrooehituskolonn andis nn. "lähenemisteed" üle allmaakaevandusüksustele kus kasutati ka sõjavangide tööjõudu. Tema sõnul plombeeriti 50:te keskel sissepääsud ja ainult ühte juppi tunnelist jäädi kasutama kui maaalust kütusemahutit. Kui küsisin et mida siis Merivälja alt kaevandati siis vastas ta et: "Uran".... Maak oli välja veetud raudteetranspordiga ja Sillamäele oli üle kolitud hoopistükkis hiljem. Mine võta kinni kas taat oli seniilsuse haardes või lihtsalt jutupaunik...
05-08-2009, 15:33
Kogu Eesti sõjaväerajatiste maksumus olevat olnud sama suur kui Mosva linna maksumus ja seda kõik Piiteri pärast, Saka Ontika uraani allmaakaevandusse mahtus ära õhukaitse väeosa koos rakettidega, mille kolonni pikkus õppelaskmistele minnes oli oma poolteist km.
05-08-2009, 20:49
Müstik, Jasoniga on mõttetu vaielda, tema tegelik mõte siin pole mitte vaidlus, vaid läbustamine, segamine, vaidluste ja tegelike postituste vahele võimalikult pika ja mõttetu pooleleheküljelise ruumi oma ühe lause väljaütlemiseks reserveerimine.
Asi võib olla tõsine, võib olla tal õnnetul ei tulnud Saatanaga diili tegemisest midagi välja, põlati ära ja nüüd vahutabki eitades kogu oma endist usku. Jason, mine parem sünagoogi ja tee seal selgeks, et Jahvet ja Saadanat pole olemas kaduge laiali ja andke ruumid lasteaiaks. Vaata kui kiiresti hihiimaja auto sulle kutsutakse ja kui pikalt sind selle mõtte eest kinni peetakse. Kui pikalt ja alandlikult sa pead rabide ja koguduse ees oma lolluse eest vabandama, et mitte vangi sattuda ja ometi küsin, kas Jahvet näed ei näe, kasi siis sünagoogi ja ära läbusta siin oma mõttetut mula. Kas naise imago ikka katab Jasoni karvased kõrvad http://www.youtube.com/watch?v=IQXiqt8wOVw&NR=1 [Muudetud: 8-5-2009 VironShaman]
06-08-2009, 08:48
ZED... HAAAA selles asi ongi.Kus kurat mina tean mis seal oli.Aed oli,autod olid sees järelikult autobaas.(olin laps sel ajal) Kust teie teate,et on Deefa BAAAAS.Äkki on ka elamuehituskombinaat...
06-08-2009, 10:33
Tsitaat:Algselt postitas pidur Aga mina ei tahagi midagi tõestada. Tahan ainult, et maailma ka teise poole pealt vaadatakse ja selle üle mõtiskletakse! Minule oli selle artikli lugemine küll mõnus ajaviide. Lisaks püstitas see uusi küsimusi, mis on paraku jäänud nüüd õhku rippuma.
06-08-2009, 10:45
Miks sa arvad, et ma neid söönud pole?
06-08-2009, 10:45
Täpselt Müstik. Ei ole mõtet, siia mingit sarkasmi ajama tulla ja mis kõige hullem - teha seda korduvalt. Keegi pole tulnud siia tõestama, seega ärge pahandage, kui paradoksi ajakiri ei tõesta.
Kustutasin mõttetu ilumissarkastilise läbu ära. Kui teema kohta midagi lisada ei ole, siis ärge teiste arutelu täis läbustage. Palun siis kõigil huvitatutel teemat jätkata, tühi jura kustutatakse.
06-08-2009, 11:26
Tõestama ei tuldud aga ometi olen ma üks ullike/lollike kes ei näe neid asju mis seal olema peaksid ning et ma ka nii uudishimulik pean olema.
Tõesti vabandan et nii palju huvi tunnen selle olematu asja vastu.
06-08-2009, 11:53
Pidur... Aga kui sa ei näe siis miks väidad et pole olemas?
06-08-2009, 12:13
Tsitaat:Algselt postitas Celtic Sest seda ei saa ja ei ole siiani suudetud tõestada,et seal on midagi sellist suurt. Teema algas juba naeruväärsete piltide avaldamisega, edasi tuleb juttu sellest et see on nähtamatu, seda pole võimalik meil tuvastada, nad pumpavad vett pinnapeale juurde, neil on mingi kaitsekiht millest midagi läbi ei lähe (muide see oleks juba midagi kui selleni jõutaks, seda ei oleks ju nii väga raske tõestada meie tänapäevase tehnika juures). Miks peaks üldse tulnukad oma salajase baasi inimasustuse lähedale tegema, kui tahetakse seda kiivalt varjata? See peaks olema varjatud aga ometigi saavad mõned "väljavalitud" kutse seda baasi külastada. See lugu meenutab mulle üha enam lugu, kus tegemis on nähtamatu sõbraga keda ainult mina näen ja tunnen.
06-08-2009, 12:22
10000 aastat tagasi siin polnud inimasustust. Sinu oskamatus selekteerida tõde väljamõeldisest ja niisama emotsionaalsest liialdamisest on üks tüüpilisi skeptikute puudeid - kõik lüüakse ühte patta kokku ja pannakse JURA tempel peale. Aga et aru saada näitek7 sellest et siinses teemas need pildid pole baasiga seotud... selleni teadususkliku pea ei tule.
06-08-2009, 12:57
Tsitaat:Algselt postitas Nazz Need pildid ei olegi selle baasi asukohas tehtud? Kui pildid üldse ei ole seotud nende deefalaste ja nende baasidega siis milleks üldse siia teemasse niisama pilte postitada. Kui ma hakkaks teemasse mitte puutuvaid pilte ülesse panema siis nimetatakse seda foorumi risustamiseks. On siis seda baasi või nö deefalasi vaja kiivalt varjata või mitte? Kas 10000 aasta jooskule ei suudeta varjatumasse kohta ümber kolida? See tõde mida sa väidad olema on ainuke ja see kõige õigem? Pange uskumatud uskuma mitte ärge ajage juttu et mina näen aga sina ei näe ning et sa ei saagi näha sest sa ei usu mida ma räägin ning kirjutan. [Muudetud: 8-6-2009 pidur] |
| Võimalikud seotud teemad... | |||||
| Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
| Deefa baasi projekt | MGP | 56 | 31,048 |
14-11-2013, 18:11 Viimane postitus: Kristjan21 |
|
| Luusika baas | donulme | 139 | 74,441 |
12-05-2013, 17:53 Viimane postitus: sootagune |
|
| Deefa baasist (pika jutu teine osa) | lahendused | 45 | 22,942 |
27-07-2011, 13:57 Viimane postitus: NelliN2 |
|
| Deefa baasi olemasolu tõestamine | zzzxxxzzz | 213 | 76,917 |