Postitused: 30
Teemad: 1
Liitus: Nov 2007
Väike soovitus vaimude pildistajatele.Jälgige mu soovitusi ja saate jätkuvalt eksponeerida pilte vaimudest.Soovitav on pildistada alati tugeva valgusallika poole (päike-tuli-halogeen) küll siis tekib uusi huvitavaid vaimolendeid , mida vaid meedium suudab jäädvustada.
Thor Heyerdahlil oli üks ilus ütlus , tsitaadina pole hetkel meeles , aga mõte oli siis selles :
Igasugustele hulludele hüpoteesidele on tuhandeid võimendajaid ,kes kuulutavad kellegi kinnisideed edasi ja see võimendub aina.Kui teaduslikult lükatakse teooria ümber ,siis muusad vaikivad ja enamasti ka laiem avalikkus ei kuule sellest.
No kuulge , vaadake oma fotosid ja häbenege nurgas.Võib-olla on teema lastenurgas ,siis ei imesta.Päikest meediumid.
Postitused: 30
Liitus: Nov 2007
Viimase pildi eripära on see, et need kaks esimest puud paistavad nagu need oleks Photoshopiga sinna pandud. Samuti see koht millest pilti tahtsin teha. Mul läks 7 katset ja vaevu sain 2 pilti sellest. Teistel kordadel lihtsalt fotokas keeldus pilti tegemast. Vajutasin nuppu, fotokas fokusseeris, kuid pilti jäingi ootama.
[Muudetud: 8-3-2009 Nazz] [/quote]
Jutust saan aru ,et tegu on peegelkaameraga , su probleem saab lahenduse ,kui kasutad välku ;tänapäeva peeglid on reeglina kasutajast targemad.Mina kutsun neid greenshooti meesteks. Samas on soovitav ka objektiive hooldada , kasutada professioonalset abi , kaovad ka kujud.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Tsitaat:Algselt postitas breivdalen
Väike soovitus vaimude pildistajatele.Jälgige mu soovitusi ja saate jätkuvalt eksponeerida pilte vaimudest.Soovitav on pildistada alati tugeva valgusallika poole (päike-tuli-halogeen) küll siis tekib uusi huvitavaid vaimolendeid , mida vaid meedium suudab jäädvustada.
Thor Heyerdahlil oli üks ilus ütlus , tsitaadina pole hetkel meeles , aga mõte oli siis selles :
Igasugustele hulludele hüpoteesidele on tuhandeid võimendajaid ,kes kuulutavad kellegi kinnisideed edasi ja see võimendub aina.Kui teaduslikult lükatakse teooria ümber ,siis muusad vaikivad ja enamasti ka laiem avalikkus ei kuule sellest.
No kuulge , vaadake oma fotosid ja häbenege nurgas.Võib-olla on teema lastenurgas ,siis ei imesta.Päikest meediumid.
Millest selline pilge? Ainsad tobedad fotod olid ju tehtud mingi suvalise tüübi poolt mingil suvalisel lehel. Siinolijaist ju keegi nende autor polnud. Äkki tutvuks enne faktidega, kui lahmima hakkad?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Seda vastuvalgust pildistamist ja neid laike kutsutakse 'lens flare':
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/co..._flare.jpg
See Kaiu flare on suht imelik, aga mitte võimatu.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Viimase pildi eripära on see, et need kaks esimest puud paistavad nagu need oleks Photoshopiga sinna pandud. Samuti see koht millest pilti tahtsin teha. Mul läks 7 katset ja vaevu sain 2 pilti sellest. Teistel kordadel lihtsalt fotokas keeldus pilti tegemast. Vajutasin nuppu, fotokas fokusseeris, kuid pilti jäingi ootama.
[Muudetud: 8-3-2009 Nazz]
Jutust saan aru ,et tegu on peegelkaameraga , su probleem saab lahenduse ,kui kasutad välku ;tänapäeva peeglid on reeglina kasutajast targemad.Mina kutsun neid greenshooti meesteks. Samas on soovitav ka objektiive hooldada , kasutada professioonalset abi , kaovad ka kujud. [/quote]
Tegu pole peegelkaameraga. Tavaline digitaalne seebikarp.
Seega need järgnevad argumendid nagu kaotavad oma mõtte või kuidas?
Räägid tarka juttu aga ei isegi ei veendu kas pilt on tehtud seebikarbiga või peegelkaameraga.
[Muudetud: 8-4-2009 Nazz]
Postitused: 58
Liitus: Jan 2006
Just! Vastu valgust pildistades ning kasutage ohtralt välku ja käsi peab kindlasti liikuma!
Igat ähmast/udust/fookusest väljas olevat täppi, defekti/optilist moonutust ei saa tõlgendada kui mingit vaimolendit või UFO't.
Mitte ükski nendest piltidest mis siin veergudel on avaldatud ei veenud mind, et tabatud oleks midagi anomaalset. Te näete piltidel asju mida te tahate näha.
Postitused: 536
Teemad: 5
Liitus: Mar 2008
Tsitaat:Algselt postitas Müstik
Kes siin foorumis rääkiski, et vaimolendeid ei saa pildi peale?
Huvitav, mida näevad meediumid punase laigu ja läbipaistva punase kera asemel?
Ma külle ei tea, kes rääkis, et vaime pildile ei saa, aga neil pildikestel on kogu paramaailma kurvatsuseks tegemist täiesti tavaliste ja loomulike, fotogaafias juhtuvate nähtustega. Ehkki esimestel fotodel olevad staatilise elektri lahendused pole väga tavalised, on kahel viimasel pildil olev "müstiline punane läbipaistev kera" niivõrd tavaline ja levinud optiline efekt, et võtab lausa pisara silma, kui keegi seda millekski eriliseks peab.
Tsitaat:Algselt postitas Tom
Kuigi võiks arvata, et ka Kaius saime ühe pildile : http://galerii.para-web.org/displayimage...m=17&pos=4
Puhtjuhuslikult on tegu sama nähtuse teistsuguse väljendusega, mis eelmainitud kahel viimasel pildil.
Tsitaat:Algselt postitas Nazz
Tegu pole peegelkaameraga. Tavaline digitaalne seebikarp.
Seega need järgnevad argumendid nagu kaotavad oma mõtte või kuidas?
Räägid tarka juttu aga ei isegi ei veendu kas pilt on tehtud seebikarbiga või peegelkaameraga.
Tegelikult ei ole seal mitte mingit suuremat vahet, kas tegu on peegli või seebikaga - mõlemad kipuvad dumbjuuserit üle kavaldama ja rasketes pildistamisoludes veidraid riukaid mängima.
Tsitaat:Algselt postitas pidur
Te näete piltidel asju mida te tahate näha.
Tegelikult on olukord palju hullem - nad näevad asju, mida nad näha tahavad isegi ilma pilti tegemata! Pärast äranägemist teevad uduseid ja amatöörlikke fotosid, kust siis paaniliselt pisimaidki defekte otsivad, midatulnukateks ja vaimudeks nimetada ning millega oma soovunelmaid edasi toita.
PS! Üle pika aja vist üks jaburamaid teemasid siin üldse (minu arvates loomulikult).
[Muudetud: 8-4-2009 MorganLaFey]
Ignore: Celtic, Thorondor, Vironshaman.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Ja minu arvates jällegi üks kõige huvitavamaid teemasid, mis siin üldse olnud on.
Imestasingi juba, et skeptikuid ei olnud ikka veel välja ilmunud.
Mulle need pildid meeldivad! Ei ole fotospets, aga tunnen seitsmenda meelega, et tegemist on pildile jäädvustunud nn orbidega.
Eks tõesta vastupidist! Oma seitsmenda meelega!
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
'Seitsmes meel' on ju subjektiivsus ja seda ei sa teistele kuidagi tõestada või puust ja punaseks teha.
Lens flare on väga lihtne tõestada, võtad fotoga ja pilditad valguse poole. Flare tekib kui valgus jääb objektiivi läätsede vahele rändama, valguse lainepikkus muutub ja lõpuks kui see sensorile jõuab, tekivadki punakad ringid.
[Muudetud: 4. Aug 2009 Flash]
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
JasonLaFey, aeg Luusikal ära käia, neljapäeva õhtul kaks naist saatanale söögiks kaasa, kolm tilka verd ja oled võimsam kui ükskõik milline papp või juudirabi.
Pole midagi siin miilustada tegelikke meediume, üritad iga hinna eest saada neid endale privasse vastu vaidlema, et tegelikult ju näen vaime ja maailma on teistsugune kui skeptikud valetavad, privas on Jasonil hoopis teised jutud.
Kui ei usu proovige järgi, ka libaskeptikuid võib peedistada samuti kui nemad oma läbuga teisi peedistavad.
Mis puutub aga selle veidriku piltidesse, siis kogemus on mehel tõeline, enda pildistamise hetkel on seal pildil veel keegi, kes ei ole see punane laik. Vaimud on piltidel, kuid nähtamatud tavainimese silmadele.
Meedium Vanga võis pildi järgi mitte ainult elulugu lugeda, vaid ka tervendada. Ja ometi oli ta pime, mida tundis tema kui pilti katsus. Pildis on rohkem infi kui ainult silmade jaoks, see on põhjuseks miks loodusrahvad, kes on palju tundlikumad tsivilisatsiooni juhmidest õitest, ennast pildistada ei lase.
[Muudetud: 8-4-2009 VironShaman]
Postitused: 4,920
Teemad: 188
Liitus: Nov 2003
Tsitaat:PS! Üle pika aja vist üks jaburamaid teemasid siin üldse (minu arvates loomulikult).
Aga keda kotib? Hakkame veel arvama muidu, et sinu arust on see tõsine teema.
Kunagi ei tea ju kuidas mingi energiapall välja näeb. Teinekord ongi äkki flare'i moodi ja juhuslikult päikese poolses nurgas  Kaugel eemal olev lennuk, paistab ka nagu kakaplekk objektiivil. Ise veel mainisid juhuslikkust.
[Muudetud: 4-8-09 Thorondor]
Postitused: 191
Teemad: 4
Liitus: Jul 2007
Tsitaat:Algselt postitas Celtic [size=2]......
Olevat nad siia saabunud veidi enne viimase jääaja algust ning jäid paikseks peale seda, kui esimesed inimesed uuesti tagasi siia jõudsid. Nende baas on osa võrgustikust, mis kontrollib suuremaid energiasambaid. Ühtlasi toidavad need sambad nende süsteeme. Igas piirkonnas oma teatud kindla jõumustriga sammas, meie tunneme selle jõumustri alusel rahvuseid kuna inimesed kes elavad selle samba mõjusfääris omavad sama alateadlikku välja. Selle välja kaudu on võimalik ka nende tüüpidega ühendust saada ja seetõttu ei leia neid ka nood Uurali tegelased.
Too indiaanlane keda enne nägin lõkke ääres, väitis, et igal sambal on oma teatud kodeering ning kindel muster, eestlased olevat osanud juba enne kristlaste tulekut seda mustrit kunstis ja tarbes kasutada. .....
Minu mõtted aga rändasid tagasi rahvuse teema juurde. Kui rahvus loob selle ühisvälja, mille mustreid me omakorda tagasi oma alateadvusesse loeme, siis kui rahvus kaoks, kaoks ka too rahvuse energiasammas, pagus. Ning kui need sambad kaovad, kaob ka nonde baaside energiatoide. See aga sunniks deefalasi lahkuma meie planeedilt. Kes sellest kõige suuremat tulu saaks? Ega ometi need tüübid, kes lõid maailmareligiooni ning on tegevad ärimaailmas? (see viimane küsimus oli iroonia...) PS. sellest rahvuse ja ühisvälja arengust hetkel sai kirjutatud veidi aega tagasi siin: http://vaatenurk.wordpress.com/2009/07/1...eestlased/
[/size]
Tore on lugeda tekste, mis pakuvad mõtlemisainet! Mul tekkis kohe mitu küsimust.
*Kas mitte ole need tegelased energiavampiirid-parasiidid, mis lõikavad ära selle osa, mis peaks tegelikult inimeste ühisvälja jõudma, kes peaks oma arengut edendama? ( Kes lugenud A.Säde "Sinise Planeedi" tõlget, siis seal ju kardetakse inimest kui suurte võimalustega olendit ja seega takistatakse tema arengut, et ei saavutaks ta Universumis ülemvõimu).
Tulid nad ju siia enne jääaja algust (märkides ära oma esmaõiguse) ja jäädes siia paikseks inimese kohaloleku tõttu (järelikult vajadus selle järgi).
* Selle välja kaudu on võimalik ka nende tüüpidega ühendust saada ja seetõttu ei leia neid ka nood Uurali tegelased. ... järelikult on võimalik selle välja kaudu ka meid suunata ja mõjutada, nii nagu nad on võtnud energiasambad kontrolli alla, nagu oleksid nad nende isiklikud.
Tuli meelde järjejutt "Vertikaal" teemal Hatorid, kus tegelased õpetavad inimesi praktiseerima meditatsioone, mis toimivad seksuaaltshakra ja südametshakral baseeruvatel energiatel ja õpetavad seda suunama maasse. Kas mitte ei ole see hüüe, andke meile lisatoidet. Me ootame seda siin maa-alustes baasides!
* Nüüd kui meediumitel on võimalus nendega vahest kontakti saada, siis räägivad nad ainult sellest, et nemad saabusid siia varem kui meie, nemad on targemad ja võimsamad. Inimesed on hoolimatud keskkonna suhtes ja muidu halvad ning seisvad oma arengus paigal. Aga kuskilt ei tule infot selle kohta, mis jagaks nende tehnilisi või muid vajalikke teadmisi meile, mis meid arendaks, paremaks muudaks. Miks? Me võiksime ju olla tegelikult rivaalid. Neid ei huvita tegelikult meie heaolu.
Tundub, et inimestele on nad täielikult kasutud, ainult meie oleme neile kasulikud. Me käime ja otsime nende asukohti, et saada kontakti, lootes, et midagi vajalikku saab teada...
Nende erinevate baaside-gruppide vahel käib võimuvõitlus ja võibolla sõnaühend " taevane sõda" ongi seesama sõda kus sõditakse inimühisvälja ja energiasammaste jagamise pärast.
Tsitaat:Algselt postitas Olion
Deefa baas on siin piirkonnas tõepoolest olemas. Esimest korda tunnetasin nende kohalolekut kui olin sõbral külas mähel suvilas. See oli enne 1990 aasta paiku. Olen siin piirkonnas palju ufosi näinud ja pildistanud fotodele ufo laevu. Sealt algas ka tõsisem huvi selle piirkonna koha vastu. Siin piirkonnas on ka teiste sivilisatsiooni esindajaid. Neid tegelasi ja tulnukaid on siin piirkonnas rohkesti fotodele jäänud. Tegin mõneaja pärast ka esimese kaardi deefa baasi asukohast. Mille ufo baasi teemal arutasin ka eesti kõige tuntuma meedium kunstikuga ja tema koleegiga kes oli ufoloog. Igaljuhul mõlemad naersid mind välja ja väitsid ,et siin piirkonnas maa all ei ole mingit deefa baasi. Paraku on see teema selline mida igaüks ei usu.
Sellest Deefa-baasist ei ole peale Paradoksi artikleid vahepeal midagi kuulda olnud? Ehk keelati sellest rääkimine mingil põhjusel ära?
Mina käisin Mähel alles eelmisel suvel ja ühe tuttava aias on huvitav sammaldunud rändrahn. Istusin seal suveõhtu hämaruses, kui korraga nägin kivi tagant ilmumas udukogu. See kasvas nagu suuremaks ja paistis läbi. Vaatasin ringi, et äkki tekkis mingist valguseefektist, aga kui uuesti kivi poole vaatasin, oli haihtunud. Tuttav, kes seal elab, rääkis, et näeb niisuguseid kummalisi nähtusi igal suvel. Ma veel heitsin nalja, et äkki on samasugune objekt tal aias kivi all või kaevus, nagu Merivälja kivi?
Sellest nn Deefa baasist tahaks rohkem teada!
Äkki keegi mäletab, mis aasta Paradoksides see lugu ilmus, ma otsiks selle siis üles.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 331
Liitus: Nov 2008
Kuna ei ole asjaga väga kursis, siis mis see Deefa tähendab?
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Tegin oma silma ka kuningaks.
Veidramaks asjaks võiks pidada mingit veidrat "jõnksu" mis käis läbi pea, kui lähenesin sellele alale.
Teisele kohale tuli mersukupee mees, kes oma raudvankriga rinnustsaati padrikus ragistas ja üle eterniidihunnikute müttas.
Kolmandale kohale tulid tuttavad näod.
Neljandale kohale hilisem positiivne emotsioon ja hirmmagus uni.
EMF detektori töö märkimist ei vääri.
Keegi mitteorgaaniline juttu rääkima ei tulnud ja tonte ka ei näinud. Juba lootsin.
http://www.foto24.ee/album/47829
Tom sealsetel tegelastel nüüd paras pidusöök, nii palju nuhkijaid pole seal tükk aega käinud, kui teema kahe päevaga on 900 klikki teeninud, siis huvilisi jätkub. Seal varemete pildil võib huvitavaid tegelasi olla, õhtul kontrollin, tee lõpus olid mingid hooned, seal tagumise hoone juures oligi kõige vilkam liikumine, rääkimata siis tee pealsest jutuvadast a'la siia te jäätegi ja ära ei pääse.
Klooga kahe pioneerilaagri vahelise ala kaarti ei oska keegi üles riputada, käiks vaatamas.
Postitused: 120
Teemad: 3
Liitus: Oct 2008
Kunagi oli Mustamäel (praeguse Männi laste pargi aladel) Autobaas. Aed ümber ja puha. Seal võis kohakta kõiksugu lahedaid ja müstilisi tegelasi.Eriti huvitavaks läks tavaliselt õhtuti , augustis ja kuuvalgetel öödel.Regulaarsel uurimisel selgus ,et aktiivsus suurenes korra kuus ja jõudis kulminatsiooni vahetult peale palgapäeva ja siis hakkas tasapisi raugema.Autobaasis tegutsevaid olendeid sai enda lähedusse meelitada pooliku viinapudeliga.Iseenesest mõista meil lastel viina ei olnud aga põõsastes igal pool vedeles tühje pudeleid.Täitsime veega ja jätsime Baasi värava juurde vedelema.Olendid tulid ja mekkisid.Oh seda tundmatus salapärases keeles vandumist.(hiljem selgus ,et vene keel oli)Siis aga tuli perestroika ja olendid koos baasiga kolisid kuskile teisele planeedile. Meil pendleid ei olnud ,et sealseid energiaid kontrollida aga tihti aitas judinaid tekitada ka Baasi elanike transportvahendite (hiljem selgus ,et GAZ51) ratastele urineerimine ja baasist tekkinud äreva olukorra tõttu kiirelt põgenemine.Igaljuhul oli väga müstiline.PS!!! suurte ulme fännidena me tõesti mängisime ,et tegu on tulnukate baasiga...
[Muudetud: 8-4-2009 Vogon]
"Resistance is futile!!!"
Postitused: 177
Liitus: Nov 2008
Tsitaat:Algselt postitas Müstik
Tsitaat:Algselt postitas Olion
Deefa baas on siin piirkonnas tõepoolest olemas. Esimest korda tunnetasin nende kohalolekut kui olin sõbral külas mähel suvilas. See oli enne 1990 aasta paiku. Olen siin piirkonnas palju ufosi näinud ja pildistanud fotodele ufo laevu. Sealt algas ka tõsisem huvi selle piirkonna koha vastu. Siin piirkonnas on ka teiste sivilisatsiooni esindajaid. Neid tegelasi ja tulnukaid on siin piirkonnas rohkesti fotodele jäänud. Tegin mõneaja pärast ka esimese kaardi deefa baasi asukohast. Mille ufo baasi teemal arutasin ka eesti kõige tuntuma meedium kunstikuga ja tema koleegiga kes oli ufoloog. Igaljuhul mõlemad naersid mind välja ja väitsid ,et siin piirkonnas maa all ei ole mingit deefa baasi. Paraku on see teema selline mida igaüks ei usu.
Sellest Deefa-baasist ei ole peale Paradoksi artikleid vahepeal midagi kuulda olnud? Ehk keelati sellest rääkimine mingil põhjusel ära?
Mina käisin Mähel alles eelmisel suvel ja ühe tuttava aias on huvitav sammaldunud rändrahn. Istusin seal suveõhtu hämaruses, kui korraga nägin kivi tagant ilmumas udukogu. See kasvas nagu suuremaks ja paistis läbi. Vaatasin ringi, et äkki tekkis mingist valguseefektist, aga kui uuesti kivi poole vaatasin, oli haihtunud. Tuttav, kes seal elab, rääkis, et näeb niisuguseid kummalisi nähtusi igal suvel. Ma veel heitsin nalja, et äkki on samasugune objekt tal aias kivi all või kaevus, nagu Merivälja kivi?
Sellest nn Deefa baasist tahaks rohkem teada!
Äkki keegi mäletab, mis aasta Paradoksides see lugu ilmus, ma otsiks selle siis üles.
Mul sama asi enda elukohas ja üpris sagedasti on kummaliseid valged värvi objekte näha maa sisse sisenemas ja ka vastubidi. Olen juba pikemat aega piirkonda jälginud ja neid filminud. Kaks väga head filmi sai tehtud ja teised filmid vajavad veel täiendavat uurimist. Selline objekt mis tekib kodu ligidale metsa on korduvalt tekkinud metsa äärde. Objekt koosneb kahest valgus kerast ja pärast haistus aeglaselt ära.
Asi on naljast kaugel ja tegin ka ühe IR foto ja seal on näha kuidas akna alt lendab imelikult väike jalgpalli suurune kera. Olen nende nähtustega juba nii harjunud ,et teinekord unustan pildistamise üldse ära.
Alles eelmine aasta lugesin uuesti Deefa baasi mälu värskendamise mõttes läbi. Kui ma ei eksi siis oli 1994 aast periood.
edit: quote
[Muudetud: 5. Aug 2009 Flash]
Postitused: 763
Teemad: 38
Liitus: Jun 2005
Tsitaat:Algselt postitas Vogon
Kunagi oli Mustamäel (praeguse Männi laste pargi aladel) Autobaas. Aed ümber ja puha. Seal võis kohakta kõiksugu lahedaid ja müstilisi tegelasi.Eriti huvitavaks läks tavaliselt õhtuti , augustis ja kuuvalgetel öödel.Regulaarsel uurimisel selgus ,et aktiivsus suurenes korra kuus ja jõudis kulminatsiooni vahetult peale palgapäeva ja siis hakkas tasapisi raugema.Autobaasis tegutsevaid olendeid sai enda lähedusse meelitada pooliku viinapudeliga.Iseenesest mõista meil lastel viina ei olnud aga põõsastes igal pool vedeles tühje pudeleid.Täitsime veega ja jätsime Baasi värava juurde vedelema.Olendid tulid ja mekkisid.Oh seda tundmatus salapärases keeles vandumist.(hiljem selgus ,et vene keel oli)Siis aga tuli perestroika ja olendid koos baasiga kolisid kuskile teisele planeedile. Meil pendleid ei olnud ,et sealseid energiaid kontrollida aga tihti aitas judinaid tekitada ka Baasi elanike transportvahendite (hiljem selgus ,et GAZ51) ratastele urineerimine ja baasist tekkinud äreva olukorra tõttu kiirelt põgenemine.Igaljuhul oli väga müstiline.PS!!! suurte ulme fännidena me tõesti mängisime ,et tegu on tulnukate baasiga...
[Muudetud: 8-4-2009 Vogon]
Keskuse tn. aadressiga sellesamuses metsatukas pole kunagi autobaasi olnud. Eksisteeris seal alates 1967 aastast Majaehituskombinaadi teenindusüksus või baas. Kompleks sisaldas kontorihooneid ja maalri- ning remonditöödeks vajaliku väiketehnikat.
Tõde läbib kolm staadiumi: 1 - naerdakse välja, 2 - võideldakse vastu, 3 - võetakse kui enesemõistetavat...
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Olion võiks küll neid oma pilte meiega jagada. Senimaani pole keegi miskit mõistlikku veel pakkunud. Üks tüüp, kes pildistab fotoka käepaela ja vastu valgust flare.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 191
Liitus: Jul 2007
Kui juba minekuks sätite, võiksite ära käia ka Kurglas. Alal asuvad pool-kinnikasvanud järved.
Kompass ja GPS lähevad sel kohal sassi kui kohapeal otsima hakkad.
Omad kogemused - nägin väga veidrat looma, kahte inimest kes minuga kontakti püüdsid vältida ja sain foto (minu jaoks paranormaalse).
Kes tõsiselt huvi tunneb, võin aidata aerofotoga.
[Muudetud: 8-10-2009 Riegel]
olion, ole palun kena ja vormista see kaart uuesti täieliku Deefa piirkonna äranäitamisega, see võib Talllinna piirides nii mõnegi seletamatu nähtuse kohta lisateavat anda.
Samuti võiks ju üles riputada parafotod, kuigi kahtlen kas ükski neist alienidest oleks nõus ennast materialiseerima ja kõikide rünnaku alla sattuma, palju lihtsam on manipuleerida inimese nägemise eripäradega ja näidata siseekraanile ennast suvalisel kujul.
Aga tegelikult on ju isegi Tomi varemete pildil nad nähtavad.
Kui sul nendega nii hea kontakt on , miks mitte võtta Tallinna kontaktgrupp taha, leppida kokku ja teha vahendajana intervjuu deefalastega, mida nad nüüd pärast 15 aastast vaheaega oma elust mõtlevad, või äkki võtab kontakti isegi see trammijuht, kes tookord artiklimaterjali kokku pani.
Edu sulle ja tegutse, rahvas ootab põnevil.
Niisiis. Tänu Olioni õpetusele leidsin DEEFA kohta kirjutatu üles!
Need on Paradoks B ajakirjades ja algab see jutt Paradoks B nr.15-st.
Kirjutanud on need Haldor Mölder.
Ja algab see nagu ilukirjanduslik järjejutt, mistõttu ma ei olnudki seda juttu seni kuigi tõsiselt võtnud.
Toon katkendi: Kontrollimisel õhukaitsebaasis ja lennujaamas leiab sama nähtus taas kinnitust (lokaatoriekraanidele on ilmunud helendav täpike). Lahingulennuväljalt stardivad kaks hävitajat ja kolm kopterit, mööda maanteed kihutavad pealinnast Maardu poole sõjaväemasinad. Kopteritelt valgustatakse maapinda pealinna ja Maardu vahel, Tallinna Uussadama ümbruses ja Muuga suvilaterajoonis.
Päris põnev. Hakkan edasi lugema.
[Muudetud: 5-8-2009 Müstik]
Oleks mõnus kui mälu värskendamiseks keegi need artiklid ka ära skaneeriks ka tekstituvastusega wordi kaudu siia pasteeriks.
Lugu ise päris huvitav, pealegi lool isegi reaalsete isikute Deefaga seotud taust.
Tsitaat:Algselt postitas robot
Kuna ei ole asjaga väga kursis, siis mis see Deefa tähendab?
DEEFA on planeet, mis asub naabergalaktikas.
Niisuguseid analoogseid päikesesüsteeme nagu meie oma, on kogu Univerusmis 70 000 - meie päikesesüsteem on nende seas väikseim.
Kaks korda aastas on võimalik (kasutamata liikumist teises sageduses) Deefalt Maale lennata kahe nädalaga.
Deefa ei ole agressiivne planeet. Kasutatakse kaitsekilpi ehk monoliitlaserit. See on nähtamatu, jäik, kuid juhitav kiir, selle abil saab rajada sildu üle suurte takistuste - üle veekogude, kuristike jms.
Deefa on tunuduvalt väiksem planeet kui Maa. Seal asuvad ka need, kes peale oma planeedi hävimist asusid Deefale. Neid kutsutakse inabrectaliteks. Organism on neil sama, mis deefalastel ja maalastel, aga nad on lühemat kasvu ja nõrgema kehaehitusega. Nende planeet hävis umbes 8000 aastat tagasi.
Deefa baas on Eestis asunud ligi 20 000 aastat. See on üks hilisemaid baase Maal. Teine baas asub Rapla, Märjamaa ja Haimre asulate all ja on tunduvalt vanem. Umbes 130 000 maist aastat. Need on veel arenenum kosmoserass kui deefalased.
Vanu kosmosebaase on Maal üldse neli. Eestis kaks, üks Vaikse ookeani all ja neljas kusagil polaaraladel.
Allikas: seesama artikkel.
Kahjuks mu skanner ei tööta.
[Muudetud: 5-8-2009 Müstik]
|