•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10(current)
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaba Meedia
Toomas Pauri autorisaade: Andrus Sukles Palestiinast 

https://www.youtube.com/watch?v=VPiXfkWaaCI
Vasta
Kas meie aja kell saab kaksteist? 17 september 2025a
Vasta
AMERIKAHÄÄL - Küsime, miks Zelensky režiim mureneb?
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=f-fSYX48oFE
Usun, et ei valeta alampalga osas. Aga see EU määrus meil ei hakka kehtima.
Vasta
[
(17-11-2025, 08:48 )Eithea Kirjutas: AMERIKAHÄÄL - Küsime, miks Zelensky režiim mureneb?

Seltsimees (iseloomustab vene võimu ihkajat nagu meie saripostitaja xcad) tõi AMERIKAHÄÄL nimelise üllitise kus millegi pärast on suurelt loosung "EESTI EEST!". Huvitav, millese Eesti eest see kamp seisab ja millist Eestit nad näha soovivad? Millegipärast meenutavad nad mulle 1940-nda aasta juunikommuniste ühe suure erinevusega - kiruvad olnud ja olevat kuid ei luba helget tulevat kommunismi. Ju siis on veidi arenenud.

Virisevad ja vinguvad kuid mitte mingit paremat lahendust ei paku. Mis on märgiline - venemaad tapatalgute korraldamise eest ei kritiseerita. Nagu juba viisteist aastat tagasi alanud kampaania vene impeeriumi taastamiseks ning laiendamiseks "vene maailm" (Русский мир) ja "ühtne venemaa" (Единая Россия) nime all. 

Muuseas Keskerakond ei ole lepingut ühtse venemaaga senini lõpetanud, see ei pidavat midagi tähendama. Küll aga oleks olulise tähtsusega kui vene kaabakatel õnnestuks meite maal kanda kinnitada.

Vabandan aga sellised seltsimehed sunnivad raskel hetkel selja taha vaatama ja vajadusel ka tina andma...
Vasta
(17-11-2025, 18:04 )togli Kirjutas: [
(17-11-2025, 08:48 )Eithea Kirjutas: AMERIKAHÄÄL - Küsime, miks Zelensky režiim mureneb?

Seltsimees (iseloomustab vene võimu ihkajat nagu meie saripostitaja xcad) tõi AMERIKAHÄÄL nimelise üllitise kus millegi pärast on suurelt loosung "EESTI EEST!". Huvitav, millese Eesti eest see kamp seisab ja millist Eestit nad näha soovivad? Millegipärast meenutavad nad mulle 1940-nda aasta juunikommuniste ühe suure erinevusega - kiruvad olnud ja olevat kuid ei luba helget tulevat kommunismi. Ju siis on veidi arenenud.

Virisevad ja vinguvad kuid mitte mingit paremat lahendust ei paku. Mis on märgiline - venemaad tapatalgute korraldamise eest ei kritiseerita. Nagu juba viisteist aastat tagasi alanud kampaania vene impeeriumi taastamiseks ning laiendamiseks "vene maailm" (Русский мир) ja "ühtne venemaa" (Единая Россия) nime all. 

Muuseas Keskerakond ei ole lepingut ühtse venemaaga senini lõpetanud, see ei pidavat midagi tähendama. Küll aga oleks olulise tähtsusega kui vene kaabakatel õnnestuks meite maal kanda kinnitada.

Vabandan aga sellised seltsimehed sunnivad raskel hetkel selja taha vaatama ja vajadusel ka tina andma...
Mina nende seltsimeesteks olemisest  ei tea, aga neilt  info  nii suurest riigiraha taskupistmisest  vihastas  küll, sind see ei paistnud üllatavad?!   Ja veel on mul küsimus, miks sa seljataha tahad tina anda, lihtsale sõdurpoisile (?!) ja miks mitte  liberite pesas, kas viimased on sulle hingelähedasemad?!  Ühesõnaga, olukorra  üle mis vääriks tõelist torisemist on sinult vaikus?!
Vasta
Eestimaa maskita lood. 51 lugu. Kurjuse varjatud ja halastamatu pealetung. Saatesarja neljas saade.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=PWnZk8n-Tto
Demokraatia eestis on illusioon
Vasta
FOOKUSES | Euroopa Liidu monstrum laguneb meie silme ees – ja meil on selle üle hea meel

Mul on palju küsimusi...

NB! Ja tervitused   kaua oodatud  nokitseja´le!   ❤️-   aitasin Mannut 

Vasta

"Lääs on kaotamas sõda Venemaa vastu": Viktor Orbán vestluses Roger Köppeliga

S.h räägib riigis  immigratsioonist keeldumisest, eurotrahvidest  jne.. Mulle meeldib kuidas ta kaitseb oma riiki, kellele ei meeldi , ära  siis  kuula ja vaata! Eestikeeleseid tiitreid saab ilusti panna.
Vasta
Olgu ta poliitika milline tahes, Orban on riigimees. Rahvusvaheliselt ja suure algustähega. Ja nüüd võrdle teda Kajakesega, kes ametikohast johtuvalt peaks ju olema level kõrgemal tasemel. Või lase silme eest läbi kogu see kuradi punt, kes meil valitsuses ja Toompeal kükakula mängivad.
Pole midagi imestada, et kogu rahvast murendab totaalne alaväärsustunne. Tänu Kajale ja Tsahknale ja Mihkelsonile on äärmiselt piinlik kuskil piiri taga tunnistada, et oled eestlane
Vasta
Andrus Sukles Toomas Pauri saates: Euroopa lubadused Ukrainale on ohtlikult ebakindlad
Vasta
Iraan, USA ja tõde, mida ei räägita – Toomas Pauri saates Andrus Sukles
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10(current)

Alamfoorumi hüpe: