Teema hinnang:
|
Vaba Meedia
|
|
21-09-2025, 12:35
Kas meie aja kell saab kaksteist? 17 september 2025a
17-11-2025, 08:48
AMERIKAHÄÄL - Küsime, miks Zelensky režiim mureneb?
17-11-2025, 12:16
https://www.youtube.com/watch?v=f-fSYX48oFE
Usun, et ei valeta alampalga osas. Aga see EU määrus meil ei hakka kehtima.
17-11-2025, 18:04
[
(17-11-2025, 08:48 )Eithea Kirjutas: AMERIKAHÄÄL - Küsime, miks Zelensky režiim mureneb? Seltsimees (iseloomustab vene võimu ihkajat nagu meie saripostitaja xcad) tõi AMERIKAHÄÄL nimelise üllitise kus millegi pärast on suurelt loosung "EESTI EEST!". Huvitav, millese Eesti eest see kamp seisab ja millist Eestit nad näha soovivad? Millegipärast meenutavad nad mulle 1940-nda aasta juunikommuniste ühe suure erinevusega - kiruvad olnud ja olevat kuid ei luba helget tulevat kommunismi. Ju siis on veidi arenenud. Virisevad ja vinguvad kuid mitte mingit paremat lahendust ei paku. Mis on märgiline - venemaad tapatalgute korraldamise eest ei kritiseerita. Nagu juba viisteist aastat tagasi alanud kampaania vene impeeriumi taastamiseks ning laiendamiseks "vene maailm" (Русский мир) ja "ühtne venemaa" (Единая Россия) nime all. Muuseas Keskerakond ei ole lepingut ühtse venemaaga senini lõpetanud, see ei pidavat midagi tähendama. Küll aga oleks olulise tähtsusega kui vene kaabakatel õnnestuks meite maal kanda kinnitada. Vabandan aga sellised seltsimehed sunnivad raskel hetkel selja taha vaatama ja vajadusel ka tina andma...
18-11-2025, 11:33
(17-11-2025, 18:04 )togli Kirjutas: [Mina nende seltsimeesteks olemisest ei tea, aga neilt info nii suurest riigiraha taskupistmisest vihastas küll, sind see ei paistnud üllatavad?! Ja veel on mul küsimus, miks sa seljataha tahad tina anda, lihtsale sõdurpoisile (?!) ja miks mitte liberite pesas, kas viimased on sulle hingelähedasemad?! Ühesõnaga, olukorra üle mis vääriks tõelist torisemist on sinult vaikus?!
20-11-2025, 16:06
Eestimaa maskita lood. 51 lugu. Kurjuse varjatud ja halastamatu pealetung. Saatesarja neljas saade.
21-11-2025, 14:44
https://www.youtube.com/watch?v=PWnZk8n-Tto
Demokraatia eestis on illusioon
FOOKUSES | Euroopa Liidu monstrum laguneb meie silme ees – ja meil on selle üle hea meel
Mul on palju küsimusi... NB! Ja tervitused kaua oodatud nokitseja´le! ❤️- aitasin Mannut "Lääs on kaotamas sõda Venemaa vastu": Viktor Orbán vestluses Roger Köppeliga S.h räägib riigis immigratsioonist keeldumisest, eurotrahvidest jne.. Mulle meeldib kuidas ta kaitseb oma riiki, kellele ei meeldi , ära siis kuula ja vaata! Eestikeeleseid tiitreid saab ilusti panna.
23-12-2025, 15:34
Olgu ta poliitika milline tahes, Orban on riigimees. Rahvusvaheliselt ja suure algustähega. Ja nüüd võrdle teda Kajakesega, kes ametikohast johtuvalt peaks ju olema level kõrgemal tasemel. Või lase silme eest läbi kogu see kuradi punt, kes meil valitsuses ja Toompeal kükakula mängivad.
Pole midagi imestada, et kogu rahvast murendab totaalne alaväärsustunne. Tänu Kajale ja Tsahknale ja Mihkelsonile on äärmiselt piinlik kuskil piiri taga tunnistada, et oled eestlane
24-01-2026, 19:17
Andrus Sukles Toomas Pauri saates: Euroopa lubadused Ukrainale on ohtlikult ebakindlad
20-04-2026, 09:55
Iraan, USA ja tõde, mida ei räägita – Toomas Pauri saates Andrus Sukles
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN