Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ülekutse saata lugusid oma kogemustest
Ehk lõpetaks ilma midagi teadmata ja küsimata eeldamise mida või kuidas keegi teeb või kui ülbe ollakse. Praegusel juhul lüüakse küsijale suu peale ja tähelepanek mentaliteedi ja teadmiste kohta on üsna õigustatud.
Vasta
Ilmselt ei ole teema tegija seni veel lugenud, mida niisugune emotikonide liigne kasutamine inimese kohta näitab!
Niisugust inimest ei võta keegi tõsiselt.
Vasta
(15-05-2014, 10:56 )Eithea Kirjutas:
(15-05-2014, 10:20 )uurija888 Kirjutas: .....
Eesti oma ala valdkonna spetsialistid pole mulle küll para-webi allikana soovitanud, aga huvitav veebi nähtus siiski.
..... Kes need mitte soovitajast "oma ala valdkonna" spetsialistid sinu mõistes olid .....
Tõepoolest, jah, kes need võisid olla?
Mina veel ennast spetsialistiks ei söandaks nimetada,
kuigi koos AKRAKiga (ja ka selle väliselt) olen ringi
sõitnud ja päris palju "lugusid" kuulanud (oma kogemusi
on liiga vähe), kuid näiteks Igor Volkega pole viimasel
ajal mitte keegi "lugude" koguja ühendust võtnud. Teda
võiks minu meelest küll Eesti tuntumaks spetsialistiks
juba pidada.

Vasta
Mitte ilmaasjata pole siin para-foorum. Ju siis ikka tunnetatakse, et asi pole päris nii, nagu seda välja püütakse paista lasta .Laugh

Mis selle uurimusega ikka on, et inkognitoks jääda tahate neile, kes teile oma lugusid räägivad ?
Teie saate loo, aga rääkija mis saab ? Isegi mitte nii palju lugupidamist, et teaks , kellele ta oma loo räägib ?
Liigse tagasihoidlikkusega Te just silma ei paista, seega saab palju välja lugeda :
Kuna rääksite oma ala spetsialistidega konsulteerimisest, siis eeldan, et tegu on siiski ajakirjanikuga .Tavainimene lihtsalt uudishimust mööda erinevaid nõidu heast peast ei jookse . Küll aga ajakirjanik .
Te olete valmis isegi oma uurimustööst pigem loobuma, kui et oma isiku paljastate. Fakt iseenesest on üpris kõnekas .
Vasta
Oeh, aitab ka, jube naeruväärseks kisub Laugh
Nägemist!
Vasta
(15-05-2014, 12:40 )uurija888 Kirjutas: Oeh, aitab ka, jube naeruväärseks kisub Laugh
Nägemist!
Muig, eks ta ole, mul ajas lapsi ka omal ajal naerma, kui nad luiskamisega vahele jäid.
Vasta
(15-05-2014, 12:40 )uurija888 Kirjutas: Oeh, aitab ka, jube naeruväärseks kisub Laugh
Nägemist!
Head nägemist ja palju edu!

Vasta
(15-05-2014, 11:55 )kage Kirjutas: Ehk lõpetaks ilma midagi teadmata ja küsimata eeldamise mida või kuidas keegi teeb või kui ülbe ollakse. Praegusel juhul lüüakse küsijale suu peale ja tähelepanek mentaliteedi ja teadmiste kohta on üsna õigustatud.

No mina hindasin seda kuidas käituti ja mida vastati. Kui rahvas ei tormanud hurraaga talle lugusid saatma, vaid julges küsida, et kes ja mis, siis tuli selle peale jonn a la ah teie liivakast tunduski alati nõme ja igav, lähen teise, tsaupakaa. No halloo, kui sa tahad teada saada teiste elumuutvaid ja seejuures ilmselt äärmiselt isiklikke kogemusi, siis ei piisa sellest, et teed kuhugi foorumisse teema ja ütled, et palun postitage aga, samas enda kohta infot ei anna.

Ma lihtalt ei suuda uskuda, et ükski kogenud parauurija teemale nii pealiskaudselt läheneks ja nii lapsikult käituks. Ilmselt on tegemist hoopis mingi noore inimesega, kes arvas, et jube põnev on teada saada, mis telgitagustes toimub (kui toimub).

Vasta
(15-05-2014, 17:00 )zen faran Kirjutas: No mina hindasin seda kuidas käituti ja mida vastati. Kui rahvas ei tormanud hurraaga talle lugusid saatma, vaid julges küsida, et kes ja mis, siis tuli selle peale jonn a la ah teie liivakast tunduski alati nõme ja igav, lähen teise, tsaupakaa.
See "julges küsida" läks kohe hindamiseks ja õpetamiseks. Kui uurija888 soovis lihtsalt lugusid korjata ja privas inimestega sel teemal suhelda, siis jääb arusaamatuks nõudmine ennast siin avalikult tutvustada või muid asju teha. Ehk siis praegu jääb mulje, et keegi, v.a. lahendused, ei tahtnud lugusid ei teemasse postitada ega privas saata vaid paika panna kellega võiks tegu olla. Rääkimata sellest, et suhtumise ja teadmiste kohalt ei pannud ta, üldistades, üldsegi mööda.
Tsitaat:Ma lihtalt ei suuda uskuda, et ükski kogenud parauurija teemale nii pealiskaudselt läheneks ja nii lapsikult käituks.
Millest tuleb eeldus, et ta on kogenud parauurija?
Vasta
Kage, ma näen su soovi seda teemat mingiks lõputuks nääklemiseks arendada ja keeldun.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Numeroloogia: arvuta OMA aasta Tutanhamon 22 26,885 16-03-2013, 21:08
Viimane postitus: olematu
  Milline oled Sina oma täiuslikus väljenduses? Preilikass 38 13,426 07-11-2009, 23:35
Viimane postitus: Preilikass
  Tee ise oma Džinn Pudelis! stAb 4 3,162 20-04-2006, 10:38
Viimane postitus: Metafor

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne