Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ülekutse saata lugusid oma kogemustest
Tere

Teen üleskutse: Kas oled kogenud (näinud, kuulnud, elanud läbi, tunnistanud) midagi sellist, mida pead tõeliselt müstiliseks/seletamatuks/elumuutvaks, kuid ei julge või ei saa sellest avalikult rääkida? Kas tead lugu/nähtust/fenomeni, mis leiab aset siinsamas Eestis, meie kõigi keskel, kuid mis on rääkimata? Kas sooviksid oma lugu või kogetut võimalikult anonüümselt jagada?
Kui vastasid nendele küsimustele jaatavalt, siis paluksin võimalusel kirjutada mulle postkasti. Igasugune (viisakas) abi, vihje ja infokild on väga oodatud.

Tänan

Edit: Teema pealkiri.
Vasta
Jalgratast ei ole vaja leiutada!
Vasta
(07-05-2014, 15:56 )Angervaks Kirjutas: Kes otsib neid asju üldsegi, võiks sellest alustada. Pärast on jutud kusagil huumoriajakirjas.

Millest alustada?
Angervaks - sain su mõttest aru.
Vasta
Angervaks- antud juhul ei ole minu nimi oluline. Hakkan töötama ühe projekti kallal ja kindlasti ei lähe info huumoriajakirja (minu suunitlus ja huviala ei võimalda mul paranormaalsete nähtuste ja üldisemalt metafüüsika üle nalja teha).

Jalgratast ka leiutama ei hakka Smile
Vasta
Mul on palju lugusid...ka uurin...kas sellest projektist räägiksid põgusalt?
Vasta
(07-05-2014, 14:22 )uurija888 Kirjutas: Tere

Teen üleskutse: Kas oled kogenud (näinud, kuulnud, elanud läbi, tunnistanud) midagi sellist, mida pead tõeliselt müstiliseks/seletamatuks/elumuutvaks, kuid ei julge või ei saa sellest avalikult rääkida? Kas tead lugu/nähtust/fenomeni, mis leiab aset siinsamas Eestis, meie kõigi keskel, kuid mis on rääkimata? Kas sooviksid oma lugu või kogetut võimalikult anonüümselt jagada?
Kui vastasid nendele küsimustele jaatavalt, siis paluksin võimalusel kirjutada mulle postkasti. Igasugune (viisakas) abi, vihje ja infokild on väga oodatud.

Tänan

Ei ütle pahatahtlikult. See on jalgratta leiutamine. Seda on ka enne tehtud. Info on olemas. Andmeid on kogutud kogu aeg ja kogutakse ka praegu.
Miks just sinu postkasti - anonüümne?
Tänan
Vasta
Ka mind huvitab – mis projekti see on? Jalgratast tõesti ei ole vaja uuesti leiutada! Aga algtõdesid – peab teadma. Kui algtõed on valed - ei tule mingiaugusest uurimisest, midagi välja.
Ka mina uurin paranornaalseid ja metafüüsikalisi nähtusi. Ning oma uurimise tulemusena olen jõudnud järelduseni: Niisuguseid nähtusi ei ole olemas mida pole võimalik selgitada. Kuid – niisuguste nähtuste uurimine on kuulutatud TABUKS.
Ma ei saa lihtsalt aru, kes on see julge Inimene, kes julgeb tabu teemat finanseerida?
Siin on midagi valesti! Väga valesti.
Vasta
(07-05-2014, 14:22 )uurija888 Kirjutas: Tere

Tänan

1. Tutvusta kes sa oled.
2. Selgita, miks neid kogemusi koguda soovid.

Suht elementaarne viisakus, eksole.

Ma arvan, et keegi ei taha oma elumuutvat kogemust näha moonutatult ja kehva näitlemisega kuskil kanal kahe shows a la "Saladused".

Vasta
Mina julgen täiesti avalikult rääkida enda kogemustest:

1) Olen kogenud äärmiselt ehedalt nö "telepaatiat": täpsemalt teiste infoväljadega toimuvat ülikiiret infovahetust.

Lugu ise selline, et 20 aastat tagasi linnaliini autobussis sõites jäin otsa vahtima ühele sensitiivile (raamatu "Ajakristall" autor Viktor) - kuna ma olin just tema piltide näitust käinud vaatamas, ning minuga ei hakanud tema "rääkiv pilt" nö "rääkima", siis hakkasgi "telepaatiline seans" pihta: 0.1 sekundi jooksul (puude oksad jõudsid imevähe liikuda liikuvast bussist vaadatuna) toimus ca 10 küsimuse esitamine ja vastuste saamine (millise nurga all seda pilti vaadata ja mida seejuures mõelda), ning lõpuks tuli läbi isegi nägemus=videoklipp kuidas see pilt minuga "rääkima" hakkaks.

2) Olen kogenud äärmiselt suure tajunihkega nö "kehast väljas käimist".

Algas see nii, nagu kõik need "astraal-rännakud" algavad, st keha kohale tõusmise tunne, ning läbi seinte lendamise kogemus - kuid seekord toimus midagi enamat: hakkasin nägema röögatut info-voolu läheduses olevatest naabritest, st nende emotsioone, nende mõtteid valgusniitidena, ning nende tervikolemust valgusliku mõistmisena - 2 sekundit sellises "kiiremas ajas" olemist andis nii palju infot sadade inimeste kohta, et seda seedisin hiljem 2 nädalat.

3) Olen kogenud paar päeva järjest teiste emotsioonide selgeltkuulmist (on teadmine millises emotsionaalses seisundis lähedal olevad inimesed on, ning reaalne ülekontrollimine silmadega nähtava pildi näol kinnitab seda).

Samuti olen kogenud põlispuude poolt näidatavaid nö "ajastulisi filme" (tsaari-ajast tänapäevani, ning selline klipp tuleb läbi hetkega), kuid seal on tegevus nähtav vaid emotsioonide tasandini: st näha on inimeste liikumine ja nende meeleolu, kuid mõistuse pärast arusaama pole selle kohta miks need inimesed liikusid.

4) Energiapilte olen kah näinud: st mõtled millegi peale, ning vaimusilmas (pildi asukoht selja taga kuklas) näed erineva geomeetria ja värvidega kujundeid.

Näiteks mõeldes seksi erinevate eesmärkide peale, näeb järgmisi kujundeid:
a) seks lapse tegemise eesmärgil = avanev spiraal erksates värvides (avanev spiraal, kui areng).
b) seks meele-lahutuslikel eesmärkidel = ringi sümmeetriaga mustrid (ring, kui sisulise arengu puudumine, ehk ringirattas paigalseis).
c) seks vastumeelsuse-vägistamise võtmes = sulguv spiraal tumedates värvides (sulguv spiraal, kui taandareng).

------

Kusjuures ma olen suhteliselt vilets nägija, kuid ma olen üsna edukas kirjeldaja (füüsiku haridus): kahe teguri korrutis (nägemine korda kirjeldus) on mul jälle üsna hea - paljud näevad minust palju paremini, kuid ei oska nähtut teistele kirjeldada (nägemise korrutis kirjeldusega suht nulli lähedane).

Vasta
Tere veelkord,

Ütlen selguse huvides- kogun lugusid seetõttu, et kirjutan raamatut.
Tegevus on jah anonüümne.
Telesaadete ja muude saadetega pole mitte mingit seost.
Ei näe vajadust või kohustust, miks end isiklikult tutvustada või oma isikut avaldada Laugh
Kel sisetunne töötab, see saab ilmselt üsna kiiresti ise aimduse, kas infot käsitletakse ja kasutatakse õigetel või valedel eesmärkidel.

Tänan tähelepanu eest

Vasta
(14-05-2014, 13:20 )uurija888 Kirjutas: Tere veelkord,

Ei näe vajadust või kohustust, miks end isiklikult tutvustada või oma isikut avaldada Laugh
Kel sisetunne töötab, see saab ilmselt üsna kiiresti ise aimduse, kas infot käsitletakse ja kasutatakse õigetel või valedel eesmärkidel.

Tänan tähelepanu eest

Siis küsimus - kas avaldad raamatu ka anonüümselt?
Vasta
Jah, see peaks ju selge olema juba.
Vasta
See peaks ju ka selge olema et keegi ei soovi oma sügavalt isiklikke kogemusi saata kellelegi anonüümsele?
Või kuidas?
Vasta
(14-05-2014, 13:20 )uurija888 Kirjutas: Tere veelkord,

Tänan tähelepanu eest

Esiteks - see, et kellegi on olnud paranormaalne kogemus, ei tähenda koheselt, et ta oleks võimeline sinu tegustemise tagamaid ette nägema.
Teiseks, mis kasu on anonüümsetest lugudest? Mis tagab, et sind lihtsalt ei lollitata, ulmet ei kirjutata? Vaadates, mis libateemasid siin foorumis aeg-ajalt tekib, siis võib keegi lihtsalt naljapärast sulle mida iganes kokku luuletada.
Vasta
Minu tunnetus ütleb, et uurimisega pole siin küll tegu, pigem soov erinevaid sensatsioone kokku panna. Kui uurida siis ikka alustada nägijate/kogejate isikuomadustest, aurapildist, ajutegevusest (biopulsariga pildistades/diagnoosides tuli ka see ilusti välja).
Vasta
Kõige lihtsam uurimine ongi ju lugude korjamine ja neist mingi pildi kokkupanemine. Iseasi on tuvastamine kas keegi ajab niisama pada või räägib tõesti isiklikust kogemusest.
Vasta
Kui tore, et te kõike minu taustast ja tegevustest nii täpselt teate Laugh
Enam siin kindlasti aega ei raiska Smile
Olles paar nädalat para-webis tagasihoidlikult ringi sirvinud, olen märganud, et siinne mentaliteet ja teadmiste tase on üsna hästi tabatav.
(Vihjeks- ka Eestis on inimesi, kes on jaotunud töögruppideks ning uurivad metafüüsika ja paranormaalia valdkondi läbi erinevate juhtumite. Selline tegelane olen ka mina, see on nimelt osaliselt minu töö. Siin foorumis aga selliseid inimesi ilmselgelt ei ole Laugh) Soovisin ainult erinevaid lugusid ja juhtumeid koguda ning neid esmalt analüüsida.

Tänan tähelepanu eest
Vasta
Ainult kaks nädalat? Foorum on täis kõikmõeldavaid para-kogemusi.
Kui inimene on oma loo siia juba ära jutustanud, siis vaevalt et ta tuleb tundmatule inimesele siia seda mitu aastat hiljem uuesti jutustama. Need lood tuleb ise üles otsida, tänaseks päevaks ehk ei ole kõik inimesed enam siinilmaski ja nad ei saa sulle enam uzu teel neid jutustada, ka ei ole kogetu pika aja peale enam nii täpselt detailideni meeles.
Ise ei ole palunud lugusid jutustada, aga foorumlastega eraviisiliselt suheldes on nii mõnigi ise aastate jooksul niisuguseid põnevaid kogemusi kirjeldanud, mis paraku suuremale ringile jäävadki tundmatuks.
Nii et kontakteeru inimestega ja hoia veel oma 10 aastat foorumil silma peal. Küll siis laekub ka sulle lugusid. Smile
Vasta
Loomulikult alustasingi ma esialgu postituste lugemisega Laugh
Eesti oma ala valdkonna spetsialistid pole mulle küll para-webi allikana soovitanud, aga huvitav veebi nähtus siiski.
Vasta
(15-05-2014, 10:20 )uurija888 Kirjutas: Loomulikult alustasingi ma esialgu postituste lugemisega Laugh
Eesti oma ala valdkonna spetsialistid pole mulle küll para-webi allikana soovitanud, aga huvitav veebi nähtus siiski.

Kes need mitte soovitajast "oma ala valdkonna" spetsialistid sinu mõistes olid sest nii mõnedki on siin kirjutanud ja vahetevahel kirjutavad einevate aliaste all ka praegu, vahest sa mõtled neid päris "rahalisi"(?), no need jah hoiavad enamasti siit eemale ja eks selleks on ka põhjust.
Vasta
Ma ei öelnud mitte-soovitajad, vaid rääkisin, et mulle pole keegi para-webi eraldi viidanud (soovitanud). Ning ma ei rääkinud ka kellestki "rahalisest".
Vasta
(15-05-2014, 09:07 )kage Kirjutas: Kõige lihtsam uurimine ongi ju lugude korjamine ja neist mingi pildi kokkupanemine. Iseasi on tuvastamine kas keegi ajab niisama pada või räägib tõesti isiklikust kogemusest.
Jah, aga põhjalikum oleks vaadelda ka isikut kes mingit kogemust kogeb. Milline inimene näeb surnud hingi-kummitusi, kes ufosid, kes kolle, kes putukaid-seeni, kes energiaid jne.
Vasta
Kuna enamus para-valdkonnaga tegelevaid isikuid (paljud neist ka üldsusele tuttavad) on meie foorumis varasemalt postitanud, siis tõepoolest kummaline et mitte keegi neist ei pidanud vajalikuks sulle para-webi allikana tutvustada.
Ja eriti kummaline, et metafüüsilistest asjadest huvituna sa ise varem kasvõi juhuslikult foorumisse ei ole sattunud.
Jääb mulje, et hakkasid alles eile neist nähtustest huvituma...Eesti kontaktleritega ja ufoloogidega ikka oled juba kohtunud?
Vasta
(15-05-2014, 09:46 )uurija888 Kirjutas: Kui tore, et te kõike minu taustast ja tegevustest nii täpselt teate.
Enam siin kindlasti aega ei raiska.
Olles paar nädalat para-webis tagasihoidlikult ringi sirvinud, olen märganud, et siinne mentaliteet ja teadmiste tase on üsna hästi tabatav.

Ülbus ep kaunista inimest. Eriti toda, kes teiste käest midagi tahab saada.

Väike enesekriitilisus ikka võiks olla - niisugusel anonüümsetel "kogemustel" põhineval uurimistööl pole lihtsalt mingit väärtust. Tõelised parauurijad kohtuvad alati inimesega, eelkõige selleks, et hinnata kas tegu tõega või lihtsalt hambasse puhumisega.

Vasta
Tean üsna hästi uurimistöö erinevaid etappe.
Olen ka enne oma vabast ajast sattunud para-webi. Polnud uudne koht, aga soovitanud ja viidanud pole keegi.
Mina ei taha "saada" kelleltki midagi Laugh Aga nüüd sain naerda kõvasti Laugh
Tegelikult hakkab see anonüümsuse kontseptsioon ja läbimängimine mulle juba väga meeldima Laugh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Numeroloogia: arvuta OMA aasta Tutanhamon 22 26,885 16-03-2013, 21:08
Viimane postitus: olematu
  Milline oled Sina oma täiuslikus väljenduses? Preilikass 38 13,408 07-11-2009, 23:35
Viimane postitus: Preilikass
  Tee ise oma Džinn Pudelis! stAb 4 3,162 20-04-2006, 10:38
Viimane postitus: Metafor

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne