•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • ...
  • 20
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petitsioon Eesti perekonna kaitseks
(25-04-2014, 18:04 )Minaelan Kirjutas: Ka loomariigis on juba tuhandeid aastaid olnud omasoolisi paare, aga looduse tasakaal pole sellest muutunud.
Vaid inimesed oma vihkamisega on otsima hakanud kõike seda, mis erineb "normaalsusest", et seda kuidagi oma huvides ära kasutada

Igal ajastul oma normaalsused.
Homoseksuaalsust on esinenud kogu ajaloo vältel. Vanades kõrgtsivilisatsioonides olid niisugused suhted seadusega lubatud, olgu näideteks antiikne Ateena, pärsia ja islami ühiskond, hilise vabariigi aegne ja varakeiserlik Rooma, Kesk-Ida hellenistlikud kultuurid, feodaalne ja varauusaegne Jaapan.
Homoseksuaalsuse geneetilise edasikandumise teooriat toetab näiteks kaksikute uurimine: kui üks eraldi üles kasvanud ühemunakaksikuist on homoseksuaal, siis umbes pooltel juhtudel on seda ka teine.
Midagi pole teha kui osadel inimestel on teistsugused sättumused. Vihata küll seepärast kedagi ei maksa.
(25-04-2014, 18:46 )Minaelan Kirjutas:
(25-04-2014, 18:44 )Nielander Kirjutas: Soodoma on alati eksisteerinud ka piibli kõige tulisemate kaitsjate isiklikus elus.

Ja ka meie kõigi kaasaegsete elus...või siis mitte wink?

Kuskohast sa selle tsitaadi leidsid?
(25-04-2014, 18:44 )Nielander Kirjutas: Ehk võtaks seda "pede" kasutamist natukene vähemaks. See on pigem sõimusõna kui sobiv termin või kirjeldus.
Tõsi, pede kui selline on olnud aegade algusest sõimumaiguline, samas oli kunagi kriminaalkoodeksis § 118. Pederastia
(1) Pederastia eest vägivalla või vägivallaga ähvardamise abil või ära kasutades kannatanu abitut seisundit –
karistatakse vabadusekaotusega kahest kuni viie aastani.
(2) Pederastia eest teadvalt noorema kui kuueteistkümneaastase isikuga –
karistatakse vabadusekaotusega kahest kuni kümne aastani.
Eks siis see pede on selle lühend.
Kaugematest aegadest kui seda oli ENSV aegne kriminaalkoodeks ma välja tuua ei oska kuna varematel aegadel ei ole sattunud elama või ei mäleta. Kuna lugesin kunagi ENSV kriminaalkoodeksit kui juturaamatut, siis on paljud asjad meeles ja selle leiab ka netist.
(25-04-2014, 19:10 )Nielander Kirjutas:
(25-04-2014, 18:44 )Nielander Kirjutas: Soodoma on alati eksisteerinud ka piibli kõige tulisemate kaitsjate isiklikus elus.

Ja ka meie kõigi kaasaegsete elus...või siis mitte wink?

Kuskohast sa selle tsitaadi leidsid?

Ei leidnudki enam. Ehk siis ..müstika Smile1. Või mida muud sa siit foorumist otsid wink.
Tsitaat:Argpüksid peksavad alati jalaga maaslamajat, kas on nii ?.

Seleta nüüd lahti mis moodi MINA argpüks olen ning homo maas lamab? Temal on ju trumpe minu vastu rohkem sellises ülitolerantses maailmas?! Ei ole mina kedagi rünnanud, pigem leian mina, heterost pereisa, et minu maailma väärtusi rünnatakse!

Tsitaat:Nad pole haiged ega vaenulikud ega ohtlikud.
Need, kes seda väidavad, kardavad omi sisemisi deemoneid ja püüavad kõigest hingest lööki suunata sellele kaitsetule grupile.
Et omi tegelikke essmärke varjata.
Ka loomariigis on juba tuhandeid aastaid olnud omasoolisi paare, aga looduse tasakaal pole sellest muutunud.
Vaid inimesed oma vihkamisega on otsima hakanud kõike seda, mis erineb "normaalsusest", et seda kuidagi oma huvides ära kasutada.

Tõsimeeli väidad, et nüüd elan ennast lihtsalt välja geide peal? Et parem võiksin mingis kickboxi trennis käia vms eks? Või äkki hakkad ka väitma, et homovastased on enamasti ise kapipeded? Hea küll.. varjan oma tegelikke eesmärke siis edasi.
Palun too mulle nüüd näiteid, kus looduses on homopaare rohkem kui üksikud erandid? A la kaks emast pingviini ühte kalaparve piirates pole sobiv näide.
Tsitaat:Jah, aga kas sa võid pea anda, et seda homoteemat ei kasutata millegi varjamiseks? Nemad ei nõua ju tegelikult mitte midagi muud, kui et neid vaid rahule jäetaks ja normaalselt elada lastakse.

Vabalt võidakse kasutada. Mul naine palus üks päev õhtul minna kontrollima, kas hernestele sai katteloor peale. Läksin. Samal ajal võttis ta sahvrist mu viimase õlle. Vahi varjamist eks.
Aga tegelikult, mis moodi neid siis represseeritakse tänapäeval? Või pole rahule jäetud millega? Pole ju üldse tähtis, kas nad MULLE meeldivad aga ühiskond on ju vägagi homosõbralik, arvestades, et looduse poolt on nad kõrvalekalle. Mida rohkem on geisid, seda rohkem jääb naisi ju meile? Aga minul tekib konflikt selles teemas siis, kui agressiivselt hakatakse nõudma ei-tea-mis seadusi. Kes kohe neid ei toeta on natsid, tropid ja homofoobid (ma pole sellest foobiks sõimamisest kunagi aru saanud, ma ei karda neid ju?). Mina olen võtnud naise, teinud lapsi ning MINA peaksin riigi silmis olema see, kes on perekond. MINA viin eesti verd edasi. Mitte nemad. Ära hakka nüüd, et nad saavad purki onaneerides kunstlikult viljastada või Uku Suvistele mõeldes lausa loomulikul teel kedagi rasestada. See pole see. Abielu oli, on ja (ma siiralt loodan) jääb naise ja mehe, isase ja emase vaheliseks liiduks. Nagu ütlesin, keegi ei keela geidel koos elada ja homokeppi teha.

(25-04-2014, 18:36 )excubitoris Kirjutas: Minaelan - põhjus on lihtne - rõhuv enamus pedendust EI SALLI.
Inimesed saavad aru, et selline käitumine EI OLE normaalne.

Aga kas meie - Sina, mina jt siin foorumis....oleme normaalsemad...enamuse silmis, kui usume unenägude märke, tulnukaid, vaime, teispoolsuses jätkuvat elu, reinkarnatsiooni, paralleelmaailmu, kui käime astraalis ja näeme/kogeme muud müstilist, usume VironShamani nägemust langenud inglite järelkäijate elust siin Maal jne jne...?

Minaelan - ole nüüd pai ja ära aja segamini Inimese loomulikku tungi teadmiste ja mõistmise järele segamini mõnede isikute väärastunud käitumisega kes on ilma jäänud nii teadmistest kui mõistmisest - eriti viimasest.

Ajastute kaupa on inimesed uskunud nii seda kui teist, kuid teatud inimlikud väärtused on alati au sisse jäänud. Ja seda isegi siis kui mingi valitseva grupi esindajate käitumise mudelid ei ole neile vastanud. Kõik need kuulsad ajad minevikus kus olla tegumikku trukkimine olnud "väärtus" jäi see siiski kitsa - tavaliselt ka mingil määral poliitilist võimu omava kliki pärusmaaks. Inimeste laiad massid EI OLE veel kunagi sellise asjaga kaasa läinud.
alati on olnud ka kaasa jooksjaid ja lipitsejaid kes ise ei julge kliki "hobidega" kaasa minna aga oma retoorikaga jooksevad "tugevama" sabas ja kaagutavad kaasa - lootes sellega teenida palukesi oma lauale või siis hõbeseekleid oma tasku. Nii on see olnud ja nii saab see sellise asjade arenguga kaasa minnes veel kaua olema.
Nagu siin foorumis on korduvalt esile toodud ei tähenda kvantiteet veel kvaliteeti. Antud teemas - pederasti puhul siis - on see reegel aga eriti päevakohane. Ei ole oluline kui suur osa - rõhuv enamus ei saa see kunagi olema - seda harrastab aga see ei muuda seda asja normaalseks.
Muide isegi kunagine kriminaalkoodeks ei keelanud neil pededeks nimatatavail omavahel nahistada aga seda ei olnud vaja reklaamida ja keegi ei reklaaminudki, k6ik olid rahul. Nüüd oleks nagu peast segi k6ik läinud, enam ei tohi asju nende 6gete nimedega nimetada, enam ei tohi keeleta imelikul mehel last nurga taha viia, äkki varsti ei tohi enam naised mehi ja mehed naisi vaadata Sick
(25-04-2014, 19:24 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Aga tegelikult, mis moodi neid siis represseeritakse tänapäeval? Või pole rahule jäetud millega? Pole ju üldse tähtis, kas nad MULLE meeldivad aga ühiskond on ju vägagi homosõbralik, arvestades, et looduse poolt on nad kõrvalekalle. Mida rohkem on geisid, seda rohkem jääb naisi ju meile?

Ühiskond pole omasoolistesõbralik, hoolimata sellest kas sulle jääb kolm või enam naisi kasutamiseks...

(25-04-2014, 19:28 )excubitoris Kirjutas: Minaelan - ole nüüd pai ja ära aja segamini Inimese loomulikku tungi teadmiste ja mõistmise järele segamini mõnede isikute väärastunud käitumisega kes on ilma jäänud nii teadmistest kui mõistmisest - eriti viimasest.

Usu, ma pole "pai" juba ammu...

Ja oleksin tõesti õnnelik, kui jagaksin Sinu usku inimeste mõistmisesse ja teadmistejanusse...
(25-04-2014, 19:40 )Minaelan Kirjutas:
(25-04-2014, 19:24 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Aga tegelikult, mis moodi neid siis represseeritakse tänapäeval? Või pole rahule jäetud millega? Pole ju üldse tähtis, kas nad MULLE meeldivad aga ühiskond on ju vägagi homosõbralik, arvestades, et looduse poolt on nad kõrvalekalle. Mida rohkem on geisid, seda rohkem jääb naisi ju meile?

Ühiskond pole omasoolistesõbralik, hoolimata sellest kas sulle jääb kolm või enam naisi kasutamiseks...
Ei jää talle ju midagi - lesbid eksisteerivad samamoodi ja n6uavad samu asju mis peded

(25-04-2014, 19:24 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Temal on ju trumpe minu vastu rohkem sellises ülitolerantses maailmas?!
Põhiseaduse pg 12: "Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu"
Tsitaat:Ei ole mina kedagi rünnanud, pigem leian mina, heterost pereisa, et minu maailma väärtusi rünnatakse!
Kui inimene soovib, et riik ei diskrimineeriks teda seksuaalse suundumuse erinevuse tõttu ja soovib endale ühesuguseid õigusi, olenemata sellest millisest soost partneri ta endale elukaaslaseks valib, siis sinu poolt paistab soov need õigused talle keelata kuna selline käitumine erineb sinu väärtuste järgi käitumisest. Õigused võiksid siiski väärtused üles kaaluda, st väärtuste alusel õiguste jagamine on minu arvates üks kahtlane värk.
Tsitaat:Palun too mulle nüüd näiteid, kus looduses on homopaare rohkem kui üksikud erandid? A la kaks emast pingviini ühte kalaparve piirates pole sobiv näide.
Inglise keeles: kui inimeste paarituskombed oleksid samad kui loomadel
(25-04-2014, 19:28 )excubitoris Kirjutas:
(25-04-2014, 18:36 )excubitoris Kirjutas: Minaelan - põhjus on lihtne - rõhuv enamus pedendust EI SALLI.
Inimesed saavad aru, et selline käitumine EI OLE normaalne.

Aga kas meie - Sina, mina jt siin foorumis....oleme normaalsemad...enamuse silmis, kui usume unenägude märke, tulnukaid, vaime, teispoolsuses jätkuvat elu, reinkarnatsiooni, paralleelmaailmu, kui käime astraalis ja näeme/kogeme muud müstilist, usume VironShamani nägemust langenud inglite järelkäijate elust siin Maal jne jne...?
Minaelan - ole nüüd pai ja ära aja segamini Inimese loomulikku tungi teadmiste ja mõistmise järele segamini mõnede isikute väärastunud käitumisega kes on ilma jäänud nii teadmistest kui mõistmisest - eriti viimasest.
Kuidas siis nii, excubitoris - kui inimesel on teistsugune seksuaalne soodumus, siis on ta väärastunud käitumisega ning teadmistest ja mõistusest ilma jäänud isik.

Imelik on foorumit lugeda kui igasugust para ja ka mitte para võetakse siin avasüli vastu, aga kui kaasinimeses on vaja erinevust tunnistada, siis hoitakse enda väärtustest kümne küünega kinni ja üritatakse teise omi hävitada.
Mind huvitab isklikke huve omamata, millal muutub loomaga kooselu okeiks?
Kage arvates see juba on OK.

Juutidele antud seaduse alusel käsitleti mõlemit pahe koos ja nii sodoomia kui homoseksuaalsuse eest oli sama karistus.Kristlased pole enam sellise karmi seaduse all mis nõudis nende pahede sooritajate kohest hävitamist oma rahva seast.Kristlus on armuõpetus,mis annab andeks.Ei mina ega ka teised homonduse vastased ei nõua homade kohest hävitamis nagu nõuavad juudiseadused ka tänapäeval.Kui nad isekeskis tahavad teha midagi mida mina ja paljud teised peavad valeks siis mina ei lähe neid segama.
Kuid nad ei tohi teisi inimesi ,eriti just alaealisi ja noorsugu kallutada sellele teele.

Huvitav on juudiseadusest siiski lugeda miks ei tohi selliseid rõvedusi teha."..,et maa ei sülitaks teid välja,kui te seda roojastate"
Just nende pahede puhul rõhutatakse "maa" pahameelt.
Kage - inimese teeb Inimeseks teatud kommete täitmine. Üheks selleks kombeks on teatud määratlused mida inimene teeb oma seksuaalsusega. Suurem osa ühiskonnast on unustanud ära mõned lihtsad aspektid inimese seksuaalses käitumises mis on Inimeseks olemise ja peamine - Inimeseks saamiseks alustaladeks - partnereid ei vahetata kui labakindaid ja mehe "asi" käib naise "asja".
Nende reeglite jaoks on olemas inimese füsioloogias kindlad põhjused - näiteks selline asi kui delegoonia - nende eiramine viib Inimese tagasi - alguses inimeseks ja siis "ahviks". Teatud seksuaalsed piirangud (hetkel ei arutle piirangute ülepingutamises ajaloo jooksul - sellel on ka omad põhjused, kuid pikem seletus) - nagu "õige auk", partneriks on küps vastasugupoole isik mitte lapsed ja loomad - tagavad Inimese arengu. See poliitiline klikk (milles oma rolli mängivad ka juudid) teavad seda kõike ja teadlikult propageerivad seksuaalseid väärastusi ja pederastia on selles asjas heaks esimeseks sammuks kui seda vürtsitada mõistega vabadus. Kes ei tahaks olla vaba - ei muret ei hoolitsust - ainult ole. Kui unustatakse, et EI OLE VABADUST ilma KOHUSTUSETA.
Tahad olla vaba Inimene pead täitma teatud kohustusi.

Punahabe tõi välja ka juudi ajaloolise aspekti. Nagu paljude vanade õpetuste on aegade hämarusse kadunud PÕHJUS. Vanad targad seda teadsid ja jätsid selle meelega välja - põhjus on lihtne - kui ühiskond on (teatud) mõttes primitiivne siis käskude keeldude lihtne süsteem toimib paremini. Inimestel pole suurt aega uurida miks ja mida - Jumal ütles -järelikult nii ON. Reaalselt pandi aga käsud keelud paika põhjusega ja seal poel tegu ainult MINA tahan mudeliga - nende reeglite eiramine mõjutab mitte ainult seda üksikut pederasti, zoofiili või muud "fiili" vaid kõike ümbritsevat.

Inimesed pole veel kogu teadust endale selgeks teinud mis hõlmab meid ümbritsevat maailma ja meid endeid. Me alles kraabime pinda ja piilume "teki ääre alla" oma teadmistega Universumist. Me ei tea veel täpselt miks on sellised seksuaalse käitumise mudelid põlu all. Samas ei maksa unustada, et möödanikust on meieni tulnud palju infot mida me kasutame pimesi ja alles viimastel aastatel (mõnel juhul kümnenditel) on meie see pool pime ja pinda kraapiv teadus suutnud aru saada ja järgi teha näiteks osade ravimitaimede mõjude põhjused ja allikad.

Enamik Inimesi kaitseb perekonda pimesi, teised püüavad leida sellele põhjust uutest või vanadest tarkustest. Aga kõik kes seda teevad tunnevad selleks SISEMIST vajadust. Samalaadset vajadust mida enamus foorumirahvast tunneb kui usub ja uurib UFOsi, vandenõusi, vaime ja kummitusi rääkimata muudest para ja "para" nähtustest.
Seega Kage - sinu poolt toodu aksioom, et kui inimene usub "parat" peab ta ka pederastiast uskuma on nati vildakas. Tegelikult tuleb välja nii, et inimesed kes on piisavalt arenenud, et astuda para maailma on ka piisavalt arenenud, et mitte laskuda nii madalale, et hakata propageerima või kaitsma pedendust kui nähtust.

Tooksin siin esile ühe parima suhtumise asjasse mida enamus armeesi on praktiseerinud, kuid mille mõnes mõttes "kanoniseeris" USA sõjavägi kuni nii kümmekond aastat tagasi väljast tuleva (USA juudiorganisatsioonid) surve mõjul sellest loobuti.
Poliitikat kutsuti nimega "Don ask, Dont tell" ehk "Ära küsi, ära räägi". Sisu oli selles, et ohvitserid EI küsinud alluvate seksuaalse suundumuse kohta ja alluvad EI rääkinud sellest. Kui olid sõjaväes siis olid SÕDUR ja kõik muu oli teisejärguline. Sõjaväele kuuluvates alades sa oma "voodi hobisi" ei harrastanud - see reegel kehtis muideks ka normaalsete kohta. Kui just tingimata tahtsid kedagi anaali trukkida võtad puhkuse ja oma "kodus" truki palju tahad.
See lihtne reegel peaks kehtima kogu ühiskonnas. Kui oled oma magamistoas teise täiskavanuga siis palun - pane või kõrvauku või lukuauku - sinu asi. Avalikus ruumis oma magamistoa kommetest ei räägi ja kõik.
(25-04-2014, 22:43 )ViruImaam Kirjutas: Mind huvitab isklikke huve omamata, millal muutub loomaga kooselu okeiks?
Vähemasti Saksamaal hiljuti see keelustati seadusega kuna teatud sisserännanud tegelased pidasid seda vähemasti eeslitega loomulikuks.
Otselink
(25-04-2014, 17:49 )zombelius Kirjutas: Vabandust aga vanasti pandi igasugused peded ja lesbid vangi v6i hullumajja, nüüd aga tahavad nad veel lapsendada. Sick

Õudne jah, tahavad saada õigust lapsendada oma elukaaslase lapsi.
Neid, kellele niikuinii igapäevaselt vanema eest on, keda kasvatavad ja majanduslikult toetavad.

Või pole te seda kooseluseaduse eelnõud viitsinud läbi lugedagi?
(25-04-2014, 19:24 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Ei ole mina kedagi rünnanud, pigem leian mina, heterost pereisa, et minu maailma väärtusi rünnatakse!

Mhmm, äkki tood välja selle koha kooseluseaduse eelnõust, mis sinu, heterost pereisa, väärtusi ründab?

Ma lihtsalt ei saa aru, mis sinul, heterost pereisal, üldse peaks olema kooseluseadusega asja. Pärast selle jõustumist oled sunnitud hakkama homoks ja jätma pere maha? Laugh

(25-04-2014, 19:24 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Mina olen võtnud naise, teinud lapsi ning MINA peaksin riigi silmis olema see, kes on perekond. MINA viin eesti verd edasi. Mitte nemad. Ära hakka nüüd, et nad saavad purki onaneerides kunstlikult viljastada või Uku Suvistele mõeldes lausa loomulikul teel kedagi rasestada. See pole see.

Elad koos vastassoolisega. Oled saanud temaga lapse. Kas selle eest peaks sulle medali andma või? On see tõesti niisugune kangelastegu, vastik kohustus, mis vajab premeerimist, "abielu"? Samas kui samasoolised, kes elavad ka koos, kellel (vähemalt ühel neist) on bioloogilised lapsed, nemad peavad selles suures võidujooksus esikohale nimega "suur õnn" kaotama? Kui palju vastassoolisi elab koos, kellel pole ühiseid lapsi - kas nemad on ka siis mingid alamõõdulised, kaotajate seas? Või on ikkagi asi lõpuks selles kes kellega ja kuidas kepib...?

Ausalt, mulle tundub see kõik naeruväärne. Pisike. Tühine...

Inimesed peaksid elama koos sellepärast, et nad üksteist armastavad, saama lapsi selleks, et nad tahavad ühist last, mitte sellepärast, et täita mingit ühiskondlikku õilsat eesmärki, mille järgi neid siis hierarhiasse jaotatakse, "medaleid" jagatakse.
Üks paramaailma seletus samasooliste seksuaalse sättumuse kohta , mis omal ajal loetud sai , on siia toomata .
Nimelt on olemas teooria , et need gayd ja lesbid olid eelmises kehastuses erinevat sugu kui praegu . Kuskil sisimas on sellealane keha mälestus alles, ja nii käitutatksegi vastavalt eelmisele kehastuse soole : naised nagu mehed ja mehed nagu naised . Neil on nii harjumuspärasem ja mugavam .
Oma loogika on selles olemas ju nende jaoks, kes usuvad eelmiste elude teooriat jne .

Aga muidu on asi lihtne - ehk peaks magamistoas toimuv siiski magamistuppa jääma ? Senikaua , kui sealne tegevus toimub vabatahtlikkuse alusel . Siis ei oleks arvamusavaldusi ka soo-orientatsiooni teemal . Kui need arvamused häirivad , siis oleks ju etem " kapis " olla - endal rahulikum ? Ravi ju kui sellist ei ole , ja mis muud lahendust siis olla saab ?

Üldiselt, inimestel on läbi aegade olnud ebaterve huvi selle vastu , kes kellega käib

http://www.youtube.com/watch?v=YcX6okERZlA

(26-04-2014, 05:12 )Punahabe Kirjutas: Kage arvates see juba on OK.
Minu arvates oleks see siis täiesti arvestatav võimalus kui inimene oskaks loomaga kui võrdne võrdsega suhelda. Kuna praegu seda ei osata, siis ma ei näe praegu võrdse ja usaldusliku suhte tekkimist mida selline kooselu peaks olema.
(26-04-2014, 09:07 )excubitoris Kirjutas: Kage - inimese teeb Inimeseks teatud kommete täitmine. Üheks selleks kombeks on teatud määratlused mida inimene teeb oma seksuaalsusega.
Inimese teeb inimeseks suhtumine teistesse inimestesse ja ümbritsevasse mitte kellegi isehakanu määratlus mida teised inimesed oma seksuaalsega peavad tegema või kuidas seda suunama.
Tsitaat:Avalikus ruumis oma magamistoa kommetest ei räägi ja kõik.
Miks? Miks see sind häirib?
(26-04-2014, 13:22 )kage Kirjutas: Inimese teeb inimeseks suhtumine teistesse inimestesse ja ümbritsevasse mitte kellegi isehakanu määratlus mida teised inimesed oma seksuaalsega peavad tegema või kuidas seda suunama.

Üllatab tõesti, et nii mitmed siinsed PARA-meelsed nii kramplikult kinni hoiavad ühiskonna poolt kehtestatud (peale surutud) normidest ja väärtushinnangutest, samas teades, et see ühiskond ei ole ühtegi inimgrupeeringut nende "seadustega" õnnelikuks teinud.

(26-04-2014, 10:54 )zen faran Kirjutas: Ausalt, mulle tundub see kõik naeruväärne. Pisike. Tühine...

Inimesed peaksid elama koos sellepärast, et nad üksteist armastavad, saama lapsi selleks, et nad tahavad ühist last, mitte sellepärast, et täita mingit ühiskondlikku õilsat eesmärki, mille järgi neid siis hierarhiasse jaotatakse, "medaleid" jagatakse.

Kahjuks nende inimeste jaoks see pole tühine, neile on see eluküsimus.

Ja kui siin eelnevalt soovitati, et kui häbi on, siis tuleks "kapis" püsida, siis...kardan, et sel juhul peaks suurem osa inimkonnast "kappi" peitu pugema...kuna enamuse "häbiteod" on tunduvalt suuremad ja kahjulikumad kui omasooarmastajate "patt".
(26-04-2014, 14:30 )Minaelan Kirjutas: Kahjuks nende inimeste jaoks see pole tühine, neile on see eluküsimus.

Mitte, et ma sellele seisukohale vastu oleksin vaielnud...

Tegelikult on see eelkõige nende lastele eluküsimus. Et kui ühega vanematest peaks midagi juhtuma, siis oleks teise hooldusõigus garanteeritud, mitte nii, et peab bioloogilise vanema sugulastega selle üle kemplema hakkama.

Kooselu iseenesest on ikka kooselu, nimeta seda siis abieluks, vabaabieluks, partnerluseks või ära nimeta üldse. Ma ei saa aru, miks on vaja, et ühiskond üldse kellelegi (ükskõik siis mis seksuaaleelistustega) selle pärast hurraa hüüaks, õlale patsutaks a la "oled/olete õigel teel". Ise võiks sellest aru saada, kuhu teel ollakse ja miks midagi tehakse.
(26-04-2014, 14:53 )zen faran Kirjutas:
(26-04-2014, 14:30 )Minaelan Kirjutas: Kahjuks nende inimeste jaoks see pole tühine, neile on see eluküsimus.

Mitte, et ma sellele seisukohale vastu oleksin vaielnud...

Tegelikult on see eelkõige nende lastele eluküsimus. Et kui ühega vanematest peaks midagi juhtuma, siis oleks teise hooldusõigus garanteeritud, mitte nii, et peab bioloogilise vanema sugulastega selle üle kemplema hakkama.

Kooselu iseenesest on ikka kooselu, nimeta seda siis abieluks, vabaabieluks, partnerluseks või ära nimeta üldse. Ma ei saa aru, miks on vaja, et ühiskond üldse kellelegi (ükskõik siis mis seksuaaleelistustega) selle pärast hurraa hüüaks, õlale patsutaks a la "oled/olete õigel teel". Ise võiks sellest aru saada, kuhu teel ollakse ja miks midagi tehakse.

Olen Sinuga nõus.

Mulle on jäänud mulje, et seda homoteemat kasutatakse kilbina...mille iganes varjamiseks või tähelepanu äraviimiseks.

Kirikuga on nagu on. Kirik võttis oma doktriinidesse palju asju iidsetelt ja seda mitmetel põhjustel. Esmalt loomulikult, et mitmed iidsed tarkused olid sellised mida kirik ka oma huvides ära sai kasutada ja teiseks mitmed tollased üle võetud reeglid olid ühiskonnas kasutusel ja kirik võttis need oma reeglistikke hulka, et uusi liikmeid mitte eemale tõugata.
Need kaks aspekti on aga kiriku paduvastaste (nagu ka Venemaa ja mitte ainult) poolt pidevalt unustatud aga lähemal uurimisel panevad nii mõnedki asjad teise valgusesse. Kirikul - pean silmas mitte ainult kristlikku/katoliiklikku aga ka islamit ja judaismi muideks - on alati olnud oluline saavutada kogukonna konsensus ENNE liitmist. Peale seda on juba lihtsam "mängida" ja suunata endale vajalikus suunas. Samas on aga mitmed algselt kiriku poolt üle võetud dogmad ja tõed olnud neile kasulikud ja neid on hoitud rakendatud.
Üks sellistest läbi aegade hoitust on just see pederastia teema ja teine juudi teema. Teemasi ja nüansse on veel aga hetkel piisab nende kahe välja toomisest sest nad on - võib öelda - intiimselt seotud. Kui vaadata viimastel kümnenditel (nii ja tipa enamgi) siis kõik suuremad ja tuntumad pede, pedo ja muud taolised "fiilide" ühendused on saanud oma õnnistuse - raha näol - juudi pankuritelt ja nende alusepanijad liikmed on olnud - ilusti öeldes - "rahavõimeka rahva" liikmed.
Kui edasi ja laiemalt vaadata siis paljud teised destruktiivsed liikumised (bolševikud näiteks) on ka oma alguse saanud nende kahe samba abil aga see on juba mõne teise teema jutt.
(26-04-2014, 15:12 )Angervaks Kirjutas: Sest kirik on nii öelnud... ja ossid kaitsevad seda.

See, mida ütleb kirik, saab tihti vaid ettekäändeks ajada mingeid tunduvalt ilmalikemaid asju, teha lausa valgustkartvaid tegusid. Nt korraldada röövretk püha sõja nime all. Või hävitada endast erinevaid kutsudes neid "nõidadeks", "satanistideks", "väärusulisteks" jne.
See "Petitsioon perekonna kaitseks" on algatatud tegelikult väikese kristlastest ekstremistide grupi poolt, kellel ühiskonnas pole mingit kaalu. Aga kaasa lähevad nende ideedega ka nood, kes pole elus kirikusse astunud, kes äkitselt avastavad enda jaoks abielu "pühaduse", sest seeläbi saab lihtsalt kellelegi ära teha, üht inimgruppi alandades end õigema ja (naabrist?) paremana tunda.
Just ZenFaran - BRAAVO - võitlus pederastia vastu käib ikka ja ainult selle pärast, et kõigil teistel on vaja neid pederaste alandada ja maha suruda. Mingit pistimist ei ole loomulikult siin teemas ja ka mujal teemades eelnevalt välja toodud muude põhjustega. Kuhu jäi siit veel see kapi-pede argument - oleks pilt päris super-pupper olnud!
Kulla, Minaelan. Mina ütlesin, et kui häbi on, siis on targem kappi pugeda. Kui Sa oled märganud , siis on minu postituse lõpus üks lause videoga .

Mitte ainult gayde seksuaalsusega pole võõrastel asja, teiste omadega ikka ka. Paistab, et Sa seda videod ei kuulanud .

Ja kui ma juba suu lahti teen, siis kuskohast Sina tead," au või häbitegu " ? Kaanonid on ju nii erinevad . Sellest saab alles enne surma aru, mis mille jaoks vajalik oli .

Minu vanaema teadis rääkida , et ainult esimene kord on häbi, teine kord on tavategevus.
Irriteerin siis edasi . Ma tean, et siin teatud ninakujuga tegelaste mainimine on nagu härjale punase räti näitamine, ent ometi seda ma teen .
On selline multikulti - ühiskonnast pärit film , nagu " Viiuldaja katusel " No algselt küll muusikal, ent pärast vändati selle põhjal ka film .
Seal on palju kilde, aga siia postitaks ühe lõigu

http://www.youtube.com/watch?v=qXIdamBEUJE

Eraldi võttes on kõigil õigus, ent nii ei saa olla, et kõigil õigus on . Või siiski saab ?
Smile
Eee...te EI tunne mind ning ärge pange mulle sõnu suhu.
Ning kas see "äkitselt avastavad enda jaoks abielu "pühaduse", sest seeläbi saab lihtsalt kellelegi ära teha, üht inimgruppi alandades end õigema ja (naabrist?) paremana tunda." ei võiks norivalt käia ka praegu selle kohta, mida sa minu, kui homoabielude vastase suhtes teed?

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • ...
  • 20
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...