07-09-2013, 22:41
Kuidas saab nii poolikult mõelda? zen faran, sa ometi ju tark tüdruk, proovi nüüd natuke peaga kah mõelda...
|
Petitsioon Eesti perekonna kaitseks
|
|
07-09-2013, 22:41
Kuidas saab nii poolikult mõelda? zen faran, sa ometi ju tark tüdruk, proovi nüüd natuke peaga kah mõelda...
07-09-2013, 22:58
http://et.wikipedia.org/wiki/Sappho
Antud lüürikut võiks vist pidada lesbilisuse vaimseks emaks. Igatahes aastat 30 tagasi tegi meie kirjanduseõpetaja meile kenasti selgeks , kelle järgi on teatud seksuaalne orientatsioon oma nime saanud. Vaadakem nüüd selle daami sünni ja surmadaatumeid. Elas ja oli teine koguni pool aastatuhat e.k . Kuidagi meie teiega ju sündisime, seega...? Voolud muutuvad, eks praeguses poliitilises ja majanduslikus olukorras tuleb ju vett segada . Las nahutavad vähemuslasi ? Nad on ju kogu aeg olemas olnud . Enne neist sosistati, kuna polnud sobilik sellistest nähtustest avalikult rääkida. Eks nemad näitavad end ka avalikult. Lahkelt ju pakutakse võimalusi enese eksponeerimiseks.Seni kuni me seda enestele teadvustame , millega tegu ei kao see traditsioonilise perekonna vorm ja ka meie kuhugi . Senikaua kui me ise perekonda ja enda rolli selles väärtustame .
08-09-2013, 06:57
08-09-2013, 09:14
Asi pole ju selles, kes on kapis või keda pole olemas. Asi on selles, et ei osata olla kapist väljas, ei osata olla olemas. Ju siis ongi põhjuseks see, mida kodanik Sinis ühes oma teemas mainis, et ollakse kui rõhuva paisu tagant väljunud ja oma kättevõidetud normaalsust ei taheta kasutada normaalselt.
Ja eks ebanormaalse staatus annab ka mingitmoodi ühtekuuluvustunde, ilma selle pideva vastandumiseta on nad ju mingid tühised homod. Milleks olla homo, kui saab olla trendipede.
08-09-2013, 10:48
(Seda postitust muudeti viimati: 08-09-2013, 10:50 ja muutjaks oli zen faran.)
(08-09-2013, 09:14 )Celtic Kirjutas: Asi pole ju selles, kes on kapis või keda pole olemas. Asi on selles, et ei osata olla kapist väljas, ei osata olla olemas. Ju siis ongi põhjuseks see, mida kodanik Sinis ühes oma teemas mainis, et ollakse kui rõhuva paisu tagant väljunud ja oma kättevõidetud normaalsust ei taheta kasutada normaalselt. Ja just sellest ma rääkisingi ju vabateema all. Reaktsioon (kappisurumine) - vastureaktsioon (paraad ). Lase inimesel olla ja ta ei hakka hüsteeritsema või väljakutsuvalt käituma. Mulle tundub ka et osa inimesi on lihtsalt sündinud äärmuslased. Ja pole absull vahet, mis eesmärgi nad siis oma võitluseks leiavad - nende reaktsioon on alati ülepaisutatud, nad ihkavad konflikte. Enamus rahvast aga jääb äärmuste vahele, ongi normaalsed. Paraku nad ei paista ka välja (olen kohanud igasugu rahvast, aga "väljapaistvalt normaalset inimest" veel mitte ).Homod loovad, õigemini ongi juba loonud oma subkultuuri sellepärast, et sealt, "omade seast" leiavad nad (psühholoogilist)kaitset seni, kuni nad seda vajavad. Kui vajadus kaob, on suur võimalus, et hakatakse ennast defineerima hoopis millegi muu alusel, kui teistest erinev seksuaalne sättumus. Mõnes mõttes võib öelda, et ühiskond on neile enese praeguse defineerimise peale surunud sellest (st "erilisest" seksuaalsusest) pidevalt suurt numbrit tehes, seda nii kole tähtsaks pidades. Edevamad (või lausa mingi vaimse häirega tüübid) kasutavadki seda ära tähelepanu püüdmiseks.
Mind häirib üks teine asi, mis on vaikselt imbunud meeste olemusse ja ausalt teeb lausa pahaseks. Nimelt homod on ärastanud ( sildistanud enese omaks) kenad/moekad meeste riided, hoolitsetud välimuse jne. Pragu on juba nii, et vaatad, et oi kui kiht värk isasele inimesele, aga vastus tuleb...eieii, eiii, seda kannavad ainult...ja nii riietuvad ainult jaaa..seeeoon liiga, seda ka paneb ainult homo selga jne...
Ühesõnaga ootan huviga millal normaalne isane inimene enam nina- ja kõrvakarvu ka ei eemalda, kulmukarvadest ja habemest rääkimata sest muidu võidakse mõelda, et...ja milline rõvedus see riietus veel saab olema... Lisaks, seisin kassa järjekorras, silm puhkas, eespool kena tegelane, riides väga maitsekalt ( mitte midagi väljakutsuvat), vaatasin siis ringi ülejäänud isaseid inimesi (neid parem ei kirjelda)...jaaa vaikselt hiilis mõte (tuginedes saadud seminarile riidepoes), et krt see on homo, no jaa ei läinudki kaua, kui riiulite vahelt ka oletusele kinnitus saabus...
08-09-2013, 12:48
(Seda postitust muudeti viimati: 08-09-2013, 12:56 ja muutjaks oli zen faran.)
(08-09-2013, 11:52 )Eithea Kirjutas: Mind häirib üks teine asi, mis on vaikselt imbunud meeste olemusse ja ausalt teeb lausa pahaseks. Nimelt homod on ärastanud ( sildistanud enese omaks) kenad/moekad meeste riided, hoolitsetud välimuse jne. Pragu on juba nii, et vaatad, et oi kui kiht värk isasele inimesele, aga vastus tuleb...eieii, eiii, seda kannavad ainult...ja nii riietuvad ainult jaaa..seeeoon liiga, seda ka paneb ainult homo selga jne... Paraku nii see on jah Ma ka mõtlen hästi riides ja hoolitsetud meeste puhul, et ei tea, ega ta äkki homo pole. Ja isegi siis kui mingi naine välja ilmub, siis...äkki on kapis? ![]() P.S. Muidugi reaalsuses pole see loomulikult tõsi. Need paar homo keda ma elu jooksul tundnud olen, pole küll mingi erilise moekusega ja hoolitsetusega hiilanud. Nii et väliselt ei ütleks iialgi, et nood on homod.
08-09-2013, 13:10
Eesti perekond, mis on hooliv, armastav, terve, aktsepteeriv ja harmooniline, saab ka minu poolt oma hääle.
Samas alles hiljuti avastasin, et hoolimata sellest, et olen viimastel aastatel pidanud ennast erapooletuks, avatud ja aktsepteerivaks inimeseks, on minus ja väga paljudes teisteski inimestes palju pimedat eelarvamust. Arvan, et see tuleb kasvatuslikust ajupesust. Minu lapsed ja nende sõbrad peavad näiteks homosid meeldivateks inimesteks ja mis peamine - turvalisteks. Nad on öelnud, et sellised inimesed sõdu ja vägivalda ei poolda. Ise olen aga mõelnud, et jumalale tänu, et inimestel pole veel ei telepaatilist suhtlemisoskust, ei võimet reaalsuste vahel liikuda jms. Nad oma vaenulikkusega hävitaksid vist kõik "teistsugused olemused" ära ja tagatipuks hävitataks meid kui Universumi tagurlikumat ja vaenulikumat rassi.... (08-09-2013, 12:48 )zen faran Kirjutas: P.S. Muidugi reaalsuses pole see loomulikult tõsi. Need paar homo keda ma elu jooksul tundnud olen, pole küll mingi erilise moekusega ja hoolitsetusega hiilanud. Nii et väliselt ei ütleks iialgi, et nood on homod. Vot ei tea ehk on selliseid tavalisi ka- mitte moekaid, mina olen isiklikult ainult väga hästi riietuvaid tundnud (riietuvad paremini kui enamik meie naisinimesi), njha ega ma ei seedi ka igasugu rämpslust, ma jumaldan elegantsi... ![]() ![]() Allikas
11-09-2013, 13:18
Ei osanud kuskile mujale seda klippi torgata .
http://publik.delfi.ee/news/muusika/uus-...d=66719255 Ma parem ei kommentaari .
11-09-2013, 20:43
(11-09-2013, 13:18 )olematu Kirjutas: Ei osanud kuskile mujale seda klippi torgata . Klounid, habemega naised, mõõganeelajad, akrobaadid... Tegemist on lihtsalt uutmoodi tsirkusega. Laulmine on teisejärguline.
18-04-2014, 07:47
(Seda postitust muudeti viimati: 18-04-2014, 07:48 ja muutjaks oli Punahabe.)
SAPTK nõukogu uueks esimeheks sai Paul Herzog von Oldenburg.Palju jõudu talle.Hea meel on näha et üle kogu Euroopa koguvad jõudu konservatiivsed parteid ja vaated.
Loodetavasti ei saa tulevastel Eesti riigikoguvalimistel riigikogusse mitte keegi kes toetab seda häbiväärset pedeseadust,mida meeleheitlikult on hakatud jälle peale suruma.Seekord on väidetavalt kaasatud suhtekorraldusfirmad ja kampaanias osaleb Päevaleht.SAPTK on esitanud üleskutse kirjutada Päevalehele ja esitada oma protest teema ühekülgse käsitluse eest,eriti veel sellepärast et Vooglaiu arvamusartiklit pole siiani avaldatud põhjendades seda ruumipuudusega.Juba sajad inimese on oma protesti esitanud.Soovitatud on ka Päevalehe tellimusest loobuda. Näib et pedeseadust toetavad ikka need samad partied kes ka muid pahesid levitavad.Sotsiaaldemokraadid ja Reformierakond. Oma vastaseisust on kindlalt teatanud Isamaa ja Respublika Liit ning ka Eesti Konservatiivne partei .Palju jõudu neile !
25-04-2014, 15:22
Tsahkna tegi suurepärase ettepaneku.Kõik kes soovivad pedeseadust Riigikogus läbisuruda pangu see oma tulevaste valimiste programmi ja saagu tulevastel valimistel selleks rahva mandaat.Mitte ärgu üritagu kiirkorras pettusega seda meile peale suruda.
Lisaka on mitmed Eesti poliitikud juba ka avalikult rääkinud välisriikide saatkondade jõhkrast survest ,et seda seadust kiirkorras menetleda.Kas me oleme tõesti nii selgrootud.
25-04-2014, 15:53
Meie ei ole aga isehakanud poliitpardid on.
Selgrootud oleme aga kuna laseme neil oma turjal liugu lasta.
25-04-2014, 16:23
Minu arvates andis Ansip üllatavalt head eeskuju riigikogus kooseluseaduse eelnõu allkirjastamisel.
25-04-2014, 17:23
Olen selle kooseluseaduse suhtes vägagi rahulik-las võtavad vastu...aga küll tuleb aeg, mil need vastuvõtjad vastutusele võetakse.
VENEMAA ON MEIE KÕRVAL, ja küll tuleb aeg, kus Venemaa abil korraldame neile vastuvõtjaile endi mihklipäeva!!! Ja siis on lõpp nii neil kui ka kooseluseadusel, aga vastutajad saadame Venemaa sunnitöövanglasse.
25-04-2014, 17:38
(Seda postitust muudeti viimati: 25-04-2014, 17:39 ja muutjaks oli Minaelan.)
(25-04-2014, 17:23 )corporis Kirjutas: Olen selle kooseluseaduse suhtes vägagi rahulik-las võtavad vastu...aga küll tuleb aeg, mil need vastuvõtjad vastutusele võetakse. Neid, kes tahavad omavahel koos elada, peaksime me kõik rahule jätma, olgu nad siis samast või mitte samast soost. Nad pole kaugeltki nii ohtlikud, kui on sinu fanaatilised ja vaenulikud mõtted ning soovid, eriti seoses Venemaaga.
25-04-2014, 17:49
Vabandust aga vanasti pandi igasugused peded ja lesbid vangi v6i hullumajja, nüüd aga tahavad nad veel lapsendada.
25-04-2014, 17:53
See ongi liigse liberalism tulemus.Meie võime peded rahule jätta aga nemad ei kavatse seda mitte.Juba praegu üritatakse mõnitada kõiki neid kellel on eri arvamus.
25-04-2014, 17:56
(25-04-2014, 17:38 )Minaelan Kirjutas: Neid, kes tahavad omavahel koos elada, peaksime me kõik rahule jätma, olgu nad siis samast või mitte samast soost. No just nimelt. Las elavad koos jms... oma ette, mitte ei nõua igasuguseid õigusi ja seadusi omale. S.t. ei keelata neil ju koos elada ja homokeppi teha.
25-04-2014, 18:02
(25-04-2014, 17:56 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Las elavad koos jms... oma ette, mitte ei nõua igasuguseid õigusi ja seadusi omale. S.t. ei keelata neil ju koos elada ja homokeppi teha.Täpselt nii see asi käiski neil ja kui liiga agaraks mindi v6i kellelegi, kes nende vaateid ei jaganud, külge lööma hakati siis sattus külgeajaja kas hullumajja v6i sootuks vangimajja. Kunagi ammu oli mu tutvusringis üks pede, väga turvaline oli temaga näiteks "pidu panna" ja v6is olla 100% kindel, et mingit nahistamist ei hakka toimuma. Praegused aga arvavad, et nad on mingi k6rgem inimklass. ![]() Käituvad nagu loomad ja m6nitavad normaalseid inimesi.
25-04-2014, 18:04
(Seda postitust muudeti viimati: 25-04-2014, 18:19 ja muutjaks oli Minaelan.)
(25-04-2014, 17:53 )Punahabe Kirjutas: See ongi liigse liberalism tulemus.Meie võime peded rahule jätta aga nemad ei kavatse seda mitte.Juba praegu üritatakse mõnitada kõiki neid kellel on eri arvamus. Argpüksid peksavad alati jalaga maaslamajat, kas on nii ?. Ma pole veel siin foorumis kuulnud kordagi ühegi samasoolist armastava inimese arvamust, aga neid samasoolisi vihkavaid kommentaare küll ja küll. Ennetades küsimusi minu eelistuste kohta........siis olen vastassoo inimese armastaja...aga see ei muuda seda, et suudan mõista ja aktsepteerida ka neid teisi. Nad pole haiged ega vaenulikud ega ohtlikud. Need, kes seda väidavad, kardavad omi sisemisi deemoneid ja püüavad kõigest hingest lööki suunata sellele kaitsetule grupile. Et omi tegelikke essmärke varjata. Ka loomariigis on juba tuhandeid aastaid olnud omasoolisi paare, aga looduse tasakaal pole sellest muutunud. Vaid inimesed oma vihkamisega on otsima hakanud kõike seda, mis erineb "normaalsusest", et seda kuidagi oma huvides ära kasutada. (25-04-2014, 17:56 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: No just nimelt. Las elavad koos jms... oma ette, mitte ei nõua igasuguseid õigusi ja seadusi omale. S.t. ei keelata neil ju koos elada ja homokeppi teha. Jah, aga kas sa võid pea anda, et seda homoteemat ei kasutata millegi varjamiseks? Nemad ei nõua ju tegelikult mitte midagi muud, kui et neid vaid rahule jäetaks ja normaalselt elada lastakse. Aga neid kasutatakse kilbina millegi jaoks..lihtsalt tunne... Kes teie hulgast on saanud kunagi oma elu jooksul kahjustada omasooliste armastajate poolt?
25-04-2014, 18:36
Minaelan - põhjus on lihtne - rõhuv enamus pedendust EI SALLI.
Inimesed saavad aru, et selline käitumine EI OLE normaalne.
25-04-2014, 18:44
Mind see seadus ei häiri ja jääb täiesti arusaamatuks, miks peaks see kedagi täiskasvanud inimest üldse häirima. Jah, sellised stereotüüpselt ülepakutud geimehed, kes on naiselikumad kui kõige naiselikum naine, käivad pisut närvidele...aga samas käivad minule närvidele ka kunstküüned, ripsmepikendused ja solaariumis ärakärsatatud näod heteronaistel. Aga, et mingi seadus kellegil karvad nii turri ajab...ja jutt "eesti perekonna kaitsmisest" (mis asi see on üldse?)...see jääb täiesti arusaamatuks. Et nagu mis siis juhtub kui see seadus vastu võetakse? Geid lähevad veelgi geimaks? Heterod muutuvad massiliselt geiks? Lõpuks on kõik maailmas geid? Sodoomiat hakatakse harrastama avalikult tänaval? Roosa värv läheb eriti moodi?
Ei tea millal siin pronksiaegset Vana Testamenti tsiteerima hakatakse... PS: Ehk võtaks seda "pede" kasutamist natukene vähemaks. See on pigem sõimusõna kui sobiv termin või kirjeldus.
25-04-2014, 18:46
(Seda postitust muudeti viimati: 25-04-2014, 19:03 ja muutjaks oli Minaelan.)
(25-04-2014, 18:36 )excubitoris Kirjutas: Minaelan - põhjus on lihtne - rõhuv enamus pedendust EI SALLI. Aga kas meie - Sina, mina jt siin foorumis....oleme normaalsemad...enamuse silmis, kui usume unenägude märke, tulnukaid, vaime, teispoolsuses jätkuvat elu, reinkarnatsiooni, paralleelmaailmu, kui käime astraalis ja näeme/kogeme muud müstilist, usume VironShamani nägemust langenud inglite järelkäijate elust siin Maal jne jne...? (25-04-2014, 18:44 )Nielander Kirjutas: Soodoma on alati eksisteerinud ka piibli kõige tulisemate kaitsjate isiklikus elus. Ja ka meie kõigi kaasaegsete elus...või siis mitte ?
|
| Võimalikud seotud teemad... | |||||
| Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
| Eesti selgeltnägijate tuleproov | Müstik | 134 | 81,384 |
05-03-2019, 17:29 Viimane postitus: Naut |
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 2 külali(st)ne |