Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tundmatu hõljuv asi?
Sõber võiks siis ju konkreetselt kirjeldada - mida ta nägi oma silmaga(missugune see objekt silmale tundus,kaugus,suurus,käitumine, miks ainult üks võte.... jne) , võrreldes sellega mis fotole on jäädvustunud. Infot oleks rohkem vaja.........muidu on lennuk!Smile
Vasta
Õhtul ütlen talle et ta teeks siia kasutaja ning seletaks teile selle asja ära. Ise pregu välja mõneks ajaks.
Vasta
2 sek'i siis säriaeg.

Selle ajaga on teinud 6 vilkumist, mis hästi ei sobi (pidavat ju 1 vilks sekundis olema?).
Prillimägi peaaaaaaegu sobib, kuid seal on lennukid enamasti üsna kõrgel veel. Kuskil Lokuti kandis pikeerivad nad juba madalamalt.
Pahklas on ainult mahajäätud korrusmaja ja suur kivi. Muud ei miskit.
Kas nende joonte sakid tulevad sellest, et käsi värises?
Ja seda katkendlikku liikumist võiks paremini seletada.
Hinnanguline kaugus?

Lennuk muidu jätab pika-pika säriga sellise pildi: http://farm3.static.flickr.com/2086/2100...1197296203
Vasta
Ta pole veel messengeri tulnud. Ütlen talle kohe kui saan. Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Corpy
Ta pole veel messengeri tulnud. Ütlen talle kohe kui saan. Laugh

On lootust, et tuleb?

1. Kas see 2 sekundilise säriga pilt tehti statiivilt?
Vasakul pool olev vertikaalne peenike pulk viitaks nagu sellele.

2. Kas pilt tehti läbi aknaklaasi?

Kuna väideti, et asi hõljus õhus, ehk siis seisis praktiliselt paigal tundub olevat üsna tõene. Liikumise korral oleks 2 sekundilise säriga olnud punased punktid veidi teise kujuga. Ja liikumise korral seletuks ka kaks triipu.

Proovisin pildistada 2 sekundilise säriga pööningul olevat ämblikuvõrku valgustades seda laserpliiatsiga. Saab umbes taolise tulemuse.

Aknaklaasil oleva kriimu valgustamisel laserpliiatsiga alt üles väga liuhkamisi saab veel analoogilisema tulemuse.

[Muudetud: 9-4-2009 Leena]

[Muudetud: 9-4-2009 Leena]
Vasta
Lootus on ! Just ütlesin. Smile
Vasta
Lootus on ! Just ütlesin. Smile

Kas lootust on ikka veel?

Äkki vahendad mu küsimused ja paned vastused siia?

[Muudetud: 9-9-2009 Leena]
Vasta
Uhh. Lootust on... ta ütles viimati et tal pole aega.
Kirjuta oma küsimused. Ja ma saadan talle need siis kui temaga kontakti saan.
Vasta
Uhh. Lootust on... ta ütles viimati et tal pole aega.
Kirjuta oma küsimused. Ja ma saadan talle need siis kui temaga kontakti saan.

Küsimused on paar kommi ülalpool.
Vasta
Aga kui see oleks lennuk siis see roheline joon minu arust ei klapi mitte kuidagi. Alguses paistab ta minu arust teiselt poolt seda valget joont ning lõpus on vahetanud poolt. Vms te arvate ? Lõpp klapib väga hästi aga see vasak poolne koht ei taha üldse sobida ?

[Muudetud: 9-13-2009 Majoneshh]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Majoneshh
Aga kui see oleks lennuk siis see roheline joon minu arust ei klapi mitte kuidagi. Alguses paistab ta minu arust teiselt poolt seda valget joont ning lõpus on vahetanud poolt. Vms te arvate ? Lõpp klapib väga hästi aga see vasak poolne koht ei taha üldse sobida ?

Säriaeg oli 2 sekundit. See tähendab, et kahe sekundi jooksul olev liikumine jäi pildile. Kui kiirelt pidid täpid vilkuma sellise säriaja puhul, et jääda pildile täpina? Juhul kui tegemist oli liikumisega.

Mina usun, et tegu oli seisva nähtusega nagu ka algul viidati...õhus hõljuv asi. ST, et praktiliselt paigalseisev.

[Muudetud: 9-13-2009 Leena]

[Muudetud: 9-13-2009 Leena]
Vasta
Seda vilkumise teemat peab arvutama . Sõber ütles et see võib jääda tema arust mingi 0,03 - 0,3s sisse üks vilgutus. Aga vahepeal on täpidel suurem vahe ja siis tulevad jlle järjest. Aga, kui keegi teab öelda siis miks ei vilkunud täpid vahepeal ?

Vasta
Tegin just õues pildi. Kuna on pime ja säriaeg oli viis sekundit, statiivi ei olnud siis on üsna korralik käevärin.

Pildi pistsin upload.ee sse. http://www.upload.ee/files/193536/_MG_0293.JPG.html
Vasta
Väga põnev tundub tõepoolest, aga paljud siis ikkagi arvavad, et lennuk. Mina kah miski pärast arvan, et see oli lennuk.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Leena
Tegin just õues pildi. Kuna on pime ja säriaeg oli viis sekundit, statiivi ei olnud siis on üsna korralik käevärin.
Pildi pistsin upload.ee sse. http://www.upload.ee/files/193536/_MG_0293.JPG.html

Mis sess siis ons? Taskulamp või pisike ilutulestik?

Jõuluvana jaoks on veel vara....
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tom

Mis sess siis ons? Taskulamp või pisike ilutulestik?

Jõuluvana jaoks on veel vara....
Ei taskulamp ega ka ilutulestik. Pildistatud on umbes 45 kraadilise nurga alt üles. Nähtus nägi välja üsna peenikese kriipsuna mille parempoolne ots oli jämedam. Nähtuse alumine osa on tekkinud käe liikumisest 5 sekundi jooksul. Nähtuse all on korsten ja korstna juures vasakul teleka antenn. Korstnast paremal tume triip on elektrikaabel.

PS: Käisin just õues ja tegin ka valgepäeva pildi.
http://www.upload.ee/files/194220/IMG_0296.JPG.html

Eile õhtuse pildi puhul pole kasutanud mingeid abivahendeid ja kohe kindlasti ei ole tegu ilutulestikuga.

[Muudetud: 9-16-2009 Leena]
Vasta

No nätsa! Kas seda Sinuga tihti juhtub? Et lähed õue ja kohe selline pilt? Minul küll paraku nii ei õnnestu Sad Või oli sellel pildil ka mingi eel ja järellugu? Ehk räägid? Et Sa täpselt ja detailselt asju kirjeldada suudad, selles pole kahtlust.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Hallucigenia
No nätsa! Kas seda Sinuga tihti juhtub? Et lähed õue ja kohe selline pilt? Minul küll paraku nii ei õnnestu Sad Või oli sellel pildil ka mingi eel ja järellugu? Ehk räägid? Et Sa täpselt ja detailselt asju kirjeldada suudad, selles pole kahtlust.

Kui eel ja järelloo all mõtled lavastust või pildimodimist siis pildistasin seda mida nägin. Aga mis pildil Teie arvates võiks olla?

Mis tihti juhtumisse puutub, siis üsna tihti oleks soov pildistada taevas tähesuurusi kummaliselt liikuvaid objekte mis võivad olla tehiskaaslased kuigi vahel on liikumise suund arusaamatu. Aga neid võivad vaadata kõik kellel viitsimist on. Hoolika vaatamise korral pakun, et vaatlemisobjekti leidmiseks kulub maks pool tundi.
Vasta
Aga mis ta seal siis tegi? Liikus kuidagi? Tegi muid trikke? Kui kaua? Kus kandis?
Vasta
Pakun, et antenn, millele langeb kusagilt valgus...Kuu võib-olla...
Vasta
Aga mis ta seal siis tegi? Liikus kuidagi? Tegi muid trikke? Kui kaua? Kus kandis?

Seisis paigal. Minust jäi ta edelasse. Kui kaua? Ei tea. Kui märkasin, siis vaatasin umbes kolm-neli minutit. Seejärel võtsin autost fotoka ja proovisin pilti teha. Tulemuse panin teile vaatamiseks. Pildistamisele kulus ka oma paar minutit. Seejärel läksin tuppa statiivi järgi ja kui tagasi tulin oli plats puhas. Üldiselt oli teravate kontuuridega ja õrnalt apelsinikarva. Pildil on värv millegipärast hoopis punasem.
Vasta
Oranz meeldib ufodel olla küll. Kasvõi minu pildil oleval Smile.

Kaugel sul lennujaam muidu sealt on?

No igatahes kui sa ei lollita ja räägidki tõsiselt, siis ufoloogia seda vaatlust ikkagi väga tõsiselt võtta ei saa - läheb sinna "võtan teadmiseks, ehk annab statistika midagi" rühma.

Kuid hapukurgi hooajal põnev ikkagi Smile

[Muudetud: 6-10-2009 Tom]
Vasta

Kaugel sul lennujaam muidu sealt on?

[Muudetud: 16-9-2009 Tom]

Ülenurme lennujaama on teed mööda 12 km linnulennult arvan, et maks 7-8 km
Vasta
Pilti natuke mudides, sai sealt konkreetsema struktuuri kah kätte - vähemalt minu silma jaoks
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas madman07
Pilti natuke mudides, sai sealt konkreetsema struktuuri kah kätte - vähemalt minu silma jaoks

Ja mis Su silm ütleb seal olevat? Nii huvi pärast.

Ma kuulaks mõned arvamused ära ja ütleks siis ka endaoma.

[Muudetud: 9-19-2009 Leena]
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Hõljuv tulekera DooM 6 3,346 17-02-2022, 17:00
Viimane postitus: xcad
  Tundmatu objekt Eesti taevas (28.06.2016) bestkeptsecret 17 12,859 03-07-2016, 09:27
Viimane postitus: xcad
  Tundmatu objekt Toompea kohal Kotkatiib 1 3,169 20-06-2013, 12:58
Viimane postitus: zzz34
  Tundmatu objekt 80´ lõpul Järvamaal Addy 3 4,265 11-12-2012, 14:53
Viimane postitus: Elessandra
  Hõljuv tuluke Pärnumaal põlduba 17 10,036 24-08-2012, 16:04
Viimane postitus: black1
  Tundmatu lendav objekt Viljandi lähistel 90ndate alguses hullkeel 25 13,177 15-08-2012, 20:42
Viimane postitus: excubitoris
  minu kokkupuude tundmatu lendava asjaga Elessandra 1 2,425 21-04-2012, 18:07
Viimane postitus: Balzzar
  Narva kohalt lendas üle Lõuna-Soome tundmatu tulekera Lotharius 5 4,240 07-01-2012, 17:02
Viimane postitus: Leena
  Väga imelik lendav asi, ufo? (pildid) Flash 17 11,233 18-03-2011, 15:07
Viimane postitus: lihtsalt
  Abruka tundmatu objekt InDemand 11 7,069 17-11-2009, 23:16
Viimane postitus: tmz

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne