Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
(02-12-2012, 23:05 )Müstik Kirjutas: Teistest ei saada tänapäeval enam üldse aru. Meie mõistus ei ole samal tasemel kui muistsetel maiadel.
See kui me millestki aru ei saa ei tähenda, et me oleksime lollimad kui selle millegi loojad. Millegist väga vanast süsteemist arusaamine eeldab teadmisi selle konkreetse süsteemi sünnitanud inimeste mõttemaailmast, ajastust, tollastest ukumustest, jne.
Venemaa on paanikas
http://www.nytimes.com/2012/12/02/world/...ted=1&_r=1
(Inglise keeles, kahel leheküljel)
Venemaal hakkavad siin seal tekkima tõsised paanikakolded maailmalõpu kuulujuttude tõttu.
Hiina piiri lähedal asuvas naistevanglas seisid vangid parasjagu reas, kui üks naistest kujutas ette, et Maa avaneb tema jalge eest - tulemuseks omalaadne massipsühhoos, kus kõik ringi jooksid ja lõpuks pidi kutsuma preestri naisi rahustama.
Osades Venemaa linnades on peoriiulitelt ostetud kõik küünlad ja elanikud koguvad toidumoona, et elada üle "pimeduse aeg" mida üks Tiibeti munk ennustas.
Moskva kolmele suurimale telekanalile saadeti ametnike poolt kiri, et need lõpetaks maailmalõpu teemaliste materjalide näitamise...
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Aga sa räägid ju endale vastu.
Ütled, et me ei ole maiadest lollimad, aga siis lisad juurde, mis kurioosset Venemaal toimub. Ja muu maailma uudised ei ole veel sinuni jõudnud?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 486
Teemad: 17
Liitus: Oct 2008
Väike meenutus kuulsast sarjast "Salatoimikud" ja selle viimasest osast "The Truth".
http://www.youtube.com/watch?v=dbf6RfKr1...r_embedded
0:56 pange pausi peale.
DECEMBER 22, 2012
THE DATE SET FOR MOBILIZATION OF ALIEN FORCES
Aasta siis oli 2002. Detsember ja 2012 polnud veel massihulluseks saanud.
NASA - Never A Straight Answer
Postitused: 240
Teemad: 1
Liitus: Apr 2011
(05-12-2012, 10:49 )skip128 Kirjutas: Väike meenutus kuulsast sarjast "Salatoimikud" ja selle viimasest osast "The Truth".
DECEMBER 22, 2012
Aasta siis oli 2002. Detsember ja 2012 polnud veel massihulluseks saanud. Väga peen. Kohe, väga väga peen.
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Nov 2012
(05-12-2012, 10:49 )skip128 Kirjutas: Väike meenutus kuulsast sarjast "Salatoimikud" ja selle viimasest osast "The Truth".
DECEMBER 22, 2012
Tuleb meelde aastate tagant üks vägagi realistlik unenägu, mida nägin mitu ööd järjest. Kuna sellest on tõesti aastaid möödas, siis meenub häguselt: Öö, vaade Tallinna lahele, kus kauguses paistab taevas suurel hulgal valgustäppe, mis kui ma õieti mäletan omavahel mingit lahingut pidasid. See uni oli tegelikult üsna pikk ja detailne, kuid kahjuks mäletan väga vähe sellest. Igatahes nägin seda mitmel ööl järjest ja ärgates tundusid need väga reaalsetena, mitte nagu enamus unenägusid.
Lihtsalt meenus selle x-files'iga seoses. Ma pole kunagi mingi ufo fanaatik olnud, eriti veel sellel ajaperioodil oma elust, kui nägin antud und. Lihtsalt huvitav mõelda, kas see unenägu tähendas midagi, nägin ma midagi ette, või oli see tavapärane mõistuse trikitamine unes?
Postitused: 169
Teemad: 3
Liitus: Nov 2007
"Черный" 2012 унесет миллионы жизней... Невероятно, но катастрофа начнётся в Эстонии 21.12.2012 в 10:15 с ОБСТОЧИВАНИЯ электросетей!
Pavel Globa arvab, et maailmalõpp algab Eestist kl.10.15 21.12.2012.Võimas.
Postitused: 496
Teemad: 20
Liitus: Apr 2010
Sootuks Eestist
Postitused: 16
Liitus: Sep 2011
DECEMBER 22, 2012
Hämmastav..The X files on ka teist sündmust nö ette kuulutanud..9/11 sai teoks.."the lonely gunman" osas räägitakse täpselt 9/11st ja tahetakse lennukiga WTC sisse sõita..paneb mõtlema.Kuna see osa läks eetrisse märtsis 2001..
keegi pole foorumites anonüümne...
Postitused: 24
Liitus: Jul 2010
07-12-2012, 00:52
(Seda postitust muudeti viimati: 07-12-2012, 00:56 ja muutjaks oli 020770.)
(06-12-2012, 22:08 )ereland Kirjutas: "Черный" 2012 унесет миллионы жизней... Невероятно, но катастрофа начнётся в Эстонии 21.12.2012 в 10:15 с ОБСТОЧИВАНИЯ электросетей!
Kuulsamad ennustused, mis läksid täppi: Putini ja Medvedjevi tõus, NSV Liidu kokkukukkumine, 9/11 terrorirünnakud, Castro hääbumine.
Kuulsamad ennustused, mis ei läinud täppi: Castro surm 2000. aastal, Iraani pommitamine 2007. aastal, atendaat Bushile.
Allikas: http://www.ekspress.ee/news/paevauudised...d=27685077
P.S. kui PG-d googeldada, siis jõuab päris mitme jutuni, kus alles hiljuti kodanik PG mingist maaiilmalõputeooriat pole piuksugi teinud....
Postitused: 50
Teemad: 2
Liitus: Aug 2009
Nonii. Kus on Maailma Lõpp. Nõuan Maailma Lõppu.
Postitused: 48
Liitus: Jun 2012
Seoses võimalike päikesetormide tulekuga ja pikaajaliste elektrikatkestustega on minul varutud 8 inimese jaoks 5ks kuuks kuivtoiduaineid ja konserve. Lisaks muud eluks vajalikku. Relva ja relvaloa saab ka loodetavasti detsembrikuus kätte. Tulgu nüüd mis tuleb. Kui kuni augusti kuuni midagi põnevat ei juhtu asun osa kraami tarbima, osa jääb pikemalt seisma ja osa jagan vaestele.
Postitused: 2,185
07-12-2012, 15:17
(Seda postitust muudeti viimati: 07-12-2012, 15:19 ja muutjaks oli Ott Sama.)
Kardan väga, et nende "muutuste" taga on midagi sellist, mis kõiksugu varude kogumise hoobilt mõttetuks muudab.
Kogu jama võib alata joonelt, kus seatakse sisse nõue registreerida elukohast lahkumine v. saabumine. Maakohtades
kehtestatakse "naabrivalve", kellel siis lasub kohustus teatada ametivõimudele kõigest, mis neile vähegi kahtlane tundub.
Kehtestatakse üleüldine liikumiskeeld. Kõikjal liiguvad patrullid, mis on moodustatud tänaste turvafirmade baasil. Juhul
kui teil Ameti poolt väljastatud liikumispiiranguga luba, patrullile, pole esitada.. saadetakse teid "eeluurimislaagrisse".
Istute seal ajutiselt, asjaolude selgumiseni, oma elupäevade lõpuni. Teete veel normtoidu nimel rasket tööd.
Kas mäletate, ESM ja viimasele antuid ülemääraseid õigusi? Jah, just selle kaudu "stabiliseeritakse" ning "optimeeritakse"
teid sisuliselt riigi kontrollialusteks v. kinnipeetavateks. Teie vara ning eraomand "natsionaliseeritakse" pankadele - võla
katteks, mõistate? Ka teie raske vaevaga kogutud ellujäämisvarud, konfiskeeritakse.
07-12-2012, 16:06
(Seda postitust muudeti viimati: 07-12-2012, 16:08 ja muutjaks oli huvitaja.)
Selleks ajaks kui riik suudab midagi kombineerima hakata ja sõjaseisukorda välja kuulutada olen mina siit Tallinnast ammu jalga lasknud. Las siis natsionaliseerivad mu uue (nuuks) liisingus korteri.
Kui riigil raha otsas las natsionaliseerib Rootsi pankade osakonnad Eestis.
Postitused: 2,185
(07-12-2012, 16:06 )huvitaja Kirjutas: Selleks ajaks kui riik suudab midagi kombineerima hakata ja sõjaseisukorda välja kuulutada olen mina siit Tallinnast ammu jalga lasknud. Las siis natsionaliseerivad mu uue (nuuks) liisingus korteri.
Tallinnast jee.. ! Kuid lubege küsida - kuhu? NWO, nagu nimigi ütleb on ilmselt päris üleilmne. Venemaa, Siber? Kui ma nüüd ei eksi, siis ka neil käib seal vaikne nihkumine Uue Maailmakorra suunas, poole.
Samas, võin lohutada - see hakkab äkki, keset ööd, ajal, mil me naudime sügavat und.
Valitsus teatas - riik ju toimib. Kahju vaid, et rahvas ei suuda kuidagi enam kodanikuühiskonnana toimida. Hullemgi veel - nad ei suuda enam isegi eesti keeles orienteeruda. Absoluutselt para!
(07-12-2012, 16:22 )Ott Sama Kirjutas: (07-12-2012, 16:06 )huvitaja Kirjutas: Selleks ajaks kui riik suudab midagi kombineerima hakata ja sõjaseisukorda välja kuulutada olen mina siit Tallinnast ammu jalga lasknud. Las siis natsionaliseerivad mu uue (nuuks) liisingus korteri.
Tallinnast jee.. ! Kuid lubege küsida - kuhu? NWO, nagu nimigi ütleb on ilmselt päris üleilmne. Venemaa, Siber? Kui ma nüüd ei eksi, siis ka neil käib seal vaikne nihkumine Uue Maailmakorra suunas, poole.
Samas, võin lohutada - see hakkab äkki, keset ööd, ajal, mil me naudime sügavat und.
Valitsus teatas - riik ju toimib. Kahju vaid, et rahvas ei suuda kuidagi enam kodanikuühiskonnana toimida. Hullemgi veel - nad ei suuda enam isegi eesti keeles orienteeruda. Absoluutselt para! 
Mis asi siis täpsemalt öösel algab, päikesetorm? Ega tormi algust täpselt pole ju võimalik ennustada!
Mina tõmman Tallinnast jehhat, lähen maa kottu kus mu vennad, ema ja varud.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
07-12-2012, 17:33
(Seda postitust muudeti viimati: 07-12-2012, 17:36 ja muutjaks oli Müstik.)
(07-12-2012, 00:52 )020770 Kirjutas: (06-12-2012, 22:08 )ereland Kirjutas: "Черный" 2012 унесет миллионы жизней... Невероятно, но катастрофа начнётся в Эстонии 21.12.2012 в 10:15 с ОБСТОЧИВАНИЯ электросетей!
Kuulsamad ennustused, mis läksid täppi: Putini ja Medvedjevi tõus, NSV Liidu kokkukukkumine, 9/11 terrorirünnakud, Castro hääbumine.
Kuulsamad ennustused, mis ei läinud täppi: Castro surm 2000. aastal, Iraani pommitamine 2007. aastal, atendaat Bushile.
Allikas: http://www.ekspress.ee/news/paevauudised...d=27685077
P.S. kui PG-d googeldada, siis jõuab päris mitme jutuni, kus alles hiljuti kodanik PG mingist maaiilmalõputeooriat pole piuksugi teinud.... Ma ka pole midagi seesugust leidnud. Seega on see jura.
Aga kes ehk ei tea, siis astroloog Globa on ka Eestis loenguid pidanud. Ennustas 1994 sept. algul, et Eestit tabab suur tragöödia ja hoiatas vee märgi all sündinuid ööl vastu 28. septembrit reisile minemast. Esines 1994 sept. Tallinnas Ametiühingute Majas. Globa prognoosi avaldas 24. septembril, 4 päeva enne tragöödiat Tallinna venekeelne ajaleht Vetðerni Kurjer.
Kirjutati sellest 2000 aastal:
http://www.epl.ee/news/eesti/estonia-glo...d=50842514
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 43
Liitus: Jul 2009
07-12-2012, 18:47
(Seda postitust muudeti viimati: 07-12-2012, 18:48 ja muutjaks oli Kombits.)
(07-12-2012, 12:00 )huvitaja Kirjutas: Seoses võimalike päikesetormide tulekuga ja pikaajaliste elektrikatkestustega on minul varutud 8 inimese jaoks 5ks kuuks kuivtoiduaineid ja konserve. Kas ka rohkelt alkoholi on varutud?
Tõde on seal kuskil üleval
Natuke tuleb veel oodata :
Inglise keeles, Asteroid 2012 DA14 : http://www.yousaytoo.com/breaking-astero...13/1998185
Postitused: 253
Teemad: 6
Liitus: May 2011
Noh juba hakkab tähtaja edasi lükkamine. Huvitav kas nüüd hakkabki nii olema, et kui aeg käes siis jälle pannakse uus tähtaeg nii paar kuud edasi ja siis jälle edasi ja siis jälle edasi. Hakkab ära tüütama juba selline jura.
Postitused: 1,057
Teemad: 8
Liitus: Dec 2009
Alates a.2000 lükkub edasi  ja nii jääbki,küni tüdinevad  .......ja siis käib pauk.....nagu Ott Sama kirjutas mõned postid tagasi-unepealt.
(07-12-2012, 23:18 )Balzzar Kirjutas: Natuke tuleb veel oodata :
Inglise keeles, Asteroid 2012 DA14 : http://www.yousaytoo.com/breaking-astero...13/1998185
Postitused: 23
Liitus: Oct 2006
DA14 läbimõõt on tõenäoliselt ~45 meetrit. Kui peaks juhtuma ime ja DA14 satub atmsofäri siis laguneb tõenäoliselt üsna paljudeks tükkideks. Maa pinnani jõudvate tükkide poolt tekitatud kraatrid jäävad kindlasti oluliselt väiksemaks kui Kaali kraater. Ise kaldun arvama, et selliseid tükke mis kraatreid suudavad tekitada maa pinnani ei jõua.
Kaks lihtsat slaidiseeriat neile kellel asja vastu huvi on.
1. Meteoriidid
2. Suurimad meteoriidikraatrid eestis ja mujal.
Postitused: 1,631
Liitus: Dec 2011
(08-12-2012, 09:48 )soe1 Kirjutas: Noh juba hakkab tähtaja edasi lükkamine. Huvitav kas nüüd hakkabki nii olema, et kui aeg käes siis jälle pannakse uus tähtaeg nii paar kuud edasi ja siis jälle edasi ja siis jälle edasi. Hakkab ära tüütama juba selline jura.
Mis teha, elame maailmalõppude ajastul, mil inimestel on oma elust juba niivõrd kõrini, et isegi asteroidiga vastu kolu saamine on oodatud sündmus
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 166
Teemad: 7
Liitus: Nov 2005
(07-12-2012, 17:32 )huvitaja Kirjutas: (07-12-2012, 16:22 )Ott Sama Kirjutas: (07-12-2012, 16:06 )huvitaja Kirjutas: Selleks ajaks kui riik suudab midagi kombineerima hakata ja sõjaseisukorda välja kuulutada olen mina siit Tallinnast ammu jalga lasknud. Las siis natsionaliseerivad mu uue (nuuks) liisingus korteri.
Mis asi siis täpsemalt öösel algab, päikesetorm? Ega tormi algust täpselt pole ju võimalik ennustada!
Mina tõmman Tallinnast jehhat, lähen maa kottu kus mu vennad, ema ja varud.
Jeesus pidavat tulema öösel, nagu varas
the day of the Lord will come like a thief in the night
Postitused: 2,753
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
(08-12-2012, 20:06 )zen faran Kirjutas: (08-12-2012, 09:48 )soe1 Kirjutas: Noh juba hakkab tähtaja edasi lükkamine. Huvitav kas nüüd hakkabki nii olema, et kui aeg käes siis jälle pannakse uus tähtaeg nii paar kuud edasi ja siis jälle edasi ja siis jälle edasi. Hakkab ära tüütama juba selline jura.
Mis teha, elame maailmalõppude ajastul, mil inimestel on oma elust juba niivõrd kõrini, et isegi asteroidiga vastu kolu saamine on oodatud sündmus 
Kui vaadata ajalookest, siis märkimisväärne kogus lihamassi ei ihand mujale kui paradiisi - elu pol'd sittagi väärt elamiseks. Seega asterodikamakaga vastu molu saamine on modernses ateistlikus ühiskonnas religioosse paradiisiihaluse aseaine
|