Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inimeste osakaal universumis
(24-03-2012, 06:38 )tapsix Kirjutas: Eks igaüks näeb oma mätta otsast, aga tuletaks siiski meelde et on tegemist reaalselt eksisteeriva ainega. Kui olete leidnud piisavalt aega ja raha võiksite ära käia Surnumere ääres ja kui võimalik siis KUMRANIS. Kardan, et astraalis jääb pilt tsipa häguseks.wink
Tean inimesi kes on sealt siis seda "soola" taskus kaasa toonud ja sellega oma valutavaid liigeseid või midagi muud ravinud. Siin küll müüakse "surnumere soolast" tooteid, aga pole kraami autentsuses päris kindel.

Päikest.
Tegu on tavalise nägemisega, hajutatud vaatamisega.
Milleks kuhugi minna, kõik on ka siin. Seal saadakse aine kätte sedamoodi, siin võibolla siis teistmoodi.

Vasta
(24-03-2012, 05:27 )tapsix Kirjutas: Теперь, знаете, что существуют некоторые другие особенности сверхпроводников? Вы видите в 1988 Я запатентовал не только элементы ORMES я подавал заявку на патенты S-ORMES.

Спаренные в резонансе квантовые системы колебаний многих атомов ORMES. У меня есть 11 патентов на ORMES и еще 11 патентах на S-ORMES. Вcего у меня есть 22 патента.
http://www.glubinnaya.info/science/ormes/hudson.htm
KAGE kui saad mõne patendiga maha siis anna teada, seni aga tundub et turakad on valele mehele patente jaganudwink
Ja sa tõesti usud inimese ütlust, et tal on patente? St kas sul on mingi tema patendi number öelda? Ma veebist otsisin ja leidsin ainult ühe, aegunud, Suurbritannia patendi - http://www.ipo.gov.uk/types/patent/p-os/...ind-number (otsida Piblication number GB2219995 järgi) või http://www.rexresearch.com/ormes/ormes.htm . Kehvalt esined inimese kohta kes mitte midagi ja kedagi ei usu.

Kui sul on midagi minu eelnevate kommentaaride kohta öelda, siis ütle kui sa rohkem asjast aru saad ja mul midagi valesti läks. Sest tahaks ORME-st rohkem asjalikku kui udujuttu kuulda.
Vasta
Kas sa ise oled Gardneri raamatu läbi lugenud?
Kui ei ole, siis sa ei saa ju arugi, millest tapsix kirjutab.
Kui tahad ormest rohkem teada, siis siin veel üks teema, milles ormest juttu:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...light=Orme

Tegelikult võikski see jutt, mis inimeste osakaalu universumis enam ei puuduta, olla mõne teise teemaga liidetud, milles ormest ka varem juttu.
Veel ühes teemas olen seda ormet käsitlenud:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...e#pid93636
Postitus 37.
Muuseas Ormus oli gnostikute tekstides ja zoroastrismi filosoofias valguse printsiibi sünonüüm. Vabamüürluse õpetuse järgi oli Ormus Egiptuse tark ja müstik, Aleksandriast pärit gnostikust „salateaduste meister”, kes elas varakristlikul ajastul. Kõike see ormus, orme jne seostub esoteerikaga ja teaduslikult ma seda asja küll ei käsitleks. See kõik käib alkeemia alla.
Vasta
(24-03-2012, 19:28 )Müstik Kirjutas: Kas sa ise oled Gardneri raamatu läbi lugenud?
Kui ei ole, siis sa ei saa ju arugi, millest tapsix kirjutab.
1. Millest siis tapsix kirjutab? Kui sa aru saad, siis palun selgita lühidalt.
2. Kui inimene ei taha vaeva näha enda selgitamisel, siis miks mina peaksin tahtma vaeva näha temast arusaamisel?
Vasta
Olen sellest ormest rääkinud mitmes teemas ja teised foorumlased ka.
Lihtsaim viis alustamiseks on ikkagi selle raamatu ise läbi lugemine. Sa ometi ei arva, et ma viitsin hakata sulle üle seletama seda, mida keegi sulle seletab...
Ja ka mina ei suuda sulle seni seda ormet arusaadavaks teha, kuni sa pole vaevunud raamatuga tutvuma.
Tõsi, raamatust on pikki lehekülgi foorumisse ära toodud, aga see ei anna täit ülevaadet.
Ka P.I. on pikalt seda Mfkzti kahes teemas tutvustanud. Üks teema on Ajaloolised seosed ja müstika. Teine Püha seaduselaeka saladused:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...ladused%22
Ma ei leia, et tapsix peaks kõike algusest peale üle selgitama. Teemad on olemas ja igaüks saab nende teemadega end kurssi viia ja teemasid edasi arendada kui huvi on. See siin aga ei ole orme teema.
Vasta
(24-03-2012, 21:25 )Müstik Kirjutas: Olen sellest ormest rääkinud mitmes teemas ja teised foorumlased ka.
Ma ei soovinud, et keegi teeks mulle seda ORME-t arusaadavaks vaid räägiks asjalikku juttu sellest. Millised patendid peale selle Suurbritannia oma veel on? Miks räägitakse elektronide erisuunalisest ja ühesuunalisest tiirlemisest? St miks tuuakse enda produkti kirjeldamiseks katkiseid või valesid teaduslikke väiteid? Sa ei suuda ehk selgeks teha ORME-t, aga seda vähemalt peaksid suutma kindlaks teha, et teaduslikust seisukohast on allolev jutt täielik jama:
(23-03-2012, 07:01 )tapsix Kirjutas: Aatomi sees liiguvad elektronid ümber tuuma, moodustades sisemise ja välimise elektronkatte energia. Kate koosneb sise- ja väliskihtidest. Elemendid , mille väliskihtides on elektrone vähem kui sisekihtides , on positiivse elektrilaenguga ( positiivsed), need aga, mille sisekihtides on vähem elektrone, on negatiivsed.

Seda jama on ka mujalgi seega küsimus: kui teaduslikust küljest ei läheneta asjale, siis milleks on vaja tuua sisse (kohati lausa valesid) teaduslikke seletusi? Ja miks selline teadusele viitamine asja ikkagi nii tõepäraseks teeb?
Vasta
Ma usun ka, et teaduslikkusest on orme puhul asi kaugel.
Vasta
(24-03-2012, 06:38 )tapsix Kirjutas:
(23-03-2012, 15:57 )Chaos Kirjutas: Kuna te siin sellest Ormusest juba räägite, siis mind huvitaks, kas keegi on söönud või proovinud ka neid kõikvõimalike vitamiine ja toidulisandeid mis sisaldavad "White powder gold and m-state monoatomic elements" ja kas on tunda ka seda "Superhealth through modern metallurgy"? Äkki on kellelgi kogemusi jagada, ise ei tahaks ainult uudishimust igast jama sisse süüa!
Ja tahad et teised siis jagaksid Sinuga oma kogemusi? Igale teisele jagaks, aga mul on millegipärast karvane tunne, et soovid uut teemat mille kallal oma skepsist väljendada - või ma eksin?Angry

Päikest.

No mul selle teaduslikkuse kohapealt suht pohlad, aga kuna asja müüakse, siis huvitaks küll kas ta mõjub ka kirjeldustele vastavalt?

Vasta
Meenuks nagu kord, kui Müstikuga sai selle asja kohta räägitud. Kahjuks päädis "vestlus" sellega, et daam kustutas enamuse oma postitustest. Aga eks sellest ajast ole vett merre omajagu voolanud ning aeg on käes uueks pööramiseks...

Off/on/topic: ORME on puhas ehe naturaalne looduslik ebaloogiline pask!
Vasta
(24-03-2012, 18:39 )kage Kirjutas:
(24-03-2012, 05:27 )tapsix Kirjutas: Теперь, знаете, что существуют некоторые другие особенности сверхпроводников? Вы видите в 1988 Я запатентовал не только элементы ORMES я подавал заявку на патенты S-ORMES.

Спаренные в резонансе квантовые системы колебаний многих атомов ORMES. У меня есть 11 патентов на ORMES и еще 11 патентах на S-ORMES. Вcего у меня есть 22 патента.
http://www.glubinnaya.info/science/ormes/hudson.htm
KAGE kui saad mõne patendiga maha siis anna teada, seni aga tundub et turakad on valele mehele patente jaganudwink
Ja sa tõesti usud inimese ütlust, et tal on patente? St kas sul on mingi tema patendi number öelda? Ma veebist otsisin ja leidsin ainult ühe, aegunud, Suurbritannia patendi - http://www.ipo.gov.uk/types/patent/p-os/...ind-number (otsida Piblication number GB2219995 järgi) või http://www.rexresearch.com/ormes/ormes.htm. Kehvalt esined inimese kohta kes mitte midagi ja kedagi ei usu.

Kui sul on midagi minu eelnevate kommentaaride kohta öelda, siis ütle kui sa rohkem asjast aru saad ja mul midagi valesti läks. Sest tahaks ORME-st rohkem asjalikku kui udujuttu kuulda.
Vaatasin juba et kas tõesti on patendid aegunud, sest meie seaduse järgi kehtib kuni 20 aastat: http://www.aktiva.ee/13404/leiutise-kait...elina.html
Aga paistab et kehtivad siiski:
http://www.subtleenergies.com/ormus/pate...rldpat.htm
Müstikul on põhimõtteliselt õigus - vales kohas vaidleme.
Asjal oleks mõtet, kui oleks võimalik praktiliselt katseid teha, aga see lugu lõpeks meile vist sama kurvalt kui DAVID HUDSONILE.
http://www.subtleenergies.com/ormus/tw/overview.htm
http://www.miraculewater.com/ORME.htm
http://www.kivitalu.ee/files/documents/ORME.pdf
NIELANDERIL on tõesti õigus:
Off/on/topic: ORME on puhas ehe naturaalne looduslik ebaloogiline pask! Aga milline pask?Bleh
Asi ongi selles et ta on olemas, aga teadus tahab KAGE näol öelda - pole võimalik.David Hudson suutis ka teaduse seisukohalt adekvaatselt tõesta aine olemasolu, selle tõestuseks patendid. Saladus tuli ilmsiks ja ma ei imestaks kui "teadus" varsti teatab(kui patendid aeguvad) et oli üks segane lugu aga nüüd on jälle kõik korras. Surnumerd siiski ära kaotada ei saa, aga enamus kes seal ennast leotamas käib ei vaeva oma pead, miks on seal uppumine võimatu.
Meil on Vidrik Kivi Siniallikatel tegelenud aastaid ORME-vee tegemisega. Menetlus on lihtne - torule on pandud magnetid ja sellega tagatakse kontsentreerimine(topelt kontsentreerimine-kaks korda läbilaskmine).
25 liitrist saab 1liitri ormevett. Kui proovida kohapeal töötlematta vett ja ormevett, siis maitse vahe on selgelt tuntav.
Aastaid on "OPUS DEI"(Jumala töö) oma suvepäevi Kivi talus korraldanud. Sellel aastal peaks Kivi talus olema võimalik puhata, sest kirikuisad on porolandiasse mökki muretsenud. Vett on võimalik saada, kui eelnevalt peremehega kokku leppida(hind odavam kui poe pudeliveel). Vidrik on tellinud ka neid reklaamitud tooteid http://www.whitepowdergold.com/ , nende kättesaamisega on natuke jama(post tahab konfiskeerida, või siis venitab kuude kaupa).
NII NAGU ÜLEVAL NÕNDA KA ALL.

Päikest.

Vasta
(25-03-2012, 04:35 )Nielander Kirjutas: Meenuks nagu kord, kui Müstikuga sai selle asja kohta räägitud. Kahjuks päädis "vestlus" sellega, et daam kustutas enamuse oma postitustest. Aga eks sellest ajast ole vett merre omajagu voolanud ning aeg on käes uueks pööramiseks...
Tõin alles eile selle teema siia teemasse ära, kus sina olid orme asjas sõna võtnud ja kõik näevad, et pole ma sealt midagi ära kustutanud.
Pärast seda on veel mitmel korral orme jutuks tulnud. Nii et kus sa siis olid? P.I. kirjutas lehekülgede kaupa ormest kahes teemas. Mina teaduslikkuse koha pealt sõna polegi võtnud.
Muuseas, ühes teemas, mille eile tõin, oled just sa ise mitmeid kordi postitust muutnud.
Minu postides on olnud rõhk selle raamatu sisu tutvustamisel ja rõhk sellel, et Mfkzti välja mainitakse juba Egiptuse hauakambrite raidkirjades.
To tapsix: väga õige jutt.
Lisaks ma pole kodumaise orme tootmisest siiani suurt kuulnudki. Vidrik Kivit ja Siniallikate orme-vee tegemine tuli üllatusena.
Lause, mille ka varem ära olen toonud, on võetud Gardneri ramaatust ja see on järgmine: "Monoatomaarne valge pulber on tänapäeva teaduse kohaselt suuteline aegruumi koolutama." Kas ta ka tegelikult aegruumi koolutab, mina neid katseid teinud ei ole.
Küllap sina Nielander siis oled, et täpselt tead, et ORME on puhas ehe naturaalne looduslik ebaloogiline pask! Aga kui sa nii väidad, siis tahaks teada ka millele sa tugined. Oled mingeid katseid teinud selles vallas? Meenutuseks, et ORMUS ehk m-seisundis mateeria arvatakse esinevat väärismetallides erinevas atomaarses olekus.
Tekkinud on uued teooriad ning kasutusvaldkonnad, millest 10 aasta eest veel keegi midagi ei teadnud. Ülijuhtivus, kvantumteooria, Bose-Einsteini kondensaat jpt. Mina nende teooriatega tutvunud ei ole. Küllap siis sina oled, et nii kindlalt väidad, et orme on ebaloogiline pask.
Kui ma eespool väitsin, et teaduslikkusest on asi orme puhul kaugel, siis pidasin silmas seda, et korralikke paika pidavaid tõestusi selle kohta me veel ei leia. Aga küllap jõuavad teadlased pikkamööda sellele saladusele ka lähemale.

Vasta
(25-03-2012, 14:02 )Müstik Kirjutas: Tõin alles eile selle teema siia teemasse ära, kus sina olid orme asjas sõna võtnud ja kõik näevad, et pole ma sealt midagi ära kustutanud.

KÕIK NÄEVAD hoopis, et sa oma postitusi tagantjärele muudad ja mitte ei paranda tüposid, vaid muudad just sisulist osa, kustutad ja parandad teksti, nii et see sobiks su uue jutuga. Täiesti võimatu on niisuguse inimese juttu tõsiselt võtta.
Tsitaat:Täna 01:19
Postitus: #43
RE: Kus asub religioon inimese arengus?

Ei mingeid jaburaid üldistusi, kõik on kõigega seotud. Kus siin Crowleyst juttu oli? Crowley oli must maag ja okultist. Tema innustajaks oli Aiwassi nimeline astraalolend. Seotud oli kolme orduga: Kuldse Koidiku, Hõbedase tähe ja Ida templi orduga. Seega see isik läheb rohkem salaordude teemasse. Tal on põnev elulugu, aga satanist ta tõesti ei olnud.

Tsitaat:Eile 23:42
Postitus: #84
RE: Mida tähendab "valgustunud"?

Alister Crowley ei olnud minu teada kristlane. Ta oli satanist. 1914-1919 juurutas USA-s mitmeid satanistlikke rituaale. Ta uuris paljusid salateadusi ja kirjutas oma versiooni „Thothi raamatust“.

Viimast postitust muutsid kaks korda. (Viimane kord täna 02:13) Ja voila!:

Tsitaat:Alister Crowley ei olnud minu teada kristlane. Ta oli okultist. 1914-1919 juurutas USA-s mitmeid satanistlikke rituaale. Ta uuris paljusid salateadusi ja kirjutas oma versiooni „Thothi raamatust“.

Noh, ütle nüüd, Müstik, kas see pole tõsi? Mind huvitab, kas sa oled võimeline ainult muutma ja salgama või ka tõendite esitamisel otse näkku valetama.
Vasta
(25-03-2012, 06:02 )tapsix Kirjutas: Vaatasin juba et kas tõesti on patendid aegunud, sest meie seaduse järgi kehtib kuni 20 aastat: http://www.aktiva.ee/13404/leiutise-kait...elina.html
Aga paistab et kehtivad siiski:
http://www.subtleenergies.com/ormus/pate...rldpat.htm
See leht ei näita ühegi patendi kehtivust vaid näitab AINULT patentide numbreid. Samas paistab sealt, et üks patent on registreeritud mitmel maal. Ja kui üks patent on 14-l maal registreeritud ning inimene räägib 10-20-st patendist, siis see on puhtakujuline ninapidi vedamine.
Tsitaat:NIELANDERIL on tõesti õigus:
Off/on/topic: ORME on puhas ehe naturaalne looduslik ebaloogiline pask! Aga milline pask?Bleh
Asi ongi selles et ta on olemas, aga teadus tahab KAGE näol öelda - pole võimalik.
Jah, Nielanderil on tõesti õigus. Seega kui sa oled võimeline oma sõnade eest seisma, siis palun viita kohale kus teadus on minu näol tahtnud öelda, et ORME pole võimalik? Kuidas eelnevalt minu kommenteeritud "teaduslikud" väited on vihjed sellele, et ORME't ei ole olemas mitte ei ole vihjed sellele, et väljatoodud teaduslikes väidetes on ebakõla? Ja lõpuks - miks sa käsitled küsimusi omaduste kohta rünnakuna toote pihta?

Vasta
Kunagi suhtlesin alltoodud lingi taga oleva alkeemia-foorumiga ning proovisin selle nende toodetud valge pulberkulla ära kah, mitmed mu tutvusringkonnast proovisid - toime oli igal ühel isemoodi, aga üks ühine joon oli kõigil: ilma igasuguse sissesöömiseta oli füüsiline toime täiesti tuntav. Kui viaal pulbriga pihku võtta, hakkas mõne minuti möödumisel käes tugev surisemine ja kuhu iganes kehal viaal asetada, hakkas mõne minuti jooksul paik tukslema. Ühel tuttaval kadus pudelit peos hoides pikaajaline vaevus, mida meditsiin nimetab karpaalkanali ahenemiseks ja planeeritud operatsioon jäi ära. Tavamõistusele kummalisi toimeid oli sel kraamil veel. Mul on paar viaalitäit seda pulbrit praegugi alles ja ma ei pruugi seda seespidiselt.
Selle lingi alt leiate nii mõndagi põnevat lugemist sellesamuse ORME kohta.
http://www.theblueemerald.com/

Ja üks väike tähelepanek - pole mõtet arvustada asju, mida ise oma käega katsunud pole ja mille kohta puudub igasugune kogemus - targutamine pole arutlemine.
Vasta
Tegelikult saaks sellele teemale kohe punkti panna kui keegi kellel seda "Ormust" käes on uuriks järgi kas ta on toatemperatuuril ÜLIJUHT või ei. (Ma arvan, et see muudaks isegi nati meie tänast maailma ja kindlasti saaks avastus tasutud ka materjaalselt ehk rahapakid hakkaks iseenesest uksest sisse voolama. Motivatsiooni peaks ju jaguma!)
Vasta
(25-03-2012, 15:44 )Matrix Kirjutas: Ja üks väike tähelepanek - pole mõtet arvustada asju, mida ise oma käega katsunud pole ja mille kohta puudub igasugune kogemus - targutamine pole arutlemine.
Kah üks tähelepanek - miks mingi asja teaduslikult kirjeldatud omaduste puhul tähelepanu juhtimine teadusliku kirjelduse vigasusele võrdub automaatselt asja mahategemisega, arvustamisega või rünnakuga asja pihta? Miks oponendid sellisel juhul hakkavad asjaliku info jagamise asemel irooniat või sarkasmi pritsima? Ja miljoniküsimus - kes on siin praegu ORME't arvustanud?
Vasta
Ei ole küll seda nn ORMET uurinud aga minukandis üks inimene toodab seda vett. Tema ligidal asub nn leiukoht mida ta ümber töötleb ja inimestele müüb. Rohkem ei tea sest ega pole proovinud ka. Minu arvamine on see, et tegemist on aktiivainega mis muudab organismi paremaks. Atomaarsel kullal on igatahes sarnased omadused, sest inimorganism sisaldab ka seda ainet ja tähtis on see sellepärast et DNA otstes asub see. Väärarengud tekivadki siis kui dna otsas puudub see element ja toimub vale ühendumine teiste dna ahelatega.....Head edasist uurimist!
Vasta
KAGE - ei midagi isiklikku, kui kohtume võin sinuga pudeli koduõlle juures neid elektronide silkamisi arutada. Ei tahtnud norida, aga kui Sul jäi selline mulje, siis sorry. Lihtsalt tänu Sinule sai selgemaks, et David Hudsonil polegi enam ühtegi USA patenti - aegunud. Kui järgmine aasta sama teemat uurida, siis pole vb enam ühtegi ka mujal. Sellepärast ongi tähtis asja fookuses hoida - et nooremad teaksid ja vanemad ei unustakswink.

Päikest.
Vasta
Oeh...
Tapsix: "Menetlus on lihtne - torule on pandud magnetid ja sellega tagatakse kontsentreerimine(topelt kontsentreerimine-kaks korda läbilaskmine).
25 liitrist saab 1 liitri ormevett. Kui proovida kohapeal töötlematta vett ja ormevett, siis maitse vahe on selgelt tuntav."
Kuidas kontsentreeritakse (magnetite abil) vett? Kui vesi on ise juba 100%-line, siis milline on vee kontsentraat? Või kui sa räägid ormevee sisalduse suurendamisest vee üldhulgas, siis võid sa seda ormevett saada igast enesest lugupidava korteriühistu majast, kes hoolitseb veetorude kaitsimisest katlakivi eest. Nimelt muudab tugev magnetväli kaltsiumkarbonaadi aragoniidiks ja see annab samuti veele veidi teistsuguse maitse. Ormevee kindlakstegemiseks ilmselt maitsemeelest ei piisa. Aga kui sul on välja pakkuda mõni testimismeetod, siis anna tulla. Ja kuidas eraldatakse ormevesi tavalisest veest?

To Müstik: "Meenutuseks, et ORMUS ehk m-seisundis mateeria arvatakse esinevat väärismetallides erinevas atomaarses olekus."
Vaatame keemia põhimõisteid: "ATOMAARNE OLEK- lihtaine esinemine aatomitena." Metallid on IMHO kõik atomaarses olekus. Miline on see teine atomaarne olek? Kas ei peaks siin laiendama mõiste "atomaarne" sisu?
Ja veel:
"... uued teooriad ning kasutusvaldkonnad, millest 10 aasta eest veel keegi midagi ei teadnud. Ülijuhtivus, ..."
Misasi ülijuhtivus on, teadsin ma juba 40, mitte 10 aastat tagasi (no offense ;-) )

Aga pole ma veel kuulnud pulbrist (seda see ORME pidavat olema), millel oleks märkimisväärne elektriline(?) juhtivus, ülimast variandist rääkimata. Kui eksin, parandage.

Ja minu teada ei liitu DNA mitte otsakuti, on selle kohta mingit linki?

------------------------------
KISS principle in my world
Vasta
(26-03-2012, 19:45 )haneracryth Kirjutas: Oeh...
Tapsix: "Menetlus on lihtne - torule on pandud magnetid ja sellega tagatakse kontsentreerimine(topelt kontsentreerimine-kaks korda läbilaskmine).
25 liitrist saab 1 liitri ormevett. Kui proovida kohapeal töötlematta vett ja ormevett, siis maitse vahe on selgelt tuntav."
Kuidas kontsentreeritakse (magnetite abil) vett? Kui vesi on ise juba 100%-line, siis milline on vee kontsentraat? Või kui sa räägid ormevee sisalduse suurendamisest vee üldhulgas, siis võid sa seda ormevett saada igast enesest lugupidava korteriühistu majast, kes hoolitseb veetorude kaitsimisest katlakivi eest. Nimelt muudab tugev magnetväli kaltsiumkarbonaadi aragoniidiks ja see annab samuti veele veidi teistsuguse maitse. Ormevee kindlakstegemiseks ilmselt maitsemeelest ei piisa. Aga kui sul on välja pakkuda mõni testimismeetod, siis anna tulla. Ja kuidas eraldatakse ormevesi tavalisest veest?

Aga pole ma veel kuulnud pulbrist (seda see ORME pidavat olema), millel oleks märkimisväärne elektriline(?) juhtivus, ülimast variandist rääkimata. Kui eksin, parandage.

Ja minu teada ei liitu DNA mitte otsakuti, on selle kohta mingit linki?

------------------------------
KISS principle in my world
Kui lugesin esimest korda David Hudsoni tegemistest seal Arizona põllul tekkis ka minul terve rida küsimusi nagu Sinulgi. Klassikalise keemiku mätta otsast ongi sellest võimatu aru saada, sest siin on tegemist alkeemiaga. Vidrik Kivil on kaks kodulehe versiooni, millest esimene on tunduvalt info rikkam ja julgema käsitlusega. Ilmselt see saigi sellele saatuslikuks, et oli tavaarusaamistest liialt erinev - uus on kohitsetud variant vanast:
http://www.kivitalu.ee/files/documents/12_2006.pdf
http://kivitalu.ee/files/documents/ORME.pdf
Vanema versiooni lk.10 on toodud magnetlõksu põhimõtteline skeem, tegelikult on paremal pool püsimagnetid - Orme liigub magnetist eemale ehk siis vasakule. Topelt kontsentreerimine tähendab seda, et vasakule liikunud orme-vesi lastakse uuesti teisest lõksust läbi. Protsess on pidev ja orme-vesi kogutakse mahutisse(4 kaevurõngast ülestikku). Kontsentreerida võiks veel, aga siis hakkab eralduma õlijas kiht. Teine võimalus kontsentreerimiseks on külmutamine - kollakas südamik ei jäätu.
Tsiteerin: Ajakirja Scientific American 1995. aasta mainumbris oli juttu plaatinarühma metallist ruteeniumist seoses inimese DNA-ga. Seal juhiti tähelepanu sellele, et kui üksikud ruteeniumi aatomid paigutada DNA lõhikese ahela mõlemasse otsa, siis muutb see 10 000 korda juhitavamaks. Tegelikult saab sellest ülijuht
...

ruteeniumi aatomid mõjutavad DNA-d, korrigeerides väärarenguid vähirakkudes ( Monoatomaarne kuld ja plaatinarühma metallid koosnevad tegelikult "hiiliatest aatomitest" ning nüüdseks on tõestatud, et inimorganism on üksteisega ühendseus hiilivate aatomite abil valguslainete süsteemi kaudu) Moodne teadus on kindlaks teinud, et monoatomaarne ruteenium resoneerib DNA-ga, lammutades heeliksi lühikese otsa ja taastab selle parandatud kujul - samamood kui lõhutakse maha ja ehitatakse uuesti üles mõni lagunenud hoone.

On teada, et iriidiumil ja roodiumil on organismi vananemise vastaised omadusi, ruteeniumil - ja plaattinaühendid aga mõjutavad DNA-d ja rakukeha. Teada on ka see, et monoatomaarse ( pheaatomilises) kõrgspinniga olekus kuld ja plaatinametallid võivad aktiveerida sisenõrenäärmete süsteemi niiviisi, et teadvus ja võimed saavutavad erakordse tasandi. Sellega seoses argvatakse, et kõrgspinniga kullapulbril on etatud mõju käbinäärmele ja et see suurendab melatoniini eritumist. Samamoodi mõjutab iriidiumi monoatomaarne pulber ajuripatsis serotoniini moodustamist ning ilmselt reaktiveerib organismis "rämps DNA-d" ja aju alakasutatud osi.
Tsiteerin: Ülijuhi sees voogab ülivoolav kvantvedelik. Selle puudub magnetväli, mis ühtmoodi tõukab nii põhja- kui lõunamangetpoolusest, kuid sel on võime neelata kõrget magnetenergiat, et toota veelgi rohkem valgust. Tegelikult suudab Maa magnetväli anda ülijuhile küllaldaselt energiat, et panna seda leviteerima - just see juhtuski näiteks puudutav 44%-ga kaalus; aine hakkas leviteeirma ja seetõttu ei näidanud kaalud selle õiget raskust. Kuid kaalu näit oli null või alla selle, oli ülijuht täeliku levitatsiooni olekus. Peale selle oli aineproov ka valgust emiteeriv valgusreflektor, mille tõttu aine oligi erevalge. Kui valgus voogab ülijuhi sees, loob ta selle ümber välja, mis kõrvaldab kõik välised magnetväljad. Selle avastas ja avalikustas 1933. aastal saksa füüsik Walter Meissner ning seda nimetatakse tema järgi Meissneri väljaks. Kuna magnetid on välja tõrjutud , leviteerivad nad tegelikult ülijuhi kohal.

Ülijuht ei toimi tavajuhtivuse normide kohaselt, vaid seesmise valguse sageduse kaudu. Kui välisel elektronidel on samasugune sagedus, siis ta juhib neid. Kui kaks ülijuhti on mis tahes vahemaa tagant Meissneri välja kaudu ühenduses, siis võivad need kaks koos toimida nagu üksainus ja seda protsessi nimetatakse " kvantkoherentsuseks". Vastupidiselt sellele vajab näiteks elekter voolamiseks füüsilisi kontakte. Ülijuhtide vahel võib toimuda isegi valguse enda ülekandmine. Valgusega seoses on huvitav tõsiasi, et se - nagu suurem osa tajutavast reaalsusestki - ei eksisteeri ruumi üheski kindlas osas. Me näeme , kuidas valgus täidab mõnda ruumi, kuid samasse ruumi võib lisada ikka enam ja enam ( tegelikult piiramatul hulgal) valgust, muutes seda ühe valgemaks ja heledamaks. Samamoodi saab ülijuhti talletada mis tahes hulga energiat ning seda üle kanda ükskõik kui kaugele kvantlainete abi, mis ei tunne piiranguid ajas ja ruumis. Tsiteerides üht David Hudsoni loengut:" Magnetvälja rakendades panete sõna tõsises mõttes ülijuhi voogamise toimima. Ülijuht vastab sellele seesmise valguse voolamsiega ja ehhitab end ümber suunama, Meissneri välja. Seejärel võite oma magneti ära panna ja jalutama minna. VÕite tagasi tulla saja aasta pärast ja see voolab ikka veel täpselt samamoodi nagu siis, kui te lahkusite. Selle tempo ei aeglustu iialgi. Absoluutselt igasugune taktistus puudub. See on lõputus liikumises ja toimib igavesti."

Nagu General Electricu endised töötajad olid järeldanud, võimaldas monoatomaarne ( üheaatomiline) ülijuht valmistada täiesti keskkonnasõbralikke kütuseelemente ning Hudson sõlmis nendega kokkuleppe varustada nende äsjarajatud iseseisvat firmat Giner Inc. valmisainega. Pole just raske ette kujutada, missugused probleemid otsekohe tõstetusid, kui see uudis sai laiemalt teatavaks. Ülijuhtivad kütuselemendid oleksid täiuslik väljapääs sisepõlemismootorite tekitatud saaste kõrvaldamiseks nii maal, vees, kui ka õhus. See oleks midagi niisugust, mida me kõik rõõmuga tervitaksime ning see oleks suurepärane tulevikulahendus. Aga oleviku seisukohatl : mis saaks kogu maailma majanduse alustoest - võimsast nafratööstusest ? Loomulikult variseks see kokku, aga sellega on seotud liiga paljude ja liiga võimsate huvid, et lubada sel ülepeakaela juhtuda. 1989. aastal, mil erutus ja entusiasm olid kõrgpunktis, tegi David Hudson plaane ehitada suur tehas ORME-de tootmiseks . Ent samal ajal tekkis tööstusmagnaatide võimukoridorides liikumine tema algatuse ning sellega koos ka meie kõigi keskkonna ja tervisehuvide nurjamiseks.

Just selles staadiumis võttiski Hudsoniga ühendust üks salapärane sponsor. Esitledes end kui ettevõtlusse annetajat, kes soovib projekti rahaliselt toetada, kirjeldas ta uurimise teatud üksikasju, mida mitte keegi peale uurimismeeskonna ( iga selle liige oli alla kirjutanud vaikimiskohustusele) poleks saanud teada. Mitte keegi, välja arvatud USA Kaitseministeerium. Patentte registreerides oli Hudson olnud kohjutatud minitsteeriumi nendest informeerima, sest nad ütlesid, et tema ülijuhtidega seotud tehnoloogia omas " riigi jaoks strateegilist tähtsust". Hudson palkas eradetektiivi, kes uuris välja, et tegu oli sõjaväeametnikuga, kes töötas Langleyu lennuväebaasis. Edasine uurimine paljastas, et tema ülesanne oli valitsuse raha ühelt Šveitsi panga teatud arvelt investeerida nõnda, et kaitseministeerium omandaks väljavalitud ettevõtetes salajase strateegilise osaluse. Loomulikult lükkas Hudson pakkumise tagasi, kuid pärast seda teatati, et talle ei anta iialgi luba oma ülijuhtidega tegeleva ettevõtte asutamiseks!
Oma uurimustes nullpunkti energiast ja gravitatsioonist kui nullpunkti flukatsioonist oli Puthoff kindlaks teinud, et kui aine hakkab reageerima kahes dimensioonis ( nagu seda tegid Hudsoni aineproovid), siis peaks see teoreetiliselt kaotama umbkaudu neli viiendikku oma gravitatsioonilisest kaalust. See on umbes 44% - täpselt niipalju , kui avastati katsetes valge pulbriga. Seega oli Hudson olnud võimeline Puthoffi teoooriat praktikas tõestama ning ta jututustas viimasele, et ülijuhtivuse olekusse üle läinud monoatomaarse pulbri kaal moodustas ainult 56 % algkaalust; samuti sellest, et kuumutamisel võis selle saavutada raskusjõu, mis oli alla nulli ja et sel hetkel oli ta kaalukausi kaal väiksem kui siis , kui see oli tühi. Kuna aegruumi määrab gravitatsioon, tegi Puthoff järelduse, et nimetatud pulber on "eksootiline aine" ning on võimeline aegruumi koolutama. Sel juhul aga , väitis ta, hakkab mfkzt - pulber resoneeriman hoopis teises dimensioonis, mille tingimustes see peaks mutuuma täiesti nähtamatuks. Ning Hudson kinnitas talle, et just see oligi juhtunud - kui aineproov oli kaalu kaotanud, polnud seda enam üldse näha.

Antud juhul oli jutt mitte lihtsalt sellest, et aine muutus silmale nähtamatuks, vaids ee sõna tõsises mõttes kandus üle alternatiivsele paraleeltasandile - aegruumi viiendasse dimensiooni. Selle kohta saadi kindel tõend, kui ainet prooviti spaatlitega segada ja ümber tõsta sel ajal, kuni see oli nähtamatu, nii, et pulbrikuhja asetus oleks teistsugune, kuid see muutub uuesti nähtavaks. Ent see ei andnud tulemusi ning aine naasis täpselt samas asetuses ja samal kujul, nagu seda oli nähtud enne kadumist. Nähtamatuna olemise ajal polnud asetus muutnud lihtsalt sellepärast, et ainet polnud kohal. Lühidalt - see ei olnud nähtamatu, vaid oli tegelikult muutnud oma füüsilist olekut ja ümber paigutunud, vaid oli tegelikult muutnud oma füüsilist olekut ja ümber paigutunud teise dimenstiooni (Puthoff tõi selgituseks võrdluse nn salajase lennukiga, mida radariekraanil pole näha, nagu oleks see haihtunud mõnda teise dimensiooni) . See ongi järelikult ülijuhtiv Valguse dimensioon - Shar-Oni tasandik ehk Mfkzti väli, nagu seda nimetatakse Egiptuse hauakambrite raidkirjades.

1990. aastate alguses hakkas - näiliselt eritlise põhjusega - teaduseajakirjades korrapäraselt ilmuma artikleid hiilivate aatomite ja ülijuhtivuse kohta. ... Kõik kinnitasdi, et Hudsoni patentides esitatud elemendid tõepoolest eksisteerivad monoatomaarses kõrgspinnilises olekus. Selle nähtuse kirjeldamiseks on olemas teaduslik termin- asümeetriline deformeerunud kõrgspinniga aatomituumad. Need on ülijuhid , sest kõrgespinnilised aatomid võivad energiat ühelt teisele üle kanda ilma energia puhaskahjumita.

Mehhiko matemaatik Miguel Alcubierre kirjutas :"Nüüdseks on teada, et aegruumi on võimalik modifitseerida viisil, mis lubaks kosmoselaeval liikuda suvaliselt suurel kiirusel, kusjuures kosmoselaeva taga aegruumi lihtsalt paisutatakse, ees aga surutakse kokku; tulemuseks on kihutamine valguse kiirusest kiiremini, mis meenutab koolutatud liikumist ulmekirjandusest."

Paar kuud hiljem järgnes sama teemaga seotud artikkel ajakirjas American Scientist. Selles tõnedas Michael Szpir, et Alcubierre kontseptsioon ei ole vastuolus Einsteini teooriaga selle kohta, et ükski objekt ei suuda liikuda kiiremini kui valgus. Ta selgitas, et koolutatud olekus kosmoseaparaat tegelikult üldse ei liigukski. Teoreetiliselt oleks kiirendus ääretult suur, kui tegelikkuses võrduks see nulliga. Sel juhul oleks tegemist valguse kiirusel liikumise vormiga, mille puhul nii aja kui kütuse kulu oleks minimaalne. Kosmoselaeva eest tuleks selle taha näiliselt ümber paigutada ainult vajalik kamaks aegruumi, vastavalt sedakas kokku surudes või paisutades? Alcubierre artiklis on selgitus, et" aegruumi kooldumise tekitamiseks on vajalik eksootiline aine" .

PostitusPostitatud: Reede Sept 30, 2005 10:20 pm Vasta viitegaTagasi üles
Levitatsioon ja teleportatsioon

Ülijuhte on kahte tüüpi. Täiuslikud ülijuhid üheainsa vibratsioonifaasiga, mis tõrjuvad igasugust magnetilist sekkumist, kannavad nime tüüp-1. Selle alla kuuluvad monoatomaarne kuld ja plaatinarühma metallid. Tüüp - 2 ( metalliühendid, samuti vask, plii, nioobium ja nioobium -titaan) esineb täna segaolekule mitmesugust käitumist, mis võimaldab magnetilist sekkumist väljaspoolt.

Tüüp-1 ülijuhid toimivad täiuslikult, sest nende päri- ja vastupäeva liikuvad spinnelektronid paaruvad nagu peegelkujutised, ilma üksteist kahjustamta. Nendest saavad ainusagedusega footonid - mitte enam osakesed, vaid valguslained. Lained ongi kvantprotkolli võti, sest footonid eindavad kvante ( lad quantum - kui palju) - energiahulki, mis on proportsionaalsed kiirgussagedusega, millega nad levivad. Peegelkujutisi - footoneid, mis kulgevad ülijuhi kvantlainel, nimetatakse Cooperi paarideks ja nad moodustavad Meissneri välja, mis on ainulaadne ilma põhja- või lõunapooluseta magnetväli. Aktiviseerituna suudab ta vastustada kõiki teisi magnetvälju, nii et ülijuht muutub diamagnetiliseks - see on oleks, milles ta tõukab tugevaid magnetvälju ja need tõukavad teda. See pakub vahetult võimalusi levitatsiooniks.

Arutluses peegelelektronidest olekus, milles nad üksteist hävitavad, nimetas professor Stephen Hawking dublikaatelektroni " antielektroniks" , mis on võimeline annihileerima .Ta toob näiet annihilisatsioonist: "Kui te kohtate iseennast, ärge kättpidi teretage -te mõlemad haihtute võimsas valgusesähvatuses!"

Hea näide toimivast magnetilisest levitatsioonis on Maglevi rong, mis oli 1990. aastaid inglismaal Birgmingamis reisijateveos käigus eksperimentaalse süstikrongina. Niisugused rongid sõna otseses mõttes hõljuvad tugeva ülijuhtiva magnetismi mõjul, kusjuures kaob transpodivahendi ja rööbaste vaheline hõõrdumine. Jaapanis avati 3 . aprillil 1997 eksperimentaalliin. Kaks aastat hiljem saavutas rong MLX01 täieliku leviteeriva kiiruse 343 miili tunnis.

....

Pärast seda kui tüüp-1 ülijuhi Meissneri väli on korra magnetliselt käivitatud , toimibn see lõpmatuseni. Samuti on kahe Meissneri välja kokkupuutel tekkinud kvantlaine igavene. Ülijuhtiv käiviti võib võimsuselt olla väiketäht ( näiteks vilkuv täht) ning lõppkokkuvõttes ammutatakse alalist energia universumi nullpunkti vaakumist.

Lühidalt - ülijuht on aine, mis suudab elektronide energiat üle kanda takistusteta ja ilma seda hajutamata. Ilma igasuguse füüsilise kontaktita saadavad ülijuhid energiat ( nagu näiteks valgus ja elekter) mis tahes vahemaa taha ükskõik kui pikka aega. Samuti mängivad nad võtmerolli füüsilise aine ülekandmisel kauge vahemaa taha ja isegi eluvormide teleportatsioonis. Järgmine info on pärit USA Enegiaministeeriumi Argonne`i Riiklike Laboratooriumide bülletäänist: "Tehniline eesmärk on ette valmistada mõned paariskvantsüsteemid: " Siis on võimalik teha lokaalsüsteemide mõõtmisi, nende tulemused üle kanda ja teisel pool uus kvant taasmoodustada....Põhimõtteliselt saab inimesi ( selle abil) transportida, kui tüüpilist informatsiooni piisavalt edasi toimetada".

Nasa ja Argonne`i laboratooriumide teadlased kinnitavad, et transpotimise asemel saab võiamlik olema ka aine dubleerimine, kuna valguse ja aine veidrad seadused on aatomiskaalal kindlaks määratud. Nasa Bioloogia- ja Füüsikauuringute Talitus mainib sellega seoses: "Aine võib olla kahes kohas korraga. Objektid on üheaegselt nii osakesed kui lained". Kvantmehhanikas pole miski kindel, on ainult tõenäoline või ebatõenäoline. Täiesti ebatõenäoline valguse "peatamise" vägiteoga on nüüdseks hakkama saanud kaks töörühma... Valgust saab selle teekonnal soovi korral mitte ainult peatada, vaid ka salvestada ja uuesti vabastada, selle tohutu kiirust ( valguskiirust) aga on võimalik hetkega vähendada väikesemaks näiteks jalgratta liikumiskiirusest. Kõik need võimaluses on kujutlusvõimet ületavad: isegi tekstilist teavet ( aatomitesse kodeeritud) saab valguslainel edasi anda.

Kvantühendus võimaldab kahel osakesel käituda üheainsana, ükskõik kui kaugel need teineteisest ei asuks. Sougato Bose Oxfordi ülikoolist ja Dipanker Home Calcutta Bose Instituudist demonstreerisid üksikmehhanismi, mida saab kasutada üksteisest valgusaastate kaugusel asuvate aatomite ja molekulide ühendamiseks. Viini ülikooli kvantfüüsik Anton Zielinger on tõestanud selle võimalikkust suurte molekulide puhul. Tanni Arhusi ülikooli töörühm Eugene Polziki juhtimisel on kvantühenduse abil liitnud lõputuid triljoneid aatomeid. Nasa teadlased ütlevad selle kohta, et see on filmist "Star Trek" tuttav aine teleportatsioon valgusekiirega, mille puhul keha molekulaarstruktuuri moodustavad aatomid kooraldadakse ümber ja saadetakse mõnda teise sihtkohta.
http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=...1dd6512ea2

Need tsiteeringud on pärit kiviajast tänapäeva TEADUSE seisukohast. Kas ka grante jagatakse selle asja uurimiseks - meil arvatavasti mitte, aga kuskil kindlasti.
Et ennetada Sinu järgmist küsimust, siis Vidrik on pendlimees ja oma mõõtmised on Ta teinud biomeetriliselt(pendliga).

Päikest.
Vasta
(26-03-2012, 19:45 )haneracryth Kirjutas: To Müstik: "Meenutuseks, et ORMUS ehk m-seisundis mateeria arvatakse esinevat väärismetallides erinevas atomaarses olekus."
Vaatame keemia põhimõisteid: "ATOMAARNE OLEK- lihtaine esinemine aatomitena." Metallid on IMHO kõik atomaarses olekus. Miline on see teine atomaarne olek? Kas ei peaks siin laiendama mõiste "atomaarne" sisu?
Ma saan aru, et atomaarse all on siin mõeldud üksikuid aatomeid millel ei ole teiste metalliaatomitega sidet. Hudsoni patendist võib paremini aru saada mida sellega mõeldud on.

(27-03-2012, 05:10 )tapsix Kirjutas: Klassikalise keemiku mätta otsast ongi sellest võimatu aru saada, sest siin on tegemist alkeemiaga.
Nagu keemilised reaktsioonid küsiksid seda mida inimene arvab (kas tegu keemia või alkeemiaga). Lisaks sisaldab Hudsoni patent täiesti tavalisi keemiliste protsesside kirjeldusi ilma ühegi viiteta alkeemiale.

Üldiselt on tegu puhtakujulise raha tagaajamisega mingitmoodi töötava asja abil kasutades müümiseks teaduslikku ja ebateaduslikku infot millest ise midagi aru ei saada (kusjuures imelik kahepalgelisus tuleb siin välja - teadus on viimane religioon mille poole pöördutakse, aga toote reklaamimisel kasutatakse küll teaduse abi).
Vasta
(27-03-2012, 05:10 )tapsix Kirjutas: [quote='haneracryth' pid='149223' dateline='1332783955']

Ülijuht ei toimi tavajuhtivuse normide kohaselt, vaid seesmise valguse sageduse kaudu. Kui välistel elektronidel on samasugune sagedus, siis ta juhib neid. Kui kaks ülijuhti on mis tahes vahemaa tagant Meissneri välja kaudu ühenduses, siis võivad need kaks koos toimida nagu üksainus ja seda protsessi nimetatakse " kvantkoherentsuseks". Vastupidiselt sellele vajab näiteks elekter voolamiseks füüsilisi kontakte. Ülijuhtide vahel võib toimuda isegi valguse enda ülekandmine. Valgusega seoses on huvitav tõsiasi, et see - nagu suurem osa tajutavast reaalsusestki - ei eksisteeri ruumi üheski kindlas osas. Me näeme, kuidas valgus täidab mõnda ruumi, kuid samasse ruumi võib lisada ikka enam ja enam (tegelikult piiramatul hulgal) valgust, muutes seda ühe valgemaks ja heledamaks. Samamoodi saab ülijuhti talletada mis tahes hulga energiat ning seda üle kanda ükskõik kui kaugele kvantlainete abi, mis ei tunne piiranguid ajas ja ruumis. Tsiteerides üht David Hudsoni loengut:" Magnetvälja rakendades panete sõna tõsises mõttes ülijuhi voogamise toimima. Ülijuht vastab sellele seesmise valguse voolamisega ja ehitab end ümber suunama, Meissneri välja. Seejärel võite oma magneti ära panna ja jalutama minna. VÕite tagasi tulla saja aasta pärast ja see voolab ikka veel täpselt samamoodi nagu siis, kui te lahkusite. Selle tempo ei aeglustu iialgi. Absoluutselt igasugune takistus puudub. See on lõputus liikumises ja toimib igavesti."

Väga hästi ära seletatud! Mõtlesin just vastama hakata, aga sinu postitus seletab need küsimused, mis eespool tekkinud, ilusti ära.Smile

Vasta
(27-03-2012, 13:49 )Müstik Kirjutas:
(27-03-2012, 05:10 )tapsix Kirjutas: Ülijuht ei toimi tavajuhtivuse normide kohaselt, vaid seesmise valguse sageduse kaudu. Kui välistel elektronidel on samasugune sagedus, siis ta juhib neid. Kui kaks ülijuhti on mis tahes vahemaa tagant Meissneri välja kaudu ühenduses, siis võivad need kaks koos toimida nagu üksainus ja seda protsessi nimetatakse " kvantkoherentsuseks". Vastupidiselt sellele vajab näiteks elekter voolamiseks füüsilisi kontakte. Ülijuhtide vahel võib toimuda isegi valguse enda ülekandmine. Valgusega seoses on huvitav tõsiasi, et see - nagu suurem osa tajutavast reaalsusestki - ei eksisteeri ruumi üheski kindlas osas. Me näeme, kuidas valgus täidab mõnda ruumi, kuid samasse ruumi võib lisada ikka enam ja enam (tegelikult piiramatul hulgal) valgust, muutes seda ühe valgemaks ja heledamaks. Samamoodi saab ülijuhti talletada mis tahes hulga energiat ning seda üle kanda ükskõik kui kaugele kvantlainete abi, mis ei tunne piiranguid ajas ja ruumis. Tsiteerides üht David Hudsoni loengut:" Magnetvälja rakendades panete sõna tõsises mõttes ülijuhi voogamise toimima. Ülijuht vastab sellele seesmise valguse voolamisega ja ehitab end ümber suunama, Meissneri välja. Seejärel võite oma magneti ära panna ja jalutama minna. VÕite tagasi tulla saja aasta pärast ja see voolab ikka veel täpselt samamoodi nagu siis, kui te lahkusite. Selle tempo ei aeglustu iialgi. Absoluutselt igasugune takistus puudub. See on lõputus liikumises ja toimib igavesti."

Väga hästi ära seletatud! Mõtlesin just vastama hakata, aga sinu postitus seletab need küsimused, mis eespool tekkinud, ilusti ära.Smile
Rääkimata sellest, et kogu tapsix'i tsiteeritud jutt kukub teadusliku lähenemise korral kokku nagu savijalgadel onnike, tekitab see minu puhul pigem küsimusi kui vastab neile seega täiesti huvitab, et millistele küsimustele millised vastused sa said?
Vasta
Mitte, et mina sain vastused, vaid loodan, et haneracryth sai esitatud küsimustele vastusedSmile
Teadusesse ei maksa mind segada.
Olen eespool juba öelnud:"usun, et teaduslikkusest on orme puhul asi kaugel."

Tapsix aga ütles viimases postitused ka seda, et
"Klassikalise keemiku mätta otsast ongi sellest võimatu aru saada, sest siin on tegemist alkeemiaga."
Esoteeriliste vaadetega (Gardneri raamatus tooduga) aga kõik klapib. Thothi Tarkuseraamatuga niisamuti. Ühesõnaga - iidsel ajal võis Thoth ruumilaevaga vabalt tähtede vahel reisida...
Pikemalt ei selgita, aga üks vihje veel: "Alcubierre artiklis on selgitus, et" aegruumi kooldumise tekitamiseks on vajalik eksootiline aine".
Nasa ja Argonne`i laboratooriumide teadlaste aruannetest välja toodu on samuti viis pluss.
Küllap ei ole me veel nii targaks saanud, kui iidsel ajal oldi, aga asi vähemalt liigub samas suunas...Smile Minu vaated tuginevad, nagu sa tead - intuitsioonile.

Vasta
(27-03-2012, 15:26 )Müstik Kirjutas: Mitte, et mina sain vastused, vaid loodan, et haneracryth sai esitatud küsimustele vastusedSmile
Tean, aga kuna ise ei suutnud selliseid küsimusi tuvastada millele sinu tsiteeritud lõigust vastuseid oleks saanud, siis mõtlesin, et küsiks sinu vaatenurga üle - st milliseid küsimusi ja vastuseid sa silmas pidasid.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Hääled universumis BasicElement 50 26,691 08-12-2016, 13:02
Viimane postitus: Müstik
  Universumis on auk sees Hallucigenia 36 17,087 21-04-2015, 16:45
  Varjatud aine universumis sandstorm 22 12,180 03-01-2014, 18:37
  Midagi uut toimub Universumis - müstiline müra Aerling 21 15,908 26-03-2012, 22:53
Viimane postitus: alisoman

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne