10-03-2010, 17:46
Tere! Mul on selline olukord: mul on krooniline füüsiline selja haigus ja ma proovisin seda välja ravida paljude meetoditega ja mitu aastat juba, aga siiski tulemused on väga kesised ja ajutiste tulemustega. Sest ma saan aru et füüsiline haigus on seotud minu hinge probleemidega, aga neid hingehaavu ei ole lihtne niisama lahendada. Ma teen praegu koostööd erinevate arstide, terapeutide, tervendajatega, sest ma kavatsen ikka kuidagi terveks saada. Aga minu elukoha tingimused väga palju takistavad ja koormavad mind: pidev lärm, müra naabrite poolt, koerte haukumine päeval ja öösel. Ma ei saa end tasakaalus hoida elades niiviisi edasi. See võtab liiga palju energiat ja raha ravimisele kuulutada ilmaasjata kui negatiivsed välisfaktorid jäävad püsima. Ma usun et peab olema teine tee ja ma otsustasin et pean kolima mujale mõnda rahulikku kohta maakonnas. Kas keegi saab soovitada, või pakkuda kus saab üürida elamiskoha rahulikkus paigas Pärnu lähedal, soodsatel tingimustel tervise ja tasakaalu taastamiseks, kas või mõneks ajaks? Oodatud kõik pakkumised.
2. Kas keegi saab soovitada kelle juurde võib minna Pärnus hingeliste probleemide lahendamisel?
2. Kas keegi saab soovitada kelle juurde võib minna Pärnus hingeliste probleemide lahendamisel?