Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuidas saada selgeltnägijaks
(14-04-2021, 20:10 )akkillus Kirjutas: Energofoori on mul õnnestunud unenägemises teha. Kuid mõtet mingit ei olnud. Ruune pole kasutanud unenägemises. Pole kogemust. Kui nii oleks võimalik siis vaatad tulevikku ja saad teada kas on mõistlik vaktsineerida või mitte. Aga kui kõike ettearvestada siis mis elu see on. Elu on õnneasi. Ja kui kõike ettearvestada siis peaks nagu arvutis kaks või rohkem kõvaketast olema, et sassi ei läheks, selle elu mälu ja mingi teise elu mälu. Ja kuidas pärast unustada. Probleeme tuleb juurde.

Mulle meeldib katsetada, piire kombata eksperimenteerida enda peal, palju ma saan muuta ettenähtud asju, sain ajaliselt aasta edasi lükata ja ikkagi tuli, ruumiliselt 100 meetrit kiusu pärast...ühesõnaga jne.

Aga kui tulevikku minna siis oled oma ekraani juures ja tõmbad käega edasi või tagasi/lehitsed -minevik (nagu iPad iga) ja ikkagi alati koos tahtliku taotlusega, kui tahad midagi konkreetset enesest muidu kondad niisama , mida ma vahel tegingi ilma eesmärgita lihtsalt eksperimenteerides.
Ei tulnud juurde mingeid probleeme, põhimõtteliselt paljutki saaks muuta ka, kuid igal asjal on oma hind.

Vasta
Niisama aan plära ruumitäiteks, Vöta mõni värskeltlõigatud tulp ja pane veega täidetud vaasi ja vahi ühtlase tausta peal. Tulbi õiest kõrgub energiasammas üles. Kui on peenra peal tulbiõis, saab ka tema soojust katsuda.

Aga kus see teemataja ise on, egas ta ei hakanud ometi jumalat kuulma? Jumalaga rääkida tohib ja on kogunisti kohustuslik, jumalat kuulda on keelatud! Võidakse kuhugi ära peita kui tsiviliseeritud ühiskonnale ohtlik element.
Vasta
Selgeltnägijaks muudetakse nii, et kõigepealt tehakse koroonarünnak (biorelv) ja öeldakse inimestele, et ärge reisige. Inimesed muidugi ei kuula ja reisivad edasi. Nüüd järgmine etapp lisaks koroonale on droonirünnakud ja energiarelva rünnakud. Ainuke reisimine mis lubatud on , on reisimine Universumi Direktori juurde ja nii, et keegi ei näe. Tähendab ainult inimtühjas kõrbes või eesti tingimustes inimtühjas metsas (varsti võimatu) või mere peal. Kui tahad saada selgeltnägijaks inimgrupis koos teistega siis on ainult üks tee - peab panema ette maski ja võtma kätte relva ja minema teisi hävitama. Kogu põhjus on maakera ülerahvastatus ja ütle sa metsa lageraiujale et jäta puud alles. Loomulikult ta ei jäta alles. Ütle, talle, et ära reisi, parem loe raamatut mingi ainujumalaga. Loomulikult ta ei loe. Nii, et see on alles algus, mis praegu on.
Vasta
Mina küsiksin hoopis nii: Kas teadlikult - teadvustatud tegevuse tagajärjel on võimalik saavutada selgeltnägemine. Jah on. Kuid selleks on vaja kõvasti tööd teha ja vaeva näha. Häda on veel selles – üksinda alustades tavaliselt see ei õnnestu. Kaasajal – leida endale usaldusväärne abiline – no see käib juba üle mõistuse.
Selgeltnägemine koosneb kolmest komponendist.
1). Puhtuse aste.
2). Energeetiline täituvus.
3). Hinge tasandi avatus.
Kuid siia ongi maetud kõige täiuslikum nõiaring!
Puhtuse astet ei ole võimalik saavutada enne kui ei ole saavutatud piisavalt suur energeetiline täituvus, ning hinge tasandi avatus.
Energeetilist täituvust ei ole võimalik saavutada enne kui ei ole saavutatud piisavalt suur puhtuse aste, ning hinge tasandi avatus.
Hinge tasandi avatus ei ole võimalik saavutada enne kui ei ole saavutatud piisavalt suur puhtuse aste, ning piisavalt suur energeetiline täituvus.
Kas ei ole imeilus nõiaring? Kuid seda on võimalik lammutada, minu poolt koostatud juhendi alusel
https://www.para-web.org/showthread.php?tid=6813
Hingega on veel üks probleem: Kujutage enesele ette – et te, tegelikult teie hing elab saja korruselise maja, esimese korruse köögis. Siin on kõik olemas. Soe. Söök. Magamiskoht. Meelelahutus. No mida veel vaja on? Välja te sellest ruumist ei pääse. Kuna selle ruumi uks on peidetud. Seestpoolt pole jälgegi selle asukohast. Selle ukse avamise mehhanism peitubki mesmeri joontes. (muide, meditsiiniliselt on hinge kodul, adekvaatne meditsiiniline termin ja asukoht olemas.)
Kui olete juhendi alusel saanud hinge kodu ukse lahti, hakkabki pihta üks suurpuhastus.
Ka täiesti teadlikult on võimalik saavutada selgeltnägemine. Narkootiliste ainetega midagi saavutada, ma ei soovita. Need olevused – keda narkootilised ained toodavad on madalama tasandi olendid. Nemad ei ole mitte kellelegi, mitte kunagi midagi head toonud. Ainult probleeme.
Vasta
Aga kas Sa Kalldunn mulle loto numbreid ei saaks ennustada? Teeme võidu pooleks...Smile
Selgeltnägemine vist tähendab „tuleviku teadmist“?
Vasta
(30-05-2021, 18:05 )Q11 Kirjutas: Aga kas Sa Kalldunn mulle loto numbreid ei saaks ennustada? Teeme võidu pooleks...Smile
Õpi selgeltnägemine selgeks, siis saate ise end aidata. Nii kuidas soovite.
Vasta
(31-05-2021, 07:31 )igaviklane Kirjutas:
(30-05-2021, 20:23 )kalldunn Kirjutas:
(30-05-2021, 18:05 )Q11 Kirjutas: Aga kas Sa Kalldunn mulle loto numbreid ei saaks ennustada? Teeme võidu pooleks...Smile
Õpi selgeltnägemine selgeks, siis saate ise end aidata. Nii kuidas soovite.

Ma olen ka vist selgeltnägija sest nägin seda kalldunni vastust ette.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hoopis mina olen tõeline selgeltnägija, tean täpselt kuidas parun Münchauzen ise oma enda juuste kaudu end laukast välja tõmbas. Vihje: ÜLE VÕLLI. Rohkemat avaldada ei või, energiajäävuse seadus keelab.

Vasta
4)Matrix peab omaks võtma.

Matrix owns you. Tähendab maatrix peab sult laenama midagi, mida mujalt ei saa kui sinult. Allmaailmas oldi kõikidest selgeltnägijatest teadlik, sest nad ju nägid kuidas programmis koodid jooksevad. Aga neile tehti terminaatorit.

(30-05-2021, 17:39 )kalldunn Kirjutas: Selgeltnägemine koosneb kolmest komponendist.
1). Puhtuse aste.

Vasta
See küsimus on mõneti alge, mõneti piir.
Kes teab, saab aru.

Kellele vaja teada, saab mõne aja pärast aru.
Vasta
(31-05-2021, 12:10 )akkillus Kirjutas: 4)Matrix peab omaks võtma.

Matrix owns you. Tähendab maatrix peab sult laenama midagi, mida mujalt ei saa kui sinult. Allmaailmas oldi kõikidest selgeltnägijatest teadlik, sest nad ju nägid kuidas programmis koodid jooksevad. Aga neile tehti terminaatorit.

(30-05-2021, 17:39 )kalldunn Kirjutas: Selgeltnägemine koosneb kolmest komponendist.
1). Puhtuse aste.

Lisaksin neljaks ka 4). Võlu tulla selliseks nagu tahab tulla.

See on ka Matrixi sisseehitatud motto.

Vasta
Selgeltnägemine on sisse häkkimine. Aga häkkimine on tänapäeva maailma kurjus. Sama kurjus mis vanasti oli hobusevaras. Kui ollakse häkkija, küberkurjam, selgeltnägija siis ollakse hobusevaras , keda võib tappa kohtuta.
Vasta
(16-06-2021, 09:27 )akkillus Kirjutas: Selgeltnägemine on sisse häkkimine. Aga häkkimine on tänapäeva maailma kurjus. Sama kurjus mis vanasti oli hobusevaras. Kui ollakse häkkija, küberkurjam, selgeltnägija siis ollakse hobusevaras , keda võib tappa kohtuta.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nunu, kus aus kristlane hüppas põõsast välja. Ainult ravijavõime olemasolu eest mitu seestunut lubasid jeesuse nimel mind ära põletada, mitte ühtki neist enam ei kooserda, imelikud haigused liiguvad. Ainult 1 erand oli nimega Piret Lepner, asukoht Tartu, Kalmistu tänav 13, tema jaoks oli eriline karistus palju varem, omaenda poja sandistas meditsiiniga. See on ikka vingelt täiuslik nakazaanije! Karistus või karma, kuis kellegile meeldib. Olen tolles majas olnud kaks korda praeguse vabariigi alguses, mitte kunagi ei unusta nähtut.
Vasta
Selgeltnägemine ja sisse häkkimine võib isiku seisukohast väga hea olla, aga ühiskonna arvamus on , et võib tappa kohtuta ja veel arvatakse, et võib küsida abi tasuta mis on sama asja edasiarendus. Nüüd kellele loeb ühiskonna arvamus ja kellele loeb enda arvamus on individuaalne. Selgeltnägemine on sellepärast saatanast, et neile kuraatoritele kes valitsesid maad mitu tuhat aastat tagasi ja valitsevad praegu, see ei meeldi, sest siis neid ei kuulata. Selgeltnägemine kuraatorite arust pole siis ohtlik kui see jääb kolme mõõtme piiresse aga kui see ületab kolme mõõdet siis see ohustab kuraatoreid. Muidu arvatakse, et maapealses vanglas võib teha mis iganes kurja maagiat, sest vangla tõttu see kurjus mujale nagunii ei ulatu. Aga kui ületab kolme mõõdet siis kurjus levib kaugele ja siis kuraatorid sekkuvad.
Vasta
(16-06-2021, 10:57 )akkillus Kirjutas: Selgeltnägemine ja sisse häkkimine võib isiku seisukohast väga hea olla, aga ühiskonna arvamus on , et võib tappa kohtuta ja veel arvatakse, et võib küsida abi tasuta mis on sama asja edasiarendus. Nüüd kellele loeb ühiskonna arvamus ja kellele loeb enda arvamus on individuaalne.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

On ka Jumala Kohus, mitte keegi ei tapa, ainult imelikke haigusi liigub. Kuidas sellise kohtuga sidet saada, ühe absoluutselt ausa sõnamise sõnad võin anda alati: OGONJ VPEREDI OGONJ SZADI VSJO TŠJO TÕ MNJE ZDJELAJEš PUSTJ NA TEBJA BUUDJET. Vene keeles! Nende sõnade jõu toimesse panemise mehhanismi ei avalda neti kaudu.

Vasta
Kristlased on selgeltnägemise vastu kolmainsuse tõttu. Neil on kolm mõõdet. Minevik, olevik, tulevik. Ja nad valivad alati keskele nagu poliitikud, oleviku, sest see on keskel. Kõik mõõtmed üle kolme on saatanast nende arust. Kuna kristlased usuvad maagiat ja oleviku siis nad teevad rituaale oleviku hetke kohta ja usuvad edu. Kuraatorid kellel on rohkem mõõtmeid kui kolm, need muidugi vaatavad neid kolmemõõtmelisi nagu alt ülesse vaatavaid abituid koeri. Aga kui kristlaste maagia ei toimi siis hakkavad otsima süüdlasi, aga suures plaanis see tähendab kuraatorite vahelist võitlust kus kannatajateks on kristlased ja paganad, ususõjad jms
Vasta
(16-06-2021, 10:57 )akkillus Kirjutas: ja veel arvatakse, et võib küsida abi tasuta mis on sama asja edasiarendus.
Usu mind, parem kui abi eest selgeltnägijad ikka raha võtavad, mitte ei tee ,,tasuta", nagu rahvas tihtipeale soovib. See nende poolt tasuta abi pakkumine võib lõppkokkuvõtteks nii palju maksma minna et anna aga.
Mina ise olen seda kogenud, kui ,,tasuta" aidati, ja veel nii et raha pakkusin aga viisakalt keelduti... Neljandat aastat juba kahetsen.
Vasta
Nõial/šamaanil/selgeltnägijal on kohustus ühiskonda ja selle liikmeid aidata. Ühiskonnal on kohustus teda ülal pidada.
Vasta
EXKLUSIIVINFO!!! Nende jaoks, kes tahavad iseõppida ilma petistele kursustetasusid maksmata: https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D...e&ie=UTF-8 крутящаяся девушка. Pöörlev tüdruk.

Seletan tehnoloogia lahti, ka meditsiinikoolides hulludeks õpetatud arstihakatiste jaoks kedasid üldse ei tohiks lubada üksinda haigete ligi, kuna neid õpetatakse karjakaupa ja mitte ükski professor ei vastuta oma käki eest.

TEHNOLOOGIA: Tuleb vaadata niimoodi, et see pöörlev tydruk enam ei pöörle. Ideaaljuhul ta peab jääma täiesti liikumatuks. Pange ajud tööle kuidas nii teha / vkljutšaite mozgi! vene. k. /.
Eesti keeles see info on varjatud, nõuti nuhkimise lubamist oma arvutis, nahh. mnje naado / vene k./. Kel vaja, laadivad pildikese alla ja harjutavad. Jaaa, see pöörlev tydruk võib muutuda täitsa rahulikuks, ei ole netist loetud, sellist infot pole kusagil mujal. See on ainult treening selgeltnägemiseks, ilma nõiduseta.
Vasta
Veel teine EXKLUSIIVINFO: Hoida jalatallad ja sõrmedeotsad koos 40 minutit iga päev, nii oli ajakirjas nimega Päikesetuul, võimalik et see on kõikidest raamatukogudest ära kaotatud, otsisin kunagi infot numeroloogia kohta ja kaks Päikesetuule väljalaske numbrit olid ära varastatud TARTU ÜLIKOOLI RAAMATUKOGUST, lihtsalt olid puudu kaante vahelt, tollane raamatukogu juhatajanna isiklikult otsis oma raamatukogu arvutist ja ei leidnud, aasta 1994 võis olla või aastake sinnatänna. Omast kogemusest saan soovitada olla niimoodi kauem kui 40 minutit, ainult natuke kauem, tekib kaitsev väli keha ümber ja see on tunda. Aga edasi, kuidas sellise oleku kaudu toimida, ma enam ette ei ütle. On võimalik niimoodi aidata, on võimalik niimoodi ka muud teha. Ise läbi proovitud, moodus toimib.
Vasta
Veel kolmas haruldane info hakkamaks millekskimuuks: Hoida oma peopesad vastakuti ja kruttida neid vastupidistes suundades ja hiljem vastupidisuundades ja üritada tunda. Selle niisama igavusest täiendan, ühele tuttavale õpetasin palavikkude väljatõmbamist, ta kohe sai aru. Seda ei ole guugli kaudu netist otsides! Kui keegi on leidnud, lisagu, loen huviga.
Vasta
(17-05-2022, 01:35 )isemaag Kirjutas: Veel kolmas haruldane info  hakkamaks  millekskimuuks: Hoida oma peopesad vastakuti ja kruttida  neid vastupidistes suundades ja hiljem vastupidisuundades ja üritada tunda. 

Töötasin noorest peast lasteaias, ja seal oli näha, kuidas lapsed voodis lõunast und ootasid ja sarnasel viisil oma kätega mängisid.  Sugugi mitte kõik, aga neid oli.
Vasta
Seda käteasja ma nagu küll ei mäleta, et lasteaias keegi oleks teinud...aga imelik jah, et siis pidi magama päeval. Võino, et üldse laps jääb magama. Päeval. Eitea miks?
Täiskasvanul ka.
Öösel.
Võibolla, et öösel pole niikuinii midagi teha ja organism lülib ennast välja?
Reaalset vajadust nagu polegi... Shock
Vasta
Ma mõtlesin seda naljana, aga vot mis välja tuli.
Vasta
Ei tea, kas see on sama asi, aga i.k nimetatakse algajatel bioenergeetikutel käte vahele tekkivat energiavälja "psi-ball".
"psi ball energy" on otsingu märksõna.
Vasta
selgus 17-05-2022, 17:38
Tavaliige
Ei tea, kas see on sama asi, aga i.k nimetatakse algajatel bioenergeetikutel käte vahele tekkivat energiavälja "psi-ball".
"psi ball energy" on otsingu märksõna.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

KOMMENTAARIN: Psiballid on ainult bioenergeetikuil ja noil keda kristlaste poolt muudetud maagia soperdiste kaudu seestati uskuma et neil ball on käte vahel. 1967-s aastas mitte mingeid psiballe polnud olemas, Tv veel polnud jõudnud igasse alevikku, ametlikult räägiti ainult biokäitlusest kuid mitte avalikult, bussijaamades käidi vastu planku kusemas, kuid mind vanainimesed palusid oma kaelasooni mudima ja polnud psijuttugi, toona olin nelja-aastane. TEHKE JÄRELE! Ja sellise oskuse eest kristlased neavad! Mitte kunagi sellised kristlased pole jäänud ilma karistuseta, enamasti saivad endile mädanikud mis ongi põlemine ja haletseda pole kasulik, las kannatavad ise. Kes kannatab see kaua elab nii üteldi sageli, kuid tegelik elu on näidanud vastupidist.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kuidas häälega negatiivset energiat keskkonnas lahustada Tegudele 9 6,108 27-07-2019, 20:25
Viimane postitus: Tegudele
  Kuidas kiirelt rämpstoidu sõltuvusest lahti saada Tegudele 5 4,515 27-07-2019, 18:04
Viimane postitus: Tegudele

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne