Postitused: 104
Teemad: 3
Liitus: Oct 2020
28-03-2021, 10:26
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 10:33 ja muutjaks oli Che9.)
(28-03-2021, 10:06 )xcad Kirjutas: (28-03-2021, 09:32 )vasamasa Kirjutas: https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/vid...9343827160
Tšehhis on hull politsei vägivald. Hullus pääsenud valla! Lohutus on, et süsteemi šaakalid samuti kärvavad ja saavad piinelda!
Peksti ühte inimest...kes seda teab, mis ta korda saatis ? Viskas ehk "rahumeelsel" miitingul politseid kiviga. Maski ei kandnud tänaval. Sellised videoid on palju.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/92963...tsiinisust
Vaata aga vaata! Isegi 90a ei taha NWO "soovitustest" loobuda......aga tuleb ka aru saada: 90-sena TÕESTI VÕIB kõike teha!
Sama teema nagu Wuhani laborit omab Glaxo jne. See on kellegi ajusünnitis, Kissinger pole midagi sellist öelnud avalikult.
Kontrollige enne kui midagi üles topite, ajate inimesi pöördesse sellega lihtsalt. Ma ei ütle, et ta terve mõistuse juures oleks aga sellise väljaütlemisega oleks korralik aplaava olnud 2009a.
Postitused: 8,336
Teemad: 74
Liitus: Dec 2015
28-03-2021, 10:30
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 10:36 ja muutjaks oli xcad.)
Eestis on politseil NÜÜD eriõigused. Võivad kortereid läbi otsida, arreteerida ja peksta.
https://www.youtube.com/watch?v=XNhahuz4Fhg
Viirusest, otse "algallikast"
Postitused: 26
Teemad: 1
Liitus: Dec 2020
(28-03-2021, 10:30 )xcad Kirjutas: Eestis on politseil NÜÜD eriõigused. Võivad kortereid läbi otsida, arreteerida ja peksta.
Nii et täitsa vaba voli?
28-03-2021, 10:43
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 11:06 ja muutjaks oli Che9.)
(28-03-2021, 10:30 )xcad Kirjutas: Eestis on politseil NÜÜD eriõigused. Võivad kortereid läbi otsida, arreteerida ja peksta.
Kust selline info, et eriõigused juba? 
Asi menetluses alles aga põhimõtteliselt tahetakse teha asi seaduslikuks/ametlikuks, praegused korraldused tegelikult ei ole seaduslikud.
Siit saab vähe aimu ka asjast https://www.docdroid.net/Uw2gArN/eelnou-pdf
EKRE tegi esialgu 400 ettepanekut muudatusteks, eks hakatakse venitamistaktikat kasutama. Muudatuste ettepanekuid saab teha 01.04.2021-ni.
Postitused: 3,302
Teemad: 26
Liitus: Aug 2016
Kuidas on lood meie arstidega - annavad kohe alla ja võtavad "pisku" vastu ja hoiavad suu kinni?
Jumal on isiksustatud Egregor...
Huvitav fakt - isik kes ei saa aru millest sa räägid peab lolliks sind mitte ennast.
(28-03-2021, 10:43 )Che9 Kirjutas: (28-03-2021, 10:30 )xcad Kirjutas: Eestis on politseil NÜÜD eriõigused. Võivad kortereid läbi otsida, arreteerida ja peksta.
Kust selline info, et eriõigused juba? 
Asi menetluses alles aga põhimõtteliselt tahetakse teha asi seaduslikuks/ametlikuks, praegused korraldused tegelikult ei ole seaduslikud.
Siit saab vähe aimu ka asjast https://www.docdroid.net/Uw2gArN/eelnou-pdf
EKRE tegi esialgu 400 ettepanekut muudatusteks, eks hakatakse venitamistaktikat kasutama. Muudatuste ettepanekuid saab teha 01.04.2021-ni. See on juba otsustatud, vaja ainult riigikogu kummitemplit. Kas viivitub nädala või 2 ei oma tähtsust. Koalitsioonil on hääled koos ja läheb käiku.
(28-03-2021, 11:06 )Tyto Alba Kirjutas: Kuidas on lood meie arstidega - annavad kohe alla ja võtavad "pisku" vastu ja hoiavad suu kinni?
![[Pilt: f15e8d089e4dea69.jpeg]](https://media.gab.com/system/media_attachments/files/069/641/778/original/f15e8d089e4dea69.jpeg)
Siin vähe juttu ka nendest, eks igaüks teeb omad järeldused.
https://www.snopes.com/fact-check/holist...onspiracy/
Postitused: 777
Teemad: 47
Liitus: Mar 2010
Paluks püsida teemas!
Kõik vaidlused ja teemaväline läheb kustutamisele.
xawa
(28-03-2021, 11:35 )Che9 Kirjutas: Siin vähe juttu ka nendest, eks igaüks teeb omad järeldused.
Snopes - uuri palun kes selle taga on.
Delfi "fakti kontrollijad" on sama targad.
Kumbagi neist ei tohiks kasutada...
Huvitav fakt - isik kes ei saa aru millest sa räägid peab lolliks sind mitte ennast.
28-03-2021, 12:46
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 12:47 ja muutjaks oli Che9.)
(28-03-2021, 12:34 )Tyto Alba Kirjutas: (28-03-2021, 11:35 )Che9 Kirjutas: Siin vähe juttu ka nendest, eks igaüks teeb omad järeldused.
Snopes - uuri palun kes selle taga on.
Delfi "fakti kontrollijad" on sama targad.
Kumbagi neist ei tohiks kasutada...
Selle taga? Lehekülje loojad on selle taga, kes siis veel? Bill Gates, Soros, Rothshildid?
No delfi kontrollijad tase omaette muidugi.
Keda siis kasutama peaks, nad lihtsalt annavad seda infot edasi mis uurimisel on selgunud ametkondade poolt. See mis tegelikult juhtus, seda teab vanajumal ise. Lugesid ka seda üldse või kohe blokk peal igal checkeril?
Postitused: 284
Teemad: 7
Liitus: Mar 2021
(27-03-2021, 23:16 )WEbdES Kirjutas: Mis on julgus? Ühes raamatus kirjutatakse, et julgus on palveks muutunud hirm. Sageli arvatakse, et julgus on hirmu puudumine. Kuid see pole nii, julgus on see, kui tegutsetakse hirmust hoolimata.
edasi https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid273994
Jaa, ma olen sinuga täpselt ühes paadis. Oleksin justkui ise selle artikli kirjutanud.
Ma ei tunne hirmu koroona ees, kui põen ja see kogematta lõppebki surmaga, siis on nii.
Mul on suur hirm, mis maailmas inimühiskonnas toimub ja hirm oma laste tuleviku osas.
Hirm, et minust võib saada oma lähimate inimeste kõige suurem vaenlane.
Hirm, et asi läheb lõpuks vägivaldseks.
Hirm, et Eesti riiki tulevikus (tegelikult juba praegu) ei eksisteeri.
Hirm, et inimkonnast saab ilma erisusteta robotlike olevuste kari, kes korravalvuritest ümbritsetuna teevad oma ettekirjutatud tegevusi.
Ja veel palju muud.
Postitused: 857
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
(28-03-2021, 11:59 )Minaelan Kirjutas: 
Kas ta soovib siit ilmast kiiresti ja kergelt lahkuda?
Või aeglaselt ja raskelt?
Kiiresti, kes võtavad endasse surmasüstihirmu? Saavad sutsu ja kohe sussid püsti
Postitused: 45
Teemad: 4
Liitus: Mar 2012
Mu tuttav, kes on 2 süsti saanud ja viimase sai 3 nädalat tagasi, sai positiivse tulemuse selle reede hommikul. Et siis milleks seda soolvett sisse pressida, lollidele on iga vedelik kohe vaktsiin. Raske arvata ju pole, et sellest teemast ei räägita never, et vaktsineeritud samuti haigestuvad.
Ameerika esirinnas tegutsevad arstid (AFLDS) rääkisid Pfizeri endise asepresidendi ja teadusdirektori dr Mike Yeadoniga tema vaadetest reguleerivatele asutustele ja muudele COVID-19 vaktsiinile, hüdroksüklorokviinile ja ivermektiinile.
Kohe alguses ütles dr Yeadon: "Olen hästi kursis ülemaailmsete inimsusevastaste kuritegudega, mida pannakse toime suure osa maailma elanikkonna vastu.
"Tunnen suurt hirmu, kuid mind ei takista ekspertide ütluste andmine mitmele võimeka juristi rühmale, nagu Rocco Galati Kanadas ja Reiner Fuellmich Saksamaal.
https://www.americasfrontlinedoctors.com...opulation/
Iisraeli ülemkohus käskis COVIDi raudse eesriide tühistada. Kas see on tõsi? Kui on siis kas meie ajakirjandus seda ka kajastab?
https://www.americasfrontlinedoctors.com...in-lifted/
Postitused: 2,752
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
(28-03-2021, 15:10 )markkualen Kirjutas: Mu tuttav, kes on 2 süsti saanud ja viimase sai 3 nädalat tagasi, sai positiivse tulemuse selle reede hommikul. Et siis milleks seda soolvett sisse pressida, lollidele on iga vedelik kohe vaktsiin. Raske arvata ju pole, et sellest teemast ei räägita never, et vaktsineeritud samuti haigestuvad.
Ei pruugi olla mingi haigestunu, läbipõdenul viirusejäägid jäävad kuudeks, mõnel jäävad, mõnel mitte.
Naaber põdes läbi, maitse - ja lõhnameel 2 nädalaks kadus, alguses peavalu ja palavik ka, need sai ibuprofeeniga enam vähem tasa lülitatud ( tundke huvi ibuprofeeni kõrvaltoimete vastu, inimesed söövad neid valuvaigistjaid nagu leiba ) pärast küsis, kas testiks üle, vastati, et kas on vaja, võid pärast veel viirusejääkide pärast positiivse sildi saada.
COVID19: Gov & WHO teaduspettus, Saksa doktori arreteerimine Londonis.
Koroonapiirangute vastu suunatud protest Londoni Trafalgari väljakul.
Saksa arst, kes pidi seal esinema, arreteeriti enne sõna saamist. Enne märulipolitsei tegutsemist ja helisüsteemi varastamist rääkisid üritusel veel paljud esinejad, sealhulgas David Icke, kuid millegipärast pidas politsei dr Heiko Schöningi suureks riskiks ja vahistas ta kohe.
https://ecency.com/covid19/@ura-soul/cov...-in-london
28-03-2021, 17:00
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 17:03 ja muutjaks oli Tyto Alba.)
Valitsus ei ole mures sinu tervise pärst kui sa maski ei kanna.
Valitsus on mures, et sa EI ALLU temale kui sa maski ei kanna.
Miks arreteeritakse - sest kardetakse 100.nda ahvi fenomeni.
Teadlased avastasid, et iga uus idee ahvide hulgas ootab nn 100 ahvi.
Kui teatud hulk ahve on omandanud teatud tegevuse siis ülejäänud omandavad selle nö välgukiirusel.
Ooops!
Postitused: 82
Liitus: Nov 2009
järg eelmisele kirjutisele..
Julgus ja hirm- just need kaks emotsiooni ja väärtuslikku mõõdet mõjutavad inimese ja ühiskonna olevikku ja tulevikku, eriti just 2021 aastal.
Sel korral ma lisan sellesse nimekirja arguse või antud teemat käsitledes, täpsustavalt, kodaniku julguse puudumine.
Valel on lühikesed jalad. Aga kui pikad jalad on Suurel Valel… kas pikad?
Kallitele ametnikele, poliitikutele teadmiseks, et ka nurka aetud hiir hakkab vastu. Algselt ta üritab probleemi vältida ning põgeneda, aga kui ta on möödapääsmatus olukorras, siis ta hakkab vastu!
Sama on toimumas ka inimestega. Nad võivad olla hirmunud ja isegi olla vihased nende peale, kes julgevad eos küsida kriitilisi küsimusi, pöörata tähelepanu anomaaliatele või oponeerib ja boikoteerib kehtestatud reegleid, isegi kaitstes kogu hingest ühiskonna peavoolus esitatavaid narratiive.
Kuid kui nad juba alateadvuslikult on mõistnud, et probleem ja reaktsioon on ebaproportsionaalsed, et see on Suur Vale, siis esimese sammuna luuakse alterego ehk fassaad, mida kasutatakse selle ühiskonnaga kooseksisteerimisel.
Järgmine samm on passiivne allumatus kehtestatud korrale ning mingil hetkel toimub plahvatus ja aktiivne mäss.
Mida rohkem te ametnikena meie põhiõiguseid piirate, siis võite kindlad olla, et selle näilise fassaadi taga on kellelgi pulss kõrgem kui tavaliselt ning aastaid ülesehitatud hirmupropaganda muutub sisemiseks vihaks.
Ainus võim, kes omab võimu, on rahva(massi) tahe ja ajalugu on näidanud, et poliitikud ja ametnikud ei soovi seda rahvavõimu näha.
Tänapäeva lääneühiskonna inimene on hambutu ja arg. Seltskonnas olles ei julgeta oma seisukohti avaldada, kui need erinevad kellegi teise seisukohtadest. Ning vastupidi, kui keegi julgeb seltskonnas siiski oma arvamuse öelda, tekitab see reaktsioone, mis paneb nii mõnegi nõrganärvilise vihast värisema. Kokkuvõtvalt, kui sa määgid lambakarjas ühtemoodi, oled karja liige, aga kui julged avaldada arvamust, siis oled must lammas.
Ilmselt te ei ole teinud testi ning leidnud eneses piisavat julgust olevat, et saada teada paljude inimeste fassaadi taga olevat tegelikku Tõde? Mina olen… vestluse alguses argliku heietuse või poliitkorrektselt öeldud sõnafraasi tagant plahvatab Inimene suure algustähega, kes soovib sind hiljem kallistada, et leidis kellegi, kes on samal lainepikkusel. Milline vaimne mahalaadimine toimub inimese õlgadelt, kui ta ei pea seda rasket fassaadi kandma ega olema näitleja selles teatrietenduses?
Tehke proovi, kuid olge valmis, et te võite saada ka nii mõnegi inimese käest viha, alavääristamist, solvanguid, sildistamist. Allmärkusena peab mainima, et seda testi saavad südamest ja ausalt teha vaid need, kes on selle kirjutisega ühel lainepikkusel.
Mida teha, et läbida Suure Vale eksam? Enamik inimesi arvab, et vastused eksamiteks saab telerist uudistesaatest.. sobilikult välja valitud poliitiku, arsti või teadlase käest. Tegelikult on eksamiks vajalik teada õigeid küsimusi- kui teil neid ei ole, ei ole ka vastuseid ega saa toimuda ka eksamit!
Ehk on siingi lugejate seas keegi, kes seda rasket koormat kannab ja peab igapäevaselt kaasa rääkima ning näitlema Covid 19 etendust, rääkides kaasa uudiste ning murede ja hirmude teemadel ning irvitada nende üle, kus julgevad arvata teisiti. Mõelge, ehk ka sinu vestluskaaslane peidab oma teistsuguse arusaama fassaadi taha kuid mõlemad olete piisavalt arglikud?
Miks on inimene arg, kui me räägime seda kontekstis Covid 19-ga? Sest sa peaksid olema vastuolus kogu maailmaga- see on suur koorem kanda, eriti veel siis kui sa ei julge avaldada arvamust 10x vähem tähtsust omaval seisukohal.
Kui kogu maailm kardab, kuidas mina saan kartmata olla? Kui kogu maailm kuulutab Tõde, kuidas mina saan Tões kahelda?
Te valite tee, mis on lihtsam olevikus eksisteerimisel- te olete nõus olema vastuolus iseendaga, aga mitte kogu maailmaga. Aga mis saab tulevikust?
Mina olen nõus olema vastuolus kogu maailmaga, aga mitte kunagi iseendaga.
Miks võib olla Covid 19 Suur Vale pöördumatu protsess? Mis juhtub teadlasega, arstiga, poliitiku või mõjuka arvamusliidriga, kui ta katsetaks kõigutada praegust narratiivi või tunnistada, et ta on eksinud?
Mis juhtub, kui vale paljastatakse?
Mis juhtub poliitilise võimuga, kes on tervelt aasta tegelenud inimeste petmisega? Mis juhtub maineka teadlasega, kes on teleris korduvalt esinenud? Mis juhtub ajakirjandusväljaannetega, kes on süvendanud hirmu, eirates ning tsenseerides teiste teadlaste ja arstide ühenduste andmeid ning uuringuid? Mis juhtub eraldi selleks kriisiks kujunenud majandus- ja tööstusharuga (maskid, vaktsiinid, erinevate programmeeritavatest Suure Venna (Loe: Orwell) aplikatsioonidest)- kas neil jääb siis raha saamata ning kasum realiseerimata? Mis juhtub suure poliitilise agendaga, mida esitleti World Economic Forum´s nimega The Great Reset- kas nad ei saagi ühiskonnastruktuuride muutusi oma soovi järgi teostada?
Kes sooviks ja julgeks olla esimene, kes tunnistab eksimust?
Valet peab kaitsma, seda enam, kui tegemist on Suure Valega. Seetõttu, nagu me juba oleme kogenud, tegeleb riik andmete salastamisega, rahaliste investeeringutega nii siseriiklike kui väliste ühenduste poolt, et oma valele ehitatud vundamenti kaitsta ning edasi ehitada.
Tänapäeval räägitakse arvamusvabadusest, justkui see oleks ideaal ning kiidetakse meie ühiskonna vabadust öelda välja oma arvamus. Kuid see arvamusvabadus eksisteerib ainult juhul, kui peavoolu narratiiv ühtib sinu arvamusega. Vastasel juhul oleks see ideaal hoopis vihakõne või mingi muu värdsõna, millele keegi definitsiooni ei suuda anda. Aga ei, meie ühiskonnas ei ole ju ometi topeltmoraali.
Ma olen leidnud endas julguse ning julguse omandatud teadmiste, veendumuste ning sisemise hääle abil väljendada oma põhiseaduslikku õigust avaldada oma Tõde.
Olen leidnud julguse kaitsta end ning oma perekonda põhiseadusega seatud õiguseid, mida pean ülimaks teiste seaduste suhtes. Ma keeldun aktsepteerimast Põhiseadusega vastuolus olevaid Valitsuse poolt loodud ning Riigikogu poolt kehtestatud seaduseid ning piiranguid.
Põhiseaduslikku riivet on tunnistanud nii meie endine õiguskantsler Allar Jõks kui ka praegune õiguskantsler Ülle Madise. Sel hetkel, kui need avaldused tehti, olid piirangud alles oma lapsekingades.
Soovitan kõigil vaadata Ülle Madise ettekannet “Keelud, käsud ja sund ei ole lahendus.” https://www.youtube.com/watch?v=i7GggZO8d8k
Ometi, olen kogenud, et arvamusvabadust siiski eriti ei eksisteeri nagu ka vabadust üldisemalt.
Ilmselgelt olen seda kirjutist tehes valmis saama põlgavaid pilke, solvanguid või sildistamist. Muide, kui keegi sooviks mind tembeldada hulluks, siis võtan seda kui üht parimat komplimenti, arvestades praegust ühiskonna normaalsust.
"Kurjuse triumfiks ei ole vaja muud, kui heade inimeste tegevusetust."
"Keegi ei tee suuremat viga kui tema, kes arvates, et tema võimuses on teha vaid natuke, ei tee mitte midagi." E. Burke
https://brandnewtube.com/watch/ask-the-e...gfz2J.html
Ask The Experts (Covid-19 Vaccine) - Now Banned on YouTube and Facebook
Postitused: 567
Teemad: 5
Liitus: Jul 2009
Surmaingel lendab vabalt. Gaasimask aitab.
28-03-2021, 18:57
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 18:58 ja muutjaks oli xcad.)
(28-03-2021, 13:14 )pesumasin Kirjutas: Jaa, ma olen sinuga täpselt ühes paadis. Oleksin justkui ise selle artikli kirjutanud.
Ma ei tunne hirmu koroona ees, kui põen ja see kogematta lõppebki surmaga, siis on nii.
Mul on suur hirm, mis maailmas inimühiskonnas toimub ja hirm oma laste tuleviku osas.
Hirm, et minust võib saada oma lähimate inimeste kõige suurem vaenlane.
Hirm, et asi läheb lõpuks vägivaldseks.
Hirm, et Eesti riiki tulevikus (tegelikult juba praegu) ei eksisteeri.
Hirm, et inimkonnast saab ilma erisusteta robotlike olevuste kari, kes korravalvuritest ümbritsetuna teevad oma ettekirjutatud tegevusi.
Ja veel palju muud. https://www.youtube.com/watch?v=dhPOKD_Bnl8
https://www.youtube.com/watch?v=p_45y-4UFks
Vene keeles aga "salajane insaider" räägib lahti selle mis muidu varjatud. Kes see mees on? Väidetavalt ka you tuuber ise ei tea kuna ta jääb alati varjatuks ja inkognito. Arvatakse, et FSB või GRU ohvitser, sest tal on sellist infot mida muidu ei saaks kätte. Üksikasjad jätab teatamata, sest just nenede kaudu saaks isikut tuvastada. Hirm ei aita! Tuleb võtta kui väljakutset, sest elu on olnud siiani liigagi mugav ja turvaline. Sellist elu meie esivanemad ei saanud nautida: olid sõjad, epideemiad, omavahelised arveteõiendused ja kurjad metsloomad.....kellele tuli külmrelvaga vastu astuda! Mis meil nüüd elul viga! Ja miks vastu punnida? Näe naabri jüri ja mari käisid süstimas, mis sest, et jüril juba sarvemuksud kasvavad (mitte mari "abiga") aga see on ju KÕIGIL, see on UUS NORMAALSUS. Pole võtit ega passi vaja triipkood on laubal ja käel, kõike saab sellega ja tehisintellekt teab juba paremini mida vajad kui ise! Droon toob koju just seda mida vaja....ah, et lapsed? Lapsi jah enam ei saa aga polegi vaja! Ilma lasteta on SUURED EELISERD: uued vaktsineerimised eelisjärjekorras   ja maskid tasuta! Ja kõige hea eest tuleb tänada Suuri ja Tarku juhte kajat ja jürit kes omal ajal asjad käima lükkasid! Elagu REF ja Keskerakond! Mis aga kõige tähtsam OMA PEAGA pole enam üldse vaja mõelda, pea ongi ju loodud mütsi ja maski kandmiseks!
Postitused: 365
Liitus: Nov 2020
28-03-2021, 19:38
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 19:46 ja muutjaks oli Mauno.)
(28-03-2021, 17:19 )Tyto Alba Kirjutas: https://brandnewtube.com/watch/ask-the-e...gfz2J.html
Videos väidetakse:
Pandeemiat ei ole, viirushaigustega haigestunute arvud on võrdsed iga-aastasega!?
Tõesti, kas oled siis seda meelt, et Eesti haiglad on ka "näitlejaid" täis, kes teesklevad koroona viirust nagu räägiti esimese laine ajal Itaalias?
(28-03-2021, 17:06 )WEbdES Kirjutas: järg eelmisele kirjutisele..
Tänapäeva lääneühiskonna inimene on hambutu ja arg. Seltskonnas olles ei julgeta oma seisukohti avaldada, kui need erinevad kellegi teise seisukohtadest. Ning vastupidi, kui keegi julgeb seltskonnas siiski oma arvamuse öelda, tekitab see reaktsioone, mis paneb nii mõnegi nõrganärvilise vihast värisema. Kokkuvõtvalt, kui sa määgid lambakarjas ühtemoodi, oled karja liige, aga kui julged avaldada arvamust, siis oled must lammas.
Millest sa seda järeldad, millised on näited/faktid varasemast ajaloost mõne muu sündmuse puhul, et nii oleks tehtud?
Arstid, teadlased on väga enesekesksed, egoistlikud ja kaugel sellest, et karjas midagi määgida. Niipea kui ühed "püünele" tõusnud teadlased ühte väidavad, siis teistele teadlastele ei teeks miski suuremat head meelt kui nende algsete teadlaste järeldusi ÜMBER LÜKATA. See oleks vaat et elutöö neile, kui nad midagi sellist suudaksid.
Ühtemoodi mõtlemine ja karjas määgimine läheb rohkem sinna endise NSVL või praeguse Põhja-Korea kategooriasse. Selles mõttes on sul arusaamad natuke risti läinud. Tänapäeva lääneühiskond on just oma kaptilistliku olemuse tõttu sisse programmeeritud üksteisega konkureerima igal alal ja elatakse iga päev selle nimel, et oma konkurendi tegemisi ümber lükata.
28-03-2021, 19:49
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 19:54 ja muutjaks oli xcad.)
(28-03-2021, 19:38 )Mauno Kirjutas: (28-03-2021, 17:19 )Tyto Alba Kirjutas: https://brandnewtube.com/watch/ask-the-e...gfz2J.html
Videos väidetakse:
Pandeemiat ei ole, viirushaigustega haigestunute arvud on võrdsed iga-aastasega!?
Tõesti, kas oled siis seda meelt, et Eesti haiglad on ka "näitlejaid" täis, kes teesklevad koroona viirust nagu räägiti esimese laine ajal Itaalias?
(28-03-2021, 17:06 )WEbdES Kirjutas: järg eelmisele kirjutisele..
Millest sa seda järeldad, millised on näited/faktid varasemast ajaloost mõne muu sündmuse puhul, et nii oleks tehtud?
Arstid, teadlased on väga enesekesksed, egoistlikud ja kaugel sellest, et karjas midagi määgida. Niipea kui ühed "püünele" tõusnud teadlased ühte väidavad, siis teistele teadlastele ei teeks miski suuremat head meelt kui nende algsete teadlaste järeldusi ÜMBER LÜKATA. See oleks vaat et elutöö neile, kui nad midagi sellist suudaksid.
Ühtemoodi mõtlemine ja karjas määgimine läheb rohkem sinna endise NSVL või praeguse Põhja-Korea kategooriasse. Selles mõttes on sul arusaamad natuke risti läinud. Tänapäeva lääneühiskond on just oma kaptilistliku olemuse tõttu sisse programmeeritud üksteisega konkureerima igal alal ja elatakse iga päev selle nimel, et oma konkurendi tegemisi ümber lükata. Gräzini arvamus. Vaktsiin mõjutab inimese maailmanägemust:
Ärge hääletage, sest see on jamps. Näiteks ei lubata hääletamist eelarve, maksude, sõjaväeteenistuse üle. Kardan, et selle hääletuse korraldajatel on alateadvuses soov saada diktaatoriteks ja nad kardavad, et teised soovivad sama. No ei soovi. Epideemia ületamine vajab korda. Meie valitsus, kes on üldse pupu-juku ei kehtesta üldse midagi ja tulemuseks on epidemia hoog. Mõelge võimalikele kriisi-juhtidele - Mati Raidma, Andrus Ansip, Raivo Vare, Tiit Vähi... noh, kus seal diktatuur on? (Trahvide jutt on sonimine, seda pole vaja ega pole tehtuid.) Karantiini tegijateks aga oleks Kaitseliit, abipolitseinikud ja muud "dktaatorid". Olen näinud sedatüüpi kotrda kehtestamas Rahvuskaarti ja Inseneride korpust Indiana osariigis - väga vahva oli! (Häda oli tornaados. Ja õigusteaduskond kamandati keldrisse - 12 tunniks. Tehti suitsu, võeti viina, peeti jumalateenistusi. Isegi McCarthy koledatel aegadel ei olnud demokraatiale tegelikku ohtu. Douglas McArthur saadi rajalt maha ilma suure pingeta.
https://www.facebook.com/100051822424099...3954405017
Hispaanias....
https://www.elu24.ee/7210932/perearst-jo...er9wRJS5ZM
Kas jollerdajad saab arstideks nimetada...või üldse inimesteks?
https://uudis.net/1916553?fbclid=IwAR207...m24EIs_tFw
Kusagil pole asu....
Postitused: 365
Liitus: Nov 2020
28-03-2021, 19:54
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 19:59 ja muutjaks oli Mauno.)
(28-03-2021, 17:00 )Tyto Alba Kirjutas: Valitsus ei ole mures sinu tervise pärst kui sa maski ei kanna.
Valitsus on mures, et sa EI ALLU temale kui sa maski ei kanna.
Miks arreteeritakse - sest kardetakse 100.nda ahvi fenomeni.
Teadlased avastasid, et iga uus idee ahvide hulgas ootab nn 100 ahvi.
Kui teatud hulk ahve on omandanud teatud tegevuse siis ülejäänud omandavad selle nö välgukiirusel.
Ooops!
![[Pilt: 42a9e3c9b3861b13.jpg]](https://media.gab.com/system/media_attachments/files/069/902/963/original/42a9e3c9b3861b13.jpg)
Ongi tõsi jutt, terve inimene ei peakski kandma maski. Ainuke häda on selles, et mille järgi sa tuvastad ära selle 1 inimese 100st, kes on ilma sümptomiteta viiruse kandja ja superlevitaja?
(28-03-2021, 19:49 )xcad Kirjutas: https://www.facebook.com/100051822424099...3954405017
Hispaanias....
Mida sa jagad ja mille pähe, kas sul endal üldse aimu on?
Esimese laine ajal jagati kevadel Hiinas lambivideosid kuidas inimesed tänaval kokku kukkusid ja pandi kohe seos külge, et näete kui kole asi on koroona. Tegelikult mingid suvalised terviserikked, millel pole koroonaga mingit pistmist. Sama selle videoga siin, sa ei tea mis seal toimus, mida see inimene tegi, ennem kui turvad tema kallale läksid.
28-03-2021, 20:16
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2021, 20:29 ja muutjaks oli xcad.)
(28-03-2021, 19:54 )Mauno Kirjutas: Mida sa jagad ja mille pähe, kas sul endal üldse aimu on?
Esimese laine ajal jagati kevadel Hiinas lambivideosid kuidas inimesed tänaval kokku kukkusid ja pandi kohe seos külge, et näete kui kole asi on koroona. Tegelikult mingid suvalised terviserikked, millel pole koroonaga mingit pistmist. Sama selle videoga siin, sa ei tea mis seal toimus, mida see inimene tegi, ennem kui turvad tema kallale läksid. Ei kandnud tänaval maski  . Tsehhis on sama lugu, kui 1 video ehk oli midagi muud, aga palju videoid? Politsei omavoli ületab igasugused normaalsed piirid. Politsei on hullem oma käitumiselt kui terroristid....sest on oma "õiguses" kindel. Valgevene politsei vägivalda kajastada on normaalne. Kui prantsusmaal politsei roheveste tappis siis need olid "äärmuslased". Tapetuid oli seal üle 200 ja see "ei ületanud uudiskünnist". Valgevene demonstratsioonidel aga kõik ohhetavad ja ahhetavad "mõistavad hukka" ja ......toetavad rahaliselt värvilist (kaka) värvi revolutsiooni. Kaksikmoraal! Sama on koroonaga: kaudse koroonaohvrid, mis surid arstiabi puudumise-hilinemise tõttu, vaktsiinitüsistused ja enesetapud ületab kordades tegelikke viirusesse surnute arvu. Kui iisraelis sureb vaktsiinidesse 40-260x rohkem kui koroonasse on midagi mäda? Või ka siin eksin?
|