Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Enda minevikku tagasi minek, selle uuesti läbi elamine.
Huvitab väga mingi moodus mis annaks võimaluse uuesti läbi elada enda viie või kümne aasta tagust elamist-olemist. Olen teadlik et midagi sellesugust annab hüpnoos (just regressiivhüpnoos), aga see ei sobi mõningatel põhjustel mulle.
Sellegipoolest usku on et see on võimalik, kuna hüpnoosi ajal ju kuskilt ajukambrist kõiki neid mälestusi ergsalt tuuakse ju välja... Lahe oleks kui keegi leiutaks mälestuste säilitamise mingi DVD taolise keta peale ja siis saaks inimene valida konkreetset enda eluperioodi, mida saaks näiteks une ajal täie teadvusega läbi elada. Smile
Vasta
(12-11-2020, 22:39 )antiamerikanist Kirjutas: Huvitab väga mingi moodus mis annaks võimaluse uuesti läbi elada enda viie või kümne aasta tagust elamist-olemist. Olen teadlik et midagi sellesugust annab hüpnoos (just regressiivhüpnoos), aga see ei sobi mõningatel põhjustel mulle.
Sellegipoolest usku on et see on võimalik, kuna hüpnoosi ajal ju kuskilt ajukambrist kõiki neid mälestusi ergsalt tuuakse ju välja... Lahe oleks kui keegi leiutaks mälestuste säilitamise mingi DVD taolise keta peale ja siis saaks ininene valida konkreetset enda eluperioodi, mida saaks näiteks une ajal täie teadvusega läbi elada. Smile
Võib proovida, et teadliku une ajal kutsuda spirit guide (teejuht, ingel vms.) ja esitada talle vastav soov. Sama saab teha kehast väljumisel läbi meditatsiooni või hommikul ärgates, aga seda paljud ei saavuta.
Vasta

[/quote]
Võib proovida, et teadliku une ajal kutsuda spirit guide (teejuht, ingel vms.) ja esitada talle vastav soov. Sama saab teha kehast väljumisel läbi meditatsiooni või hommikul ärgates, aga seda paljud ei saavuta.

[/quote]

Vaevalt et spirituaalne teejuht seda täitma hakkaks: oleks mul mingi hingeline või vaimne eesmärk selleks, kuid mul on hoopis rohkem nagu tundeline ja, nagu siin öeldakse, ego'line tahe. Aga see on pikk ja mõnes mõttes traagiline lugu, mis väärt eraldi teemat.
Meditatsioon ei sobi samadel põhjustel nagu ka hüpnoosgi, vaat ainult teadlik uni kui selline vist sobibki variandiks. Olite ise selles seisundis enda minevikku reisinud, kas või sellesama ingli abil? Eeltänan vastuse eest. wink
Vasta
Eks Sa unedes ju eladki seda läbi. See tähendab tunned samu tundeid. Muidugi see pilt või ümbrus mida näed võib erinev olla. Selline nagu Unejoonistaja hetkel arvab kõige õigem olevat.
Seda sama uuesti täpselt läbi elada ei ole võimalik, niiet üksühele pole mõtet seda võtta.
Teadlikus unes või astraalis on tunded intensiivsemad küll jah ja ümbrus palju erksam.
Aga miks Sa seda tahad, kui saladus pole? Kui on tekkinud mingi mälu blokeering ,eks sellel on ka põhjus - mingi psühholoogiline kaitsemehhanism. Ja kui see nii on ega siis ka teadlikus unes sinna minek on keelatud/raskendatud...Smile

Vasta
(13-11-2020, 08:26 )Q11 Kirjutas: Aga miks Sa seda tahad, kui saladus pole?

Olen juba pikka aega mõningaid tundeid kaotanud ja üsna piinarikas on ilma nendeta elada. Pealegi oli minevikus maailmapilt natuke lihtsam, elujõudu ja huvisid oli rohkem. Ja see kindlusetunne ka.
Vasta
(13-11-2020, 07:22 )antiamerikanist Kirjutas: Vaevalt et spirituaalne teejuht seda täitma hakkaks: oleks mul mingi hingeline või vaimne eesmärk selleks, kuid mul on hoopis rohkem nagu tundeline ja, nagu siin öeldakse, ego'line tahe. Aga see on pikk ja mõnes mõttes traagiline lugu, mis väärt eraldi teemat.
Meditatsioon ei sobi samadel põhjustel nagu ka hüpnoosgi, vaat ainult teadlik uni kui selline vist sobibki variandiks. Olite ise selles seisundis enda minevikku reisinud, kas või sellesama ingli abil? Eeltänan vastuse eest. wink

Jah, võib küll olla, et egolise asjaga soovi ei täideta. Minevikku reisimist pole ma proovinud. Ma pidasin silmas meditatsiooni abil kehast väljumist, mida paraku on väga raske saavutada. Üldjuhul tehakse seda nii, et esmalt magatakse mõned tunnid, siis ollakse veidi ärkvel ja üritatakse kehast väljuda.
Kui õnnestub saavutada teadlik uni, siis soovitan leida suvaline uks ja kujutleda, et ukse taga ootabki soovitud kogemus.
Vasta
(13-11-2020, 09:29 )levis Kirjutas: Jah, võib küll olla, et egolise asjaga soovi ei täideta. Minevikku reisimist pole ma proovinud. Ma pidasin silmas meditatsiooni abil kehast väljumist, mida paraku on väga raske saavutada. Üldjuhul tehakse seda nii, et esmalt magatakse mõned tunnid, siis ollakse veidi ärkvel ja üritatakse kehast väljuda.
Kui õnnestub saavutada teadlik uni, siis soovitan leida suvaline uks ja kujutleda, et ukse taga ootabki soovitud kogemus.

Mul viis aastat tagasi olid teadlikud unenäod, kuid pärast mõningaid sündmusi minu elus kaotasid nad tähtsuse- kui enne oli enesetunne nendes parem kui reaalsuses, siis pärast muutusid need ja nüüd on nendes viibimise ajal enesetunne isegi halvem kui ärkvelolekus.
Vasta
Antiamerikanist.
Mul on sinu kirjutiste kohta oma arvamus. Aga see ei kuulu suurele ringile. Kõikidel elusolenditel on olemas oma isiklik elu raamat. Seda on võimalik lugeda. Samuti on olemas ka eelnenud elude raamat. Ka seda on võimalik lugeda. Hea tahtmise juures on võimalik neid muuta. Selleks tuleb kõvasti tööd teha. Ma ei usu et sind ei ole võimalik viia spiritistliku meditatsiooni tasandile. Olen hullematekagi hakkama saanud. On võimalik kasutada kahekordset spiritistliku meditatsiooni.
Loe see teema läbi, enne kui vastad. Ja õpi end kaitsma.
https://www.para-web.org/showthread.php?tid=9136
Kui tahad midagi täpsemalt teada, kirjuta privaati.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat