28-06-2019, 16:47
Seal olevat nii olnud, et need, kes burksi kätte said, läksid järjekorra lõpu poole seda mitmekordse hinnaga maha müüma.
Naljanurk
|
28-06-2019, 16:47
Seal olevat nii olnud, et need, kes burksi kätte said, läksid järjekorra lõpu poole seda mitmekordse hinnaga maha müüma.
28-06-2019, 18:01
Aga Tallinas ?
![]()
28-06-2019, 23:42
Mr. T ja Chuck Norris astuvad baari. Baar lendab õhku, kuna nii palju lahedust ei saa ühel väiksel alal koos eksisteerida.
12-07-2019, 04:56
Loodan, et loo autor ei pahanda, kui märgin siinkohal ära, ühe tema suurepärase blogi postituse:
Mälestusi eestlastest "Ma vihkan lapsi," ütles keegi. Pöördusin üllatunult. Olime jõudnud Pattaya rannapromenaadile ja olin just jõudnud rääkida sellest, kuidas Tai maal on kolm asja täiesti rangelt keelatud: hasartmängud, narkootikumid ja pedofiilia. Rääkisin, et siin ei ole ühtegi kasiinot ega ole siin mitte mingeid mänguautomaate, millega võiks midagi reaalset võita. Ei mingeid lotosid. Keelatud on kaardimängud avalikes kohtades. Baarides on keelatud isegi omavahelised kihlveod jalgpalliülekannet vaadates. Keelatud on üldse igasugused kihlveod ja panustamised. Trahvid ja muud karistused on väga räiged. On vaid üks riiklik loterii kaks korda kuus toimuvate loosimistega. Ja isegi selle pärast lähevad inimesed siin segaseks. Teine keelatud asi on narkootikumid. Kui näiteks saabumisel lennujaama avastatakse sinu taskupõhjast veidikenegi kanepipuru, siis on arreteerimine, kohe. Ja kohus mõistab sulle surmanuhtluse. Kui veab, siis enne silmuse kaelapanekut võib kuningas sulle armu anda ja saad vaid eluaegse vanglakaristuse. Hea küll, ma liialdasin veidi, aga mitte väga. Mõned aastad tagasi polnud üldsegi võimatu, et keset kõige mõnusamat pidu pannakse diskoteegis muusika kinni, tuled põlema - ja kõik peavad andma uriiniproovi. Ka külalised. Ka kliendid. Ka turistid. Ja seda võib juhtuda ka praegu. Ja, hoidku Buddha, kui sinu proovis leitakse mingeid üleliigseid aineid. Ja kolmas asi, mis on Tai maal väga rangelt keelatud ja karistatav, on alaealiste seksuaalne kasutamine. Ometi ringlevad siiamaani kuulujutud selle kohta, et Tai maa olevat pedofiilide paradiis ja et kõik mehed üle terve maailma just sellepärast siia lendavadki. Jah, mõnikümmend aastat tagasi kippus see asi tõesti kontrolli alt välja, kuid Tai valitsuse väga jõuliste aktsioonide tulemusena on praegusel ajal see maa pigem pedofiilide hirm. Lõpetasin oma karmi ülevaate Tai maal keelatud asjadest veidi kergemas toonis, öeldes, et kui keegi siia tuli lapsi armastama, siis sellega siin tegeleda küll ei maksa. Ja selle peale siis ütleski keegi mu selja taga vaikse, kuid kindla häälega, et ta vihkab lapsi. Pöördusin üllatunult. See oli umbes viiekümnendates aastates naine, veidi krimpsus näoga, kuidagi kuivetunud olekuga. Keegi polnud tema suhtumiste vastu huvi tundnud, aga millegipärast pidas ta vajalikuks seda nüüd selgesõnaliselt väljendada. "Te vihkate lapsi?" küsisin imestunult. Mul oli palutud teha puhkusereisil olevale eestlaste seltskonnale väike ringkäik Pattayal, tutvustada linna, vaatamisväärsusi, kohalikke kombeid ja iseärasusi. Nad peatusid üsna kaugel äärelinnas, omaette majas, mille juures oli isegi tillukene bassein. See oli eestlaste seltskondadele väga iseloomulik, et nad tahavad olla koos ja omaette, mitte mingis hotellis koos teiste turistidega. Kui eelmisel päeval nende juurde olin jõudnud, käis seal parajasti äge nääklemine selle üle, millise toa keegi oli endale saanud. Grupi juht, kes oli juba varem minuga ühendust võtnud, vabandas selle ülemäärase lärmi pärast, mida nood vaidlejad seal eemal tekitasid. Tal oli hea meel, et sain tulla kohapeal elava inimesena talle appi ka siinset elu tutvustama, sest muidu tuntakse tavaliselt huvi ainult šoppamise vastu. Samal hetkel astuski üks naisterahvas meie juurde ja küsis nõudlikul toonil: "Millal me šoppama läheme?" Ja teine asi, jätkas grupijuht, kui oli küsijale selgitanud lähemate päevade kava, on see, et mehed ainult ei jooks. Nad olevat hulganisti alkoholi Eestist kaasa toonud ja pidavat olema täiesti võimalik, et nad siit majast üldse kaugemale ei jõuagi. Samal ajal noogutas üks mööduv härrasmees mulle heatahtlikult ja mainis, et kui ma peaksin "Vana Tallinna" järele igatsust tundma, siis võiksin pärast ka nende juurest läbi astuda. Olime sel päeval linnas ringi sõitnud, käinud suure Buddha juures, imetlenud päikeseloojangut ja vaateid õhtusele Pattaya lahele ning olime lõpetamas oma ringkäiku nüüd rannapromenaadil. Parajasti olin juhtinud tähelepanu siin maal rangelt keelatud asjadele, kui keegi seltskonnast äkki teatas, et ta vihkab lapsi. Küsisin siis imestunult, et miks ta lapsi vihkab. Küsitu kehitas kergelt õlgu ja vastas endastmõistetaval toonil: "Ma olen õpetaja." http://villa-lili.blogspot.com/2019/06/m...stest.html
16-07-2019, 08:22
Pagan võtaks - need on lihtsalt liiga head photoshopitööd et mitte jagada:
![]()
20-07-2019, 08:45
![]() Baba-Jagaa tegi euroremondi ![]() PS KuKr, kas sa Putinit unes ka näed?
mu sensitiivne poeg nägi unes Tartut ja teismelisi kaevamas antitanki kaevikuid
väga detailselt
20-07-2019, 13:38
(20-07-2019, 11:46 )KuKr Kirjutas: mu sensitiivne poeg nägi unes Tartut ja teismelisi kaevamas antitanki kaevikuid Enamuses nähakse siiski mineviku peegeldusi. Tihti ka isik fantaseerib ja monteerib erinevaid info killukesi. Kaevikud on suht anakronism - äkki kaevati hoopis haudasi?!
21-07-2019, 10:34
Lasteaed Inglismaal
![]()
29-07-2019, 09:52
![]()
05-08-2019, 12:38
(Seda postitust muudeti viimati: 05-08-2019, 12:39 ja muutjaks oli Lokster.)
Nonii.Eestisse saabus aegade võimsaim nõid. Ei see pole Raidos. Kohe kui hakkasid ringlema jutud temast ,lakkasid kõikidel naistel õhtused peavalud ning kohalikud nõiukesed kuulutasid välja musta reede ( kõik hinnad 90 % alla ).
06-08-2019, 19:57
„Stirlitz, vahele jäite,” hüüab Müller kahjurõõmsalt, „teie pass lõhnab Vene viina järele!”
„Ärge mängige lolli, Müller, Bormannil on komme pitsatile peale hingata, enne kui ta selle dokumendile lööb!”
08-08-2019, 15:01
Teadupärast on valitsus kuuleka lambukesena EU tuules asunud vihakõne kõrval võitlema ka ebateadusega. Kõige paraliku, esoteerilise ja MÜSTILISEGA. Ja nüüd teatab see sama võimukoll ,et neil on MÜSTILINE probleem. Eksortsiste vaja ve? Mida mõistus ei võta ,see on saatanast? Ministeerium on asunud ebateadust levitama. https://tehnika.postimees.ee/6748294/eks...iline-rike
08-08-2019, 15:04
Just tahtsingi kribada, et Lokster kirjuta midagi igav on...ja kohe nii Sa tegidki...vat milline "Võim" on...
![]()
08-08-2019, 21:19
![]()
11-08-2019, 08:40
Kus on ohjad ja kus on probleem - jaga ja valitse.
![]()
26-08-2019, 14:34
Vene kondiitri eripära - pääasi, et öko.
08-09-2019, 11:40
Jalutuskäik Kuul - http://is2.4chan.org/gif/1567910641248.webm
21-09-2019, 13:08
Juba tehakse ka meeme sellest šamaanist, kes Putinist deemonit välja ajada kavatseb.
![]() Kaasfoorumlastele, kes pole asjaga kursis. Vasaklpoolne isik on jakuudi šamaan, kes hakkas jalgsi Moskva peale minema eesmärgiga ajada Mordori pealikust (Putinist) välja deemon. Võimud hakkasid viimaks muret tundma ja maskides meeste jõuk röövis šamaani. Võimud teatasid hiljem, et ta on hullumajas.
22-09-2019, 18:15
Värsket huumorit Delfi müstikanurgast:
Tsitaat:Unustasin veel lisada, et ma lähen inimõiguste kohtusse sellega, kuidas peavoolu reptiloidne võim käitus minuga Suure hõberemmelga protestiaktsioonide ajal.
26-09-2019, 15:59
Kevadised kutsealused.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=3&theater
27-09-2019, 08:31
![]()
04-10-2019, 15:57
![]() |
Võimalikud seotud teemad... | |||||
Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
Naljanurk siis | batoonike | 676 | 269,095 |
28-07-2011, 14:37 Viimane postitus: igihali |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |