•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 38
  • 39
  • 40(current)
  • 41
  • 42
  • ...
  • 92
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koroonaviirus, osa 1. 2020
Tansaania presidendile tundus koroona-test kahtlase väärtusega olevat ja lasi teha eksperimendi - teste kasutati kitsede,puuviljade,mootoriõli ja muude asjade peal ja saadeti need laborisse.Testidele kirjutati peale väljamõeldud nimed,nagu oleks need võetud inimestelt.Ainult mootoriõli peal tehtud test oli negatiivne.Kas testid on vigased või ongi nad juba koroonaga nakatatud,et kui sellega su nina sisemust hõõrutakse siis saad ka viiruse?
https://www.msn.com/en-us/news/world/tan...r-BB13BIbo
Oli ju lausa uudis, et USAs olid mingid 150 000 testi juba koroona viirusega.
Kui enne ei olnud siis nüüd ikka said...
https://www.nytimes.com/2020/04/18/healt...sting.html
Vaprad teadlased ja arstid, kes julgevad tõde tunnistada.
Diktatuur, korruptsioon, seadusetus, valed, sõnavabaduse tsensuur = inimkonna tervise sihilik! rikkumine, sihilik! surmamine.
Ravimid, mis aitaksid, keelatakse ja eemaldatakse kasutuselt.
Milline rõve "äri" haiglatele on patsientidele diagnoosiks covid-19 kirjutada, kui veel hingamistorud(ventilaatorid) patsiendile hingekõrri ajada, on saadav summa kolmekordne - viimane protseduur aga tapab inimesi, sellest on juba med.töötajad rääkinud pikalt ja laialt.
Itaalia pandeemia tulenes sellest, et seal on palju väga vanu krooniliste haigustega inimesi ja et seal toimus vaktsineerimine uue, veel testimata gripivaktsiiniga.
Hirm on manipuleerimise vahend.

***Juba kustutatigi, oli arvata. Pluss sajad ja sajad kommentaarid. Märkasin, et seda videot on ka siin eile jagatud juba.
Panen uue lingi: http://adamstadtmiller.com/y2mate-com-pl...B0FifYZPME
(07-05-2020, 07:17 )Norna Kirjutas: Vaprad teadlased ja arstid, kes julgevad tõde tunnistada.
Diktatuur, korruptsioon, seadusetus, valed, sõnavabaduse tsensuur = inimkonna tervise sihilik! rikkumine, sihilik! surmamine.
Ravimid, mis aitaksid, keelatakse ja eemaldatakse kasutuselt.
Milline rõve "äri" haiglatele on patsientidele diagnoosiks covid-19 kirjutada, kui veel hingamistorud(ventilaatorid) patsiendile hingekõrri ajada, on saadav summa kolmekordne - viimane protseduur aga tapab inimesi, sellest on juba med.töötajad rääkinud pikalt ja laialt.
Itaalia pandeemia tulenes sellest, et seal on palju väga vanu krooniliste haigustega inimesi ja et seal toimus vaktsineerimine uue, veel testimata gripivaktsiiniga.
Hirm on manipuleerimise vahend.

https://www.youtube.com/watch?v=MbrLQpn1...Vdw8USAXQk

Mina seda videot igatahes näha ei saa, kustutatud/tsenseeritud(?) järgmine kord palun pane video pealkiri ka, siis saab kaotsiläinu/kustutatu üles otsida, enamasti keegi ikka on salvestanud või teise nimega üles riputanud.
(07-05-2020, 09:28 )levis Kirjutas:
(07-05-2020, 08:45 )Eithea Kirjutas: Mina seda videot igatahes näha ei saa, kustutatud/tsenseeritud(?) järgmine kord palun pane video pealkiri ka, siis saab kaotsiläinu/kustutatu üles otsida, enamasti keegi ikka on salvestanud või teise nimega üles riputanud.
Võib panna youtube otsingusse "PANDEMIC Movie: Dr. Judy Mikovits Part 1" Siis peaks leidma selle video.

Uuesti: http://adamstadtmiller.com/y2mate-com-pl...B0FifYZPME

Seesama video Youtubest: (leidsin uue lingi aga ei tea kui kaua see üleval püsib)
Plandemic Documentary | The Hidden Agenda Behind C0v1d I9

(mis sellest videost huvitavat välja tuli oli see, et mikrobioloogid ei soovita üleüldse maske kanda ega käsi üleliia pesta, kuna see takistab ja pidurdab loomuliku immuunsüsteemi toimimist, mille käigus toimub pidev bakterite vahetus ja järk-järguline loomulik immuunsuse kasv igasuguste haiguste vastu ehk siis maskide kandmine ja pidev käte jms pesemine hoopis madaldab loomulikku immunsuse tekkimist nende viiruste vastu; ehk siis kokkuvõttes need piirangumeetmed mida praegu propageeritakse muudavad elanikkonda hoopis viirustele vastuvõtlikkumaks kuna loomulike bakterite liikumist takistatakse ja seetõttu ad arvavad, et kui nüüd kõik karantiinid uuesti taaskord lõpetatakse, siis nende maskide jms piirangute tõttu on inimesed hoopis nõrgestatud ja uus viiruslaine saab olema palju hullem)

Kuna olin teinud palju ületunde, siis anti mulle 6 puhkepäeva. Teisel päeval ärkan hommikul kõigi koroona viirusele omaste sümptomitega.
Hakkasin juurdlema. Põhiline koht, kus viirus lokaliseerub, on kopsud. Viirusel on lipoproteiinist membraan. Lipoproteiinides aga teadupoolest lahustub hästi alkohol. Maksimaalne kontsentratsioon 40 kraadi. Seega, et elimineerida viirus, tuleb kopsudes tekitada hea alkoholi kogus. Võte on lihtne. Viina ei tule juua, vaid „viinaga tuleb hingata”. Tuleb võtta marliriie, mis kokkuvolditud 8-10 kordseks lapiks. Viin kallata pritsikapudelisse ja kanda pritsides marlilapi peale. Võtame tavalise maski, et selle alla saaks panna viinaga niisutatud marli. Surume hästi vastu nägu. Hingame kas nina või suu kaudu 3-5 minutit. Siis paus 1-1,5 tundi. Ja niimoodi terve päev. Õhtul enne magamaheitmist niisutasin ohtralt padja viinaga. Hommikul ärkasin ja ei olnud mitte mingeid kliinilisi tunnuseid.
Kahe päeva pärast läksin tööle. Struktuurides juba eriolukord ja kõigilt võetakse ninast proove. Minul viirust ei leita. Seega kadusid kõik kliinilised tunnused ühe päevaga ja test oli negatiivne.
Kõigile oma tuttavatele, kes minule helistasid ja nõu küsisin, soovitasin seda meetodit. Efekt oli ka neil sama – sümptomite kadumine ühe päevaga. Negatiivne testi tulemus saadi ka nendelt, kelle juurde tuldi koju proovi võtma, sest olid juba eelnevalt teada andnud, et nad on haiged.
Keegi võib ju minu jutu peale nüüd sarkastiliselt öelda, et kui see nii lihtne on, siis võiks ju kõiki kopsupõletikke sedasi ravida! Kahjuks on vastus – EI.
Gripiviiruse poolt tekitatud kopsupõletikku sedasi ravida ei saa, sest sellel ei ole lipoproteiine ja alkoholil ei ole, kus lahustuda.
Tuberkuloosi sedasi ei saa ravida, sest tuberkuloosi bakteril on võimas membraan, mida ei lõhu ära isegi kuvaldaga (hiigelsuur haamer).
Bakteriaalset kopsupõletikku ei saa samuti sedasi ravida, sest bakterid on oma evolutsiooni jooksul töötanud välja tugeva vastupanuvõime ja kaitse alkoholi suhtes.
Aga SEDA viirust saab ja tuleb „lüüa” just selle meetodiga. Sellel on lipoproteiinidest membraan, mis annab viirusele fenomenaalse vastupidavuse väliskeskkonnas. Meie aga hävitame selle just lõhustades membraani. Klassikaline aikido.
Meetod on usaldusväärne, odav, kättesaadav ja efektiivne.
Kes vaatas ära minu video, omab võimalust terveks saada. Kõik on geniaalne ja lihtne. Rahu teie kodudesse.
https://www.youtube.com/watch?v=NcAvVZUY...ApGGxjQ70E
Vahelduseks nalja ka sel hirmtôsisel teemal!wink

https://m.facebook.com/groups/1510803492...=null&vh=i

https://m.facebook.com/story.php?story_f...=null&vh=e
Päev, mil Bill gates otsustas depopulatsiooniga tegelema hakata!

(07-05-2020, 20:33 )Arlich Kirjutas: Päev, mil Bill gates otsustas depopulatsiooniga tegelema hakata!

Oleks ikka sool ja väävelhappe segu pidanud nii 3liitrikest näkku lajatamaBleh
Nagu näha ei karda nagu putja, arvab, et ajab "õiget asja". Loomulikult kelle vaatevinklist see "õige" on?
Bill ja vanakuri sooros....raha nagu peaks jäguma mõlemal. MS oli arvutite õigemini ennevanasti Win opsysteemiga nüüd juba ka muuga.....saaks veel aru kui 5G-ga "mehkeldaks? Aga vaktsiinides see onu ju ei ole kodus!
Kas tõesti see soov inimkonnale ära teha on nii tugev? Et jääks ajalukku esimeseks keda ka tuhandete aaste pärast halvas meenutatakse? Kui nii siis muidugi! Ilma mõjuva põhjuseta ei vahetata kunagi eriala, eriti veel siis kui eelmisel erialal olla üli edukas, antud juhul üks maailma edukamaid.
Siin kurb lugu multikultuursest itaaliast ja jälle kaudselt koroonaga seotud. Poleks seda kole - kohutavat koroonat oleks intsident võinud jääda olemata....või eksin ja koroonaga side puudub?:
https://eestinen.fi/2020/05/hirmus-lugu-...e-juurest/

Viimane aeg uued varud soetada ja maal kindlustada enne kui kari lambaid viiruse uuesti liikvele ajab , sel ajal kui hunt põõsas jõudu kogub uue rünnaku jaoks.
KIVIKANTSLI JUTUD võib olla KAPO infooperatsioon, et öelda seda mida ei saa ametlikult öelda.
(08-05-2020, 07:50 )akkillus Kirjutas: Viimane aeg uued varud soetada ja maal kindlustada enne kui kari lambaid viiruse uuesti liikvele ajab , sel ajal kui hunt põõsas jõudu kogub uue rünnaku jaoks.
KIVIKANTSLI JUTUD võib olla KAPO infooperatsioon, et öelda seda mida ei saa ametlikult öelda.
Kõike muud aga mitte seda! KAPO-l on kõigest pohh, ka oma kaastöölistest ohvitseridest. Mingi poisikese ja muidugi Tiit Madissoni vastu saab, siis on ta VÄGEV, muidu ülimannetu organisatsioon. Isegi oma ridadest vene "mõjuagente" leiab alles siis kui Suur Vend näppu viibutab ja otse kõik liual ette toob. Seda teeb (vist) mees metsast kellel ei ole eestlaste saatusest pohh, teeb oma hea äranägemise järgi ja üritab tõtt valest eraldada, muud midagi.Bleh
KAPO nagu Eesti Pank on teadagi mis "organid"....
Võimu varjestuse seisukohast KAPO infooperatsioon sobib. Süvariik ja kantslerid annavad käsud kätte. KAPOt juhivad need samad bürokraadid. Nii kui keegi liiga teadlikuks saab süvariigist siis saab kinga ja saadetakse metsa välitöödele. Sellepärast ametnik ei saa kaua ühel kohal olla ja võetakse uus õpipoiss ametisse. Õpipoisid ei pea vastutama millegi eest. Süvariik saab nii valitseda metsast kiviotsast pareminigi kui ametlike kanalite kaudu.
Mina ütleks siinkohal, et KAPO on meil väga asjalik organisatsioon- olgugi, et ma ei tea, kust paberitest te midagi välja loete...
Aga siiski Mentide Mendid- ja kui kusagil isegi kajastatakse, et nad on kuidagiviisi ebaprofessionaalsed, siis ma märgiks omast kogemusest - Nad teavad, mida nad teevad (olgugi, et meetmed on vahest äärmuslikud)
(08-05-2020, 17:03 )Killcode Kirjutas: Mina ütleks siinkohal, et KAPO on meil väga asjalik organisatsioon- olgugi, et ma ei tea, kust paberitest te midagi välja loete...
Aga siiski Mentide Mendid- ja kui kusagil isegi kajastatakse, et nad on kuidagiviisi ebaprofessionaalsed, siis ma märgiks omast kogemusest - Nad teavad, mida nad teevad (olgugi, et meetmed on vahest äärmuslikud)
Arvamus arvamuse vastuPh34r2
KAPO ülesanne on kaitsta põhiseaduslikku korda. See on peamine ülesanne, muud on teisejärgulised.Bleh
Mis ohustab seda "korda"? Peamiselt minu nägemuses ülisuured korruptsiooni afäärid, riiklikud kuriteod ja muu säärane....mitte Tiit Madisson oma isikuga....olgugi, et KAPO (vist) kardab teda siianiBleh
VEB fond ; 10miljoni dollari afäär ; Estonian Air ; Nordika ; Eesti Energia "projektid" ; Estonia hukk ; Tallinna sadama äfäär j.n.e. Midagi pole uuritud ega ette võetud, kõik läheb isevoolu teed. Oma ridadest reeturid leitakse kui USA saatkonnast näpuga näidatakse, enne mitte. Väloperatsioonide "taset" näitab Kohvri lugu....võeti sangapidi kinni ja viidi ilma ühegi pauguta minema! Olla kohapeal "tammutud"? Usun, et ka tammumist polnud küll aga pükste märgamistBlehBleh
Muidugi oma kodanike vastu on meistrid ja tädi Maali väänavad maha ka (kui käsk tuleb!). Teiste eriteenistuste vastu äpudest koosnev argpükside kari kes ootab Suurelt Vennalt luba vähematki teha. Lisaks reeturitest (nii vene kui läänepoole "mõjuagentidest") läbi imbunud organisatsioon. Kus isegi sisekontrolli tegi Põder kes kõigile teatavalt oli......aga nemad "vot ei teadnud"...seda juttu rääkigu oma vanaemadele või lastele öölugudeks kus "vaprad mustamantli rüütlid" kuritegevusega rinda pistsid!
Et neile mumps munadesse ja koroona kubemesse läheks, ehk siis saavad jalad alla! Aga SUURT palka näe "oskavad" saada.....ime, et sedagi oskavad!

Kui juba KAPO jutuks tuli siis meenub üks linnalenged - asi olevat toimunud seal kuskil 199x paiku kus KAPO alles nii suht lapsekingades oli. Peamiseks tööjõuks olid L-Eestist värvatud poisid - sellised piima rõõsad ja sinisilmsed. Üritas siis KAPO jalga taha panna ühele konkureerivale asustusele aga kuna seal oli juba natikene "püssirohtu" nuusutanud poisid siis said haisu ninna. Tegid siis saladuslikud näed pähe ja rääkisid OLULISEST kohtumisest ja OLULISTE asjade liigutamisest ja SUUREST SALADUSEST. Initsiatiivikad noored "kapo-tkad" otsustasid siis jälile jõuda mis toimub. Tulid siis kõik mitmekesi Kastani baari (seal käisid tollal koos linna "pepupoisid") uurima, et mis toimub. Kuna aga "ohvritel" oli seal tutvusi siis vihjati, et külla tulevad L-Eesti "külalisesinejad" kes otsivad Tallinnast "teravaid elamusi". Hilisemate juttude valguses olid poisid seal ligi tund aega vastu pidanud enne kui aru said KUHU nad sattunud olid. Ka baari püsikunded olid servast solvunud, et mis toimub - nemad panevad oma parimad võrgutus nipid tööle ja "kolleegid" lõunast no kohe mitte ei võta vedu. Ei tea kas noorte jäljeküttide visa võitlus oma "tagumise süütuse" kaitsel ka videosse võeti aga teatud asutuse puistamisel olla teatud "lintide" vastu ERILIST huvi tuntud.....

PS. Peaks selle vist pigem naljanurka panema - äkki mõni veel solvub wink
Aga mina?
Minaelan :"Sina oled kahtlane, ei saagi päris hästi aru nagu..."
Smile
(08-05-2020, 18:40 )Minaelan Kirjutas:
(08-05-2020, 17:03 )Killcode Kirjutas: Mina ütleks siinkohal, et KAPO on meil väga asjalik organisatsioon- olgugi, et ma ei tea, kust paberitest te midagi välja loete...

Asjalik või mitte, aga nuhke ja nende kasuks provotseerijaid siin foorumis jätkub.
Need on avalikud andmed. Midagi imelikku pole, sest Eesti riik on suurelt fiktsioon ja selle teenistused samuti.

(08-05-2020, 20:55 )xcad Kirjutas:
(08-05-2020, 18:40 )Minaelan Kirjutas:

Asjalik või mitte, aga nuhke ja nende kasuks provotseerijaid siin foorumis jätkub.
Need on avalikud andmed. Midagi imelikku pole, sest Eesti riik on suurelt fiktsioon ja selle teenistused samuti.
Ma ei ole kokku puutunud avalike andmetega- ma ei loe ega jälgi uudiseid...
Aga ma võin seda oma kokkupuute järgi kinnitada, et KAPO on rahuvalvaja (vaatamata sellele, et nad on mind kinni hoidnud, tuginemata seadustele ja õigustele-aga siiski) igal juhul mina panustan neile rohkem, kui ühelegi teisele organisatsioonile... nad on
kvalifitseerituimad “korrakaitsjad” meie riigis (Ma ei väida, et KAPO on korruptsioonivaba, aga nemad on, kui miski muu enam ei aita ((minujaoks Vanem Vend))
Ülejäänud organisatsioonid ongi fiktsioon, aga kusagile see p**k peab ka toetuma!?
Koroona ja KAPO seos on ainult K tähet nime alguses. Siin veel koroonast:
https://www.youtube.com/watch?v=pV2VKtQU...eDC1CDcflA
https://www.realhistorychannel.org/exper...stribution
Mõned huvitavad paralleelid ja "kokkulangevused" pandeemia levikus.

https://www.realhistorychannel.org/tanza...oses-covid
Tanzaania President võitleb koroona vastu - paljastades hüsteeriat.

Huvitaval moel on lahti läind kisa, et sügisel tuleb see asi veel jubedam.

Nii....sügiseks on lahti enamus sisepiire, aga välispiire hotakse kinni ( Macron tegi ettpeaneku, et enne 15 sept välispiire euroopas ei ava). Eesti puhul nt tehakse piirid lahti soome ja teiste balti riikidega, aga see on ka kõik. Kuskohast see hullem ja jubedam viirusversioon siis tuleb ka?

(09-05-2020, 13:15 )euroruubel Kirjutas: Huvitaval moel on lahti läind kisa, et sügisel tuleb see asi veel jubedam.

Nii....sügiseks on lahti enamus sisepiire, aga välispiire hotakse kinni ( Macron tegi ettpeaneku, et enne 15 sept välispiire euroopas ei ava). Eesti puhul nt tehakse piirid lahti soome ja teiste balti riikidega, aga see on ka kõik. Kuskohast see hullem ja jubedam viirusversioon siis tuleb ka?

Valmistutakse "2-eks etapiks" muud midagiLikeLike
Isegi kui ei tule.....siis ta "tuleb ikka" ja asi läheb koroonalainel edasi, kuda muiduSickSick
Enne sa kurtsid, et võetakse alternatiivseid videosid maha. Sealhulgas on enamus täielik jama ju, mis on vaja niikuinii maha võtta. Kas oleks vaja, et inimesed igaksjuhuks süstiks endale desovahendeid ja jooks torusiili, sest youtubes keegi suvakas hirmutab, et suur vandenõu käib, tehke nagu ma ütlen. Paneme mobiilimastid põlema ja ootame Nibiru saabumis, sest viirus on sealt pärit.

(07-05-2020, 17:02 )Arlich Kirjutas: Seesama video Youtubest: (leidsin uue lingi aga ei tea kui kaua see üleval püsib)
Plandemic Documentary | The Hidden Agenda Behind C0v1d I9
...

Isegi Trump "soovitas" puhastusvahendiotega sisikond desinfitseerida. Mõistust peab olema! Torusiil on väga hea vahend torudele, mitte aga söögitorule. Vaatad filme ja seal vägivalda, egas seda pea kohe kodus järgi proovima? Niburu nagu Tartaria-gi jäägu esialgu kõrvale, 5G on reaalne oht tervisele. Laadisin siia video kus 5G süütab tolmufiltri, toime on väga tugev ja sellist asja oma lähikonda veelgi vähem pea vastu ei tahaks....teeb lolliks, sombistab! Sisikonda eriti kõri saab 96-se piiritusega puhastada....kui "kõri kannab". Toimet on korduvalt proovitud ja toimib patsillidele surmavalt....ainult piiri peab pidama!

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 38
  • 39
  • 40(current)
  • 41
  • 42
  • ...
  • 92
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Koroonaviirus, osa 5. Vaktsineerimine. 2021.30.10 antiamerikanist 2,770 379,801 23-02-2025, 14:54
Viimane postitus: xcad
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa II Geargirl 271 54,361 30-09-2024, 22:45
  Koroonaviirus, osa 4. Vaktsineerimine. 2021.02.05 xawa 2,645 408,953 31-10-2021, 09:07
Viimane postitus: Mannu
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa I hiidlane 2,591 601,361 19-10-2021, 09:31
  Koroonaviirus, osa 3. 2021.17.04 Tyto Alba 281 52,671 02-05-2021, 19:44
  Koroonaviirus, osa 2. 2021 Minaelan 1,549 247,345 17-04-2021, 09:06

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat