Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unes nägin. Mis tähendab.
Nägin üleeile selget und.
Unes olin kusagil ruumis, kus oli nari. Ma pidin magama ülemisel naril. Igal pool siblis rotte ringi. Ma ming lõksuga vist suutsin paar tükki ära tappa. Neid oli aga veel. Nad said mööda redelit ka mu voodisse ronida. Nad ei hammustanud mind ja väga paanilist hirmu ei olnud aga tülgastust tekitasid. Seal oli veel üks roti laadne aga suurem loom ala väikse koera v suure kassi suurune kes üritas mind rünnata. Hoidsin teda kahe käega kinni ja takistasin endale näkku hüppamast. Tal olid teravad pikad hambad. Kätte ta mind ei saanud kuna ärkasin.
Kas sellel unel on tähendus?

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Vasta
"Kas sellel unel on tähendus?"
On küll..Sa kardad rotte...Smile
Vasta
See on hoiatav unenägu.
Vasta
"See on hoiatav unenägu."
Ma ei väida, et "hoiatavasi unenägusi" ei oleks aga...siis on selline unenägu väga konkreetne , mitte stiilis " nägin, et mingi loom hüppas mulle näkku midaseekülltähendab"...Smile
Vasta
Minu elukogemus on näidanud, et just sellises vormis need hoiatused on.
On olnud (teistel ja kuulu järgi) ka päris otseseid "ettenäitamisi"; lastel pidi olema otsesemalt, mida vanemaks inimene saab, seda suurema osakaalu saavad sümbolid. Ja eks on individuaalne.
"Raamatutähendus" rottidel on vargad, aga kui teemaalgatajal on oma jutuga ikka tõsi taga, siis siin pigem mingi terviseprobleem ohustamas.
Ja ma ei tea, miks "see" kõneleb sümbolkeeles.
Vasta
Aju loob seoseid. Ära Mannu nii ütle otse. Sõnal on jõud. Ei ole seal mingeid terviseprobleeme ohustamas ütleb Q11...Smile
Vasta
Kui see minu unenägu oleks ja ma seda tõlgendada tahaks, siis ma terviseprobleeme sealt veel ei otsiks, kuna maja, milles tegevus käib (kodu), pole lagunemas ega ohus. Küll aga võib rotikari sümboliseerida (ühiskonnast, massikultuurist) sissetungivaid energiaid ja impulsse, mis põhjustavad erinevaid sundmõtteid/arvamusi ja need omakorda parasiitlikke, jõuduröövivaid emotsioone. Need küll veel sind otseselt ei sega aga kui see rotikari end seal liiga mugavalt tundma hakkab, võivad nad su kodu paljaks õgida ja lõpuks isegi seinu ja põrandaid närima hakata. Mine loodusesse, tuuluta. Võta kass endale wink
Vasta
Unenägudes nähud loomade-taimede-mineraalide-hoonete-tegevuste tähendused ühtivad shamaanirännakul kogetud objekide tähendustega.

Olulisemad detailid eraldi:
a) Maja, ehk hoone kus viibitakse = sisemaailm.
b) Magamistuba, ehk koht kus magatakse = puhkus.
c) Rott = liikumine, territooriumi/asukoha vahetus (a'la rott lahkub esimesena uppuvalt laevalt).
c) Rott oskusena = terade sõkaldest eristamine (roti pesas on vaid terved/idanevad herned, st riknevat rämpsu rott pessa ei kogu).
d) Tapmine = vabanemine, välja aitamine.

Tervikpilt eelnevast kokku: Sul on midagi lahati sisemaailmaga, ehk keskendu sellele, kes sa tegelikult oled (ilma kosmeetika, riiete, asjadeta, ehk kõik see, mida sa nö "hauda & järgmistesse kehastustesse kaasa võtad") .... täpsemalt on sul sisemaailmas midagi lahti võimega puhata (tegeled igasugu kaduva/maise juraga, ehk raiskad oma elu tühja-tähja peale) ... sa peaks oma elus vahetama elukohta, kuid millegipärast ei suuda sa seda ise lõpuni teha, vaid keegi peaks sind selles aitama (nö "ringi siblivad rotid").
Pinnapealsem selgitus oskuste põhiselt: sa ei taha omandada terade sõkaldest eristamise võimekust (vead tarbetud rämpsu endaga kaasas. ehk "tapad rotte").

Lõppliku tõlgenduse pead unes nähtud üksik-sümbolite tähendusest ise kokku panema (teiste tõlgendused pole kunagi sinu jaoks 100% täpsed).

Vasta
Rotid/ hiired on vargad. Varaste pealiku saad peaaegu kätte
Vasta
"Unenägudes nähud loomade-taimede-mineraalide-hoonete-tegevuste tähendused ühtivad shamaanirännakul kogetud objekide tähendustega."
See "kehtib" siis kui näed öösel suhteliselt vähe või meelde jäävad üksikud pildid. Kui terve öö üks „film“ lõppeb, teine algab siis mingit konkreetset tähendust sealt otsida pole mõtet.
Ja kes hakkab unedega tegelema siis sealt tuleneb selline, kuidas ma ütleks...nagu kallutatud suhtumine. Kui mingi asi juhtub siis „oi, just ma nii paar päeva tagasi nägingi“. Tegelikult läks selle reaalse sündmusega „kokku“ vaid üks unedetail ja muu lisas inimene sinna juurde.
Teisel juhul „ma tean, et nii läheb“ aga reaalselt nii ei läinud, mida siis uneuurija teeb. Ta ütleb endale „jah niiküll ei läinud aga mitte uni ei näidanud valesti vaid ma tõlgendasin oskamatult“ Ja järjekordselt toimub usk une tähenduslikkusele.
Tavaline uni, teadlik uni, shamaanirännak, astraal – need kõik lahterduvad uneilma alla. Kuidas Sa nüüd sinna minna oskad oleneb. Kas harjutad ise, toimub mingi tajumuutus, kundalini näiteks õpetab automaatselt.
"Sul on midagi lahati sisemaailmaga, ehk keskendu sellele, kes sa tegelikult oled... täpsemalt on sul sisemaailmas midagi lahti võimega puhata"
See Kes Sa Tegelikult oled ei ole objekt vaid subjekt ja Temal pole kunagi probleemi puhkamisega. Päris Mina ei maga kunagi. Aga kui rääkida inimese psüühilisest sisemaailmast, siis jah, seal probleemid asuvad...Smile
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Uni saab tõeluseks - ehk unes ettenägemine cyff 201 112,557 02-11-2023, 03:40
Viimane postitus: antiamerikanist
  Unes lendamine karlapoiss 88 42,862 13-01-2022, 19:58
Viimane postitus: Minaelan
  Uni ja reaalsus - mis need on? silverm 7 4,778 07-12-2021, 11:14
Viimane postitus: Maakristall
  Kes või mis on uni? kalldunn 38 10,998 11-02-2020, 18:59
Viimane postitus: Minaelan
  Unes ringi möllamine unenägu123 5 3,022 29-12-2018, 17:05