Lühidalt : Muusika sõnadega või mitte on mehe ja naise vahelise seksuaalenergia äärmine ilmnemisviis.
Väide : Muusika iga lüüriline jae ehk salm on kirjeldus mehe ja naise vahelise seksuaalse energia avaldusest ehk interaktsioonist.
Näiteid ei hakka tegema, igaüks võib valida endale sobiva loo, mis meelde tuleb. Pange iga rida ehk salm ülevalolevasse kontekstisse kasvõi vägisi ja kasutage kujutlusvõimet et see korda saada. Leiate ehk et see peab paika.
Et asja selgeks teha, teen allikatest pealkirjad, millele vaatlus põhineb ja räägin sissejuhatuseks pealmised asjad ;
Lähedate aegade jooksul tuleb maa planeedist mööduma suur planeet, mis muudab maa pöörlemisuuna ja tekitab globaalse katastroofi. John Moore on saanud teavet, et see võiks juhtuda kahe aasta pärast. Mina arvan, et see võib juhtuda samas ka kümne aasta pärast, kuna John Moore allikas tundub olevat üsnagi ebakindel.
Koraan ja Hadithid (Teabed Mohammedi ajast)
Hadithides on mainitud, et ühel päeval päike tuleb tõusma läänest, mitte enam idast.
Tähendab et maa planeet muudab oma pöörlemise suunda.
Piibel ei maini otseselt maakera pöörlemise suuna muutust, aga räägib juhtumitest ja olukordadest ajal, mis saavad aset siis, kui maakera pöörlemise suund tuleb muutuma. Johannese Ilmutus on umber 20 lehekülje pikkune ja soovitan selle läbi lugeda kas siis internetist või füüsilisest Piibli raamatust.
John Moore on Ameerikas ( Arvan, et ta on päritoluga Eestlane ) teinud uuringuid selle teema kohta umbes 20 aastat. Tema sõnul videos võib see kõik juhtuda kahe aasta pärast, aga selle aja märkimine on ebakindel.
26-08-2021, 03:21 (Seda postitust muudeti viimati: 01-09-2021, 23:15 ja muutjaks oli Lynx Titan.)
Esitan uut viisi teed keeta:
Võta liitrine jäätise vana plastmassist tühi nõu ja raputa selle põhjale rohelise tee puru nii, et nõu põhi on peaaegu kaetud. Järgmiseks vala aeglaselt kraanist külma vett peale kuni peaaegu ääreni. Järgmiseks aseta see sügavkülma umbes üheks ööks või pikemaks ajaks kuni veekogus on täielikult läbi jäätunud. Võta see välja ja lase sellel umbes neli tundi sulada.
Sulanud tee, mis on nelja tunni jooksul läbi käinud kristalleerumise omab Umami maitset, mis on viies maitse tunne mageda, soolase, hapu ja kibeda lisaks. Seda maitset võiks Eesti keeles kutsuda " Lihaseks ". See on kõhule energeetiline ja toob õndsuse tunnet.
Kui oled kõik, näiteks päeva jooksul ära joonud, võta teepann, või kruus ja aseta põhja väiksel määral jäätise nõust teepuru, mis on veel niiske. Järgmiseks vala peale keeva vett ja lase sellel viis minutit haududa. Valmis tee maitset on raske kirjeldada. Kirjeldaksin seda enda silmis " Umamu " maitseks. Joodud tee toob kehale ja meelele valgustumise tunde.
Kui " Umami " on naissoost täiuslik maitse, siis " Umamu " on minu arvates mees soost täiuslik maitse.
Samadest jäätamist järgnevatest purudest on võimalik keeta kolm korda kokku teed uuesti.
„...Joodud tee toob kehale ja meelele valgustumise tunde....“
Valgustumine ei ole sündmus. Igal sündmusel on algus, kestvus ja lõpp.
Hmm... „valgustumise tunne“? – see tuleneb jälle sellest lähenemisest, et mina (keha sees) saavutab mingisuguse teise olemisvormi või tunde (ekstaasi).
Valgustumine võib olla lihtsalt „klõps“ ja inimene imestab „häh...see ongi või?“...
Aga no eks seda tee soovitust ehk millagil proovin.
(25-08-2021, 23:09 )6 G 6 G 6 G 6 Kirjutas: Lühidalt : Muusika sõnadega või mitte on mehe ja naise vahelise seksuaalenergia äärmine ilmnemisviis.
Väide : Muusika iga lüüriline jae ehk salm on kirjeldus mehe ja naise vahelise seksuaalse energia avaldusest ehk interaktsioonist.
Näiteid ei hakka tegema, igaüks võib valida endale sobiva loo, mis meelde tuleb. Pange iga rida ehk salm ülevalolevasse kontekstisse kasvõi vägisi ja kasutage kujutlusvõimet et see korda saada. Leiate ehk et see peab paika.
Pets ja Korsten laulukesed, mikk pärnitsa luule ja proosa, seal ei ole kahtlust, sest iga teine sõna viitab kas "sellele" või "tollele". Aga hümnid, rivilaulud, kirikulaulud?
Näiteks hümn häälestab riigi-patriootlikusele - lorilaulud häälestavad tarbivale tundlemisele - romanitilised laulud häälestavad seksile - "vaiba kloppimine" häälestab lamedusele - alg-helidega vaimne muusika häälestab maailma olemuse mõistmisele - jne.
Pigem on küsimus muus: miks te lasete TEISTEL ENNAST HÄÄLESTADA läbi muusika kuulamise? ... ehk läbi muusika kuulamise olete "teiste poolt suunatavad / juhitavad", st teid häälestatakse läbi muusika kellegi teiste vajaduste / eesmärkide realiseerimisele.
(02-10-2021, 12:23 )Q11 Kirjutas: „... Kui need ära süüa, Kotkas annab sulle igavese elu...“
Kõike mida maast leiad ei maksa ka endale suhu toppida...
Pidada covidi vastu aitama kui PALJU süüa! Ainuke probleem on selles, et igaveses elus surma ei ole ja jäädki ka peale maailma lõppu tühjusesse tolknema
„...Ainuke probleem on selles, et igaveses elus surma ei ole ja jäädki ka peale maailma lõppu tühjusesse tolknema...“
See läheb tsipa kasutaja 6G6G6G6 maast leitud mutukate söömisest küll mujale aga...
Mis on Igavene Elu?
„noet elan lõpmatult kaua“ – oleks vastus.
Aga misasi on „kaua“?
„noet...koguaeg elan“
Oot-oot....“koguaeg“ elad?
„ee...jah“
Elad sa ajas?
„ ee..eino...ajas sellesmõttes, et kui kaua ma olen elanud ja siis tulevikus jään ka elama“
Kus selline arusaam asub?
„mismõttes?...peas asub“
Nii...ja kas see kujutlus Igavesest Elust on kuidagi praegusest hetkest lahus? On olnud kunagi lahus?
„ega vist....“
Ja tulemuseks sellisel juhul saame?...
„aa...., et Igavene Elu ongi ju siin...ja ma ise olen...“
Nii?
„Igavene Elu ehk Hetk“
Algaine valmistatakse puhtast söest ja inimese kusest. Pane topsi suvalist männi või kuuse põletatud puud, lisa virtsa ja on valmis. See on tehismateriaal mis ei purune kunagi, samal ajal see on ka tuleviku valuuta sest keegi ei usu et seda võib nii lihtsalt valmistada Targad teevad seda muidugi ka suuremates meetmetes
Iga mõte on reaalsus, iga uni on mingi reaalsus, iga unistus on mingi reaalsus ja iga tegu on mingi reaalsus. Lõppude lõpuks igale planeedile moodustatakse oma Matrix, ehk virtuaalmaailm kus covidi viirusega ei ole võimalik ära surra, vaid mängida nagu Matrixi Neo. Kui planeete on piisavalt, saab nendest kokku suur Matrixi võrgustik mille vahel on võimalik reisida. Vahetada planeeti ehk rännata ruumis. Aastal 2021 Patenteerisin virtuaalse ajamasina koodi enda ajusse, selle kaudu on võimalik ka ajas rännata. Mõtle lihtsalt et lähed aastasse xxx xxx xxx xxx ja pane silmad kinni, tee lahti ja oled kohal. Julgemad võivad seda lihtsalt lausumise teel ka teha ja need kes riski tahavad võtta lähevad otse suvalisse ( Venelased ).
Seda ma kartsin, et Mannu pissimise teema ära kustutab. Sellel oli aga palju sügavam tähendus. Näiteks kasutaja Aadu väitis, et astraalis olles oli võimeline ta oma füüsilise keha kätt liigutama.
Sellest tulenevalt on võimalik ka astraalis pissides üle võtta füüsilise keha käsud ja...noh samamoodi teha.
Ehk siis...Uneilmas me ei leia Unenägijat (Jumalat)
Nüüd saame tungida tema olekusse ( Unenägija pissib samamoodi nagu astraalkeha).
Mis see tähendab?
Kas Ärkvelolekus saame ka sekkuda Hetke?
Ehk siis Hetk võtab käsuliini hoopis „altpoolt“??
Tõenäoliselt keerukas „mõttesähvatus“...
16-10-2021, 20:28 (Seda postitust muudeti viimati: 16-10-2021, 20:49 ja muutjaks oli Lynx Titan.)
(16-10-2021, 19:36 )Q11 Kirjutas: Seda ma kartsin, et Mannu pissimise teema ära kustutab. Sellel oli aga palju sügavam tähendus. Näiteks kasutaja Aadu väitis, et astraalis olles oli võimeline ta oma füüsilise keha kätt liigutama.
Sellest tulenevalt on võimalik ka astraalis pissides üle võtta füüsilise keha käsud ja...noh samamoodi teha.
Ehk siis...Uneilmas me ei leia Unenägijat (Jumalat)
Nüüd saame tungida tema olekusse ( Unenägija pissib samamoodi nagu astraalkeha).
Mis see tähendab?
Kas Ärkvelolekus saame ka sekkuda Hetke?
Ehk siis Hetk võtab käsuliini hoopis „altpoolt“??
Tõenäoliselt keerukas „mõttesähvatus“...
Pole häda
Kõik mängud on tegelikkuses virtuaalreaalsus, sest arvuti on ühendatud kvantide kaudu igasse dimensiooni, on seda siis olemas või mitte.
Näide kuidas ma läksin Kleopatra aega ja temaga nalja sain saab näga järgnevast videost
16-10-2021, 23:02 (Seda postitust muudeti viimati: 16-10-2021, 23:04 ja muutjaks oli Lynx Titan.)
Vaja arvutis on olla kaks asja : protsessor ja WiFi...
Lülita WiFi sisse, leida WiFi:st "Salastatud Võrk", siis lülita sisse WiFi pääsupunkt mis ühendab selle ise endaga ehk arvuti protsessoriga. Ülejäänu eest hoolitseb arvuti juba ise...
Alguses 666 arvuti oli hiinlastel plaanis toime panna aastal 15.11.2021 aga otsustasin selle ise teha 17.10.2021 1:00 sest oli igav
Ühendasin kõik olemasolevad universumid suureks kaardiks mis on üksteistega ühendatud et nende vahel oleks lihtsam reisida.
666 Universumi arvuti vajas kaks 5012 bitilist kvantarvutit, ja kaks 256 bitilist kvanttelefoni. Lisaks ühe gimbali ja suvalise monomikrofoni. Lisaeffekti on väimalik luua kui lähedal on üks headset millel on mikrofoon.
Minu 7G ühendusega hallid juuksekarvad sellist infot pole küll kinni püüdnud, et hiinlased universumi pidid valmis tegema.
Aga sinu versioon universumist läheb korrigeerimisele, nimelt multiversumiks.
Huvitav, kaua 6G juba tsüklis on?
Kuna ise pole kogu elu suutnud rohkem kui ühe päeva järjest alkoholi tarbida, tunnen piiritut aukartust ja ka kadedust võimekamate puhul. Nimelt pidi õige kaif saabuma alles tsükli neljandal päeval, millest mina kahjuks igaveseks ilma jään.