Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unenägude kontrollimine
mul enamasti ei olegi unenägusi...ei oska öelda miks sul ei allu, võibolla on mingid päriselus et sa ei saa millegagi hakkama ja need hakkavad unes kajastume, et sa ei saa midagi teha mida sa tabaliselt saad.
Vasta
Unenägude kontrollimine... Endal pole see kunagi vähimalgi määral õnnestunud,
igatahes mitte teadlikult. Vaid korra olen magades teadnud, et nüüd ma magan.
Huvitav siiski, mil määral kontrollimisest jutt siin käib? Isiklikult eelistaksin selles
kindlatesse piiridesse jääda...
Vasta
Pea iga kord kui näen und, taban ära selle, et tegelikult on tegemist vaid unenäoga ning päriselt olen ma oma voodis, turvalises kohas. Sellistel hetkedel haarab mind tohutu vaimustus, ma võin süüa liitrite viisi imehead jäätist ja lennata merede kohal. Samas, liiga tihti on tulnud ette olukordi kus jään unne lõksu.
Unenägusid tõlgendada ja läbi näha pole minu jaoks probleem, aga siiani ei ole suutnud leida seda õiget kontrolli, et murda end unenäost õigel hetkel välja. Üldjoontes on nii, et kui ma tõesti tahan, siis ma võin tõusta püsti ja silmad avada, ongi kõik, järgmisel hetkel lülitun ma juba ümber uuele unenäole.
Kuid need hetked kui uni võtab võimust.
Üks näide: Ma taipasin just, et magan, ning hakkasin endale igasuguseid illusioone looma, kui eikuskil ilmus pikem kõhnemat sorti mees. Mida iganes ma ei teinud või mõelnud, tema ei allunud absoluutselt minu kujutlusvõimele. See eest, tuli ta mulle lähemale ja lõi mind oma orataolise moodustisega. Peale ärkamist oli see koht mul punetav ja valus ning hiljem tekkis sinna ka kriim ( tegemist oli siiski millegi suuremaga, kui lihtsalt kratsimine või laua ääre vastu ära tõmbamine).
Kui unenäod muutuvad reaalseks, siis tekib küsimus, kas asjad mida me unenäos teeme, on võimelised mõjutama ka meid reaalajas, ning kas see võib ka olla ohtlik?

Muudetud: 29-10-08 kell 13:57:20 ragulka.
Vasta
Äkki sa unes ise tegid endale nii?
Vasta
Ega selle oraga mehe nimi juhuslikult Agent Smith ei olnud?Teda suht raske allutada wink
Vasta
Võib ju palju asju öelda, et " ma ise tegin unes nii" aga on hetki kus sa tead, et oled midagi teinud ja tead, et ei ole.
Kui ma õhtul uinun, siis 90% tõenäosusega ärkan ma hommikul samas asendis. Ega ma ei kujuta ette kuidas ma tol ajal oleksin seda oma jala peale teha saanud, ei mingeid teravaid ääri voodi läheduses, ning sel ajal ei eksisteerinud mul küüsigi ( või vähemalt mitte ühtki teravamat või väljaulatuvat osa )
Vasta
Unenägemine on sama reaalne, kui siia kommentaari kirjutamine, vähemalt minujaoks, see ka seletab ära selle, et see mis sinuga juhtus oli tegelikult päris ja nagu ka siin maailmas on ka unenägude maailmas halbu inimesi, kes tahavad meile halba teha..milleks just selline asi juhtus, ma tõesti ei tea, kuid kindlasti oli sellel oma põhjus, võibolla taheti su tähelepanu koondada millegile või lihtsalt on see su kõige nõrgem koht ja Sind lihtsalt sõnaotseses mõttes haavati, tagajärjed võivad olla teinekord kurvad või isegi katastroofilised, mõnikord ka head..kõik sõltub millestki kõrgemast, vähemalt mingil tasandil olles.
Vasta
Tihti olen ma mõelnud sellele, et kogu meie eksistents on tegelikult unenägu, et tegelikult me justkui magame elu ooteruumis, ükskord kui me sureme, liigume me edasi järgmisesse ellu, tuleb välja, et kogu meie elu on olnud vaid sekundite küsimus me alateadvuses. On juhtunud ka palju nii, et olen unes taaskord " uinunud" ja vajunud veel sügavamasse ja imelikumasse maailma. Kui see juhtub, on uni pea kontrollimatu ja väga segane. Näiteks, näen unes, et lähen voodisse ja uinun, see mis edasi juhtub, on kohutavalt seletamatu ja ebareaalne. Samas, ma üldse ei imestaks kui kohati olekski nii, nagu eelnevalt mainisin.
Unenägudega on see huvitav asi, et pahatihti lähevad nad kas otseselt või kaudselt täide. Viimasel ajal tuleb neid rohkem tõlgendada kui tavaliselt, üldjoontes on lihtne, kui unenägu on täpne, kuid aegajalt on teised inimesed ( samanimelised ) ja aastaaegadele viitavad märkused jne.
Unenäod on mind kogu elu paelunud, kui ma ei oleks valinud meditsiini, siis oleksin täielikult astraalteaduse alal.
Vasta
Kuna mul on endal sarnane kogemus olnud, siis jah, seda tegi sulle see mees.
Uuti välja kes see mees on ja mida ta tahab.
Vasta
Unes kontrolli saamine on mulle vägagi kerge. Näiteks saan ma väga kergelt lendama, muuta und. Unes lendan ma kui Superman. Laugh Ja ei tea. Minul ei ole olnud sellist asja, et ma ei saaks kõrgemale kui ainult 1 meeter. Unenäost väjumine on ka väga kerge. Minul on nii, et kui ma pigistan silmad kinni unes, siis ärkangi ülesse. Aga sellist asja, et ma enda käele kriimu teen, või mõni olend lööks ei ole mul kunagi olnud. Aga jahh. Üldseiselt kontrolli unenäos saada on kerge. Põhimõtteliselt kui sa juba ühe korra suudad ära selle teha, siis teine kord on juba kergem. Kolmas kord tuleb juba kiiresti välja. Üldsiselt on unenäod põnevad asjad. Et kui mõnel on masendav magama jääda ja vaadata mingit jama, siis õppigu natuke kontrolli saama ja unenägu on palju põnevam. wink
Vasta
Ei saagi nii teadlikult tegelikult. Sa lihtsalt ühel hetkel taipad, et näed und ja siis saadki seda ka kontrollida.
Vasta
Siinses foorumis leiad selle teema järgnevatest kohtadest:

Lucid Dreaming
Lucid Dreamingust veidi
Vasta
Minul on vaid ühe korra nii juhtunud et ma olen unes mõistnud , et näen und Laugh
nägin et olin koduõues, ja siis äkki lõi pähe et uni ju Laugh
siis mõtlesin et ma võin ju teha mida iganes tahan. võtsin siis pereauto ja panin sellega kimama, mõtlesin et võin kõike teha.
mulle väga meeldis.
Vasta
Vana teema, aga huvitav. Lisan:
Mul on samamoodi juhtunud. Nägin unes, et kass tuli mulle kallale ja kriimustas kätt. Hommikul ärgates oli käe peal samal kohal pikk verine kriim.
Vasta
Huvitav, miks on nii põnev oma unenägu ise kontrollida? Kas ei olda siis rahul oma eluga? Liiga suured piirangud või milles asi? Huvitav.
Vasta
Huvitav tõesti. Ma taipan kah, nii tihti kui und üldse näen mida juhtub harva, et tegu on unega aga ma küll selle peale ei tule, et midagi muutma hakata.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Küsimus unenägude olemuse kohta VarvastegaVurrud 41 23,430 10-08-2019, 18:51
Viimane postitus: Q11
  Unenägude valimine vastuseidotsides 7 3,988 05-08-2017, 00:46
Viimane postitus: Teloslane
  Unenägude tähendused unenägudude raamatutes - uskuda või mitte devilouspriest 14 14,480 30-10-2012, 16:37
Viimane postitus: Sikii
  Unenägude üleskirjutamine Metafor 21 10,028 30-01-2012, 12:20
Viimane postitus: Vesta
  Unenägude seletamine stranger 24 6,462 06-06-2010, 20:06
Viimane postitus: Phrase

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat