Postitused: 12
Teemad: 5
Liitus: Jun 2018
Nimelt olen juba mitu aastat tundnud, et ma ei kuulu siia (riiki), ning minu kodu oleks justkui mujal. Samuti on tihti nii, et tunnen ennast isegi seltskonnas üksildaselt, nagu poleks selle seltskonnaga mingisugust kontakti. Ei usu, et oleksin õigel teel elus.
Seda on raske sõnaliselt kirjeldada aga proovisin selle paari lausega kokku võtta.
Kas peaksin sellele igatsusele alistuma või mitte? Kuidas saaksin sellest lahti?
All that we see is but a dream within a dream
Postitused: 8,048
Teemad: 73
Liitus: Dec 2015
Miks lahti saada? Mõnikord on kasulikum järgi anda.....
Postitused: 424
Teemad: 4
Liitus: Nov 2017
02-06-2018, 22:18
(Seda postitust muudeti viimati: 02-06-2018, 22:19 ja muutjaks oli elavloomus.)
(02-06-2018, 21:35 )xcad Kirjutas: Miks lahti saada? Mõnikord on kasulikum järgi anda.....
Kas sa usud, et mul läheks nii toimides paremini?
(02-06-2018, 22:15 )pikksukk Kirjutas: Kuhu riiki sa ei kuulu?
Eestisse. Mind tõmbab väga mujale, hingeliselt
Kuhu sind tõmbab kulla üksiklane?
(02-06-2018, 22:38 )pikksukk Kirjutas: Kuhu sind tõmbab kulla üksiklane?
Põhja
03-06-2018, 07:38
(Seda postitust muudeti viimati: 03-06-2018, 08:28 ja muutjaks oli pikksukk.)
Et tahaksid suuskadel vetsus käia?
Nali naljaks aga natuke võiksid lahti kirjutada aistingud.
Mu tuttvat kutsub Indiasse. Käis seal - äratundmisrõõm. Lõhnad, saast, inimesed - kõik mõjus koduselt ja tuttavalt. Nüüd käib igal aastal.
Postitused: 1,271
Liitus: May 2008
(02-06-2018, 21:16 )elavloomus Kirjutas:
Nimelt olen juba mitu aastat tundnud, et ma ei kuulu siia (riiki), ning minu kodu oleks justkui mujal. Samuti on tihti nii, et tunnen ennast isegi seltskonnas üksildaselt, nagu poleks selle seltskonnaga mingisugust kontakti. Ei usu, et oleksin õigel teel elus.
Seda on raske sõnaliselt kirjeldada aga proovisin selle paari lausega kokku võtta.
Kas peaksin sellele igatsusele alistuma või mitte? Kuidas saaksin sellest lahti?
Soovitan sulle: iga päev külma veega karastamist ja rasket füüsilist tööd. Hoiab enesehaletsuse eemal ja lollid mõtted ei tiku ligi
Welcome to the club. Eestis on käputäis inimesi, kellel poleks tunnet, et "mujal on rohi rohelisem ja taevas sinisem ja keegi ootab teda kaetud söögilaua taga"
Kõik inimesed usuvad, et seal kus lõpeb nende silmaring, asub ka maailma äär - Arthur Schopenhauer.
Postitused: 8,048
Teemad: 73
Liitus: Dec 2015
Alati tasub proovida, eriti siis kui oled noor ja sidemeid pole veel tekkinud. Hiljem on raskem, miks karta? Külm vesi ei tee kellegile paha ka vanale mitte.....
Ah, et eestis on "käputäis" mina neid inimesteks ei loe, loomadeks ka mitte (et mitte loomi solvata k.a. siga) Nende nimesid vist teavad kõik, ajalehed ju seda P.....ka täis. Muidugi nemad on see "maa sool" ja mida kuradit veel, nemad on need "õiged ees(t)lased".