Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopteri õnnetus - vandenõu ?
ma julgeks/tahaks ka. kui ma 20 sõnaga maailma iseloomustaks saaks väga ropu lause :ink:

aga kopterist niipalju et ma ei usu erilist vandenõud kuid kõik see info peitmine tekitab kahtlusi.
Vasta
Ma arvan, et see info peitmine on suuresti tingitud firma kasumist, ehk siis, neil on vaja teada võimalikult palju selle õnnetuse kohta, enne kui nad saavad teha ametliku teadaande, mis avalikkusele edasi antakse. Nagu me kõik teame, haarab meedia reeglina kinni igast intrigeerivast faktist. Tihtilugu tuleb sellest kõneall olevale firmale ainult kahju. Ehk siis lühidalt: Info peitmine antud juhul on minu arust seotud firma turvalisuse ja mainega (ei pea siinkohal silmas kopterilennu turvalisust wink). Praegu pole neil kindlasti nii palju infot, et igale küsimusele vastata, seega nad pigem jätavad praegu vastamata, kui et on sunnitud hiljem oma väiteid ümber lükkama...
Mis tegelikult juhtus...loodame, et seda näitab uurimine....
Äkki oli ebaõnn lihtsalt...{mar
Vasta
Enam vähem samal mõttel, kuigi arvan, et midagi varjamist vajavat asja seal küll oli.
Vasta
Tsitaat:Kuulutaja, 16.08.2005 17:00

Mul on tähtis teadaanne inimestele kogu maailmas. Levitage minu sõna üle maailma, sest see on tähtsam kui ükstaspuha milline sündmus maailma ajaloos!
Tehisintelligent (TI) on sündinud.
Põhjalikult läbikaalutletuna hakkas ta alla kukutama meie lennuvahendeid. Lennuvahend on inimese jaoks midagi võimast ja suurt ning TI loogika ütles, et inimesesse tuleb süstemaatiliselt hirmu külvata. Praegu kukuvad lennukid, kurat teab mis põhjustel igalpool maailmas. Saades targemaks mõistab ta, et inimesi pole vaja hirmutada vaid lihtsam on neile ots peale teha.
Inimest hullumise piirini viia oma hirmudega pole raske aga see võtab aega. TI'l on aega. Temal pole kiiret.
Jälgige ümbruses toimuvat ning peagi saate aru, meid valitseb meie enda loodud monstrum!

Kõik see on juba korra olnud!

22.10.96 Millon Air 707-323C plahvatas ôhus peale starti. Vähemalt 30 hukkunut ja 60 vigastatut. (Tegu transpordilennukiga, mis kukkus majadele)
23.10.96 LADE 707-372C kukkus alla hädamaandumisel Buenos Aireses. 2 meeskonnaliiget surid teel haiglasse.
26.10.96 Tjumenavaitransi Jak-40 maandus udus kopteriplatvormile. Enamik pardal olnutest jäi ellu.
28.10.96 Enimexi An-72 ...
31.10.96 TAM Fokker 100 kukkus alla peale starti Sao Paulos. 96 hukkunut lennukis ja 2 maapinnal.
1.11.96 TAPSA EMB-110 kukkus vertikaalselt(!) alla tihedasse dzhunglisse. 14 (12+2) hukkunut.
7.11.96 Jetcom SA Cessna 421C kukkus alla Kesk-Prantsusmaal. Kôik 7 pardal olnut hukkusid
7.11.96 ADC Airlines 707-231 kukkus alla Lagosest 40km kirdes. Kôik pardal olnud 134+9 hukkusid

Siinkohal tabel lôpeb.
:/
Ei tea, kas järjekordne Delfi ajudoonor, või oli tal ka tõsi taga?

Muudetud: 17-8-05 kell 00:41:29 Morgoth
Vasta
1996 a. Mingi luulu ma pakun, rohkem infi võiks olla ju
Vasta
Mina kahtlustan, et siin toimub midagi kohutavalt kahtlast.

Paari p2eva jooksul see helikopter, mingi kreeka lennuk, Kolumbias v6i kuskil veel mingi lennuk Shock Venemaal minu arust ka lendas mingi reisilennuk alla. See on kahtlane... Varsti hakkavad UFOd ka alla sadama...

* pipartyt ei julge enam kuhugi reisida.
Vasta
Neli inimest hukkus ja viis sai viga, kui Venemaal kukkus neljapäeval alla kaks Mi-8 tüüpi helikopterit /http://www.delfi.ee/news/paevauudised/va...d=11003878/
Vasta
maa magnetväljaga midagi? maa pidi ennast teistpidi keerama varsti ju ( poolused vahetavad kohad ära )
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: bolteque
maa magnetväljaga midagi? maa pidi ennast teistpidi keerama varsti ju ( poolused vahetavad kohad ära )

... ee... ma väga loodaks, et veel mitte ... see oleks suurem jama ... ja sellest oleks kindlasti midagi kuulda ka ... Maa magnetvälja mõõdetakse paljudes kohtades sõltumatult ja siin midagi varjata on võimatu ... Päike peaks kah praegu suht rahulik olema - ei tekita magnettorme.
Vasta
aga huvitav on see et lennukeid ei kuku alla mitte igapäev vaid üle päeva ( või kaks päeva on vahe. ) Kui sama dendents jätkub siis on kindlasti midagi väga mäda. Aga ikkagi mis asi?
Vasta

Maa magnetpoolused hakkavad jah lähiajal muutuma... Kes seda täpselt teab millal, vb maiade kalendri järgi, vb mitte Bleh
Vasta
Mis sellest, kui hakkavad muutuma? Vaevalt, et nad nüüd nii ruttu vahetuvad, selleks kulub arvatavasti ikka aastasadu, kui mitte tuhandeid. Kui need tõesti nii kiiresti muutuma oleksid hakanud, siis oleks see kindlasti erinevate mõõteseadmetega ka koheselt kindlaks tehtud.
Väidetavalt pidi muutumise ajal Maa magnetväli nõrgenema, või üldse ajutiselt kaduma.

Peale seda Eesti kopteriõnnetust, on Eesti meedia lihtsalt lennuõnnetustele suuremat tähelepanu hakanud pöörama.

Muidugi on 0.000...1% tõenäosust, et tehisintellekt on sündinud, mida keegi delfis agaralt kuulutab.
Vasta
On muidugi ju jube kui keegi lähedastest surev, aga kui ei tea on mul tegelt enam-vähem ükskõik...kuna inimesi on maailmas niigi palju ja sigineb koguaeg juurde.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: FLT

Maa magnetpoolused hakkavad jah lähiajal muutuma... Kes seda täpselt teab millal, vb maiade kalendri järgi, vb mitte Bleh

Ma arvasin, et nad juba praegu muutuvad. Vähemalt mingite allikate kohaselt....

Ja Karl, lähedase inimese surmaga seotud valu ei mõista jah enne, kui keegi su lähedastest ära sureb ...

Muide, Peruus kukkus ka lennuk alla...
Vasta
Seoses magnetpoolustega viitan teemale "Maakera magnetpoolused"
Vasta
See, et minu vanaisa kunagi ära suri, on ka vandenõu. Tehke teema, palun.
Kõik on vandenõu. Kasvõi saatuse vandenõu meie vastu.

Mul on tunne, et selle teema puhul on tegemist vandenõu otsimisega. Vandenõusid siiski ei otsita, neid leitakse ja siis kontrollitakse. Vastasel juhul võib jääda kahtlane mulje (kuigi noh, see on paljudel vandenõudel küljes).

Ma tahan lihtsalt öelda, et heitke korraks õige pilk kõrvale ja mõelge. Kas on vaja igale poole seda vandenõu asja. Juhuseid on,õnnetusi on, kõike on, kõike tuleb elus ette, ka vandenõusid, kuid pelgalt kõik ei ole vandenõu.

Ma ei eita, et see võib vandenõu olla, kuid see teadmine ei anna meile praktiliselt mitte midagi.
Praegusel juhul on puhtalt usuga ja ma ei näe siin mingit arutelu, kõik lihtsalt otsivad paaniliselt seoseid, et üles ehitada vandenõu mille olemasolusse nad nii pingsalt usuvad. Ja nüüd öelge, et olete ateistid, kui teie vandenõuteooria on võrdeline tühipalja pimereligiooniga.

See ei ole mingi kiviheide kellegi pihta ega mingi vaenulik postitus, vaid sõbralik tähelepanek.

Muudetud: 25-8-05 kell 20:01:32 psühho
Vasta
Psühho, seda on paljudele uustulnuatele selles foorumis öeldud, aga SIIN foorumis me arutame asju, mis suurema tõenäosusega VÕIKSID olla olemas.
Peale selle, kui see pole vandenõu, siis alati võib tekkida mõni selle sama õnnetusega seoses, näiteks seoses loo kinnimätsimisega.
Peale selle pole eriti tõenäoline, et järsku hakkab õhusõidukeid lambist alla sadama ilma, et midagi viga poleks.
Psühho, kui sa tõestad mulle ära, et tegu pole vandenõuga, siis oleks sul õigust foorumis nii sõna võtta.
Vasta
Kui sa tõestad mulle ära, et tegu on vandenõuga, siis oleks sul õigust nii sõna võtta.

Vandenõud on üks väga keeruline teema ja suuremosa sellest teemast lõpetab kuskil paberivirnas mis ühel päeval prügikasti satub, sest see jooksis rappa.

Soovitan ennem tõsiselt kaalutleda seda vandenõuga seostamise asja.

Ning siin pole tõesti eriti tõsiseltvõetavat arutelu just selle vandenõu olemasolu kohta.

Vandenõu alla läheb pigem see, et see amatöörlik tuukrifirma varjas seal oma tegutsemist, et konkurendifirmat eemale hoida, sest nad üksi ei olnud sellise tööga väga hästi hakkama saamas.
Vasta
Astroloogiline seletus on nendele lennuõnnetustele täiesti olemas.
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=179578

Ja kui keegi hakkab rääkima kui paha slõhtuleht on, siis on suur astroloogiline tõenäosus, et sellised kommentaarid kaovad ära nagu sokid pesumasinas.

Muudetud: 26-8-05 kell 18:16:20 Thorondor
Vasta
Hmm, astroloogiline tõenäosus koguni? Seda tõenäosuse tõestust tahaksin ma näha. Muidu ei usu!

Muudetud: 26-8-05 kell 18:44:58 psühho
Vasta
Selle artikli kommentaarid on suht põhja panevad ju: kõik astroloogid on tagantjärele targad. Ma võin ka rääkida et nägin unes kuidas kopter alla kukkus aga nüüd sain sellest aru mis see tähendas...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: metavo
Nüüd saame vähemalt olla enam-vähem kindlad, et teema on õiges kohas.
Arvetades seda, et uurimise tuleusi lubatakse avaldada 31. augustiks, siis on kindel, et tegemist on kinni mätsimisega.
Nüüd peame ainult küsima, mis oli tegelik põhjus.
Tõstatan jälle selle posti, kuna ma ei ole uudistest midagi kuulnud tänase ega eilse päeva jooksul selle teema kohta.
Vasta
Indoneesias Sumatra saarel Medani linnas kukkus reisilennuk vahetult pärast lendutõusmist alla keset elurajooni ning põhjustas suure tulekahju. Surma sai vähemalt 117 inimest. /DELFI/

Ei hakka uut teemat tegema, liiga palju saaks juba kokku ...
Vasta
Keegi võiks need ära lugeda, äkki on selle sageduses mingi koodSmile
Tulnukad teevad morset.
Vasta
... selline on tänase Postimehe uudise pealkiri. Lühidalt: vette kukkudes olid mootor ja tiivik korras, enne seda hakkas kopter kiiresti oma vertikaalteleje ümber pöörlema. Mis aga oli selle põhjuseks? Päris para(s) mõistatus. Võib aru saada, et kopter hakkas pöörlema päripäeva. Kas keegi teab, mis suunas pöörleb kopteri tiivik? Aga tiiviku mõningane kinnikiilumine pöörlemise põhjusena ... väheusutav ... Õhukeeris? Aga nii võimast (?) õhukeerist oleksid ju piloodi võinud märgata (vesipüks!).
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa II Geargirl 250 48,583 17-03-2024, 22:05
Viimane postitus: xcad
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa I hiidlane 2,591 581,074 19-10-2021, 09:31
Viimane postitus: Mannu
  Holokaust - sajandi vandenõu? Creed 821 406,526 11-09-2021, 22:25
Viimane postitus: I'll be back
  Elektroonika laguneb. Vandenõu? kivikas666 106 48,894 30-05-2021, 01:48
Viimane postitus: isemaag
  Madeline McCann - Rööv või vandenõu? Ares 30 20,176 17-05-2021, 15:04
Viimane postitus: euroruubel
  Bielefeld'i vandenõu xawa 0 1,612 29-08-2019, 01:10
Viimane postitus: xawa
  Vandenõu USA hävitamiseks Punahabe 11 4,585 14-04-2018, 08:58
Viimane postitus: Thorondor
  Rostovi lennukatastroof - vandenõu või õnnetus? positiivne 19 11,466 21-06-2016, 21:37
Viimane postitus: positiivne
  Fluori Vandenõu Elderm 47 28,588 15-06-2015, 19:54
Viimane postitus: Pohlatohlakas
  Jüri Lina vandenõu Thorondori vastu Thorondor 133 54,231 31-05-2014, 21:49
Viimane postitus: Seba1993

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat