Postitused: 3
Teemad: 2
Liitus: May 2005
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ee...d=10937361
Mis arvate, kas tegu võib olla vandenõuga või oli asi tehnilises rikkes ?
Muudetud: 12-9-07 kell 20:43:34 Hallucigenia
Postitused: 1,240
Teemad: 16
Liitus: Dec 2004
loomulikult vandenõu! kas tõesti on veel tobukesi, kes usuvad neid vabamüürlaste õnnetustejärgseid jutte tehnilistest riketest??
Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: Aug 2005
Kaldun arvama, et asi tehnilises rikkes. Igas varjus ei saa veel tonti näha. Kuigi viimasel ajal tuleb igasugu lennumasinaid nagu külmavõetud vareseid taevast alla. Las urgitsevad merepõhjast üles ja uurivad lähemalt. Praegu veel vara põhjuste üle spekuleerida.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Vaatasin just erisaadet TV 3-st. Kahtlaseks teeb juhtumi liiga kiire alla kukkumine, ei saadud päästeveste kasutada ega midagi. Pealegi sõitisi hr. president sama kopteriga just kaks päeva tagasi. Äkki ajasid mingid vandenõulased päevad segamini? Igasugu mõtteid tuleb pähe.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
ok, ütleme et tegu oli vandenõuga siis mis just sellise asja jaoks vandenõud vaja on? Pardal oli üks vana USA naine, midagi temaga seotud?
Helikopteril tuli vist nn tiivik pealt maha, või tagumine rootor? Kas siis neid ei kontrollita piisavalt tihedalt? Peale igat osta üle mere? Üks kohalik naissaarel kuulis 2 suurt pauku ja siis kukkus kopter alla? äkki pommid? njah eba tõenäoline kuid mine sa tea mis juhtus. Terrori akt? ka seda ei saaks välistada. Nad võivad jah seda vrakki uurida kuid 100% ei saa midagi kindlat õelda mis juhtus.
Kahju hukkunutest, kuid alati kui midagi juhtub, huvitab mind alati selle asja tehnline pool nt kui maja põleb et kes tuletõrjesse helistas, mitu päästeteenistuse autot oli jne. kas kiirabi ja politsei ka käis. map tea miks ma hukkunutele ei mõtle eriti. bneed peaksid ju kõige tähtsamad olema.
Postitused: 5
Mainiti, et kontrollitakse iga õhtu koptereid.
Postitused: 439
Teemad: 4
Liitus: Oct 2003
Need kopterid muidu töökindlad asjad, 2 mootorit, mõlemad töötavad korraga 50% ja kui ühega midagi juhtub, siis hakkab teine 100% tööle.
2 pauku ja kopter kukkus, Reporteris see kapten rääkis ka seda, kõrvu jäi, et ta oli õnnetuspaigast 4km kaugusel, järelikult pidi paugud päris kõvad olema ju ja mingi rohkem kui 4 sekki enne kopteri kukkumist. Kapten ütles, et kopter "pöörles", see annab tunnistust, et rootor ütles üles. Eks näis mida nad välja uurivad kui vrakk üles tuuakse.
Omastele avaldan kaastunnet.
The memory of Padova remains
Postitused: 3
... midagi kahtlast siin tundus olevat. Lennujuhid väitsid, et kopter oli väga imelikke manöövreid teinud.
"Kopter tegi algul järsu pöörde lõunasse, siis läände, siis põhja. Oli näha, et kiirus ja kõrgus vähenevad väga kiiresti: 800 jalalt langes kopter 400 peale mõne sekundiga.
Järgmine hetk oli kopter merepinnale juba nii lähedal, et radar seda enam õieti ei fikseerinud."
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ee...d=10949376
Näib, et mingi suur jõud seda kopterit mõjutas. Nagu oleks ta mingi välja sisse sattunud või...
Kui see oli vandenõu, siis on põhiküsimus, et kes ja kuidas seda ellu viis?
Kahtlustan väga, et see on Igor Volke teema. Aga helikopter tahetakse välja tõmmata ja ehk saame siis ka targemaks.
pardal soome ametnikud, vene lennuk pidavat samal ajal piiri rikkuma.
USA tahab uurimisse sekkuda, no krt milleks küll? arvavad et me oleme tõesti nii lollid vä? ei usu. midagi peab selle taga olema
Saksamaal kukub alla lennuk, eesti pakub abi et põhjuseid uurida? aint sel juhul kui need eestile kasu tooks
Muudetud: 11-8-05 kell 16:49:54 bolteque
Postitused: 84
Teemad: 9
Usa kaitseb oma kodanikke. Ta on neile truu.
Muudetud: 11-8-05 kell 21:52:47 Foks
Tsitaat:Algselt postitas: bolteque
pardal soome ametnikud, vene lennuk pidavat samal ajal piiri rikkuma.
USA tahab uurimisse sekkuda, no krt milleks küll? arvavad et me oleme tõesti nii lollid vä? ei usu. midagi peab selle taga olema
Saksamaal kukub alla lennuk, eesti pakub abi et põhjuseid uurida? aint sel juhul kui need eestile kasu tooks
Muudetud: 11-8-05 kell 16:49:54 bolteque
Usa kodanikud olid ju kopteris, loogiline, et nad tahavad osaleda uurimises.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Nii, tegelikult minu andemtel võis olla ka õnnetuse põhjuseks ilmastiku kontrolliga seotud ebaõnnestunud katsed.
Edasist ma ei kommenteeri.
Postitused: 108
Teemad: 6
Liitus: Dec 2003
Tsitaat:Algselt postitas: metavo
Nii, tegelikult minu andemtel võis olla ka õnnetuse põhjuseks ilmastiku kontrolliga seotud ebaõnnestunud katsed.
Edasist ma ei kommenteeri.
ma ka sinu asemel ei kommenteeriks. äkki sina oledki maffia?:o
aga millegipärast arvan, et too lugu mässitakse kinni nagu Estonia omagi ja meile näidatakse ainult pakendit...
Muudetud: 11-8-05 kell 23:47:34 MissIs
"Mis on vastus?" (Vaikus) "Sel juhul, milline on küsimus?"
Postitused: 1
Ilm küll selles süüdi ei saanud olla. Kuigi, mine tea, Metavoril pidid mingid võimed olema. Edasi ei kommenteeri (igaksjuhuks).
Postitused: 84
Teemad: 9
Tartu Lennukolledži õhusõidukite osakonna juhataja Teo Krüüneri hinnangul põrkas allakukkunud kopter tõenäoliselt kokku linnuga.
No siis see pidi olema küll suur lind. (Foks)
Copterline Eesti juht Tõnis Lepp lükkas intervjuus “Aktuaalsele kaamerale” ümber võimaluse, et kopterihuku põhjustasid linnud.
Kas seal siis musta kasti ei ole?
Muudetud: 12-8-05 kell 01:10:28 Foks
Postitused: 197
Teemad: 3
Liitus: Sep 2004
Must kast on küll täitsa olemas, aga kuna ma ei ole veel asjaga kursis ja oletan et kopter ei ole veel veest väljas, siis samuti ei ole ka must kast veest väljas.
The idea is to keep the green alien landing craft from taking you humans from the ground and changing them into mutants. A mutant is very dangerous to you because he flies faster than you do and shoots at you.
Täna kuulsin kuidas külarahvas rääkis, et neil olevat seal kopteris õhuvaru olemas ja on mingi võimalus, et nad on isegi elus.
Ise selles versioonis kahtlen ja sügavalt.
Kui ma õieti aru saan, siis on see kopteriõnnetus üks paranormaalsemaid asju mis seni eestis juhtunud on, vähemalt arvestades praegust info hulka.
Ilm oli igatahes minu andmetel piisavalt imelik sellel ajendil, niiet kes teab.
Postitused: 7
Juttude järgi pidi kopter allakukkumise korral tänu pontoonidele suht kaua vee peal püsima. Kabiin olla kah veekindel. Mine võta nüüd kinni mis sääl tegelt juhtus. Kommentaaride kohaselt olla miski üliagar linnuparv vms rootorisse lennanud. Mõne kuu pärast saab ehk lähemalt teada mis selle iselendaja alla tõi.
suur linn parv? kui piloot kogenud on siis ta suudaks ju sellest mööda manööverdama.
jah, ja see et kopter nii kiiresti vee alla vajus on kahtlane. väga kahtlane. ja kerel ei pidavat eriti kahjustususi olema. oletame et kopteri kiirus oli veega kokku põrke hetkel 80 km/h ( kopter lendab kuskil 200 km/h ma arvan ,või isegi rohkem ) siis veega kokkupõrkel peaks kerel olema üsna suured jäljed...( vesi = betoon )
Kopterisse ei saand jääda õhku, muidu poleks ta nii kiiresti vee alla vajunud. Kui kopteri kere oleks terveks jäänd siis oleks pidanud see veepinnale hõljuma jääda. Ma arvan et kopterite ehitamisel arvestakse selliseid tegureid.
Jah asjad on väga kahtlased. Ja neid uurimus tulemusi varjatakse, nagu estonia puhulgi. Ametlikuks versiooniks võib jääda jah linnuparv aga tegelikku me teada ei saagi. Üks pealtnägija rääkis ju paukudest. Linnuparve pole ta märganud.
Üha rohkem hakkan ma arvama et tegu oli vandenõuga.
Ja need olid välis-eestlased minu arust.
no ma arvan ka et me näeme 4km kaugusele linnuparve
kopteri kerel pidid olema vigastused, plahvatusest. kui plahvatus toimus kere sees, siis järelt ka ta enam õhukindel ei olnud ja vajus põhja kena kiirusega.
Pilooti pole. Muuseas oli sündmuskohalt ETV võttegrupp kah minema aetud.
Muudetud: 12-8-05 kell 12:59:10 danel111
ETV-l keelati merel päästetööde filmimine
Eesti Televisiooni võttegrupil ei lubatud Tallinna lahel kopteriõnnetuse päästetööde kajastamiseks filmida ja infot koguda.
ETV-lt nõuab EBU vahendusel pilti kogu Euroopa, Soome kanalid, APTN, Reuters ja teised, vahendab Postimees Online BNSi.
Neljapäeva hommikust saadik meremuuseumi laevaga Mare merel olnud ETV reporter ja operaator olid saanud eelnevalt selleks päästetööde korraldajatelt loa.
Pärast lühiajalist merel viibimist lähenes Marele piirivalvekaater, millel olnud politseinik ütles, et talle on antud korraldus viia ajakirjanikud kaldale. Põhjenduseks toodi, et politsei kuulutas piirkonna sündmuskohaks ja seetõttu ei tohi seal kõrvalised isikud viibida.
Kes korralduse taga on, võttegrupile ei öeldud.
ETV-le lubati politsei enda filmitud videot, aga seda telekanalil neljapäeva õhtuks saada ei õnnestunud.
Allikas: delfi.ee
Tundub tõesti kahtlane olevat, peale selle on üks piloot kadunud ning üks aken katki.
Postitused: 174
Teemad: 5
Liitus: Dec 2003
Kas teile meeldiks, kui teie surnud tuttavaid või üldse surnuid telekas näidatakse?
Politsei kroonikad, reporter jne on täis seda ju. ja vaevalt selliseid asju ekraanile lastaks
|