Postitused: 1,556
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
04-10-2016, 00:47
(Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2016, 00:54 ja muutjaks oli levis.)
Sci-fi fännidele kohustuslik seriaal: Westworld
Hetkel IMDB raiting 9,4  , kindlasti kukub, aga võimalik, et mitte palju, sest seriaal on tõesti ulmeliselt hea.
Seriaal on saanud inspiratsiooni filmist Westworld (1973), kes on filmi näinud ja meeldis, siis Westworld TV seriaali vaatamine on kohustus ruudus.
Millal eetris: http://epguides.com/Westworld/
Esimest osa saab tirida torrentist või vaadata ka otse netist... google otsingusse "watchseries" ja esimene link.
Vaata esimene osa ära ning räägi, mis asjast arvad...
Tutvustus:
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 1,162
Teemad: 223
Liitus: Jun 2007
Olen nüüd siiani ilmunud osad ära vaadanud. Tulem: "A.I" dest on kahju ja ootan millal nad inimestele " ketupi " annaksid. Huvitav, kas nad sellist reaktsiooni vaatajalt ootavadki? Professionaalselt tehtud seriaal. Ei saa kurta.
Postitused: 1,569
Teemad: 3
Liitus: Jun 2012
Ja juba tekivad esimesed probleemid selle seriaaliga.
Ja foorumi arutlus selle teema üle.
Pikas perspektiivis tundub see kõik päris loogiline olevat.
Teadmatus ei vabasta vastutusest.
Diversity is a codeword for anti-white
Postitused: 1,893
Teemad: 9
Liitus: May 2009
Jaa selles seriaalis on küsimused tehtud filigraansemaks kui näiteks ohtrates Hollywoodys toodetavates alateadvust programmeerivates zombi seriaalides kus ei teki mingit küsimust kas tahad olla zombie või seksika zombiekilleri rollis.
Truth shall set you free.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
25-07-2019, 14:55
(Seda postitust muudeti viimati: 25-07-2019, 14:55 ja muutjaks oli Minaelan.)
Vaatasin just filmi "Surrogaadid" https://www.forumcinemas.ee/event/1811/t...rrogaadid/
Mille poolest erinevad youtuberid nendest surrogaadidest? Siiras küsimus.
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Postitused: 1,681
Teemad: 25
Liitus: Apr 2013
25-07-2019, 20:58
(Seda postitust muudeti viimati: 25-07-2019, 21:07 ja muutjaks oli isemaag.)
Teema autori poolt antud seriaali tegelased ammu tegutsevad Internetis, ilma füüsilise kehata. Mõni päev varem sõitsin jalgrattal ja keegi helistas, teavitas et ma just olevat ise talle helistanud mõni minut varem. Õhtul vaatasin oma kõnelogi, mu telefon oli ise end avanud, otsinud kõnelogi ja valinud numbri spetsiaalselt ja siis helistanud just mõni minut varem. Hiljem sai värk läbi räägitud tolle kellegiga, täitsa õige objekti valis mu telefon , muidex see mul on ühes Korea osariigis kokkupandud telefon ostudokumendi järgi, kõige odavam, Eesti internetiavarused ei luba seda netisse sisse logida. Vot nii. Kõikidel kõrgtehnoloogia tarbijatel hoitakse Silm peal.
Teemategija poolt esitatud seriaali viimase osa lõpu kaudu järeldus: Maailma hakkab valitsema Jumalanna, juba valitseb. Seriaali teise sessooni viimane osa.
Postitused: 194
Teemad: 4
Liitus: May 2019
25-07-2019, 21:04
(Seda postitust muudeti viimati: 25-07-2019, 21:14 ja muutjaks oli Tegudele.)
(25-07-2019, 20:58 )isemaag Kirjutas: Teema autori poolt antud seriaalide tegelased ammu juba tegutsevad Internetis, ilma füüsilise kehata. Mõni päev varem sõitsin jalgrattal ja mulle keegi helistas, teavitas et ma just olevat ise talle helistanud mõni minut varem. Õhtul vaatasin oma kõnelogi, mu telefon oli ise end avanud, otsinud kõnelogi ja valinud numbri spetsiaalselt ja siis talle helistanud. Hiljem sai värk läbi räägitud, täitsa õige objekti mu telefon valis, muidex see mul on mingis Korea riigis kokkupandud telefon ostudokumendi järgi, kõige odavam mida leida oli, Eesti internetiavarused ei luba selle kaudu netisse sisse logida. Vot nii. Kõikidel kõrgtehnoloogia tarbijatel hoitakse Silm peal.
Teemategija poolt esitatud seriaali teise sesooni viimase osa lõpu kaudu järeldus: Maailma hakkab valitsema Jumalanna.
mul on nii, et kui teatud valesi teemasi rääkida lülitavad neti välja.
Suudan suhestuda väga hästi, ka mobla veel igasugust täielikult isetegevust teinud.
Postitused: 362
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
Kümmekond aastat tagasi vaatasin seda seeriat nagu väga head ulmekat.
praegusel hetkel tundub, nagu oleks tegu reaalsuse kirjeldusega
Tahtsin seda uuesti vaadata nüüd ja see on nö levist kadunud, ei ühelgi striimisaidil.
leidsin ühe vene keelde dubleeritud variandi ja tahtsin jagada aadressi, juhuks, kui kellelgi veel huvi ja piisavalt vene keele oskust
https://filmix.my/play/112548
Postitused: 654
Teemad: 9
Liitus: Oct 2008
03-10-2025, 17:20
(Seda postitust muudeti viimati: 03-10-2025, 17:23 ja muutjaks oli NelliN2.)
Postitused: 1,160
Teemad: 5
Liitus: Sep 2012
(02-10-2025, 07:52 )lumm Kirjutas: Kümmekond aastat tagasi vaatasin seda seeriat nagu väga head ulmekat.
praegusel hetkel tundub, nagu oleks tegu reaalsuse kirjeldusega
Tahtsin seda uuesti vaadata nüüd ja see on nö levist kadunud, ei ühelgi striimisaidil.
leidsin ühe vene keelde dubleeritud variandi ja tahtsin jagada aadressi, juhuks, kui kellelgi veel huvi ja piisavalt vene keele oskust
https://filmix.my/play/112548
No nii hull see asi ka ei ole!
Vene saitide peal täiesti leitav ka originaal keeles. Ole lahke...
Смотреть сериал Мир Дикого Запада / Западный мир онлайн бесплатно в хорошем качестве в озвучке Оригинал (+субтитры)
Partei keelab sul uskuda oma silmi ja kõrvu. See on nende lõplik, kõige olulisem nõue.
Kõik, mida Partei tõeks peab, on tõde. Võimatu on näha reaalsust teisiti kui Partei silmade läbi.
|