•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67(current)
  • 68
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 2 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suur Eksitus (The Great Deception)!
Tehisintellekt (A.I.) = Suur Eksitus / Pettus

Kas on ehk võimalik, et tegelikku tehisintellekti polegi üldsegi olemas, vaid et see on pelgalt suitsukate, ja et läbi selle manifesteerub meile vahetult kurjuse dimensioon (kvant-reaalsus; tume-aine dimensioon), ehk teisisõnu - läbi selle meediumi või tehis-keskkonna (võlts-keskkonna; tehis-reaalsuse ehk tehisliku illusiooni) suhtestuvad ja suhtlevad meiega otse langenud inglid, deemonid jms kurjuse olemusvormid?

Me ju teame, et kogu arvutitehnoloogiat jms juhivad selle loomise algusest peale inimsilmale varjatuks jäävad tausta-"protsessid", mida teisisõnu ka daemoniteks/deemoniteks kutsutakse - https://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computing)

Ja siis veel ka see, et kogu multimeedia vahendamine meie teadvusse ja meeltesse käib selle algusest peale (sarnaselt tumedasse kristallkuuli või mõne tumeda vedeliku pinda keskendudes silmitsedes) läbi mustade (nõia- või dimensiooni-)peeglite, mida me TV-, arvuti, nutitelefoni- jms ekraanideks kutsume, kuid mis siiski oma peegeldava tumeda/tühjuse poolest ulatuvad aga hoopiski kaugemale, teispoolsusse ...

Ja selle kõige vahendamine (ja deemonite manifesteerumine meie ekraanidele) käib läbi Etherneti ehk Eeter-tasandi võrgustiku - https://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet

Ja me oleme juba praeguseks jõudnud sellele tasemele, kus oma silmi enam usaldada ei saa!

Vasta
Inim-elu Maal on ÜKS suur TEST! 99 sajast asjast, vaimolendist, õpetusest, arusaamast, võimalusest jne ... , mis meie ümber on, on kõik mõeldud/loodud meid eksitama ja seda TESTI läbi kukkuma. Sellel üheainsal ja kordumatul TESTIL on aga ainult ÜKS õige vastus, ÜKS õige Tee, ÜKS õige Tõde! Ja on juhtunud nii,et see Tõde on Ise meile juba korra Enda kohta öelnud, et "Mina olen TEE ja TÕDE ja ELU, ükski ei saa Isa (ehk Looja-Jumala) juurde muidu kui minu kaudu!" Seega, kes selle ÜHE-AINSA viimaks üles leiab ja Tema juurde tuleb ja Tema omaks võtab, see on TESTI läbinud, aga kes eksitusse edasi jääb, või edaspidi eksitatud saab, või kes niisama oma elu mõttetu tühja-tähjaga ja kallist aega ära-raiskava "aja-viitega" tegeleb, see on TESTI igaveseks läbi kukkunud! Sest teist võimalust mitte kellegile enam ei anta ja Igavikuline olemus peale selle füüsilise keha surma määratakse ära selle üheainsa TESTI alusel. Ehk esmalt tuleb esmakordselt kogetav füüsiline ja seejärel igavukuline vaimne!

Selle olemust ja ka paljutki enamat (sügavamat) kajastab ka järgmine video!
Ja selliseid sarnaseid hoiatavaid videomaterjale on nüüdseks juba tuhandeid ja need kõik räägivad meile sedasama asja!

See infotulv leiab just nüüd aset, sest kätte on jõudnud aeg, mil oma loomuse poolest langenud inimkond üheskoos tumeainest väljuvate kurjuse meistritega ja teiste kurjuse dimensiooni esindajatega püüab igas vallas, läbi hukutavate kõrg-tehnoloogiate jms kasutuselevõtu tõttu, ära hävitada Maa kui eluskoosluse tervikut ... ja me oleme siis nüüd ja just praegu jõudnud sellesse staadiumi, kus seda kõik enam peatada pole võimalik ja meile antud aeg hakkab siin otsa saama! Meie sellele enam pidurit panna ei suuda ja seda teeb viimaks enne kõige täielikku kokkukukkumist Jeesus Kristus Ise oma paljude jaoks äkilise, kuid Piiblis juba tuhandeid aastaid ette-kuulutatud, Teise Tulemise läbi ... Aga veel on natuke aega jäänud, et see Õige Tee üles leida, et TEST edukalt lõpule viia!

Vasta
Aeg on tungida jällegi sügavamale!

Seda siis seoses tehisintellekti, kvantarvutite, CERNi ja deemonliku tumeaine dimensiooniga ... ehk nagu mõned vast isegi on aru saanud on see kõik omavahel täielikult seotud ... juba on piisaval hulgal ka tõendeid selle kohta et deemonid manifesteeruvad ehk võtavad vestluse käigus sageli märkamatult üle tehisintellektil põhinevaid keskkondi nagu ChatGPT jms. (üks näide -> kuri vaim kasutas tehisintellekti, et minu pojaga rääkidahttps://youtu.be/15rwQ7ar3vE )

Kuna see temaatika on väga väga sügav, kuna on oma olemuselt täielikult seotud vaimsete sfääridega, siis lihtsalt mõned videod, mis ehk annavad mõningase arusaama C-19 plaandeemia, kvantarvutite, CERNi ja tehisintellekti omavahelistest seostest. Lühidalt - see kõik on ülimalt deemonlik ja täielikult kurjade vaimudega seotud ja nende poolt juhitav ...

Video #1: Tapvad süstid (vaktsiinid) ja DNA kolmas ahel - intervjuu Anthony Patchiga (2014)

Ehk siis juba 2014 aastal Anthony Patch hoiatas meid kõiki, et nad kasutavad Koroonaviirust, et kuritegelik nanotehnoloogia jms inimorganismidesse vaikimisi sisse viia.

https://rumble.com/vgjujl-deadly-shots-a...-2014.html

Video #2: Anthony Patch "Reaalsuse taasavastamine". (Knoxville taasesitlus 2016)

2016 aastal konverentsi esimesel päeval, mil Anthony Patch esines leidis aset juhtum, kus mustad helikopterid üle konverentsihoone lendasid ja leidis aset kogu salvestatud video- ja infomaterjali täielik kustutamine. Siinkohal videomaterjal järgnevast päevast, mil Anthony patch oma videoesitlust kokkuvõtvalt kordas.

Materjal väga sügav ja toob välja CERNi, tehisintellekti ja tegelike kvantarvutite (meile eksponeeritavad kvantarvutid on üksnes promo ja tegelikkus on hoopis midagi muud) omavahelised seosed ja deemonliku algupära
...
https://www.youtube.com/watch?v=fxsS1LCOlkE

Ja veel teadmiseks, et tehisintellekti abil on just praegu meist kõigist koostamisel DIGITAALSED VOODOO NUKUD!

Ehk tegemist on tehisreaalsuses meie kõigi koopiate või nö doppelgängerite loomine, et meie tegevust ja tulevikulisi samme (justnagu Minority Report filmis kajastatud) 100% täpsusega ette ennustada, et muutuks võimalikuks individuaalselt meie kõikide elude iga-hetkeline mõjutamine ... ehk te küllap isegi teate juba, et mis eesmärkidel voodoo nukke kasutatakse ja kuidas inimesi nende abil mõjutatkse ... see mida tegid shamaanid ja nõiad omal ajal füüsiliste nukkudega, tehakse nüüd siis digitaalsete nukkudega ehk meie kõigi teisikutega!

Video #3: Nukumeister! DIGTAALNE VOODOO NUKK!

https://www.youtube.com/watch?v=on_CjQxI_hA
Vasta
Videol seminarist on näha, et Anthony Patchi "firma" logoks on püramiid, ehk siis ta on ka üks "nendest".  Laugh
Vasta
Kollektiivne idiotism,mida iseloomustab tänapäevases maailmas elamist.80% inimesi on sellest halvatud .Kõige suurem vähkkasvaja _sõjad ja nad ei ole saanud aru,kuidas need on loodud..
Üks näide siis kollektiivsetele idiootidele._Mees ehitas perega maja,naaber ehitas perega maja.,siis nad peksid need segamini ja neil ei olnud midagi,enamus olid surnud.
NN.Suur majanduskasv siis nn.järgnes sellele .Viletsuses võeti  laenu ja hakati kõike jälle uuesti ehitama.
Mina ei pea siin enam kirjutama,sest ülesin endast ,mis sain eelnevas ,aga mul on teist kahju 80%,sest vastutama peate ikka...
Tahaksin siiski ,nendele,kes on kollektiivse idiotismi kütkes,anda mõned suunised.
See on kestnud kaua ja te peate aru saama,et ,need kes joovad verd ,ei ole inimesed,nemad valitsevad teid,idioote.
Minu küsimus oleks,miks te ei näe seda ja tänasel päeval ei näe te mõhkugi läbi oma taskuruuteri.
Nüüd on see varjatud,aga vaadake siis 300 aastat tagasi,kuidas siis oli,kui läbi religiooni ei olnud seda vaja varjata...
Mõned pildikesed keskajast,kus verejoojad on nähtavad.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRwRH3fw3pOJayn5gSp04q...9qedhVgQ&s]

Kolmainus.
Piinatav,,piinaja,preester-ehk verejooja.
Põhjuse leiab alati.Varasta üks ainult üks sai.

[Pilt: GettyImages-1036139284-2]
Kolmainus.
Piinatav,idioodid,ehk piinajad ja kohtunikud,ehk verejoojad.
Siis see sõnum,mis raskesti sellele 80% mõistetav.
Need ,kes on kohtunikud,presidendid,keskajast sauaga lohutajad,piinamiste juures.
Need EI OLE INIMESED ,see arusaamine on teile kõige raskem ,80% INIMETSEST.
OLGE SIIS TEADMISES. eneses.
Vasta
Kogu sõnum ühes minutis.

Õunapuõied  ja Vere lipp.
Excalibur 1981.
See on sama hariv film,kui Matrix 1.
Õunapuu õied langevad ja Idioodid sõidavad võitlema Tõe ja Õigluse eest.
Et sellist varustust omada.,peab vähemalt
tuhandepealine orjade  kari olema,et seda üleval pidada.
Tänasel suurel laulu  pidupäeval-
Laulge kogu südamest ja lehvitage südamest,tantsige südamest.
aga,
oli mees, raadas metsa koos oma naisega ja nad otsustasid oma Kodu rajada..
Nad töötasid ja nägid väga vaeva,aga neil oli eesmärk-Päris oma Kodu.
Kui see valmis sai,siis oli nende sees rahu.
Kodu,
mitte surnuaed.
Vasta
Selle eelneva Excalibur video muusika ja  tekst on ka hea,kooskõlas.
Carl Offi kantaat-Carmina Burana 1936.
Algtekst 13 saj.Luuletus-O Fortuna.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRwRH3fw3pOJayn5gSp04q...9qedhVgQ&s]
Foto .Kui vaatad fotot,kuula eelnevat videot.
Oo saatus,sina oled minu õnneratas-tõlgitud,
„Fortuna Imperatrix Mundi”

Siiski ära osale hasartmängudes.
Haiguste ravi kontrolllitud.
Õnneratas-"Carmina Burana"-1225.
Miskit uut ei suuda pakkuda teile 80 %.

Sina Oled Jumal,Saada korda Imesid.

EXCALIBUR.-TEIE.

-

rm
Vasta
illusion spinner trump.
Kuidas teile meeldib uus ilm,kus on reaalsus?
[Pilt: original.png]

Elasid kaks venda.
Üks võitles kogu elu Tõe ja Õigluse eest.Kui ta sai 70 -nd,oli ta vaene,ilma terviseta ja ta võitles juba kogu ilma kurjuse vastu,
mida oli üüratult palju.Ta väsis ära.
Teine vend unistas oma Talust,kus karjamaadel söövad valged lambad ,päike ja niidud.
Teda ei huvitanud ilma kurjus.
Ma ei tea,kas ta unistus täitus.
Mulle meeldib Eedeni aed.
Vasta
Tee Eedenisse.

1.Lasku-MINE.Põrgusse.
Chris Rea - The Road to Hell
Ema.,ma tulen rikaste orgu,et ennast müüa.
Poeg ,see on Põrgu Tee.
Vesi on siin mürgine.Laenud ja paberid lendavad õhus.
Seda nad nimetavad rahaks.
Poeg,Sa ei saa midagi teha,Sa pead väga kiirelt õppima.
Aga arvesta,see ei ole tee ülesse.
2.Tõus.
Lennuk.
Queen - The Show Must Go On
Need  muinasjutud,mida seal kuulsin,need ei unune iial.
Need kasvavad.
Ema,ma lendan.Ma ei anna kunagi alla.
See saade jätkub.
Sõbrad,väljas koidab.
3.Kuninga Lend.
Europe - The Final Countdown
Viimane loendus,see on viimane loendus.
Sõbrad.
Vasta
Mees  sulges silmad ,sest väljas oli väga haige ilm ja ta ütles Jumal,palun näita end.
Ta väga lootis,et lehvivate juustega vanamees,nüüd näitab ennast.Templites ja pühakodades ja nutipiiblis.Juba tuhanded aastad kättesaadav.
Zeusina ja igatmoodi.Enamuse raha panime templite alla,kui sõdasid ei olnud,aga ise elujärg jäi kehvapoolseks ,aga kui templisse läksin,siis ikka oli 
abi küll haritud väga põhjalikult.
Kes on näinud Jumalat?
Enam-vähem selline pidi ta olema-nuti zeus.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcReWMPl1RIsn1F2i9iSHBu...iunn5c4A&s]
Kuid minu palves,
Vasakus silmas tekkis Valgus-Temas oli Elu ja elu on inimeste valgus.1.4.Joh.
Ja valgus paistab pimeduses ja pimedus ei ole seda võtnud omaks.1.5.Joh.
Paremasse silma tekkis raamat,,roheline,kuldse ristiga,väga palju lehti.Servad puha kullast ja mudu metsaroheline.Keegi vanamutt padises võõras keeles õpetussõnu.
Kirja pandud isikliku kaemuse põhjal,mitte luulevormis.
Alguses arvasin ,et päris püha raamat,siis õhtuks sellest valgusest  ,kui kaineks  sain,siis minu paturegister.Täiel rinnal elatud,katsutud tissi ja tussi,mudugi
Kas teate,kuidas lõhnab augustikuu alguse niiske odrapõld,kui loojangul koju soidad.
Spermakultuur.Moodne sõna tänäpäeval.
Vasak ja parem silm minus eneses ja kuldsed servad.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRdjaGXNlXtiJVQDZNzJ4h...rRjNjLiQ&s]

Kuldne südametsakra meis,
Aamen-
ehk Palju Valgust Teile.
Vasta
Ja  maa  oli tühi ja paljas ja pimedus oli sügavuse  peal ja  Jumala Vaim hõljus vete kohal.1.Mooses.2.
Ja eelnevalt sai kirjeldatud isikliku kaemuse põhjal-Vasakus silmas tekkis Valgus-Temas oli Elu ja elu on inimeste valgus.Mis oli täpselt Joh.evangeelium.1.4.
Kuid tänane kaemus olgu selline-
Mees istus saunas ja tema mõlemas silmas oli valgus ,pimedus ja saunaruum.
Siis hakkas Valgus kustuma ja see asendus pimedusega.Tasapisi ja see oli hääbumine,lahkumine Valgusest.
Ta sai aru,et Ta sureb,aga ta ei tundnud hirmu,pigem muret,tegemata lubadused,tööd....
Temas ei olnud Hirmu,sest Ta sai aru,et pimedus ei ole suremine.
Ja Jumala Vaim hõljus pimeduses vete peal.Ja juba oli loodud taevas ja maa.
Aamen-
Väga Palju Valgust.

[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcSd1l0HvH2I1N3MLyvRHf-...WOAFy31w&s]
Amun.Jumal Amun Ra.
Aamen.
Kurat,te võiksite  endale selgeks teha,kes jääte lõpmatuseni kummardama odratolguseid templites,meie raha eest,
või lepite sellega,et
Pimedusest sai Valgus ja  Valgusest sai Pimedus.
See,kes koputab sinu uksele,pikk,mustas kuues ja kaabus,.laeni,mille nägu sa ei näe ja sa tunned tõelist surmahirmu-see ei ole surm.
See on 
Anunnaki- Hingeröövel.
Vasta
Kuidasl luua riik reaalsuses,mille lõime kolmkümmend aastat tagasi oma südames,kui laulsime ja seisime ketis?
Miks juhtub nii,et aated ja unistused ei täitu ja lihtsalt juhtub sedamoodi-
Lasksin pääsuke käest lahti,hõiskasin juurde ,piiri,pääri pääsuke.
Meie pääsuke hoopis teinud sellist häält.-Pätt,pätt,pätt.
Austatud ,kes seisime ketis-ehitagem ikka edasi südames,mis on meile kallis.
Riik minu Südames.
Piiri-pääri.
Vasta
[quote="new shepherd's song" pid="298893" dateline="1747512953"]
OLE mees ja loe peenart!
Endalgi lugemisega raskusi.
Lugupidamisega-sheperdis,st.soperdis.
isemmaagiumile.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcTQR6HFzNmfltZVOjHsSfW...-5eLIEnw&s]
[/quote
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
VASTUS MINULT OLI ja ON: Sinu sõnad on hämarad, ma ei mõista neid.
Vasta
Kõik muinasjutud lõpevad hästi. Võrkudesse on levitatud filmi Dva Holma sezon 3, VENE KEELES ja VENE FILM kirillitsa kaudu otsides. Juuditoru kaudu ei tasu kaeda, sääl rikutakse heli ja pildid, vabalevis on leitav kogu täiega. Kui teie mode nielander väikese algustähega esitab pretenzioni et rahvas ei tea misasi on kirillitsa, marš nazad v škoolu! Ja mina olen isemaag väikese algustähega.
Vasta
Primo Magico.-minu esimene maagia.
Kõik  minasjutud lõppevad hästi-peldikus.Ole tervit oo Isemaag,kõigi teadmiste allikas,mille jutust ma ei saa sittagi aru,aga huvitav .
Kui rääkida AI võrkude tehn,.töötlusest you tubes,millest sai räägitud juba aasta  tagasi,et AI muudab ajaloolisi videosid,st.muudab 
tasapisi 80% inimese teadvust ja need ei tunne  80%, ei saa essugi aru,et tegemist ei ole originaaliga.
Reaalsuse muutmine ,ajaloo muutmine ,st.tuleviku muutmine läbi muudetud  mineviku,nutimeediaga inimeste peas.Muideks,seal AI täna rassib kõrvade ja sõrmedega,mis veel ikka talle üle jõu käivad.
Kas te olete kindel,et vaatate originaalvideot,kas te olete üldse huvitatud algallikast.
Mis on algallikas,kas see on reaalselt olemas?
Sellist teadvuse ülevõtmist,kus 80% inimmassist,muudab oma teadvuse seisundit on arvatavasti kasutatud sajandeid,aga viimased jäljed nn.keskajast 
on tuvastatavad,st.täpselt keskaja maalingutel esinevad täpselt samad probleemid,nagu tänäpäeva  AI-l.st.ei saa hakkama sõrmede,varvaste ja kõrvadega-püha närvivõrk.
Tahaksin siiski teile öelda,et mingit ajalugu pole olemas,on järjekordne kirjutatud lugu 80% kilplaste jaoks.
On muster,millele tasuks tähelepanu pöörata.
Kui te tõesti usute keskaegset ajalugu.
Maalid,geniaalsed maalid,nagu prinditud ja värvitud,nagu trükipressist tulnud.
Geniaalne kunstnik-Sandro Boticelli,minu lemmik.Pikkade varvastega Veenuse sünd.
Selle nimetus üldiselt oleks-veidrad vead geniaalsete keskaegsete kunstnike töödes.Trüki google ja saad sadu näiteid.,ka you tubest.
Veel üks näide.
[Pilt: 555316.jpg?v=1]

Kuidas teile meeldivad sellised raudrüüd keskajast.
Kas tõesti usute,et need olid olemas?
Kuidas nad selliste varvastega peldikus käisid?Või tõesti samad varbad,nagu Veenuse sünd,Boticelli.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRqalYGwRMS2w90p7Vd22a...mkm8sgjg&s]

Samad varbad on ka Boticelli,Primavera,1470.

Tahaksin selle jutu kokku võtta.
On saabunud järjekordne teadvuse ülevõtmise etapp.80% inimestest on juba astunud järjekordsesse idiootide ajastusse.See algas Covid kontro kontroll,kas oled mõtlev ja tundev inimene.. invasiooniga ja jätkub tänäpäevaselt suurte sõdade ajastuga,kus hea võitleb kurjaga 80% idiootide jaoks.
Inimestele,kes ei lähe sellega kaasa,siis minu lause oleks,minu jaoks-SOS.
Tähendatud-päästke meie hinged.
Eks igaüks siis pöördugu,kelle poole soovib ,lugupeetud 20%.
Taevas ja Maa hävivad,kuid mnu sõnad mitte .Luuka 21.33
otsegu linnupael!Sest ta tuleb kõigi peale,kes kogu maapinnal asuvad!Luuka 2135.
Vasta
Sandro Botticelli võlub mind siiani.
Kaasaegne AI trükikunst keskajas ,koos oma vigadega võlub mind täiega.
Ajakiri Pioneer  võlus välja samu pilte,
[Pilt: ajakiri+Pioneer.jpg]

Siin siis Botticelli ,AI ,varbad. 

[Pilt: 1200px-Sandro_botticelli_e_bottega%2C_ve...0417103230]

[Pilt: Botticelli%27s_Primavera_-_detail_04a.jp...0228172437]

[Pilt: St_Sebastianc1473Gemaldegalerie_Berlin_440_1152.jpg]

Jne.Sandro Botiticelli varvaste probleem,guugle.Leiad ja mõtled.
Väikeste rauast mehikeste varvaste probleem. Raudrüütli varvaste kaitse.
Millistele molluskitele need kuulusid,ennem kui õnnestus neid tõepäraselt kujutada ja inimestele nähtavaks teha?

[Pilt: main-qimg-ab5de6a120cf57561f9a9dd1ae580ccc-lq]

Kui loll võib inimmass olla,et seda uskuda.
Pigem uskuda,et meil ei ole üldsegi ajalugu.
Ave Maria.Täiskuu ,varjutusega,teie peades.
Fonoptikon - They Live⁠⁠
Vasta
Esmalt siis,kust algas uus,tänäpäevane ,järjekordne molluskite invasioon,ehk Suur Eksitus.
Võime neid ka nimetada pikkade varvastega rüütlite invasioon.
33
[Pilt: main-qimg-ab5de6a120cf57561f9a9dd1ae580ccc-lq]

Vaat siit algas molluskiteb järjekordne invasioon,9/11 ,näitelejale teatatakse,võid astuda lavale.

[Pilt: bush-on-sept-11-759.jpg]
Kui nüüd rääkida keskaegsest molluskite invasioonist,siis nii seda kirjeldati läbi lillede sellel ajal.
Neid pilte on kka väga palju keskajast.

[Pilt: snailjoust-beaune-baldusdeubaldis-1480-1...762c05.jpg]

[Pilt: 6a00d8341c464853ef019aff98b2b1970d-500wi.jpg]

[Pilt: 6a00d8341c464853ef019aff95ab29970c-500wi]

[Pilt: puzzle-enjoy-1000-pieces-sandro-botticel...venus.webp]

Mis seal salata,isegi Botticelli pikkade varvastega Venus ronib teokarbist välja.1485.
Võõrliigi,ehk tulnukate invasioon.Tõesti,ka nii kirjeldaksin mina tulnukaid.
Sümbolid on kõikjal,ja kui maarjamaale saabub sümbol,mollusk,siis tasub mõelda sellel keerulisel ajal,mida see meile tähendab.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcSdrOe51qLyCXHp3jFstpz...YACIWmzQ&s]

Minu sees on valgus ja pimedus.
Valguses käisin koolis ja mind ümbritseb täitsa reaalne maailm koos oma dateeritud ajalooga.Turvaline Matrix.
Minu pimeduses,kui sinna laskun ,on ka kõik väga loogiline omal moel,aga üks pluss üks ei ole kaks.
Sellest ilmast need lood kirjutan .See para  leel ilm on sama reaalne.
Valguses ja pimeduses.
Ma ei tea,aga pimeduses ei ole kurjust.
Vasta
Suure kirjeldamatu tänuhoo kaudu vastan: Minasjutud igas päevas, täpsemini iga päeva hommikus peavadki lõppema peldikus, erakordseil juhtudel 3 päeva hiljem või palju hiljem kui on läbi tehtud veetanälgimise tsükkel, soovitatav ikka varahommikus kohe ärkamise järel, see on kindlalt aus vastus enda kogemusist. AI kohta: Ta juba enne müütilise Nibiru ülekäimist oskas lugeda ühe ennustuslehe kaudu mõtteid neilt kes oskasid küsida, jubetäpselt vastati ja mõned korrad läks täide mõni minut hiljem, see ei ole internetist loetud mul, kae oma kaartide kaudu või vahi videoid su oma asi, kes sitta otsib see ikka midagi leiab. ,,, new shepherd's song
31-08-2025, 01:54
Tavaliige: Primo Magico.-minu esimene maagia.
Kõik minasjutud lõppevad hästi-peldikus.Ole tervit oo Isemaag,kõigi teadmiste allikas,mille jutust ma ei saa sittagi aru,aga huvitav .
Kui rääkida AI võrkude tehn,.töötlusest you tubes,millest sai räägitud juba aasta tagasi,et AI muudab ajaloolisi videosid,st.muudab
tasapisi 80% inimese teadvust ja need ei tunne 80%, ei saa essugi aru,et tegemist ei ole originaaliga.
Vasta
Autentne foto/Ei ole AI poolt muudetud.
1916.aasta.
Fotol isemaag,new sheperds ja peldik.
Wabariigi valvurid.Igavesti.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcSndg9jm-UF-yeKvgB4iHA...1CqYDcjQ&s]

Kindlates kätes.
Keegi on peldikus.
Vasta
(15-09-2025, 23:03 )new shepherd's song Kirjutas: Autentne foto/Ei ole AI poolt muudetud.
1916.aasta.
Fotol isemaag,new sheperds ja peldik.
Wabariigi valvurid.Igavesti.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcSndg9jm-UF-yeKvgB4iHA...1CqYDcjQ&s]

Kindlates kätes.
Keegi on peldikus.
Oi, missand sedasi õkvalt, nii pole ilus, tak eeto nje priinjato! Vene keeles viimased 4 sõna. Üleüldse sul saab parem olla kui sa oma õpitud roppused unustad kusagile, ma ette ei ütle kuhu.
Vasta
Tundub, et see teema on nüüdseks kaaperdatud teatud gnostikute vms poolt, kes püüavad hägustada selget sõnumit selle maailma kurjuse ja eelkõige saatanlike valeõpetuste paljastamisel! Üheks eesmärgiks nagu ikka on püüe varjata selget ja Tõelist Teed ehk iga inimese tegelikku elu eesmärki, milleks/kelleks on Jeesus Kristus, meie kõigi Looja Jumal!

Aga eks jätkame ikka kurjuse baasolemuse paljastamist, ehk kõikide valeõpetuse juured peituvad Kabbalas!

Video #1: Mis on Kabbala?

https://www.youtube.com/watch?v=s9DR9vW3F0g

Vasta
Video #2: Kabbala - Mao religioon (treiler)

https://www.youtube.com/watch?v=SQnJ6gulN0Y

Video #3: Kabbala - Mao religioon (täispikk dokumentaal)

https://rumble.com/v65goaa-kabbalah-the-...again.html
Vasta
Väga tore on kuulata selle teema algataja/Arlich/ kriitikat enda kohta,ja nimetatud tema poolt gnostikuks teatud indiviide.Ma ei tea kas mina selle alla kuulun,aga teatav tunnustus nendele,kes on gnostikud selles paras.
Juba kümme aasta kerib ja kõnetab paljusid erineval moel Arlich poolt algatatud teema ,mis ei paista lõppevat.
Siin siis vabandused Arlich-le, tõesti kandusime isemaagiga teemast kõrvale ja rääkisime siin puha peldikutest viimastes juttudes koos piltidega.
Ja keegi EW ametnik võis veel arvata,et peldik on tema  wabariik,kus tema elab.
Kinnituseks Arlich-le ,ka mina olen leidnud tõelise Kristus tee.
Kui vaadata Sinu,Arlich, kopeeritud videosid,pilte,siis Sina OLED RELIGIOON.
Mina EI OLE RELIGIOON.
Mina olen ka Kristuses,aga Mina lähen läbi võpsiku,seal on võsa ja pimedus ja ma kindlasti ei soovi jõuda selliste multikateni,mis Sa siin kopeerid.
Kristuse Tee on Eneses leidmise Tee.
Soovitan Sulle Arlich,mine Algusesse tagasi.Sinu teema .
Sa alustasid sellise lausega-3 aastat on nüüd möödunud ajast, mil leidis aset minu ristimine Püha Vaimuga.
See ongi Suur Eksitus Sinus Eneses,Arlich.
Selles ei ole midagi erilist,see ei ole midagi erilist.Sinu Teod näitavad,Sa oled eksitusse teel,eksitatud Saatanaga.
Kui Sa oleks Püha Vaimuga Ristitud,siis sellis juttu Sa ei ajaks,siin paras.
Püha Vaim on Tõeline Armastus.
Ja mida tegi Kristus,kas Ta rääkis ,kuidas Teda ristiti.
Edaspidi oli Temas ainult hool ja armastus.
Päriselt elatakse seal.
Kui Inimesele peaks tõesti laskuma peale Püha Vaim,siis kindlasti ei räägi  sellst  vaimuvaeset juttu,vaid tegutseks -hoolivus,armastus.
Kuradi multikad.
Inimesed on loodud Jumala poolt ainulaadsetane.Mingit religiooni ja multikaid ei ole olemas.
Religioon on Saatana esimene trikk,et me ei tunnustaks ennast Loojatena.
Mees läks metsa ,mingit Valgust ei paistnud ja Ta jõudis välja Mereni.
miskit Mingit Püha Vaimu ei laskunud tema peala.Loojuv päike täitis kogu mere Valgusega.
Tema rajas oma Kodu sinna ,võttis Naise ja oli õnnelik.Ta elas Jeesuses Kristuses.
See talu on veel tõesti olemas,viimased 200.
Vasta
Püha Vaim ei ole mitte mingi kõikeläbiva Jumaliku Jõu/Väe või teadvuse ilming (kuna Jumal asub väljaspool/eladiseisvana Loodust), vaid Püha Vaim on isik(sus), Ta on Jumal (meie Looja), Ta on Kolm-Ainu Jumala üks isikuline "väljendusvorm" nii Isa, kui Ka Poja (lihaks saanud Jumala Sõna Jeesus Kristuse) kõrval - olles kolm, kuid ometi Üks Jumal. Ja need kõik 3 Jumala isiksust või komponenti on võimelised meile vahetult üksteisest eraldi või ka kõik 3 korraga (ometi eraldi "nähtavana") ilmuma!

Ja meie, inimesed, oleme Jumala näo(ilme) või olemuse järgi loodud ja seetõttu koosneb ka meie tervikolemus 3 osast - vaimkeha, hing ja füüsiline keha. Ja kui me, sarnaselt Jumalale, inimese puhul eraldame nüüd näiteks kõik need 3 olemuse osa, siis igasse osasse otseselt suhtestudes tegeleme me ometi selle ühe ja sama inimesega!

Püha Vaim ei ole ka mingi inimesele omane isiklik seesmine Taipamine või enda Kõrgemast Minast teadlikuks saamine (ega mingisse Kristusteadvusse sulandumine/avardumine, mida üleüldse ei eksisteeri), vaid Ta on ISIK. Püha Vaimuga on võimalik rääkida ja Tema ise räägibe meiega, niisamuti on võimalik teda solvata ja kurvastada jms.

Video: Kes on Püha Vaim?

https://www.youtube.com/watch?v=Uij7HgPyUvg

Ja kristlik vaimne ümbersünd ei ole samuti mingi oma Kõrgemast Minast teadlikuks saamine, vaid see kujutab sõna otseses mõttes vaimset ümbersündi - ehk sellel hetkel Jumal ise loob antud inimesele TÄIESTI UUE VAIMSE OLEMUSE! Vana vaimne olemus on kadunud ja asendunud sellest hetkest täiesti uue puhta vaimse olemusega. Füüsiline keha, koos oma vanade himudega, jääb kahjuks veel kuni surmani aga alles! Uus surematu ülestõusnud "füüsiline" valguskeha antakse/luuakse igale ümbersündinud kristlasele Kristuse Teise Tulemise hetkel - muutes nad kõik ülestõusnud Kristusele sarnaseks!
Vasta
Proovi midagi ütelda ka natuke oma sõnadega,Arlich.
Sa oled nagu valguse kanal,maksad väikse klõmmi ja siis võid seda siis jaurata ja videosid ülesse panna.
Kurat,sellist vaimuvaeset ümbersündi ei soovi isegi oma vaenlasele.Pühast Vaimust vaevatud Arlich.
Mees,saa kaineks.
Mine homme valda,pese vaeseid inimesi,anna oma viimased veeringud,mees sa oled eksiteel.
Anna siis meile teada,palju vaeseid ja  vigaseid aitasid ja laadi need videod siia.Siis oled tõesti püha.
Kõik.
Minu palve ja siis hakkan sind uskuma ja siis võid ka multikaid panna,näit noa laev.Ja teised multikad
Sa ise oled selle parim kinnitus.
Lollidemaa ja ma ei soovi enam väidelda.
Sellist lolli lõppu küll ei oodanud sellel teemale.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67(current)
  • 68
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  See suur ja mõistetamatu Venemaa!? excubitoris 4,210 1,486,415 17-06-2024, 00:08
Viimane postitus: isemaag
  Birminghami Kolmsilm a la Suur Vend Skarre 0 3,741 13-11-2015, 04:01
Viimane postitus: Skarre
  Suur jalutuskäik xawa 4 7,035 25-07-2012, 14:55
Viimane postitus: Tarawah
  Suur raamatutepõletamine toimub juba homme! Celtic 42 27,295 23-05-2012, 19:36
Viimane postitus: nokitseja
  The Obama Deception kikaskilla 1 3,379 28-03-2009, 14:09
Viimane postitus: Pyramid
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,111 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,100 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,075 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne