•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 64
  • 65
  • 66(current)
  • 67
  • 68
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 2 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suur Eksitus (The Great Deception)!
(12-02-2025, 17:59 )Arlich Kirjutas: Kui inimene on Tõelise Jumala juurde tulnud, ning ta silmad on täiesti avanenud, ning ta on juba korra sellest suurest võlts-reaalsusest ja Suurest Saatanlikust Eksitust teadlikus saanud ja sellest üles ärganud, siis on võimatu seda kõike enam mitte näha, et siis taaskord sügavasse vaimu-unne naasta! Ja siis inimene mõistab viimaks, et siin maailmas on ainult 2 Teed - üks viib Igavesse Ellu ja teine Igavesse Hukatusse! Ja kuna meil kõikil on ainult üks elu, siis peale füüsilise keha surma, sellest kõigest tagasi või välja tulla on enam võimatu! Seetõttu kõik otsused, mida selles elus tehakse määravad viikmaks surma hetkel iga inimese Igavikulise olukorra!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  

Vastan ja kommentaarin: Tõelise Jumalani  jõudnud Inimesed suure algustähega, nad mitte kunagi pole nõus kellegi poolt toimepandud kurja eest suremahakkama, mitte kunagi. Inimesed saavad ja tohivad aidata energeetiliselt ja ka tulevasi sündmustekäike muutes,  ohvritalleks mitte iialgi. Päälkirjas: Самое могущественное зло в мире АХРИМАН: е

+ boonusvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=dsc4tQHMn5Y

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kiire täiendamine ja mittemuutmine! Teite paraveeb takistas lingi lisamist: https://www.youtube.com/watch?v=D_dB1i-ssNY&t=907s Mag Veliar , Kiievi ülemnõid ja avalikul üritusel antud autasu omanik teenete eest kodumaa kaitsmisel, omaenda naha kaudu saadud kogemusist tohin etteütelda et mustmaagia on inimesekshoidmise süsteem, mitte kristlaste lillulällu.
Vasta
Hüpotees.
Trump ja Musk.
Kas tõesti on antud esimestele inimestele 4D VÕTMED.
Kvantilma võtmed.
Olete vist juba märganud mitmeid kordi sellist lauset-Musk tuleb ja leiab ,kuhu kadus raha.Mida keegi tegi,sellest räägitakse kohe.
Me paljastame kõik saladused.
3D ilm on selline ilm,et kui põletad raamatu,siis see on igavesti läinud.
Kvantilmas on kahjuks iga tegu igavesti kirja pandud.
No lihtsalt hüpotees.
Kuidas siis juhtuks selle õndsa Eesti Riigiga,kui  ikka kogu tegu oleks grafeeritud 4 D kvantilmas.Mida õndsas teadmatuses siiani ei näe.
E-valimised näituseks.
Matteuse 16.19-20.
Ma annan sulle taevariigi võtmed,ja mis sa maa peal seod ,see on taevas seotud,ja mis sa maapeal lahti päästad,on ka taevas lahti päästetud.
Siis ta keelas omaa jüngreid,et nad kellelegi ei ütleks ,et tema on Kristus.
No siis minu küsimus-Kristus või Antikristus see Musk?
Kas kõigile antakse 4D võtmed ,või jätkub vanamoodi.
Jumal,religioon,talupojad ja preester.
3D ilma lõpp.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcQLQUDf8WlxgiIRm7N3EoV...bP4JrRHg&s]
Vasta
Marco Rubio tuhkapäeva kahetsus.

[Pilt: 8d549b990d8e0563a9a5d1cb902d0bdfd4562451.webp]

Oli tuhkapäev ja on paastuaeg ja see võiks olla kõige suurem sündmus 2025.Täielik muutus Ilmas,mis edaspidi toimuma hakkab.
Aga siis oli ennem ja tuli ühe väikeriigi president dressides parlamenti ,kuhu oli kirjutatud-sõna on vaba.
Nüüd siis kirjutati päris naha peale tuhkapäeva rist,aga nüüd siis küsimus,kui tõene see siis oleks.
See võiks olla ka  taskuhäälingu AI kirjatükk.Mind selle tõe otsimine ei huvita,vaid sõnum,mis nüüd juba elab oma elu.

Ja sepherdsil oli juba mure kümme aastat ja ta palus andestust nende tegude üle,aga midagi ei muutunud,olgugi,et palus.
Siis sellel aastal juhtus,et Jumal näitas talle tema teo sügavust,mida ta teistele ja endale oli teinud.
Ja sepherds tundis meeletut valu ja ta soovis seda heastada,parandada.
See oli suurim hool ja armastus,mida Jumal  andis-näitas   teo sügavust.
Ja sepherds ütles,ma olen talitanud valesti ja olen nõus karistusega,mida Sina määrad.
Karistust ei öeldud talle,aga lubati rist laubale teha.
Algas patukahetsuse tee,kuni ristini.

USA söögikauss on täis.
Head isu !
Vasta
Milles siis mina süüdi olen,kui mulle minu peas vaatab vastu miskit muud-

[Pilt: 16745022t1h59f6.jpg]

Ja vaatab vastu -

[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcQxgMkpinHhVFIs7-hNPyZ...UTaVKNdQ&s]
Anunnaki.
Milles mina siis süüdi olen-
[Pilt: 16741316t1h9840.jpg]

Ja näen nii-
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcTY6IlYSbjbjY2T6PHqFIv...inz2whWA&s]
Anunnnaki.
Ja siis veelkord vabandused,et selline vaatenurk.,aga paras lubatud.

[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRRxGP8vqG0fMT3SsHcNBE...EcMRy5Rw&s]

Kokkuvõtvalt- Suur Eksitus ,minus.
Vasta
Video: New-Age liikumisest välja Jeesuse juurde! Minu tunnistus astroloogiast, joogast ja nõidusest väljumisel!

Ehk siis välja Saatanlikest eksitusist Tõelise Jumala juurde!

Vasta
(09-04-2025, 18:26 )Arlich Kirjutas: Video: New-Age liikumisest välja Jeesuse juurde! Minu tunnistus astroloogiast, joogast ja nõidusest väljumisel!

Ehk siis välja Saatanlikest eksitusist Tõelise Jumala juurde!

Kas ikka jõudis Tõelise Jumala juurde ? 
Mis kristlus see selline on kui matkitakse maailma staare - punane vaip, poseerimised fotograafide ees, tüüpiline taust taga , ainult firma logo teine - CHURCH.    
See inimene ajas enne "nõiana" raha kokku, nüüd "kristlasena".  Muutunud on vaid teema, meik ja pentagrammi kujulise metallitüki asemel on ristikujuline metallitükk kaelas . Ülejäänud skeem on sama  - haipimine, blogi pidamine, YT kanali pidamine, vaatajaskonna kasvatamine ja raha muudkui tilgub.
Selline muutus on trend ja ilmselt Kerro teeb sama triki.

[Pilt: Kuvat%C3%B5mmis%20(107).png]
Vasta
Mõne tegelase puhul lihtsalt ei suuda ära imestada, kuidas kurjuse vägi ja sisemine kuri (südame) olemus neid lakkamatult taga utsitab igas võimalikus vallas ja temaatikas tegeliku Tõe, Õigluse ja Headuse vastu võitlema ... et siis kõik, mis teada-tuntud ja juba ammu kurjusesse laskunud ja ära-ostetud ja tegelikkust eksitava laiatarbemeedia seisukohtadega mingilgi moel vastuollu läheb, silmapilgselt sekunditki viivitamata (ja mitte ühtegi väljatoodud materjali isiklikult läbi töötamata) koheselt maha teha! Faktikontroll missugune! Ja seda loomulikult 100% kallutatud Tõele vastupidises suunas.

Aga ennäe suur eksitaja ja vendade süüdistaja on juba ammu Taevast meie sekka välja visatud ja eks tema lapsed/teenrid ole ikka temaga ühte nägu! See käib ka poliitika jms ringkondade kohta, kus "teisitimõtlejaid" päevast-päeva süüdistatakse ja maha tehakse (C-19 plaan-deemia oli selleks hea näide, mille alusel sai juba selge pildi, et kes teenib kurjust ja kes mitte)

(Ilmutuse 12:7-10)

Ja sõda tõusis taevas: Miikael ja tema inglid sõdisid draakoni vastu, ja draakon sõdis ja tema inglid. Ja ta ei saanud võimust ja nende aset ei leitud enam taevast. Ja suur draakon, see vana madu, keda hüütakse Kuradiks ja Saatanaks, kes eksitab kogu maailma, visati maa peale, ja tema inglid visati välja ühes temaga. Ja ma kuulsin suurt häält taevast ütlevat: "Nüüd on õnnistus ja vägi ja kuninglik valitsus saanud meie Jumala ja meelevald tema Kristuse kätte, sest välja on visatud meie vendade süüdistaja, kes nende peale kaebab meie Jumala ees päevad ja ööd!

@vasamasa:
See pilt on sul kahjuks jälle kontekstiväliselt välja toodud, lihstalt et kiiruga kedagi/midagi avalikkuse silmis maha teha!

Siin link originaalile, kus näha, et tegu oli mingi filmi esilinastusega, kus neil oli lihtsalt au kutsutud külalistena  osaleda: https://www.instagram.com/angelamariesca...mg_index=7
Vasta
Mis kontekstist väljas ?
Kristliku filmi esilinastus tehti Hollywoodi malli järgi, ei paista nii või ? 
Selliste valekristlaste eest peabki hoiatama. 

Kanye Westi eest ka hoiatasin, et tema muutumine kristlaseks on võlts...Ei laula enam ammu Jeesusest, käib peaaegu alasti naisega avalikuse ees ringi.
https://www.google.com/search?q=kanye+we...nJ9v8,st:0
Vasta
Kanye West ja teised maailmakuulsad superstaarid, kes kõik väidavad, et on kristlased, pole vast kunagi tõeliselt kristlikult ümbersündinud, mille käigus Jumal loob igale inimesele täiesti uue vaimse loomuse ... misjärel pea üleöö saab inimesest justkui uus olend, kes mõistab, et mis on Tõeline Jumal ja et mis on ka valeõpetused, ka "kristlikud" valeõpetused, sest neid on meil küllaga.

Tähtis on sõnum, mida edasi antakse ja Kayne Westi näitena, kus ta otse avalikul kontserdil isegi väitis, et müüs oma hinge Saatanale maha, siis peaks selline indiviid esmalt läbi tegema kurjadest vaimudest vabastamise protsessi ja kui temast nüüd oleks saanud tõeline kristlane, siis oleks ta järgmisel päeval turult kõrvaldanud kõik kristusevastased materjalid jms ja asunud saatanlikku muusikatööstust otse vahetult paljastama, sest oli ju tema üks neist, kes oma hinge juba korra maha müünud. Ka selles vallas olen näiteid toonud, kus kuulsad muusikud on tõeliselt päästetuks saanud ja paljastavad, et millega meil tegu on. Kanye puhul oli küllap tegu "tahtliku" võlts-kristliku näitemänguga, mil see ajupestud (monarh mind-controlled) indiviid lihtsalt näitles kritlaseks olemist ja kui Kanye veel uurida, siis tema jaoks on kristlus kristlusteadvusega üheks saamine aga mitte tegelik piibellik kristlus!

Siin üks näide tõelistest ümbersündinud kristlasest, kes päästetud saades koheselt paljastas meelelahutustööstuse deemonliku pahupoole!

Video: X-Faktori võitja paljastab ülemaailmse vabamüürluse ja nende tõelise varjatud religiooni: Lutsiferismi või satanismi!

(video autor - https://en.wikipedia.org/wiki/Altiyan_Childs )

Vabamüürlased usuvad, et Lucifer on tõeline "valguse-kandja" ja planeet Maa tegelik jumal, mistõttu on nad sisse toonud ka võlts-reaalsuse ehk Maa kui gloobuse pettuse, et varjata kõikvõimsat Jumalat, kõige Loodu tõelist Loojat!

Järgmine video näitab selgelt ära, kuidas KOGU LANGENUD FÜÜSILINE REAALSUS, milles me praegu elame, KUULUB TÄIELIKULT SAATANALE (Piibel kutsub teda isegi selle maailma jumalaks) ja kuidas kõik superstaarid, riigijuhid, poliitikud jms kuulsatel ja kõrgetel positsioonidel olevad isikud, KÕIK teenivad läbi Vabamüürluse ridade tegelikult Saatanat/Luciferi! Sümboolika on see, mille läbi neid kõiki on tänapäeval võimalik ära tunda.

Vaadake see 5 tunnine videomaterjal ära, siis te mõistate, kes selle maailma allakäigu suunda praegu juhivad ...

Ühtlasi saate te tuttavaks vabamüürliku sümboolikaga, hirmsate ähvardavate vannete ja salajaste rituaalidega!
(siis mõistate ka ehk kuhu kaob maailmast igal aastal ligikaudu 8 miljonit last!)

Ja see on kõikjal meie ümber, immitsedes piltlikult meie ellu sisse nii uksest, kui ka aknast ja igast võimalikust praost!

Ja see tungib meie maailmavaatesse ja teadvusse läbi satanistlike mustade nõiapeeglite, mida me nüüd siis ka televiisoriteks kutsume!

Ja seda õpetatakse meile juba sünnist saadik kõikides satanistlikes inimaju ja käitumismustrite ümber-programmeerimiskeskustes, mida me ka nüüd siis koolideks kutsume! (sellepärast oli neile ülivajalik, et ei pandeemiate ega ka muude katastroofide ajal ei jääks just eelkõige koolide poolt teostatav noorte inimeste ümber-õpe mitte mingil juhul seisma)

Ja see vaatab meile vastu pea igast ajakirjast, raamatust ja meediakanalist!

Altiyan Childs exposes freemasonry on the entertainment business

https://www.youtube.com/watch?v=6twHgHjHUek

Vasta
Ehk siis seekord tooks välja SPORDI-tegevuse saatanliku/okultistliku algupära!

Ja nagu sissejuhatavast videost näha, siis nad enam isegi ei varja seda spordiüritustel!

Video: Tuhanded kanteerivad rütmiliselt Luciferile spordi areenil (ja Saatan tõuseb esile portaalist)

Otselink ajamärgistuse algusega õigest kohast: https://youtu.be/Lv6RW4ISq2w?si=qpEXQOOqtWVPfmWH&t=151

Ja järgnevad paar videot näitavad selgesti ära kogu sportimise Saatanliku algupära!

Video #1: Sporditegevuse okultistlikud juured (osa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=ZTJI--YOutM

Video #2: Sporditegevuse okultistlikud juured (osa 2)

https://www.youtube.com/watch?v=nAteFVhnqYk
Vasta
Kuidas Teiega,aga AI -poiss on viimastel kuudel kirjutanud järjest paremini ümber reaalsust ja samastub kilplastega üha paremini.
Kuussõrmed ja varbad on kadunud ja päris kobedad inimestekujud.,kõigil viis sõrme.You Tubes juba tehisloomad ja inimesed kõpsutavad ringi.
10% veel minna AI reaalsuseni ja siis ta lõpuks saab teatada,et kolmas sõda on alanud.
Esimest korda teatab siis tehisintellekt ,et väga kurjade,reeturlike inimeste tõttu on alanud suur vabanemise sõda kurjuse,ehk antikristuse vastu.
No seal siis lõksutab  veebis näituseks Trump lõugu,või vastupidi Putin lõugu,aga kilplased nutavad ja haaravad meeleldi viglad ja hangud ja lähevad tapma.
Küsimata endalt-keda ma tapan.Igavene muster-teivastamine.

Siin siis 22.06.1941 .kuulutab veel reaalne inimene,et algas suur sõda.
Levitan nimi..Juri Levitan,rahvuselt juut.
Nagu eestlased igas sadamas,siis juudid ajaloo suursündmustes.
Govorit Moskva.

r[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRK8mH7yYoDJ85Rtu5jEEx...FK-W8l2Q&s]

Aga kümne aasta pärast sellist fotot ei ole enam,sest AI kirjutab ümber meie ajalugu.Nüüd ja praegu.
Meid inimesi,ei vajata enam sellisel kujul.Paberkandja inimesed,paberraha,pabervalimised.
Mis on ajalugu-meie Tulevik.AI koostab meie uue tuleviku.
Mis meid segab?
Olevik-
Valguse murdumine püramiidi tipus -ja me ei näe tõelist reaalsust,ehk VALGUST.
Mina ei taha  olla see!
Anunnaki!
Vasta
Oleviku murdumine minu peas ja miskitpärast ei näe VALGUST.
Hallelujah.
[Pilt: 500px-Dollarnote_siegel_hq.jpg]

Kordan eelmist teksti-valguse murdumine püramiidi tipus ja inimestena ei näe me tõelist reaalsust.
Footon on elektromagnetkiirguse väikseim osake ehk kvant (valguskvant).
Meid inimesi ,meie Aurat ümbritseb elektromagnetväli.
Footon on elementaarosake, mis vahendab elektromagnetilist vastastikmõju.
Mida siis tegid meie alistajad,meie verejoojad.?
Nad muutsid sagedusi Majaka /Jumal/ ja vastuvõtja Jumala looming Inimene vahel.
Jumala looming Inimene saab häiritud sagedust ja käitub vastavalt sellele ristilööjana,või teivastajana.
r[Pilt: 67065b59b70b1a001d983488.jpg]

Kuidas siis selle arusaamisega edasi minna?
Minu jaoks mõistlik on,et ma tunnistan mind ümbritsevas reaalsuses ,et meie Emake maa on hõivatud võõrliiigi poolt ,kelle energia on täiesti vatupidine inimeste 
Jumaliku energiaga.Miks enamus inimesi  soovib teenida võõrliiki ja ,kes need nn.inimesed  on/kloonid,lollpead,võõrliigi esindajad/,kurat seda teab.
Selle jumaliku kvantmaailma avastaja  on Albert Einstein.Suurim tõekuulutaja.
Korrates -igas sadamas on üks eestlane ja ajaloo suursündmustes vähemalt üks juut.
Ema Maa ja Poja Maa.
Allelujah.
Einsteini võiks siiski võrrelda valguse,tule toojana inimestele.Prometheus.
Siis küsimus,miks Jumal /majakas/ ei sekku meie kannatustesse.Kas oma õndsas teadmatuses näeb sellist pilti,nagu 
turvatöötajad vaatavad monitori ,kui valvavad kallist aaret.Hangunud pilt-AI pilt- minu lastel läheb hästi.
Kasvamine haigusest ja loojaks saamine.Kas päris üksinda suudab  seda?
Täna on Ussikuninga päev.!
Austuses Looja vastu,minu palve-Sina oled Jumal,saada korda imesid./Minus eneses/
Vasta
Natuke siis vahepeal googeldades,siis tõesti on teooriad,
et püramiidid on võimsad kvantenergia kasutajad,võimendajad,muutjad.
Minu jaoks siis sellised küsimused,kuna siis Valgus murdus lahti reaalsusest./Jumalast/
Piibel.Esimene testament.
Moosese põgenemine Egiptusest ja mannamasina rööv  vaaraolt juutide poolt.Ka muidugi suur egiptlaste röövimine  ja tapmine  eelnes sellele.
Järgnesid reaalsuse kõverdamise esimesed iseseisvad katsetused  inimese poolt.Parimad näited,mis Piiblis kirja pandud.
Punase Mere kuivatamine Moosese põgenemisel Egiptusest.
Taevamanna sadu,söögiks nälja vastu.
Jeeriko müüride langemine.
Ja siis suured vereohverdused edaspidi,igaveselt.Teenistuse pidamine.
Palju vett voolas vahepeal merre ja siis üks juudi teadlane,Einstein, tegelikult kirjeldab lahti,mis ja kuidas kvantmehaanika toimib inimeste reaalilmas.
Kuidas murda tõelise Jumala poolt loodud reaalsust.
Tubli ,Prometheus,aus kirjeldus.Tänud,hr.Einstein.
Nüüd siis ring sulgenud minu jaoks-mis algas ,on nüüd juba lõppenud.-Jeesus Kristuses.
Vasta
Sellel aastal,14.aprillil ,Texases, Valge Maja teadus- ja tehnoloogiapoliitika büroo direktor Kratsios ,oma kõnes mainib muuhulgas-Meie tehnoloogiad võimaldavad meil manipuleerida aja ja ruumiga.
Väga vastuoluline lause,milles enamus kahtleb.
Alates Trumpist on Valges Majas öeldud  palju rohkem  vastolulisi lauseid viimase 3 kuu jooksul.
Tundub, mingite robo-masinate failid oleks nagu katki läinud ja nüüd peksavad segast.
Üle Ilma  riigijuhid  võpatavad ja kiunuvad,mida Trump,päälik ütleb.
Fakt on see,et sellist uhkustavat lauset,et meil USA-s on  mannamasin ja meie käes on Taevariigi võtmed-pole varem öeldud./isegi mitte naljaga pooleks/
Tõde ja Vale on osavalt põimunud ja kõik jääb nüüd kuulaja otsustada.
Tormi Süda-südametšakra.Maailma kõige võimsam kvantgeneraator.Meil inimestel,on aeg, manual välja võtta.
[Pilt: Anahata.jpg]
Vasta
Minu Silm on pime.
Nägemisena,läbi silma, saame. 90% 0ma infost.Silmades on tunderakud,mis reageerivad valgusele.
Valguskvant-Horose Silm.                                                                                            
[Pilt: kolmas+silm.jpg][Pilt: 500px-Dollarnote_siegel_hq.jpg]

Meil on siis paberite järgi 5 meelt.Rohkem ei ole lubatud ja neid mis veel antud ,kasutame,kui silmad enam ei näe ja soovime edasi elada.
Kuidas teiele meeldib selline valguskvant?

[Pilt: Donald-Trump-as-pope.jpeg?quality=75&wid...%2C31%2C0&]
Foto-Trump-valguskvant.
AI -posikese looming,aga väidetavalt Trump ise postitas.
Selline mõte,millise kiirusega inimesed ülemaailmses webi-is lolliks hakkavad minema.
Mitte Trump.
Sümboolika ja meile antaks ette teada,ja vastus ei ole silmades.
Jumal on üle võetud-Antkiristus on sündinud või sündib peale uue paavsti valimist.
See võiks siis kinnitada Malachy ennustused , 1094 – 1148.,et rohkem paavste enam ei tule.Ja siis viimane nagu oleks paavst Franciscus,
kes sai nüüd maetud.
Aga ikka nagu tuleb paavste veel,nagu vändrast,kui viimast Trump-i pilti vaadata.
Loe ja vaata.

[Pilt: Arnold_Wion_-_Lignum_Vitae_-_1595_-_p311_Part.jpg]
Foto-Paavstide nimekiri Malacy järgi.
Muidugi nüüd saab põnev olema,kuidas AI poiss selle ülesande lahendab.
Reaalsus on selline,kus riigi aastapäeval veetakse sõjatehnikat ja muid kolinaid,-ei ole Jumalariigi kodanikud.
Ära kuula minu sõnu,vaid vaata minu tegusid.
Vasta
Antikristuse sünd võiks olla täitsa raputav sündmus,aga kahjuks ajupoolkerad ja kellel on kerad ja  ajupoolused , lihtsalt paigutuvad ümber.
See,kes oli nagu Minu looja,selgus,et ,see oli hoopis Viirus.
Ja siis selgitati,et Looja tappis ja sõi kõiki.
Oli nõukogude võim,siis tuli Eesti õnnis Riik -ja kangelastest,kellel medaleid rind täis, said antikangelased ja teistest said kangelased.
No siis jälle otsast peale ,aga poolused teevad triksu väga hästi,tuhanded aastad.
Mitte midagi ei ole vaja süsteemis muuta,sest Homunkulus on suudetud väga muutumatuna hoida igavikus .Au Loojale.

Kuidas hüljata Jumal ja Antikristus-mis selleks Sinus peab toimuma?
Küsimus Sinu sees oleks,miks Mina olen selline?-Äbarik,vigane,mitte viirusekindel.
Jumalas,nagu väga ei tahaks pettuda,sest nii tugev on nabanöör temaga.
Julgeksin hoopis endas tunnistada,siia Ilma saabudes lõin ennast Ise,vigasena,mitte Jumalikuna.
Mina olen Looja,ma Julgen korda saata Imesid.
Ja langevad teele tuhanded,
veel koju jõuavad tuhanded
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcQHDKe2nl9HCat_EqAFrzM...nKtvkryA&s] 

[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcRk5SgEPiPeWNjETxtAcuD...nMxFF8fQ&s]

Te ei pea valima religiooni,mitte midagi ei pea valima.
Mina õpin Jumalaks saamist!
Vasta
Täna postimehes uudis, et nüüdse paavsti vend rääkis siis enne valimisi siis nüüdse paavstiga ja telefonikõnest tuli välja, et oli väga tõenäoline, et teisel pool toru otsas olija saab paavstiks.

Nii et jah, asi oli juba enne konklaavi ära otsustatud. Kes otsustas ja kas üldse kardinalid, iseküsimus. Ajad ärevad, juhuseid lubada ei saa.
Vasta
Ma siin lihtsalt niisama omaette, vahetevahel, isekeskis, ja juba mõnda aega mõlgutanud sisetundelisi mõtted, et ehk on meil hoopiski new shepherd's song tegelase näol tegemist mingisuguse imeliku chat-botiga või mõne teise sellelaadse tehisintellekti väljendusvormiga, kelle eesmärgiks just eelkõige (ja nagu neil sel puhul ikka) kristliku ehk Tegelikku Tõde kajastava teema "tahtlik" hägustamine ... oli ju (ja siiani on) selle teema eesmärgiks maailmas valitseva kurjuse paljastamine, mida ka isiklikult olen teinud nüüdseks juba lugematu arvu video- jms materjalide vahendusel...

Ja siis lihtsalt imelikul kombel ühel hetkel üks "chat-bot" on pea kogu temaatika täielikult üle võtnud tehisintellekti poolt omal ajal täielikult juhitud Q-Anoni'le omase robotliku, nonsensliku ja täielikult laialivalguva ja segase teemakäsitlusega, mis katkentlike lühilausetega püüab igati jätta endast tarka muljet, kuid mille mõttelõngade jälgimine ei vii mitte kuhugi ... või õigemini viib välja üha suuremsse segadusse ja kaosesse!

Q-Anoni populaarsuse kasvuga näitasid nad isegi otse meile ära ju, et kogu selle kupatuse taga oli IBM kvantkompuuter (kel silmad on see nägi!): https://www.youtube.com/watch?v=LAA0-vjTaNY

Ja siis loomulikult Q-Anoni kui kvantarvuti taaskäivituse-järgne esimene postitus:
https://www.bitchute.com/video/CxaQItkyKfYo

Ja veel üks Youtubest blokeeritud video (eelmise video kõrvale):

Video: Q-Anon ja ISISe omavaheline seos

https://www.bitchute.com/video/9ji8E0mSDFJl/

Täiesti süütud videod ju? Miks peaks Youtube need kiiruga maha võtma? Kas leiate endile vastused, et miks need 2 videot kiiruga Youtubest ära blokeeriti ja maha võeti?
Vasta
(09-05-2025, 17:28 )Arlich Kirjutas: Täiesti süütud videod ju? Miks peaks Youtube need kiiruga maha võtma? Kas leiate endile vastused, et miks need 2 videot kiiruga Youtubest ära blokeeriti ja maha võeti?
You tubes saitide eemaldamine on üldteada aga põhjused on saladus. Oli kunagi 1 venekeelse ukrainlase sait zkazotznik ja temal kõik eemaldati nagu ilma põhjuseta. Rääkis kõike mõistukõnes ja isegi isikud olid teise nime all. Trampi kutsus fjodor ja hiinat draakonimaaks aga ikkagi eemaldati. Meie foorum on nii tühise vaatajaskonnaga, et siia mingit botti tekitada pole mõtet. Ka boti tekitamine on mingi ajakulu ja keegi midagi niisama ei tee? Kui aga mingis teemas näiteks estonia hukk hakati tõe jälile jõudma siis isegi võimalik. KAPO kindlasti tunneb huvi (aga ta tunneb kõige vastu huvi ka selle miks naabri muri haukus või kass kräunus) aga loeb foorumit hullukeste seinaleheks ja ainult tänu sellele oleme pääsenud.
Vasta
(09-05-2025, 17:28 )Arlich Kirjutas:  selle teema eesmärgiks maailmas valitseva kurjuse paljastamine, mida ka isiklikult olen teinud nüüdseks juba lugematu arvu video- jms materjalide vahendusel...

Mis sa, kristlane, sellest saatanast otsid ? Tuhlad dokkides, filmides, lauludes, hinnalipikutes, otsides saatanlikke sümboleid, näe siin on saatan, näe seal on kurjus...milleks ?   Jumalat ka ikka vahest otsid ? Kus on Piiblis, et saatanat peab otsima ?

Otsige eelkõige taevariiki ja selle õigust ning teile antakse kõik muu.
Otsige head, aga mitte kurja, et te jääksite elama! Siis on teiega Issand.
Otsige mind, et te jääksite elama!

- nii on kirjutatud. Smile1
vaevast.
Vasta
(25-04-2025, 21:55 )new shepherd's song Kirjutas: Natuke siis vahepeal googeldades,siis tõesti on teooriad,
et püramiidid on võimsad kvantenergia kasutajad,võimendajad,muutjad.
KOMMENTAARIN ainult esimest rida!: Kvantenergia on nobelipreemiaga kinnimakstud libateadlaste leiutis, selle teadusharu kaudu transformitakse dollareid juäänideks ja mongodeks je rubladeks ja ruupiaiks ja eurodeks kirvepõhimõtte kaudu, mul oli imelik ilma jalgadeta sündinud sõber kel nupp lõikas, ta oli osanud endale naise ja lapsed välja rehkendada, ta toitis oma peret valuutatehinguid ette arvestades, ostis oma perele teise korteri ja uue auto vene aja lõpus, lihtsalt geenius. Püramiidid mitte midagi ei kasuta, õigesti tehtud raampüramiid  lihtsalt muutub ELUSAKS, ta Valgust on võimalik vaadata kuidas lained alt ülesse voolavad. VENE KEELES!: Beguštšaja Volnaa. See ei ole seisulaine, ummiklaine, ummislaine, see laine voolab. ,,, Ainult täiendan: Kogu joonis koos küljearvudega ja aluse mõõduga peaks olema mu uploadis alles, selle esitamise järel laekus vastuseks mõnitus siin foorumis ühe veteraani poolt et mul tähelepanuvajadus olevat. Kes sinna teemasse oskasid sisse regada, nad leiavad. Seletused jooniste kohta saan anda, kuid ainult tasu eest, see on isiklikult arvutatud ja tehtud, isiklikult nähtud kuidas Valguselained voolavad ja üks minust kõvem selgeltnägija mulle rääkis et minu toa aknast paistis Valgus kottpimedas öös, mul mitte ühtki valgusallikat polnud säramas, ainult raampüramiid oli toa nurgas. On teadmisi, mida ei tohi tasuta jagada.
Vasta
Pythagorase teoreemi lahendamine minus eneses.
Kolm külge kolmnurgal.
Külg üks.
Mind ümbritsev Kurjus,mis on maale laskunud erinevate seestunud ,libainimeste poolt ,on järjest rohkem ja rohkem nähtav ,nende inimeste tegevuse kaudu.Nägude maskid on loetavad.Neid on ikka üpris palju.
Küsimus on suures hallis massis,kes oma südamelt on väga inimesed,aga kuulevad tähelepanelikult seestunuid.
Kuuletujad,õhtused AK kuulajad,kes nad on?Nemad määravad timukraatia,ehk timuka.
Külg kaks.
Elu on kingitus Poja.Ela ja tunne rõõmu,Sina lood oma saatuse.
Sina võid olla kogu aeg õnnelik ja sinu suured soovid täituvad.
Kõik,mis sa oled teeninud,sa väärid seda ja kulutada,nagu süda soovib.Iga hommik on sulle tõeline üllatus,milline
imeline maailm.
Külg kolm.
Mul läheb väga hästi,söön kalamarja ja pean loenguid ideaalsest inimesest.Minu teenistus on tuhat korda suurem,kui tavalisel.
Järelikult olen tuhat korda tublim ja targem.
Üks tubli inimene suudab reaalsust luua  4 korda rohkem venivillemist.See on tõeline reaalsus.
Tuhat korda rohkem,see ongi rahatrükk,peatöövõtt,laenamine,satanism,ehk ,teate küll neid,kes templist välja aeti.
Tuhanded surevad  mõtetult ja ma tean ,kes on selle taga.Kuidas luuakse sõdasid,pandeemiaid,finatskriise.
Millise õigusega ,kas minul,ja teades ja tundes kurjuse loojat,kas minul on õigus olla õnnelik külluses,nn.külluses.Teistest parem-küllus.
Kristuse jüngritena, teisi armastusest julgustate ja lohutate, väljendate hoolimist, kiindumust ja kaastunnet.
Täisnurkses kolmnurgas kaatetite (a ja b) ruutude summa võrdub hüpotenuusi © ruuduga.-minus eneses.
Vasta
Oo, tuhat korda rohkem, niimoodi on võimalik tuhat õnnetut õndsaks või kogunisti rikkaks teha. Kõik rikkused töötavale rahvale! See oleks imetore nagu kommunismi aegu. Oops! Tuhat jagada neljaga, kavalamad kommud just nii oma reaalsusi tekitasid, tavaline keskmine kuupalk oli 130 rublakest, üks tuttav traktorist teenis sügiskünniga 670 rubla ja talle ei makstud välja. Kas too traktorist oli jobu või poolemeelne või midagimuud? Ja kas temalt varastajad olid ikka tublid inimesed?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

new shepherd's song
3 tundi tagasi
Tavaliige
#1,649 Külg kolm.
Mul läheb väga hästi,söön kalamarja ja pean loenguid ideaalsest inimesest.Minu teenistus on tuhat korda suurem,kui tavalisel.
Järelikult olen tuhat korda tublim ja targem.
Üks tubli inimene suudab reaalsust luua 4 korda rohkem venivillemist.See on tõeline reaalsus.
Tuhat korda rohkem,see ongi rahatrükk,peatöövõtt,laenamine,satanism,ehk ,teate küll neid,kes templist välja aeti.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mina, isemaag, ainult täiendan ja ei muuda ühtki kriipsu: SÜNDIMATA LASTE SÖÖMINE ON ERAKORDSES MAŠTAABIS MÕRV, IGA PÄEV SÖÖDUD SAJAD SÜNDIMATA JÄÄNUD KALAKESED. Isegi riigivõimud on seda mõistnud ja on keelatud püüda kuderändel kalu.
Ossa sheperdis, nagu Tootsi peenar ühest rahvusraamatust.
Vasta
OLE mees ja loe peenart!
Endalgi lugemisega raskusi.
Lugupidamisega-sheperdis,st.soperdis.
isemmaagiumile.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcTQR6HFzNmfltZVOjHsSfW...-5eLIEnw&s]
Vasta
Lugupeetud Maag.
Saadan Teile kogu Tootsi peenra seemnete loetelu,et Teil kergem oleks aru saada.
LoodaN ,et oskate terad eraldada...

Don Quijote - Tõotuse laul.

Näe und, ilmsi võimatut und
Löö väed, puruks võitmatud väed
Su trots, võitku hirmu ja valu
Kui ees, surma õudusi näed

Su arm, olgu kirgas kui jää
Loo torm, keset valede kaost
Kui käed, enam mõõka ei hoia
Siis täht, haara tähtede vaost

Nii käseb au, käes mõõk - püstipäi
Täht tähiseks kaugeks, teed okkalist käi
Mis iganes teed, olgu õigluse heaks
Ja ka siis kui ta nimel ta põrgusse minema peaks

Meeles pea kui sa lõpuni hoida, jää vandele truuks
Siis su hing leiab rahu kui liiv, täidab silmad ja suu

Sellest maailm ehk paremaks saab
Et üks mees, pekstud pilgatud mees
Pilgus surm, püüdis haarata tähte
Mis ta kõrgel säras ta ees

Lugupidamisena,Teie  karjakoer.
[Pilt: images?q=tbn:ANd9GcQZ8MfwKxExRwr5kWAxVZV...38_VvYPw&s]
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 64
  • 65
  • 66(current)
  • 67
  • 68
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  See suur ja mõistetamatu Venemaa!? excubitoris 4,210 1,486,082 17-06-2024, 00:08
Viimane postitus: isemaag
  Birminghami Kolmsilm a la Suur Vend Skarre 0 3,741 13-11-2015, 04:01
Viimane postitus: Skarre
  Suur jalutuskäik xawa 4 7,035 25-07-2012, 14:55
Viimane postitus: Tarawah
  Suur raamatutepõletamine toimub juba homme! Celtic 42 27,284 23-05-2012, 19:36
Viimane postitus: nokitseja
  The Obama Deception kikaskilla 1 3,377 28-03-2009, 14:09
Viimane postitus: Pyramid
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,110 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,099 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:
  [split] Suur Eksitus (The Great Deception)! 3 1,073 Vähem kui 1 minut tagasi
Viimane postitus:

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
NelliN2, 1 peidetud kasutaja(t), 2 külali(st)ne