Ei osanud kuhugi sellest kirjutada. Igatahes, kui mulle on tehtud röntgenpilti, siis alati tehaks 2 pilti järjest, sest esimene kord ei jää pildile midagi. Kas kellegil on ka nii olnud? Kopsupilti tehti 2 korda järjest, käest ja hiljuti hammaste panoraamröntgenpilti ka 2 korda järjest. Kas see on nagu juhus lihtsalt või masinal mingid probleemid, et esimene kord ei jää midagi pildile. Siiamaani on röntgeni tegija küsinud, et ega ma ometi ei liigutanud.. Olen täiesti kindel, et olen paigal ja täiesti liikumatult. Nii huvitav.
Teema hinnang:
Röntgenpilt ei tule esimesel korral välja
|
29-03-2015, 18:35
Võib-olla küsitakse raha tüki eest ja mida rohkem ilmutada seda rohkem saab masinapidaja kasumit?
29-03-2015, 22:41
(28-03-2015, 22:29 )trinzu111 Kirjutas: Igatahes, kui mulle on tehtud röntgenpilti, siis alati tehaks 2 pilti järjest, sest esimene kord ei jää pildile midagi. Kas pilte on senimaani tehtud sama masinaga? Mitu korda on niimoodi juhtunud? Kui neid pilte on tehtud mitmeid, siis kas mäletad ka mõnda sellist, kus esimene välja tuli?
29-03-2015, 22:46
Üldiselt ei ole väga hea mõte nii sageli röntgenpilte teha, eriti rindkere omasid. Ja mida pead silmas sellega, et "ei tulnud välja" - kas polnud siis mitte midagi näha, s.o tühjus? Või polnud arst rahul kvaliteediga? Eeldan viimast, kuivõrd ta küsis, kas sa liigutasid.
30-03-2015, 14:27
Kõik pildid on tehtud erinevatel aastatel. Kui tehti käest siis kohe kindlalt ei jäänud midagi ekraanile, sest arstitädi imestas veel et kuidas see võimalik on. Hammaste panoraamröntgenpildil esimesel korral oli ka ekraan tühi, sest ma nägin silma nurgast arvuti ekraani. Rõntgeni tegemis linnad ja maad on ka erinevad.
Kindlalt pole asi ka rahas, sest arve on esitatud ikka ühe pildi tegemise eest.
31-03-2015, 04:46
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2015, 09:21 ja muutjaks oli PiziIngliito.)
On olnud selline juhtum küll. Korra juhtus, et tirisin paigast ära ühe seljalüli, ka korduvalt tehtud piltidel ei suudetud midagi avastada, mitte mingit pildi tegemise ajal liikumist ei saanud olla. Käega küll katsuti ja tuvastati et lüli oli paigast ära, siis jälle vahiti pilti ja jälle katsuti käega üle ja jälle vahiti pilti, lõpuks ikka tehti teaduslik leid et midagi nagu paistaks.
Lugu oli tolles, et pool aastat varem enne juhtumit oli seesinane lüli ühe ravija poolt paika lükatud, ainult veerandi tunniga. Kallis röntgeniaparaat pildistas energeetiliselt tehtud uut seljalüli, mitte tolle momendi füüsilist. Ainult kahe päevaga läks ise õigeks tagasi. Enam mitte ainsatki korda ei ole lubanud ennast kiiritada. Sellised aparaadiusku arstid on otseselt eluohtlikud, mis kõige hullem, nende karja hulgast mitte ükski ei vastuta, kui käki kokku keerab. Täiendus: Nood debiilid kavatsesid mind noa alla saata! Ja lihtsad normaalsed inimesed lasevadki endiga nii teha, muidu midagi juhtub.
31-03-2015, 09:38
Umbkaudu viisteist aastat tagasi sain seda kiiritust enam kui küll. Kas tohtrid esimese korraga ei näinud või ei tulnud pildid hästi välja - seda enam ei mäleta. Igatahes sai järjest tehtud tavaröntgenit, kontrastainega kui tomograafi torust läbi lastud. Tohtrid vangutasid pead ja ütlesid et tegelikult ei tohi aga ju siis neil paremaid valikuid ei olnud. Nimelt sai vähem kui kahe aasta jooksul kolm korda selja opil käidud.
Nüüd lugu ise, hoiatuseks noorematele nõidadele-ravitsejatele. Enne kellegi ravitsema hakkamist õppige selgeks enese kaitsmine ja puhastamine. Nimelt proovisin üht päris hullusti seljaga hädas olevat tuttavat aidata (oli aastaid hädas, jalg poolenisti tuim) . Sain jagu küll, kepsutab teine tänase päevani rõõmsalt ringi ja selle kahekümne möödunud aasta jooksul selja üle kaevanud ei ole. Aga pärast tema tohterdamist hakkas minu selg arusaamatutel põhjustel järjest kehvemaks minema. Jäi lihtsalt kangeks ja lõpuks valu tegema. Seenel käisin nagu saja aastane vanamutt, kere maaga paralleelne ja sirgeks enam ei saa. Autoroolis ei olnud viga, välja-sisse pugemine võttis vaid aega. Asi lõppes suuremat sorti lihuniku tööga. Ilmselt oleks ilma noata ka hakkama saanud aga jamava seljaga jäi töö soiku, rahadega seis nutuseks ning kerjusena kellegi uksele koputada ei tahtnud. Ise end aidata ei osanud ja nii noa alla mindud saigi. Vist läks lõpuks õnneks, on pidama jäänud ja piiranguid omale ei sea. Tõstan-möllan nii nagu jaksu on. Selline teemaväline jutt siis.
02-04-2015, 06:26
Selleks et mõista, mis Teiega toimub – lugesin läbi kõik Teie kirjutatud postitused. Järeldus oleks järgmine. Kõige tõenäolisem on; et Te kooserdate öösiti astraal tasandil ringi. See on; kehaväliselt ringi. (Seda teevad, väga paljud. Arvates et see on unenägu). Astraaltasandil nägemine ei ole see, mis on materiaalse keha tasandil nägemine. Siit ka, need veidrad ja liiga reaalsed unenäod.
Röntgenpildi puhul, peaks asi olema järgmine. Kuna Teie laetuse aste on tavainimesest suurem, siis moodustub Teie ümber kaitsevöönd. Millest röntgen, kohe läbi ei lähe. (Haigused oskavad alati leida mingi augu). Mul on kodus Kiisu. Tema oskab hetkega keset tuba kaduda. Pärast pikka otsimist – kui ta välja ilmub, on ta nii kavala näoga, nagu tahaks öelda, jälle tõmbasin teid ninapidi. Niisugune peituse mäng, meeldib kiisule. Minu külalised ütlevad; kiisu jälle udutab. Üks neist on suur, ligi kahe meetriline inimene. Tema räägib. Kui ma ei taha tänaval kellegagi kohtuda, jään ma korraks seisma ja loon enese ümber udu. Soovimatu isik võib minust mööduda paarikümne sendimeetri kauguselt. Aga ta ei näe mind. Tundub et asajade kadumises on süüdi Teie vaimust abiline. Tal on igav, ju ta siis udutab ja tembutab. Võtke aeg maha. Käige kuskil ära. Tagasi jõudes otsige asju sealt, kust Te teate et neid seal, ilmtingimata ei ole. Teis on potentsiaali saada selgeltnägijaks. Muidugi juhul, kui Te ise soovite! Ja Te ei ole , kärts, mürts, pauk ja piraki!
02-04-2015, 15:52
Räntgen pole lihtsalt sissevaatus vaid läbivalgustus ja kõik mis fotoplaadile jääb (tänapäeval digisensorile) on lihtsalt varjud. Võid paigal seista aga ka hingamine on liikumine näiteks rindkereröntgeni puhul ja pilt jääb udune. Vastavalt kudede tihedusele seadistatakse röntgenis kiirgusdoosid röntgenites, õhemates elundites ja organites väiksem doos, et vältida mõtetut ülekiiritamist. Juhtub ikka, et esimesel korral tehakse arvestus valesti, madal kiirgustase ei läbista korralikult elundkonda või ette jääb suur hulk pehmeid rasvkudesid, mis kontrastsuse maha võtab ja pildi häguseks teeb, siis muudetaksegi kiirgusdoosi ja pilt tuleb järgnevalt parem.
|
Võimalikud seotud teemad... | |||||
Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
Hing rändab kehast välja? | aX | 26 | 9,641 |
21-06-2008, 13:51 Viimane postitus: anari11 |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN