Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parala kokkusaamise päev Viljandis!
Tuli mõte teha üks kokkusaamise päev siin. Aeg on aprilli kuu. Aja pakute ise välja.Koht on kohalik pubi aga seal on olemas ka vaikne ruum selleks olemas. Asukoht kesklinnas. Parkida saab samas ligidal üle tee.
Kuupäeva ja kellaaja pakute ise välja. On võimalus käia paraga seotud kohtades, mis ei ole sealt kaugel.jne
Tulijad ritta siia.
Vasta
Sakala tuleb andke teada millal ja kuhu .
Vasta
Vabalt ja võib ka meie juures_ elame suht ühe portaali läheduses ja maja pakub tundlikumatele ka näha nähtamatut.
Vasta
Just - Nandi juures teemegi. Sõidan Tartust kohale. Kindlasti.
Vasta
võtan teadmiseks, kui kuupäev sobib ja hetkeolukord, siis sakala võtab mu kaasa eks Laugh (me enam vähem samas kandis ja mul auto rikkis)
Vasta
jonnipunn, ma võtan su siis peale. Loodan, et sul kõik klapib.
Vasta
Nandi ütles et laupäev, 11. aprill oleks sobivaim.
Alustamise kellaega tuleks veel täpsustada.
Arvatavasti olen samuti osavõtja.
Vasta
Olen ka käsi Nandi juures.
Vasta
Mul oli küll teine koht vaadatud selleks ,Pubi Suur vend eraldi ruum ,aga kui on soovi mujal teha, siis pole ma selle vastu.
Vasta
Kas 11 aprill on lõplik kuu päev või alles töö versioon .
Vasta
See on lõplik kuupäev.
Vasta
Nüüd tundub jah, et lõplik Smile Kokkusaamise koht on siis Viljandis Vene tänavas, 11. aprill ja ma arvan, et oleks sobiv alustada kell 14. Tulijatele saadan hiljem ka täpsema aadressi U2U-sse . Telefoni number, mis antud päeval siis tulijaile avatud on, juhuks, kui keegi pole end tulijaks märkinud: 55987703
Keegi võiks veel mõelda teemadele ja materjalidele, mida kaasa võtta ja millest rääkida. Omalt poolt võin rääkida omadest kogemustest.
Vasta
Kui Kõik jonksu saan, proovin ka kohale veereda. Smile
Vasta
Et te ei unustaks, siis kokkutulek on 11 aprill, kell 14- orienteeruv aeg. Ilm praeguste andmete järgi peaks sellel päeval olema Viljandis ilus. Saame väljas istuda ja panna paika ka plaanid, milliseid paiku vaatama läheme. Kel soovi, võib grillipoolist ka kaasa haarata, Tehnoloog hoolitseb maiasmokkade eest. Kes tulla plaanivad, võiks ette helistada, aadressi ei hakka avalikult kuulutama. Number jätkuvalt 55987703 Kersti.
Vasta
Ilm tuleb tõesti laupäeval ilus ja soe:
http://ilmajaam.postimees.ee/3149135/nad...oja-ilmaga
Vasta
Tulijad seadke siis homseks vaim valmis , saab Viljandis huvitav olema.
Vasta
(24-03-2015, 11:19 )stalo Kirjutas: Kui Kõik jonksu saan, proovin ka kohale veereda. Smile

kahjuks seekord vist kohale veel ei saa. Väike lootus on jäänud. Vast suvisel koosviibimisel.
Rääkimist on. Nii mõndagi olen omal nahal kogenud viimasel ajal.

Teile mõnusat olemist. Smile
Vasta
Esimesed tulijad on juba ühendust võtnud ja aadressi saanud. Täna õhtul ei pruugi mõnda aega telefonile vastata, võib juhtuda, et tallan lavalaudu.
Vasta
No nii ära tegime,
[Pilt: DSC01423.JPG]
Smile kõikse Viljandi pararahvas taas koos ja suurimad tänud veetlevale eesvedajale wink .
Vasta
Tere!
Viisakas üritus oli ja tore seltskond. Võib teinekordki seda korraldada siin.
Tänud perenaisele!
Vasta
Sai käidud ka imemehel/sensitiivil külas,ühesõnaga huvitavat video,pildi materjali on 2,5giga ulatuses,kellel huvi,võin dvd-le panna...wink
Vasta
Alla saab laadida ParaViljandiKokkutulek.zip 2.44 GB Enjoy!wink
Vasta
Oli ju selle kevade kauneim päev (ilmselgelt tellitud ilm) ja fantastiline seltskond. Mina tänan!
Vasta
(12-04-2015, 09:49 )zzz34 Kirjutas: Sai käidud ka imemehel/sensitiivil külas,ühesõnaga huvitavat video,pildi materjali on 2,5giga ulatuses,kellel huvi,võin dvd-le panna...wink

Kas oli ime?? Või lihtsalt mees??
Vasta
Suurimad tänud tulijaile! Väga huvitav ja vägev oli, võib teine kordki meite juures kokku saada, kui soovi on.
PS. Leidsime tärkava muru värvi mütsi, tunneb keegi puudust?
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Tiibeti Päev Tartus - 14.05.2011a excubitoris 0 2,921 06-05-2011, 05:54
Viimane postitus: excubitoris
  Päev filmi ja vestlusega 12.02.2011a. excubitoris 12 6,718 12-02-2011, 21:24
Viimane postitus: excubitoris

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat