Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Märk käe peal.
M ärkasin täna hommikul, läksin pesema ja märkasin oma käe peal märki. See meenutab 7-et. Ükspäev panen ülesse ka pildi. Aga mida ma tegema pean? Kellele teatama?? Ma olen tõsises hirmus, kuna see pole minu tehtud. Kas need olid tulnukad?? MIDA nad tahtsid?? ....ma kardan tõsiselt. See võib tunduda lihtne, aga ärgake ise ja siis märgake mingit märki(vb. ruuni)oma käe peal, üritan täna pildi ülesse panna.

Edit: ootan vastust ..abi.

Muudetud: 21-6-05 kell 11:04:46 -Dreamer-
Vasta
Võibolla oled ennast vigastanud mingit moodi.
See võib ka sünnist saati sul olla,kuid ise pole tähele pannud.

Muudetud: 21-6-05 kell 11:53:39 Metalboy
Vasta
Mina arvan, et ufosid on siin süüdistada liiga vara veel. Mine kiiremas korras nahaarsti juurde ja vaata, mida ta ütleb. Võimalik, et ta pakub sulle mõne väga loogilise lahenduse ning ravimikuuri, mis need salapärased märgid eemaldab/takistab levimast jne.

Muudetud: 21-6-05 kell 12:09:49 henzukaz
Vasta
mina arvan et see on siiski sisestushaav. tulnukad süstisid su naha alla kiibi.
Vasta
Kui keegi annaks nõu, kuidas sisestada pilti, näete mu kätt.
Vasta
sa ei saa pilti üles seepärast, et see oligi nagu celtic ütles - sisestushaav. sul on käes mikrokiip mis kontrollib su tegevust ja edastab tunukatele infot su tegude, mõtete jmt kohta. j kas sa tõesti arvad, et tulnukad lasevad sul selle pildi tõendusmaterjalina siia panna??? unista edasi.

ainus mida sa teha saad, on minna kiiremas korras mõne sel teemal tõsiseltvõetava ajalehe (nt. Nelli Teataja, Paradoks, Õhtuleht) juurde ja paluda neilt abi. nemad seal tunnevad igasugu tüüpe, kes nende asjadega tegelevad ja ehk saab isegi abi, kui käsi õlast saadik amputeerida. mõnikord ei aita see kah.... :-(
Vasta
Jason, mis sa aravad, et ma teen nalja, et mul on praegu sihuke nalja tuju või? Kas ma pean siia pildi laadima kõvakettalt, või URL-i kaudu?
Vasta
Oleneb kus su pilt on.
Kui kõvakettal, siis all on nupp browse,sealt valid pildi,märgistad ära ja vajutad browse.
Vasta
Lae pilt kõigepealt netti kusagile ning siis anna siia link.
Kui on kiip, siis kas seal märgi all midagi kõvat kiibi-taolist tunda on?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: -Dreamer-
Jason, mis sa aravad, et ma teen nalja, et mul on praegu sihuke nalja tuju või?

kuule, ma ei arva üldse, et sa teed nalja. äkki arvad sa hoopis ise, et ma tegin sulle siin nalja??? kelleks sa mind pead, mingiks naljameheks või?

ma annan sulle siin head nõu aga sa tuled mind solvama. no kuule, siin räägivad inimesed ikka tõsiseid jutte mitte ei tee nalja, eksole!

kui sa hüva nõu kuulda ei taha, siis ära üleüldse küsigi.
Vasta
-Dreamer-, kas sa arvad, et kui see oleks mingite tulnukate oma, siis nad laseks sul siin foorumis midagi kirjutada selle kohta? Eriti veel nad kindlasti ei laseks sellest asjast pilti sul teha. Kasutaja epsilon rääkis siin kunagi, kuidas ta tulnukatele igasuguseid töid tegi ja kuidas nood tema kodus nalja viskasid jne.

Muudetud: 21-6-05 kell 18:24:17 fragger
Vasta
7 on ju õnnelik number.
Vasta
ootame pilti, siis teeme paremad järeldused.
aga kus täpsemalt see märk sul käepeal on? ja kas nagu pületus.. või kriimustus.. kirjelda natuke.
Vasta
Palun Jasoni eest vabandust.
Märk ei ole põletatud, verine ja asub randme peal.
Kujund ise on seitse, mille ala osas on kolmnurk.
Midagi kõvat eriti ei tunne, kahtlane on aga see kolmnurk. Seal nagu midagi oleks.
Ma proovisin pilti Browsida, kuid kahjuks ebaõnnestus. Ma proovin siis URL-i kaudu.
Vasta
ära palu midagi, ma tõesti tögasin. ma ise parem veidike sorritan nüüd siin omaette.

a samas - su hädakisa tundus liiga veider ja ilmselgelt liialdatud, et tõsisemalt vastama hakata
Vasta
Aga kui tahad, ma tulen kohale ja teen ise pildiSmile
Hetkel siiski kahtlen veel selles sinu ufo-teoorias, kuigi see oleks hea pettemanööver teha midagi taolist et peita tõelist kiipi.
Kontrolli igaksjuhuks oma kõrvatagused üleSmile äkki on midagi lümfisõlme taolist.
Vasta
Ok, ma ei tohi enam sellest teemast rääkida. Ei lubata ja kahjuks pean üldsegi oma kasutaja kustutama. Nägemist!
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: -Dreamer-
Ok, ma ei tohi enam sellest teemast rääkida. Ei lubata ja kahjuks pean üldsegi oma kasutaja kustutama. Nägemist!

Ega's Sa nüüd ometigi siis tõsiselt? Siin mõnikorda ... jah ... noritakse. On minugagi. Olen isegi. Aga üldiselt mitte paha pärast. Ja isiklik kogemus on väärt asi. Palju huvitavam, kui arvamused teiste kogemuste kohta. Arvamustest arvamuste kohta rääkimata. Niiet ole ikka edasi. Ja kirjuta kah!
Vasta
ei, siinne seltskond on väga viis. aga mind on hoiatatud, et sellest teemast ei tohi ma enam mitte kellegile rääkida. kõige hullemad on need unenäod, kus ma ei saagi enam aru, kas see on reaalsus või mitte. see on saanud nendejaoks juba tavaliseks, et põikavad siit läbi. et jahh, pange see teema lukku! ei taha endale pahandusi, mis juba niigi suured.
Vasta
Äkki katsud selle pildi siiski kuidagi meieni toimetada. Sinu kirjeldatud kujund iseenesest võib huvitav välja näha: ei ole veel varem kriimustanud endale jala peale kolmnurka.. Üldiselt ei maksa sul millegi üle põdeda, pane meile ka pilt üles ja käi rahulikult arstile näitamas Smile
Vasta
ma kaldun arvama et ta napsutades kukkus vastu ahjuust Smile
Vasta
um. tihti juhtub nii et magad käe öösel ära ja siis tekivad mingid imelikud kujutised ja triibud jne . tihti endalgi juhtunud..
Vasta
kaldun arvama et see foorumikaaslane teeb nalja! seline loll jutt on tobe
Vasta
teema algas huvitavalt... ent lõpus muutus juba kummaliseks? kes ei luba sellest rääkida ja pilti teha? tulnukad? nii et ongi mingi kiip?
heh... meil siin oli juba vahepeal keegi kes ufodega aktiivselt suhtles... nüüd siis veel üks.
issanda loomaaed on suur ja lai...
Vasta
tead mees sul vedas sellel päeval et sul 7 oli käe peal kui oleks 4 oleks läbi sest 4 on surma number
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas mul on needus peal? Erle70 18 14,979 23-01-2018, 18:37
Viimane postitus: pikksukk
  Mingisugune märk? HerrenRasse 6 3,378 14-02-2013, 10:59
Viimane postitus: TuuleMarta
  Märk jumalalt ? aX 26 10,500 26-05-2012, 15:05
Viimane postitus: Thorondor
  Märk peopesal?! OlDirty91 3 2,705 20-05-2012, 20:39
Viimane postitus: zen faran
  Sünnimärk elujoone peal? Chouette 7 5,112 22-12-2011, 11:14