Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: May 2007
Tsitaat:Tegelikult võib päris mõnus selline üle kogu keha tätoveeritud olla. Rannas lihtne tüdrukute tähelepanu võita
Jep, tähelpanu võita küll, sest selliseid kirjusid kutte on suht vähe veel ju.
edit: quote korda
Muudetud: 27-6-07 kell 15:06:03 Flash
Postitused: 5
Minu isiklik arvamus. Tätoveeringuid on tõesti ilus vaadata .Ei püüa nad ainult tüdrukute pilkusid, vaid kõigi tähelepanu. Mida rohkem seda uhkem. Kehamaaling on ainulaadne looming ja see kuulub jäägitult inimesele,kelle kehal ta on. Seda ei saa pihta panna ega pärandada.
Edu teile.
Postitused: 19
Teemad: 1
Liitus: Aug 2007
präägu on parema käel tribal(ei ütle mis see tähendab) on plaanis teha tätveeringud üle kogu keha(umbes niimoodi, et tätoveeringutest tuleb mulle särk selga
Before we find world peace we got to find peace in the war in the streets.
Postitused: 106
Teemad: 10
Liitus: Apr 2007
Paitab, et ma vist olen üks väheseid, kes on veel tatoodest puutumata.
Mul ei ole küll mitte midagi selle vastu, kui inimesed end märgistada lasevad, kuid vabatahtlikult ma ise seda ei teeks.
Mulle lihtsalt ei meeldi nõelad.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
No minuga on selline loll lugu, et ma ka ei laskund enda omasid vabatahtlikult teha... Peale kõvat joomingut avastasin hommikul mõne uue
Postitused: 106
Teemad: 10
Nazzile peaks soovima rohkem kaineid päevi, sest vastaseljuhul võid sa end ükspäev leida sellise tatooga nagu on Michael Scofieldil (Prison Breakist).
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Ega ma olen selle jah suht käsile võtnud. Kui võrrelda seda sellega, mis mul eelnevalt on olnud
Postitused: 7
Postitused: 222
Teemad: 5
Liitus: Jul 2007
Tsitaat:Algselt postitas: entroopia
Paitab, et ma vist olen üks väheseid, kes on veel tatoodest puutumata.
Mul ei ole küll mitte midagi selle vastu, kui inimesed end märgistada lasevad, kuid vabatahtlikult ma ise seda ei teeks.
Mulle lihtsalt ei meeldi nõelad.
Ei ole sa kindlasti üks vähestest kes tatoodest puutumata. Kindlasti on enamus inimesi nendest puutumata.
Tatoodeta ma sündisin ja tatoodeta ma ka suren. Leian paremaidki paiku oma kunstiliste vajaduste või edevuse rahuldamiseks.
Aga kellele tatood meeldivad lasku aga edasi- niipalju kui lõuend....ptui....nahapinda jätkub.
Postitused: 222
Liitus: Jul 2007
Tatood saab ju tõesti pea igale poole teha- isegi silmamunale.
Vaata
Postitused: 111
Teemad: 8
Mulle isiklikult meeldivad tatood..See on iga inimese enda teha kas tal on tatoo v mitte. Mul endal pole tatood aga tahaksin teha.
The end is only a beginning!
Postitused: 1
Liitus: Feb 2010
Mine vaata milline tätoveering mike tysonil on. See on lihtsalt haige millised tätoveeringud seal on http://www.rekordid.com/foorum/viewtopic.php?f=14&t=27
-----
Pealkiri: haige.-> Tatoveeringud
[Muudetud: 7-8-2010 Tom]
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Ei ole haige. Maooridel on see mike tysonlik näotatokas lausa traditsioon: http://www.google.ee/images?hl=et&q=maoo...a=N&tab=wi
Postitused: 4
Liitus: Jun 2010
Olen küll plaaninud end tatoveerida, kuid siiamaani on tegemata jäänud. Siiamaani pole leidnud sümbolit, mis mind köidaks ja edasi minna aitaks.
Nõustun eelkõnelejatega, et inimesed muutuvad elu jooksul ning see, mis toimis täna ei pruugi toimida homme. Samas on olemas märke, mis kannavad läbi elu, kuid nende äratundmine võib saabuda alles teatud vanuses (oleneb inimesest), ning enese kaunistamisega tuleb oodata ja õige hetk ära tunda.
Teiste tähelepanu köitmiseks võib ka krooni kanda või nätsupakkidest tatokaid kleepida
Postitused: 215
Teemad: 3
Liitus: Nov 2005
Mina suhtun tätoveerimisse täiesti positiivselt seni, kuni tätoveering tehakse mingil teatud kindlal põhjusel, mitte selleks, et teistel-on-ja-ma-tahan-ka.
Ise lasin eelmisel aasta teha kaks esimest ja selle aasta lõpus teen kolmanda ka. Rohkem ei plaani.
Ei ütle, mis nad on ja kuskohas, sest minu meelest on tätoveering väga isiklik asi. Aga niipalju võin öelda, et enne tatokate tegemist olin neid planeerinud viis aastat ja arvestasin ka sellega, et kavandid oleksid piisavalt täpsed, et nad oma funktsiooni täidaksid, ja samas ka piisavalt lihtsad, et saaksin neile tulevikus rohkem detaile ja värve lisada kui tahtmine peaks tulema.
Minu meelest on huvitav see, et juba rohkem kui viis aastat tagasi ma teadsin, mis pilte ja kuhu ma tahan tätoveerida, aga alles järgnevate aastate jooksul sain siit ja sealt infot, mida need kohad ja pildid täpsemalt tähendavad - mõtestasin enda jaoks lahti, miks ma neid tatokaid tahan. Alateadlikult olin nad õigesti valinud. Alles pärast seda arusaamist, ja muidugi viis aastat mõttekujul nende tatokate enda peal tundmist otsustasin, et ainuke loogiline samm oleks siis nad lõpuks ka füüsilisele kujule üle viia.
"Ei olegi tegelikult midagi üleloomulikku, on ainult vähem ja rohkem haruldasi sündmusi..." K. Ristikivi
Postitused: 994
Liitus: Mar 2007
Muidugi on igaühe oma asi, kuidas ta oma naha "raisku"
ajab, siinkohal meenub üks tore lühifilm "Tätoveering"
http://et.wikipedia.org/wiki/Karikakramä...4toveering
http://www.youtube.com/watch?v=ac4NzObSn...re=related
http://www.youtube.com/watch?v=rS9Cr7nEL...re=related
kus filmi-konstaabel (näitleja Karl Kalkun) väidab et sellest
ei saa enne lahti kui kirstu kaane peale panevad...
[Muudetud: 13 Aug 2010 Tehnoloog]
Postitused: 59
Liitus: Oct 2009
Olen tätoveerimise poolt ja tahan endale kindlasti mõne teha. Minu jaoks on väga oluline, et minu tätoveeringul oleks sügav tähendus (eriti minule isiklikult) ja et see tähendus oleks midagi sellist, mille suhtes ma kunagi meelt ei muuda. Aga lasen kindlasti pisikese, peidetava tätoveeringu teha.
Postitused: 994
Liitus: Mar 2007
25-09-2011, 20:12
(Seda postitust muudeti viimati: 25-09-2011, 20:33 ja muutjaks oli Tehnoloog.)
(13-08-2010, 10:06 )Tehnoloog Kirjutas: ..... üks tore lühifilm "Tätoveering" ..... Avastasin et ETV2 näitabki praegu neid
lühifilme ja see osa pole veel alanud.
Kes seda postitust lähiminutitel loevad,
jõuavad veel...
PS. Veelkord on laupäeval, 01. okt. kell 13.50...15.15,
"Tätoveering" võiks siis alata kella 14.45 paiku.
Kõik, kes oma nahka rikkuda kavatsevad, võiks samuti vaadata.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Täna reede - oleme siis ehk mitte NII tõsised aga vaatame kahjurõõmuga, kuidas saab asja ära lörtsida:
Странные татуировки (63 фото) - Fishki.Net | Фишкина картинка
Kuna tundub, et ise pole siin sõna võtnud siis teema elavdamiseks (ehk) ütlen ka oma arvamuse ära tätoveeringute kohta.
Leian ja arvan, et sellel asjal on oma kindel tähendus mille juured on kauges minevikus. On see seotud peamiselt religiooniga, kuid aegade jooksul on see ära lörtsitud, ning igaüks kellel ajus piisavalt vähe hallollust laseb ennast täissodida ise ka reaalselt aru saamata miks ta seda teeb.
Ehk siis - kui seda teha mingil kindlal põhimõttel ja eesmärgil (mitte moe pärast ega "temal on ju ka" või "oi kui nunnu") siis jäägu see isiku ja tema Jumala vahele. Hetkel arvan, et vähemalt kuskil 99% "kopikatega" on täiesti sisutud (nagu piltidelt ka näha on) ja mõttetud naha rikkumised. Kui naha rikkumist mitte arvestada siis otsest kahju see hetkel tervisele ei tee (kui teha asja steriliseeritud vahenditega) siis ei leia mõtet mingit ühisrinnet orgunnida asja vastu võitlemiseks - erinevalt suitsetamise ja alkoholi tarbimise vastu. Kes arvab, et "tätokas" teeb paremaks inimeseks siis jäägu see tema pisikese ego mureks. On paremaid mooduseid oma ego parandamiseks aga sellest mõnes teises teemas. Tänan
|