20-06-2005, 22:29
Mina eiraks teda niikaua kui võimalik. Üliselt on selliste olukordade tarbeks loodud inimesele keskmine näpp. Pole tegu, pole karistust.
Jüri Lina vandenõu Thorondori vastu
|
20-06-2005, 22:29
Mina eiraks teda niikaua kui võimalik. Üliselt on selliste olukordade tarbeks loodud inimesele keskmine näpp. Pole tegu, pole karistust.
21-06-2005, 07:40
Tsitaat:Algselt postitas: ThorondorKui ta su kohtusse kaebab ja võidab, siis organiseerime mingi korjanduse Praegu aga võiks proovida talle samaga vastata. Proovi tingida tõepoolest 50 peale, ning kui ta nõustub, ütle, et ta peab ise järgi tulema, kuna sul on kiired ajad vms. Kui ta nõustub ka tulema, siis miks mitte jätta kohale ilmumata.
21-06-2005, 09:30
Misasja ma ikka temaga tingin. Ta pidi Tartusse millalgi juuli vist oma mingit muud filmi esitlema tulema. Siis oleks hea näost näkku asjad selgeks teha.
21-06-2005, 12:29
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor Ma pakun et ta ei ilmu ise kohale kui juba asi näost näkku asjade selgeks tegemiseks läheb aga miks mul on selline tunne et see jüri on natukene palju stupido? kas sellepärast äkki et ta ONGI?!
21-06-2005, 14:57
Tsitaat:Algselt postitas: ThorondorMa tulen ka sind oma kurikaga toetama
21-06-2005, 15:14
Suht stupiido blondiino on se jürka,
kui asi näost-näkku hakkab toimuma olen ma enda kurikaga kah kohal. Ps. Mul männispuidust kurikas se selline mõnus, pehme.{mar
21-06-2005, 15:29
Äkki teeme siis juba kokku tuleku, kõik võtavad kaikad ja mopid kaasa:JÜRKA KOLKIMINE-2005:hy:
21-06-2005, 21:35
pakuksime siis selle variandi ka keisse foorumisse ülesse
"järgmine para-webi kokkutulek?"
22-06-2005, 21:14
Tsitaat:Algselt postitas: ropzMul ka selline:D Ootame enne äkki Thori arvamust, kuna asi ikkagi jüri ja maidu vaheline;)
22-06-2005, 22:12
Kui te teda peksma lähete, siis see ei tohi minuga kuidagi seotud olla. Aga muidu mul suva, mis te temaga teete.
23-06-2005, 09:19
Tsitaat:Algselt postitas: ThorondorKõigepealt teem eorganisatsiooni ja vaatame, mille suhtes ta meile pinda käib Arvatavasti jääb see siiksi ära
23-06-2005, 23:24
Loll ta nüüd küll ei ole, aga ehk on tal nõrk interpersonaalne intelligentsus. Midagi ei ole välistatud. Tahaks küsida, et kas te ise olete maailmatargad?
Ja veel: Vägivalda seedin ma veel vähem. See näitab, et teatud inimestel on nõrk suhtlemisoskus. Probleemi saab sirgeks räägitud ka verbaalse suhtlemise teel. Sõnades peitub jõud, viha jõud peitub emotsionaalses laengus. Korjanduse idee on muidu päris hea! Muudetud: 24-6-05 kell 01:16:56 Wolfgirl
24-06-2005, 11:03
Mmm... Tegelikult v6iks tolmuimejad kaasa v6tta ja siis k6ik m6ttetu jura temast v2lja imeda ja l6puks j22vad alles ainult sellised s6nad nagu "Okei, te ei pea mulle midagi maksma, ma ise olen loll"
Ega see on t2ielik pullisitt, et ta rootsi kohtusse kaevata tahab! Aga siis ta peaks ilmselt sulle k6ik s6idupiletid ja 88bimise kinni maksma S88gid-joogid kaasaarvatud... No n2ost-n2kku asjaarutamine oleks tegelikult t6esti m6istlikum, aga siis ta v6ib sulle lihtsalt kallale tulla (mis on hea, sest siis saaks teda kallaletungis syydistada)
24-06-2005, 23:23
Jah oleks hea tõesti , sest siis, kui ta kallale tuleb, hakkab ta ise maksma. kallaletung ja väljapressimine ...
Tegelikult ma arvan, et ta ignoreeriks sind.
03-07-2005, 13:15
Jürka läheb järgmine nädal menti süüdistust esitama
Nüüd ta ikka otsustas, et subtiitritega vist ei saa süüdistada, aga olevat Eestis just jõustunud seadus internetist igasugu kraami allalaadimise kohta. Ometigi mina sain filmi enne selle seaduse kehtima hakkamist ilmselt. Libe sell selline. Algus olin ma tema arvates, piraatärimees, siis subtiitrite varastaja ja nüüd olen paha filmide allalaadija. Varsti unustab filmi üldse ära ja hakkab milleski kolmandas mind süüdistama. Tavaline jonn.
03-07-2005, 15:58
Mina süüdistaksin teda ikka väljapressimises ja annaksin asja kohtusse
05-07-2005, 00:18
Mis seadus siis kehtima hakkas? Äkki ta annab mõned viited
Mina tean seda, et piraatlus hakkab sealtmaalt, kui lubad enda arvutist kasutajatel erinevaid muusikapalasid/filme jne alla laadida. Kui ise laed, siis seadust rikutud pole, sest inimene ei saa mitte kuidagi kindlaks teha, et vastavat faili ebaseaduslikult levitatakse. Subtiitrite koha pealt kah suht mõttetu jura. Nagu ma aru sain pole Thorondor neid veel levitanud? Inimene võib ükskõik mida öelda, aga puhtalt seepärast ei saa teda veel süüdi mõista. Naljakas väide oli mõrva kohta. Huvitav mitu aastat tänapäeval selle eest saab, kui lubad kellegi ära tappa, aga tegudeni ei jõua? Linast jäi nüüd väga ebastabiilse närvikavaga ja idiootliku mõttemaailmaga (hr Jürka, ma siiralt loodan, et Sa loed seda praegu ) inimese mulje. Viisakas inimene ei kasuta sellist kõnepruuki. Ta oleks saanud ennast ka normaalselt väljendada. Mina tema väljapressimistele ei alluks. Selliste solvavate pöördumiste pärast võiks hoopiski tema kohtusse kaevata Peaks kah talle kirja saatma, et mul on tema filmi koopia arvutis. Las siis kaebab kohtusse ja üritab tõestada, et kas tegelikult ikka oli või ei olnud
05-07-2005, 08:15
aga mina eile lõin subtiitrid filmiga kokku ja kõrvetasin VCD valmis.
ma arvan et mu pearaha tõusis kohe tublisti... Muudetud: 5-7-05 kell 10:43:37 Thorondor
05-07-2005, 23:09
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondorlink Rootsis oli selline asi.. et kas ka Eestis... Riigiteataja lehelt küll ei leia.
08-07-2005, 09:20
nonii, nüüdolen siis ka mina jürka mõrvanimekirja kantud.
innustatunakäesolevast teemast otsustasin teda veidike torkida ja ärritada ning saatsin analoogse kirja kus kiitsin hea fimi eest mille alla tõmbasin ja kindlasti sõpradelegi saadan. vastuseks tuli muidugi suht krõbe arve 200 kroonile :-) seepeale otsustasin teda veel ärritada, kirjutades, et ma arvasin temast paremini aga kuna nüüd tuleb välja, et ta on smasugune ahnepäits nagu tema kirutud müürimehed, siis kavatsen nüüd ka tema raamatud sisse toksida ja netis levitama hakata... oi, kus onuke läks närvi. viimastel andmetel olen ma nüüd ilma mingi armuandmisvõimaluseta pollarisse antud, autorikaitsjatele kaevatud ja mida kõike veel kusjuures kõik instantsi olla suurest rõõmust käsi hõõrunud, et kohe-kohe minusuguse superpiraadi kinn saavad panna ning lubasid jürkale jumalakeeli, et see juhtub väga-väga ruttu ja mingit pääsemisvõimalust mul pole sest mu aadressid, nimed jmt on juba välja selgitatud ja ülejäänu on vaid puhas formaalsus. kõige tipuks ola jürkal minu isiklikud ümberlükkamatud ülestunnistused nende kirjade näol ja lisaks veel mingi ähvardus minu poolt (mida ma saadetud kirjade seast kuidagi tuvastada ei suutnud aga noh, eks haigele inimesele võib vahest kõrvalseisja köhatus kah ähvardusena tunduda...). niisiis...kui ma mingil hetkel ära peaksin kaduma siis teadke, et veedan quality time'i rootsis kohalike kardinate taga PS! asja teeb kinuks see, et kui jürka mu mingi raha saamise eesmärgil kohtusse kaebab, jääb ta igal juhul kaotajaks sest mina, haletsusväärne ignorant ei tea isegi ta filmi nime ja veel vähem olen ma seda kuskilt piraatinud. niisiis plekib jürka oma suures rahaahnuses lõbusalt või vähem lõbusalt kõik kohtukuud oma kõhukast kaukast kinni nii, et nutt kurgus vot sedasi saab kah asju ajada ;-)
08-07-2005, 17:22
aga kui pollarid tulevadki sulle koju koos läbi otsimis orderiga? vaevalt et sul arvutis kõik programmid originaalid on juhul kui sa muidugi linuxit ei kasuta
08-07-2005, 19:48
Tsitaat:Algselt postitas: bolteque pohh ju... kui on order siis on order JUST SELLE filmi jaoks... muud asjad mida arvutist avastatakse ei kuulu orderi alla... seega kohtus kasutud.
08-07-2005, 19:50
Tsitaat:Algselt postitas: celtic Pealegi ega eesti politsei ei hakka nüüd vaatama, kas on orig OS või ei ole... tahavad kiiresti asjaga ühelepoole saada arvatvasti. Kusjuures, nagu celtic juba ütles, pole see nende asi. Muudetud: 8-7-05 kell 20:51:08 fragger
10-07-2005, 21:50
Te leiate umbes nii, et kui minnakse piraatplaate otsima ja leitakse ka laip, siis las see laip olla.. keda see huvitab.. eksole!
10-07-2005, 23:27
See laip on lihtsalt eraldi juhtum, ma ei usu, et seda laipa hakatakse seostama piraatlusega, või mis? doh
|
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |