Postitused: 1,240
Teemad: 16
Liitus: Dec 2004
mul on kodus lina raamat mille ma trükikojast sain. tasuta pealegi. missiis, et praakeksemplar. äkki on kellelgi jürka kontonumber, ma kohe igaks juhuks saadaks talle parr sotti - ikkagi odavam kui pärast mitukend tonni taguda :-P
(tõlge: Jüri Lina, mine persse! Sa oled nii haige kui üks inimene veel üldse olla saab.)
Postitused: 168
Teemad: 10
Liitus: Jan 2005
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Kas seda saab kindlaks teha, et kas viimasel ajal keegi Rootsist on meie foorumit külastanud ?
Kas mitte personaalse kirjavahetuse avaldamine kuritegu polnud? tuleb meelde selle peale
Soovitan tegelt nagu teised, ta persse saata, subtiitrite kui suvaliste andmekogumike tegemine ei ole seonduv kuidagi tõlkimisega.
Postitused: 4,918
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Pea iga meil on ju personaalne. Ma küll aru ei taipa kust maalt see piir läheb vms.
Ma võin teile ju põhimõtteliselt ümber ka jutustada, mida ta kirjutab. See on ju peaaegu sama, aga mitte mingil juhul seadusega keelatud.
Muudetud: 14-6-05 kell 20:53:24 Thorondor
Postitused: 111
Teemad: 0
Liitus: Mar 2005
Ei tea mis tal küll arus on kui ta su tõesti kohtusse kutsub. Ta arvatvasti hakkaks ise maksma, kui ta advokaadid seda teha tal laseks. Kui subtiitrite tegemine oleks keelatud, siis, nagu Andres seda ütles, kuidas subclub.future.ee püsima jääks.
"Kokku on SubClub'is 2451 tiitrit 1741-le filmile, mida on tõmmatud 3.57 miljonit korda." - vau, kuidas inimesed peaks maksma.
Postitused: 168
Teemad: 10
Liitus: Jan 2005
subtriitrid minu teada on failid lõpuga .sub (enamasti), ehk siis failijupid, mis sisaldavad lisaks tekstile ka informatsiooni mitmenda kaadri ajal neid näidata, subbe kasutavad pleierid kuvades neid. Kuna tegemist subtiitrite puhul, kuna nad on tõlgitud, pole enam autoriõigustega kaitstud orginaaltekstiga. Kokkuvõttes on juba nagu öeldud subtiitrid eraldiseisvad objektid. Subttiitrite tegemiseks pole vaja mingit luba, tegemist on seadusliku tegevusega.
Luba peab olema kui sube filmi külge mountida ja siis levitada, aga see on niikuinii piraatlus.
Muudetud: 14-6-05 kell 23:54:04 Sputnik
Postitused: 224
Mina polnud isegi 100% kindel, kes see Jüri Lina täpselt on (tuli tuttav ette, aga ei karanud täpselt pähe). Tegin siis neti.ee's kiire otsingu ja pärast seda muigasin tükk aega, kuna umbes 70% leitud tulemustest sisaldasid, ee... pehmelt öeldes negatiivseid kommentaare Jüri Lina kohta.
Tsitaat:Algselt postitas: Kivikas
Mina polnud isegi 100% kindel, kes see Jüri Lina täpselt on (tuli tuttav ette, aga ei karanud täpselt pähe). Tegin siis neti.ee's kiire otsingu ja pärast seda muigasin tükk aega, kuna umbes 70% leitud tulemustest sisaldasid, ee... pehmelt öeldes negatiivseid kommentaare Jüri Lina kohta.
Mina leidsin ka koha, kus arvati ta on vabamüürlane :o
Muudetud: 15-6-05 kell 10:00:57 fragger
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: fragger
Tsitaat:Algselt postitas: Kivikas
Mina leidsin ka koha, kus arvati ta on vabamüürlane :o
Muudetud: 15-6-05 kell 10:00:57 fragger
Miskipärast on sama tunne, muidu ta nii enesekindlalt ei räuskaks
Postitused: 33
Teemad: 3
1) Subdtiitreid võib teha oma tarbeks, tohib ka levitada aga ILMA filmita.
2) Kohtuprotsess toimub seal, kus ntakse kohtu asi sisse, mitte seal, kus on toimunud seaduse murdmine.
zzz...
...Mind is a powerful thing - ..
Postitused: 547
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Algselt postitas: -Dreamer-
2) Kohtuprotsess toimub seal, kus ntakse kohtu asi sisse, mitte seal, kus on toimunud seaduse murdmine.
Kui tegu on toime pandud Eestis eestlase poolt, siis võib teda karistada vaid Eesti seaduste alusel.
Tegelikult jah, sest näiteks mingid suvalised iraanist või iraagist ei või eestis nõuda naistelt trahvi selle eest, et neil seda riiet suu ja nina ees pole (seal vist pidi olema).
Samahästi ei või ka Jüri tulla siia trahvi küsima subtiitrite eest kui Rootsis selline asi keelatud on, aga siin mitte.
Tsitaat:Algselt postitas: rha
Tsitaat:Algselt postitas: -Dreamer-
Kui tegu on toime pandud Eestis eestlase poolt, siis võib teda karistada vaid Eesti seaduste alusel.
kahjuks on meie armsa euroliiduga kaasnemas selline nähtus, et kui sinu eestis toime pandud tegu kahjustab näiteks portugaallast, siis tema kaebab su portugalis portugali seaduste alusel kohusse ja sind mõistetakse süüdi portugali seaduste järgi
Postitused: 197
Teemad: 3
Liitus: Sep 2004
Aga kui siis näiteks mõni portugaallane annab su kohtusse ja jääd süüdi, saad näiteks 1 aasta vangis, siis eesti riik annab su portugalile välja?
The idea is to keep the green alien landing craft from taking you humans from the ground and changing them into mutants. A mutant is very dangerous to you because he flies faster than you do and shoots at you.
see kehtib vaid tsiviilasjade suhtes. s.t. kui see don Pedro tahab sult näiteks mõnda milli saada
Postitused: 654
Teemad: 8
Kujutage ette, et te olete teinud mingi filmi ja siis tahab järsku mingi tegelane hakata ise subtiitreid, filmi vms levitama. Härra Jüri jääb samas osast oma sissetulekust ilma.
Mina paluksin vabandust ja maksaksin talle 200 krooni ära. See keerutamine ja jamamine on suhteliselt mõttetu, sest Jüri tundub järjepidev inimene olevat.
Ega filmi tegija nagunii subtiitrite eest raha ei saa ju ja ma ei usu et Thorondor tahtis seda filmi nii väga jagada. Võib-olla jah, kuid seda Jüri tõestada ei saa mida ta tahtis teha või mida mitte.
Muudetud: 17-6-05 kell 19:34:03 fragger
Thor, kui saad kohtukutse Rootsisse, siis ürita vabandada, et kaotasid passi ära, pole raha, et uus teha ning id-kaarti pole.
Postitused: 547
Tsitaat:Algselt postitas: metavo
Thor, kui saad kohtukutse Rootsisse, siis ürita vabandada, et kaotasid passi ära, pole raha, et uus teha ning id-kaarti pole.
Irw, see küll igati äge idee. Äkki oleks targem hoopis postkast ära kaotada ning mängida et ta ei ela seal kus tegelikult, ning temani pole üldse ühendus jõudnudki. Või et mõni teine tartu mait mängib seda maitu. Petuskeem missugune
Selle kogu toimunu tõestamine kohtu saalis oleks tõsine pähkli puremine,see oleks mõtetu ette võtmine toru-jüri poolt.
1.Aga kas toru-jüril oli luba filmida vabamüürlaste hooneid???
2.Kas vabamüürlaste ordu oli teadlik ,et jüri poiss teeb neist avalikult laimava dokumentaal filmi??????
3.Kas jüri poiss teavitas filmis olnud avalikes kohtades kaadrile jäänud inimesi ,et neid jäädvustatakse filmile???????
4.Kas mõni ajalooline teadus instituut andis ametliku loa kasutada ajaloolisi fakte antud filmis?????
Toru-jürile saaks kohtu saalis sellise suppi kokku keerata ,et kohe on,ei tea mis küll selle vennaga vahepeal juhtunud on ,ennemalt televisioonis esinedes ja tema raamatuid lugedes olin küll arvamusel ,et tegemist tegija tüübiga, ei tea kas vennal lihtsalt raha otsas või lihtsalt meeldivad noormehed talle ,et sellist jonni paneb:hy:.
Postitused: 654
Teemad: 8
Kui pass tahab ära kaduda, siis on kohe alguses targem väita, et tal ei ole 200 krooni. Üür on nii kõrge, ei jõua sedagi maksta. Vanemad on töötud. Vanaisa sai infarkti ja haiglakulud pidid nad ise kinni maksma. Kassil on kirbud, rohi maksab väga palju jne.
Ma võiks ju 200 krooni ära maksta, et siis äkki rahulikum olla ja asi lahendatud. Ta võib ju samahästi minu 200 krooni maksmist mingi süü omaks võtmise pähe võtta ja siis kohtusse minna.
See, et ma kirjutasin, et ma mul oli kavatsus supakaid levitada pärast tema ülevaatust, pidi ka olema tõend et ma miski hull nahhaal ja piraatfilmi ärikas.
Põmst eneseväärikus ei lase talle mingil juhul seda raha anda. Kui ta just mulle selgeks ei tee, et ma kohtus kaotaks kindlasti vms.
See portugali seadusega minu süüdi mõistmine on naljakas.
Kas näiteks kuskil on olemas mõni eriti imelik Malta seadus eesti keeles. Kohalikus keeles on äkki seadus, mis ei luba laulda valjusti Malta autorite laule ja siis mind pannakse vangi selle eest, et ma laulan seda eurolugu "Eight wonder" vms. Seaduse mittetundmine ei vabasta mind ju vastutusest, mis sest kui ma näiteks ingliskeelset seadust lugeda ei oska.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
osapoolte kokkulepe on see 200 eegu maksmine.
olgu kinnitatud tema ja sinupoolse tunnistaja notariaalse aktiga.
kui see olemas siis ei saa ta enam rohkem nõuda.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Tingi parem sajale 
Ütle, et sinusugusele vaesele tudengile on 200 liig.
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Ütle talle, et sa oled eksinud autorikaitse seaduse vastu ning soovid oma süü heastada, kuid maksaksid ainult 50, kuna rohkem raha pole.
Teine variant, külmuta olukord, isiklikult ei usu, et Lina sind kohtusse veab. Arvan, et ta sai end piisavalt välja elada.
Ja Thor, sa pole Rootsi seaduste ees kuidagi süüdi, kuritegu (niivõrd-kuivõrd) on toime pandud Eesti keskkonnas ning Linal pole mingit võimalust sind Rootsi kohtus süüdi mõista.
See notarivärk on hea mõte, aga mis asja te muidu ajate.
Hakkate alla vanduma või. Ei ole minusse usku või, et tahate raha juba anda. Varsti hakkate veel mingit korjandust organiseerima või mine tea mis mõtteid mõlgutama =) Äkki võtab Jürka mu pantvangi veel.
|