18-10-2005, 20:48
Postimees 13.10.2005 : Autorikaitsjad sulgesid filmisubtiitreid pakkuva netilehe
Jüri Lina vandenõu Thorondori vastu
|
18-10-2005, 20:48
Postimees 13.10.2005 : Autorikaitsjad sulgesid filmisubtiitreid pakkuva netilehe
18-10-2005, 21:05
jobukari.
peaaegu kõik eestikeelseid subtiitreid jagavad lehed on lännu. soovin vaid jõudu ja jaksu subclubi vendadele et nad kiiresti mõne välismaise serveri leiaks.
30-11-2005, 14:03
Lugesin natuke seda asja siin. Ja no anna abi, tõekuulutaja Lina'l on ikka päris kõvad probleemid.
Tunnustamata ego ja elu. Igal pool tema ümber on vandenõu ![]() Tema enda looming aga selline teiste teostest kokkumiksitud fantaasia millest osav jurist leiaks niipalju plagiaatlust, et teda ennast vabalt kohtusse anda. See muidugi kes tema teoseid ostab peab natuke saabas küll olema. Sellesama info saab siitsamast internetist nagu naks ja naks. Ja selle kõige usaldusväärsus on kokkuvõttes alati tasemel "haiguste ravi kontrollitud". Ehk siis tegelikult ise jupikaupa otsides ja foorumites suheldes on tõe tõenäosus suurem. Aga see läheb juba teemast välja. Linal aga soovitaks levitada oma toodangut mingil vanaaegsemal meedial. Näiteks savitahvlitel. Neid on jube tüütu kopeerida. Isegi digikaga pildistades. Või siis korraldada filmiõhtuid. Ja kõik vaatajad enne läbi otsida. Oleks piraatlusega lihtsam. Mingil hetkel tuleb ju teha valik, kas teenida raha või parem maailm ![]()
07-02-2007, 19:26
thondor...võiksid saata mulle selle filmi subtiitrid, oleksin tänulik: seffe.seenior@mail.ee
07-02-2007, 19:40
Lugesin kogu jutu läbi ja kahtlen kas ta neid levitab
![]()
08-02-2007, 11:58
Omatehtud subtiitrite levitamises ei ole midagi halba. Filmi levitamist, aga ei saa nii lihtsalt võtta. Aga see film juba googlis kõigile näha : )
Muudetud: 8-2-07 kell 11:59:20 Thorondor
09-02-2007, 10:20
tänud, kuigi ma pean need subtiitrid väheke ümber töötlema...annab erroreid filmi käima panemisel
16-12-2007, 06:51
Tsitaat:Algselt postitas: Jason Kahjuks lootusetult vana teema aga jube pull. Kui Lina oleks lugenud seda foorumit, siis saaks ta kindlasti mõnda oma raamatusse lõigu, kuidas tema mainet vabamüürlaste poolt paraweeblaste-vandenõuteoreetikute silmis (kes ju tegelikult peaks mängima temaga ühes liivakastis) kõvasti õõnestati. Kõikjale ulatuvad kombitsad.ÕUDNE VÄRK! - tsiteerides Michael Moore'i kui ta rääkis(irvitas) Bushi vastase raamatu kahtlasest tagasikorjamisest kirjastuse poolt ning kirjastus tõi põhjuseks raamatukoguhoidjate vastasseisu sellele raamatule - "Ooh, scary stuff - librarians!!!" P.S. Hakkan vist kirjutama Lina biograafiat. Tundub, et saab põneva raamatu. ![]()
31-05-2014, 21:49
Nüüd 8 aastat hiljem loen mina seda siin ja mõtlen, et kui see oli Jüri Lina siis vähenegi austus mis mul tema vastu on, on lihtsalt kadunud. Inimene, kes tahab teisi valgustada ei tohi nii käituda ma usun, et Thorondor ka ütles põhjuse miks ta seda teeb ja soovist jagada ja aidata teisi inimesi ja kui see ka teda kuidagi ei puudutanud siis on pahasti.
Igasugune raha tagaajamine ajab oksele, nonsens. |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |